Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καρδουλα πραγματικα πολυ ομορφα ολα.Τα χρωματα , μου αρεσουν παρα πολυ.Το προσκλητηριο πολυ πρωτοτυπο.εχει και κοχυλακια μεσα?

Ομορφα πραγματακια φτιαχνετε στην Κυπρο, με το καλο και να σας ζησει

Καλέ εγώ γιατί δεν μπορώ να τα δω αυτά τα πραγματάκια;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα να σας διαβασω και θα παω για νανι αμεσως μετα...

αχ ρε κοριτσια βλεπω τα αλμπουμ σας και τρελαινομαι....τι μωρα εχουμε ολες καλε???φτου μας!!!!χωρις πλακα ειναι κουκλακια οοολα!!!!

κατερινα και ολγα με κολαζετε με τους κορμους και τα μπιφτεκακια σας,(εχω να φαω κ απο τις 7:30 και γουργουριζει το στομαχι μου)

ινκα στειλε μου σε πμ να σε κανω προσθηκη στο fb..

cate kai εσυ στειλε μου..εχουμε ιδιο λικνο με προικουλα και μπουρνουζακι ιδιο mothercare!!!

elita ολοι μας νιωθουμε ετσι καποιες στιγμες....μην στεναχωριεσαι.................................................!!!!!!!!!!

καληνυχτα σε ολες ....

σημερα εγω κλεινω το cafe!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Επιστρέψαμε χθες το βράδυ! Διακοπές τέλος για φέτος!! Του χρόνου πάλι, να είμαστε καλά!!!

Μου λειψατε πάρα πολύ!!! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα....

Θα μπω αργότερα να σας γράψω τα νέα μας! Το μόνο που έχω να πω είναι οτι είχαμε αρκτή γκρίνια, αλλά στη θάλασσα ήταν τέλεια!!!!!!!! Το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ!!!!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλή σας μέρααααααααααααα

litsaki καλωσήρθες!!! πώς περάσατε;;; βγήκε από το πρόγραμμά της ημπουμπού ε; καλέ μυτιλήνη δε θα πάτε για τη βάπτιση; τι του χρόνου λες;

πάρος τέλεια και οι ημερήσιες σαν διακοπούλες είναι, εγώ πάλι σήμερα ούτε ημερήσια δε θέλω να πάω..βαριέμαι

cate πρέπει να την κάνεις φίλη την καρδούλα για να τα δεις

τώρα για τα κακά κι εμείς σφιγγόμαστε και κοκκινίζουμε όταν προσπαθούμε αλλά αθόρυβα :) αν είναι πολύ σκληρά αλλάξτε κάπως τα φρούτα μην ταλαιπωριούνται

χθες μας έφερε μια φίλη αγιασμένα σταφύλια για το μπέμπη και τα άλεσα στο μπλέντερ, τα σούρωσα και μετά τα έκανα κρεμούλα με το ρυζάλευρο σουπερ γίναν

ελίτα νομίζω πολύ καλή επιλογή η γίδα για τα μωρά σου

i1lzp2.png

Καλημέρα και απο εμάς!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Litsaki καλώς ήρθες και πάλι!!!

Ετοιμαζόμαστε για μπανάκι, mummy και εγώ δεν πολύ τρελαίνομαι για μπάνιο εδώ αλλά και τι να κάνω στο σπίτι???

Λοιπόν αποφάσισα μιας και δεν έχει ακουστεί τπτ για την επισκευή και μιας και η μαμά μου βγαίνει σε άδεια στις 26/08 να πάω στο καράβι για 20 μέρες!!!!! Θα αφήσω στην μαμά μου την Ματθίλδη και τον μικρό θα τον στείλω στην πεθερά μου στην Πάρο(δεν τρελαίνομαι με την ιδέα, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά...) Αν βέβαια μέχρι τότε πουν για επισκευή παίρνω τα μικρά μου και πάω..!!!!

Σας φιλώ για την ώρα!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααα!!

τι εγινε ?? καλε μας επιασε ολες ο Αυγουστος και θα κλεισει το ερμο το καφε μας !

δηλωνω παρουσα για λιγο σημερα !!

σηλια καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!

εμεις ειμαστε σε παρακολουθηση σημερα οοολη μερα γιατι εχθες μας ξανα!!επεσε απο το κρεβατι !! ουτε να κοιμηθω δεν μπορεσα!!! ασε που ριξαμε ενα ματσ με τον πατερα του αλο πραγμα γιατι εινια η δευτερη φορα!! βεβαια αυτος δειχνει μια χαρα αλλα εγω ειμαι ολη την ωρα απο πανω του μηπως και δω κανενα συμτωμα να φυγουμεεε!!

λιτσακι καλως ηρθες!!!

παρος να πας !!! να δεις τον αντρουλι σου !!

και εγω τελικα δεν πολυτρελαινομαι γαι την θαλασσα αλλα μια κυριακη δεν τρεχω να μην κανω και κατι για εμενα ???? αν και θα περιμενω μεσα μεχρι το μεσημερι( να δω που λεγαμε πριν.....)

αα και ελιτα ...καλα εκανες με την γιδα μια χαρα κρεας ειναι αλλα να σας πω κατι ??? ισως και να μην εινια και οτι καλυτερο να παιρνουμε κρεας για τα μωρα απο γνωστους γιατι αν τυχον εχουν καμια ασθενεια τα κρεατα στα σφαγεια μετα τον ελεγχο τα πετανε οι κτηνιατροι ενω διαφορετικα εχει μεγαλυτερεους κινδυνους ..

βεβαια θα μου πεις και που ξερω αν ο κρεοπωλης τα εχει συντηρησει σωστα η αν δεν εχει κανει καμια απατη ?? και σ αυτο μεσα ειμαι αλλα σας το λεω λογω ενασχολησης με το επαγγελμα ......απλα να το εχετε υποψη σας

Σίλια, καλωσηρθες!!

Mummy, θα γίνει η βάπτιση στη Μυτιλήνη, αλλά δεν το βλέπω σαν διακοπές... άλλωστε υπάρχει μια πιθανότητα να το αναβάλλουμε (και να μην γίνει το Νοεμβριο), προέκυψε ένα προβληματάκι στους νονούς!

Ινκα, περαστικά για το ματάκι σου!!

Καρδούλα, είναι όλα τέλεια τα της βάπτισης!!

Κορίτσια μου, η μικρή έχασε την άνεση της, βγήκε και απο το πρόγραμμα της και είχαμε αρκετή γκρίνια. Βεβαια, όταν πηγαίναμε στη θάλασσα ήταν η καλύτερη της!! Μέσα στη θαλασσα όλο γέλια και χαρές και έκανε και΄μερικές ψιλοβουτιτσες μόνη της... (έσκυβε και έβαζε το πρόσωπό της μεσα στη θάλασσα γιατί της άρεσε η αλμύρα, γλυφόταν σαν τρελή!!)

Μετά όμως κουραζόταν και το βράδυ δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλές βολτίτσες...

Τεσπα, όλα καλά!! Να δω πώς θα ξαναπροσαρμοστούμε πάλι....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα μανουλες!!!!

τι κανετε? εμεις καλυτερα εχθες ηταν αρκετα ηρεμη , βεβαια το 2ο δοντακι δεν εχει εμφανιστει ακομα οποτε ειμαι σε αναμονη για γκρινια παλι.

Αυτη η ζεστη και η υγρασια με εχουν καταβαλει τελειως δεν εχω ορεξη για τιποτα , την βγαλαμε σπιτι εχθες βαριομουνα να κουνηθω και το ιδιο προβλεπεται και για σημερα μαλλον.

Λιτσακι καλως ηρθατε και εμενα γκρινιαζε λιγο στις διακοπες απο την αλλαγη περιβαλλοντος μαλλον

Παρος καλο μπανακι καλα να περασετε!!!

Ινκα ελπιζω ολα καλα τωραμε τις μπομπονιερες

Ελιτα την εφαγαν καλα την γιδα? εμενα μου μυριζει πολυ και δεν μπορω ουτε να την δω, γενικα εχω ενα θεμα με ορισμενα κρεατα

Εμεις τελικα μαλλον 17 του μηνος θα φυγουμε για Ιο για 4-5 μερουλες

Καλα να περασετε σημερα ολες!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες. Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

Σιλια καλως ηρθες.

Χρονια πολλα σε ολα τα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια αυτες τις μερες....

Δεν μπαινω συχνα, δεν προλαβαινω, και μενω και με τη μαμα μου φανταστειτε..... μπανια βολτιτσες και τα λοιπα......

Ο μπαμπας μας γυρισε Αθηνα να δουλεψει και θα ερθει το αλλο ΣΚ για μια βδομαδα να μας παρει μετα να γυρισουμε....

Ο μπεμπης ετσι κι ετσι από βηχα (δεν το εχω πει ομως στον μπαμπα γιατι θα αγχωθει και θα ερθει πετωντας) εξαλλου το εχω συνιθησει, μασκουλες και Αγιος ο Θεος..... Ευτυχως που ο παιδιατρος μας ειναι από εδω και ειναι εδω αυτες τις μερες, οποτε μια ασφαλεια την αισθανομαι. Ορεξη για φαι δεν εχει τρελη, αλλα για κουβεντα μια χαρα ειναι. Ολο γελια και χαρα ειναι. Ευτυχως το μωρο μου.

Ποια μιλησε πριν για μαμακιαση????? Ελατε να δειτε τη μικρη μου!!!!!!!! Η προσωποποιηση της μαμακιασης!!!! Νομιζω επειδη λειπει ο μπαμπας και μαλλον φοβαται μην φυγω κι εγω παλι..... Αν και περασε πολυ καλα οσο ελειπα και δεν μας αναζητησε καθολου....

Ελπιζω να περνατε ολες καλα οπου κι αν ειστε......

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Τί μου κάνετε;

μπηκα να σας διαβασω και θα παω για νανι αμεσως μετα...

αχ ρε κοριτσια βλεπω τα αλμπουμ σας και τρελαινομαι....τι μωρα εχουμε ολες καλε???φτου μας!!!!χωρις πλακα ειναι κουκλακια οοολα!!!!

κατερινα και ολγα με κολαζετε με τους κορμους και τα μπιφτεκακια σας,(εχω να φαω κ απο τις 7:30 και γουργουριζει το στομαχι μου)

ινκα στειλε μου σε πμ να σε κανω προσθηκη στο fb..

cate kai εσυ στειλε μου..εχουμε ιδιο λικνο με προικουλα και μπουρνουζακι ιδιο mothercare!!!

elita ολοι μας νιωθουμε ετσι καποιες στιγμες....μην στεναχωριεσαι.................................................!!!!!!!!!!

καληνυχτα σε ολες ....

σημερα εγω κλεινω το cafe!!

Εμένα πάντως με βόλεψε πολύ το λίκνο, άλλο που τώρα το απέσυρα κι έχω στη θέση του το παρκοκρέβατο. Κι ο σκιουράκος χάζευε με τις ώρες την πάντα. Όσο για το μπουρνουζάκι και μόνο για το πόσο γλυκος φαίνεται εκεί μέσα.... έχουμε κάλό γούστο κι οι δυο φαίνεται...:tongue::tongue::tongue:

καλή σας μέρααααααααααααα

litsaki καλωσήρθες!!! πώς περάσατε;;; βγήκε από το πρόγραμμά της ημπουμπού ε; καλέ μυτιλήνη δε θα πάτε για τη βάπτιση; τι του χρόνου λες;

πάρος τέλεια και οι ημερήσιες σαν διακοπούλες είναι, εγώ πάλι σήμερα ούτε ημερήσια δε θέλω να πάω..βαριέμαι

cate πρέπει να την κάνεις φίλη την καρδούλα για να τα δεις

τώρα για τα κακά κι εμείς σφιγγόμαστε και κοκκινίζουμε όταν προσπαθούμε αλλά αθόρυβα :) αν είναι πολύ σκληρά αλλάξτε κάπως τα φρούτα μην ταλαιπωριούνται

χθες μας έφερε μια φίλη αγιασμένα σταφύλια για το μπέμπη και τα άλεσα στο μπλέντερ, τα σούρωσα και μετά τα έκανα κρεμούλα με το ρυζάλευρο σουπερ γίναν

ελίτα νομίζω πολύ καλή επιλογή η γίδα για τα μωρά σου

Ναι μωρέ, έχεις δίκιο.:rolleyes::rolleyes: Μπορεί και να μην είμαι φίλη με την καρδούλα... Δε θυμάμαι.

Όσο για τα κακάκια, λέω σήμερα να του βάλω πεπόνι. Από τότε που κόψαμε την μπανάνα είναι πολύ πιο μαλακά. Τρελή ιδέα τα σταφύλια με το ρυζάλευρο. Γουστάρω...

jenny ποντίκι παίρνουμε για τα μωρά ε; (και εγώ το μόνο που τρώω εύκολα απο το μοσχάρι)

Ποντίκι, ποντίκι. Αλλά να το καθαρίζει καλά ο χασάπης γιατί εκτός από την κόλλα ενδιάμεσα, εξωτερικά έχει μια ίνα που είναι βαριά.

αυτό μου είπε και η όλγα αλλά δεν κατάλαβε ο χασάπης, του λέω χωρίς ζελέ και μου λέει γιατί καλέ τι έχει το ζελέ; πάντως μετά που το είδα ήταν κόκκινο με ελάχιστη άσπρη μεμβράνη....ουφ μπελά βρήκαμε, διατροφολογία πρέπει να χεις σπουδάσει για να ταίσεις το μωρό σου

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από μας ,τι ήταν αυτο σήμερα ;Κουνήθηκε το σπίτι έτρεξα κατω με το μωρό από τον φόβο μου και μετα από ενα τέταρτο πάλι κουνήθηκε....αααδεν μπορώ μετα έβαλα ειδήσεις και είπε οτι ο σεισμός ήταν στην Αρνάια Χαλικιδικής 4,6ρίχτερ....αλλα εμείς εδω τον καταλάβαμε καλά!

Mummy εσύ τίποτα΄΄;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...