Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια κ μπεμπακια...:-D

Εχτες το βραδακυ γυρισαμε κ εμεις απο την Κητη που πηγαμε βοτα με το παπορι ..που κανει βου βου το παπορι...χαχα..αυτο το λεω κ γελαει..

Δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα..ιδιαιτερα ..κουραστηκα λιγο παραπανω..

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω.....ακομα.....

Τακτοποιω τον μπεμπαρο...κ ερχομαι να διαβασω τα νεα σας!!!!!!;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ραμονιτσα καλωσήρθατε... κι εμείς χθες γυρίσαμε και σε νιώθω απόλυτα!

Κάθε άλλο παρά ξκούραση ήταν οι φετινές διακοπές αλλά χαλάλι...

(το σπίτι που μοιάζει βομβαρδισμένο, δεν το αναφέρω καθόλου...)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Α jend μου μια χαρα ο μπεμπαρος με το παπορι....κανενα προβλημα απολυτως..ειναι η τριτη φορα που μπαινει ...

Τον Μαιο παλι ειχαμε ξαναπει Κρητη, μετα τον Ιουλιο Ναξο , κ τωρα παλι Κρητη..μια χαρα καθολου γκρινια..ισα ισα..αυτην την φορα ειδικα ηταν πολυ χαρουμενος..ολο γελια κ χαρες εκανε...ειναι κ πιο μεγαλος κ καταλαβαινει περισσοτερο τωρα..

Απλα...στην Κρητη εκλεισα καμπινα γιατι μπορει να θες να τον πλυνεις λιγο να τον αλλαξεις, να τον ταισεις με την υσυχια σου..κ να θελει να κοιμηθει λιγακι σε κρεβατακι..γιατι οσο ναναι τοσες ωρες στο καροτσι θα παιστει.

καλο ταξιδακι κ καλα να περασετε!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

ραμονίτσα καλωσήρθατεεεεεεεεεε

σιλβή χαμπάρι δεν πήραμε είμαστε χαμηλά αλλά όσοι μένουν σε πολυκατοικία τον νιώσανε καλά καλά

σήμερα κοίμησα τους άντρες ντύθηκα στολίστηκα και πήγα για καφεδάκι σούπερ πέρασα ;)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι;

Τα εχετε χασει ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused:

Εγω γιατι εχω κολλησει στα 10 κ δεν μπορω να τα χασω;;;;;;;;;;;;;:(

Μου φανεται πολυ περιεργο γιατι παντα ημουν αδυνατη κ δυσκολα επαιρνα κιλα...ευκολα εχανα....αλλα τωρα;;;;;;;;;;;;;;;τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν χανονται αυτα τα 10; δεν ξερω τι γινεται...πολυ εχω αγχωθει....

ειναι κ η βαφτηση του μπεμπη μου τωρα στις 25 κ θα ειμαι ετσι....φοραδα...!!!!!!!!!:cry:

εγώ έχω χάσει της εγκυμοσύνης έχω να χάσω άλλα 5 που είχα βάλει πριν μείνω έγκυος και έχω κολλήσει δε φεύγουν με τίποτα, φταίει λίγο και ο θηλασμός αλλά κυρίως εγώ... εντωμεταξύ δε με νοιάζει η βάπτιση τόσο πολύ αλλά σκέφτομαι ότι αν φύγει το καλοκαίρι θα ναι ακόμα πιο δύσκολο

i1lzp2.png

Mummy και εμείς μένουμε σε μονοκατοικία και το νιώσαμε καλά ....απορώ που δεν το κατάλαβες μιλάμε ήμουν με την μπέμπα στο κρεβάτι και ξαφνικά δώδεκα ώρα άρχισε να κουνιέται όλο το κρεβάτι .............λέω σεισμός και ο Αλέξανδρος λέει ελα μωρέ μικρόσ ήταν κια τελείωσε ,μετα από ένα τέταρτο πάλι τα ίδια ...από τον φοβο μου βουτάω την μπέμπα και το κινητό και τρέχω έξω στην αυλή τι να κάνω ..οπότε καλύτερα που δεν το καταλάβατε να φοβηθείτε με τον βεντουζάκο ...

Ραμονίτσα μην ακούω βλακείες μια κούκλα θα είσαι....

mz6Up2.png

Καλως σας βρηκαααααααααααααααα!!!!!!!!!:-D:-D

Ααααααααααααχ κοριτσακια μου..φαινονται..φαινονται...!

εχω τα μπουτακια μου..που δεν ειχα...τα οπισθιακια μου...που δεν ειχα...την κοιλιτσα μου..που ηταν πλακα...τα χερακια μου...τα μαγουλακια μου...αφηστε ..αφηστε...

κανενα μου ρουχο δεν μου κανει.....κανενα...!

μονο 3 παντελονια που κ αυτα ειναι τσιτα τωρα!

δεν το συζητω για την ρημαδα την ηλιθια κυταριτιδα που ακομα δεν λεει να φυγει..! ντρεπομαι να βαλω σορτσακια πια...φορεματακια κοντα..να εμφανιστω μπροστα στον αντρα μου με αναμενα τα φωτα..που πρωτα δεν με ενοιαζε τιποτα κ τα πεταγα ολα..!τωρα; ολο μου το ποδι ενα χαλι...απο την γαμπα μεχρι επανω...μπροστα ..πλαγια ..πισω...

αφου απο πισω στο ποδι την πιανω κιολας....αηδια...αηδια..αηδια!!!!

Με εχει ριξει πολυ ψυχολογικα......βγαινω εξω στον δρομο κ θα λενε ..κοιτα μια χοντρουλα..!τα ποδια μου ουτε εγω η ιδια δεν θελω να τα βλεπω...

με εχει ριξει πολυ σας λεω ...παρα πολυ....!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ραμονίτσα καλώς ήρθες!!!!!!!!

Εμένα μου έχουν μείνει 2 κιλάκια αλλά θέλω να χάσω 3 συνολικά!!!

Μήπως υπερβάλλεις λίγο??? Μήπως??

Κορίτσια είπε ο άντρας μου στην πεθερά να κρατήσει την μικρή ή τον μικρό για 15-20 μέρες και του είπε οτι δεν μπορεί... Μας είπε αν θέλουμε να στείλουμε την Ματθίλδη στην αδελφή του στην Νάουσα(Ημαθίας) που έχει 6 παιδιά για να μην χάσω και εγώ το ταξίδι, λες και θα πήγαινα κρουαζιέρα... Η γυναίκα τα έχει παίξει, δεν πάει καλά.. Την έκραξε όμως ο Θοδωρής και ηρέμησε.. Όλο κουρασμένη το παίζει και είναι 63 χρονών,

δεν έχει δουλέψει πότε και όλο κλαίγεται.. Τι να πει και η γιαγιά μου που είχε κρατήσει πριν 1,5 χρόνο την μικρή μαζί με την μαμά μου για ένα μήνα.. Που η γιαγιά μου είναι 82 χρονών και η μαμά μου δούλευε..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Παρος;;;;;;;;;;; Α ρε αθανατες πεθερες!!!!!!!!

Αχ κοριτσακι δεν ειμαι καθολου υπερβολικη..λεω την πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!

Αστα δραμα!

Καλως σας βρηκαααααααααααααααα!!!!!!!!!:-D:-D

Ααααααααααααχ κοριτσακια μου..φαινονται..φαινονται...!

εχω τα μπουτακια μου..που δεν ειχα...τα οπισθιακια μου...που δεν ειχα...την κοιλιτσα μου..που ηταν πλακα...τα χερακια μου...τα μαγουλακια μου...αφηστε ..αφηστε...

κανενα μου ρουχο δεν μου κανει.....κανενα...!

μονο 3 παντελονια που κ αυτα ειναι τσιτα τωρα!

δεν το συζητω για την ρημαδα την ηλιθια κυταριτιδα που ακομα δεν λεει να φυγει..! ντρεπομαι να βαλω σορτσακια πια...φορεματακια κοντα..να εμφανιστω μπροστα στον αντρα μου με αναμενα τα φωτα..που πρωτα δεν με ενοιαζε τιποτα κ τα πεταγα ολα..!τωρα; ολο μου το ποδι ενα χαλι...απο την γαμπα μεχρι επανω...μπροστα ..πλαγια ..πισω...

αφου απο πισω στο ποδι την πιανω κιολας....αηδια...αηδια..αηδια!!!!

Με εχει ριξει πολυ ψυχολογικα......βγαινω εξω στον δρομο κ θα λενε ..κοιτα μια χοντρουλα..!τα ποδια μου ουτε εγω η ιδια δεν θελω να τα βλεπω...

με εχει ριξει πολυ σας λεω ...παρα πολυ....!!!!!!

Να μη σε ρίχνει καθόλου. Και τί έγινε. Εγώ τα έχασα όλα της εγκυμοσύνης αλλά είχα κιλάκια από πριν, τουλάχιστον πέντε. Και τα μπουτάκια και τα χεράκια και την κοιλίτσα και την κυτταρίτιδα μου. Και την κοιλιά χάλια γιατί στην εφηβεία μου έχασα 20 κιλά. Ε, και; Ποτέ δεν έσβησα τα φώτα, κι ο άντρας μου πάντα λέει πως πρώτα του έκανε κουκου η εξωτερική μου εμφάνιση και μετά έμεινε για τον...ψυχικό μου κόσμο. Και να μην τα χάσεις τα κιλάκια, θα μάθεις πως είσαι ομορφη και με αυτά. Μην είσαι χαζούλα.:D:D:D

Καλα τα λες Cate μου εσυ! Πολυ καλα....αλλα οταν εχεις μαθει σε αλλο σωματοτυπο τελέιως διαφορετικο.....μετα σου φαινεται καπως βαρυ!

Κ προσωπικα με ριχνει πολυ ψυχολογικα!

Θα το παλεψω ομως να τα χασω! δεν ειναι κ παρα πολλα αλλα ουτε κ λιγα...10 κιλακια....που θα παει; στο χερι τους ειναι; μπαααααααα

στο χερι μου!

Κοριτσάκια μου, τί κάνετε???

Είμαστε Ευβοια στο Λευκαντί, περνάμε πολύ καλά, σήμερα φέυγουμε και Παρασκευή μάλλον πάμε Λεωνίδιο..δεν μπαίνω νετ κάνω αποτοξίνωση..δεν έχουμε ούτως ή άλλως σπίτι νετ...

Μαρία ακούς???Είμαστε Λευκαντί, πάμε τώρα για μπάνιο...έλα να μας βρείς!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...