Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όλγα τα μπιφτέκια γίναν τέλεια!!!!!!!!! ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή, μόνο κόκκινο κρασί δεν είχα κι έβαλα λίγο άσπρο ξύδι :?

καλε γραψτε και σε εμας τη συνταγη.....:P:p

εντωμεταξυ σημερα ξεκινησα διατροφη ..ετσι λεω,αντε να δουμε για ποσο...

εβαλα μερικες φωτο κοριτσια...

ααααα...εμενα εκτος απο τα αυτια τραβαει καμια φορα και τα μαλλακια του ή τριβει τα ματακια του...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα τέλειος είναι σίλια!! να τον χαίρεσαι!!!!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/afrata-mpiftekia-fournou.html

αυτή είναι η συνταγη για τα μπιφτέκια μου άρεσε γιατί έχει ακριβείς δοσολογίες

καλή επιτυχία με τη διατροφή εγώ να δούμε πότε θα το πάρω απόφαση

i1lzp2.png

σίλια τελικά ξεκινήσατε φαγητό;

εγώ σήμερα του δωσα μοσχαράκι μαζί με τα λαχανικά

το πρωί του κανα ένα νεκταρίνι ένα αχλάδι και μια φέτα καρπουζάκι και ήταν θεόξινο, ε λοιπόν πρώτη φορά που έφαγε ολο το μπωλ, σίγουρα 200 μλ ήτανε

i1lzp2.png

Φαγαμε κι εμεις ψαρακι ψητο με κολοκυθακια ειπαμε να το ριξουμε στην υγιεινη, βεβαια εβαλα και εναν κορμο στην καταψυξη να κρυωνει για να υπαρχει στην αναγκη:tongue: Ακους Ολγα??

Και εμενα σημερα εφαγε αρκετη φρουτοκρεμα 220 της εβαλα μιση μπανανα, μηλο , αχλαδι και ενα δαμασκηνο για να κανει κακα.

Mummy τι να σου πω για την μαμακιαση ασχημο πραγμα να μην μπορεις να αφησεις πουθενα το παιδι ουτε για μια ωρα γιατι ξερεις οτι κλαιει και υποφερει:(

Σιλια σου εστειλα αιτημα φιλιας να δω και εγω τον μικρουλη σου!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

σίλια τελικά ξεκινήσατε φαγητό;

εγώ σήμερα του δωσα μοσχαράκι μαζί με τα λαχανικά

το πρωί του κανα ένα νεκταρίνι ένα αχλάδι και μια φέτα καρπουζάκι και ήταν θεόξινο, ε λοιπόν πρώτη φορά που έφαγε ολο το μπωλ, σίγουρα 200 μλ ήτανε

oxi ακομα στις 12/8 που θα τον παω παιδιατρο...εγω εδωσα μονη μου αχλαδακι 2 φορες..:rolleyes:

καλα τα μικρα θα μας τρελανουν....ξινο και το εφαγε? φανταζομαι στην πρωτη κουταλιτσα φατσουλα που θα εκανε...!!!!πολυ πλακα εχουν!!!

θα τη δοκιμασω τη συνταγη μια μερα που εχω στο μενου μπιφτεκακι με πουρε...

πηγα να του δωσω σημερα μπουκαλι με φριζομελ να δω τι θα κανει...

εγινε χαμος...δεν το ηθελε με τιποτα...

μετα εβαλα ενα καλαμακι στο μπουκαλι.... ρουφουσε και εφτυνε :lol::lol::lol:

γελουσα εγω ,γελουσε και αυτος ...αχ..αχ...να δω τι θα κανω..εννοειτε οτι το φριζομελ πηγε στο νιπτηρα,και μετα θηλασε κανονικα...

το μοσχαρακι το βραζεις στην κατσαρολα ετσι??αραγε στον ατμο γινεται...εχετε δοκιμασει?

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

κι εγώ νομόζω ότι σου μοιάζει!!!

στον ατμομάγειρα το κανα το μασχαράκι, το κοψα σε μικρά κομματάκια και μια χαρά

ωραία αρχίσατε τα φρουτάκια

έχω διαβάσει ότι αυτή η φάτσα αποστροφής που κάνουν όταν δοκιμάζουν κάτι καινούριο δε σημαίνει ότι δεν τους αρεσει

χθες φάγαμε και ρυζογκοφρέτα!! την μούλιασε και την έφαγε τη μισή

i1lzp2.png

Σιλια τον ειδα κουκλος ειναι και απο οτι ειδα φωτο στο fb τις φωτο σου νομιζω οτι σου μοιαζει!!!

ευχαριστω πολυ...

ψαχνει η πεθερα να βρει ομοιοτητες με τον μπαμπα αλλα δεν....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπιμπερό πιάνει; εγώ ξενο δεν του χω δώσει ποτέ αλλά το μπιμπερό το παίρνει, και νερό πίνει και χαμομήλι και δικό μου όταν του έδινα παλιά (πλέον έχω σταματήσει το άρμεγμα)

i1lzp2.png

καλα ολες οι πεθερες , ο γιος μου αντικειμενικα μου μοιαζει παρα πολυ το λενε ολοι ε οι πεθερα επιμενει οτι μοιαζει στον γιο της...Εχε χαρη που κατα τα αλλα την λατρευω!!

Η Χριστιανα σημερα εχει ξεραθει στον υπνο κοιμαται εδω και κανα δυωρο και ακομα να σηκωθει να φαει μεσημεριανο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ...

ψαχνει η πεθερα να βρει ομοιοτητες με τον μπαμπα αλλα δεν....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ψάξε ψάξε πες της...

εγώ πάλι έχω βαρεθεί να απαντώ: τα ματάκια από ποιον τα πήρε;;; και να με κοιτάνε στα μάτια, από το χασάπη!!! αμα πια...

i1lzp2.png

ααα...ωραια mummycool γιατι λεω να τον παρω στις διακοπες τον ατμομαγειρα...κλεισαμε ξενοδοχειο και δεν σκεφτηκα οτι μεχρι τοτε θα τρωμε σουπιτσες!!!

το βαζεις μετα στο μουλτι με νερακι για να λιωσει?

σορυ αλλα ειμαι λιγουλακι ασχετη..

αν έχεις ατμομάγειρα ενηλίκων ναι έτσι στο μούλτι με το νεράκι που μένει στη βάση του κάδου αν θέλεις βάλε κι άλλο

αν πάρεις παιδικό ατμομάγειρα είναι 2 σε 1 έχει και μπλέντερ μαζί μεγάλη ευκολία αν έχεις 100-150 ευρώ να χαλαλίσεις θα κάνεις τη ζωή σου πολύ εύκολη

i1lzp2.png

κατερίνα στο μπαμπά της κάθεται αν δεν είσαι εκεί;

Στο μπαμπα της καθεται μονο οταν ειμαι και εγω εδω αλλα καθεται να την εχει αυτος αγκαλια , στους αλλους θελει να την εχω αγκαλια μονο εγω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...