Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας βαζω μια φωτο της μπεμπας και δυο δικες μου οταν ημουν μωρο.βεβαια εγω ειμαι λιγο μεγαλυτερο μωρο και σε μηνα και σε κιλα εκει και με πρασινα ματια.αλλα υπαρχουν φωτος που ειμαστε ολοιδιεςpost-22755-1482544039611_thumb.jpg

post-22755-14825440396781_thumb.jpg

post-22755-14825440397487_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalhspera σε οοολες!!!!

τωρα προλαβα να μπω λιγακι....

πηγαμε αγορα το πρωι για βολτα και καφεδακι....

προσπαθω να τον κοιμησω ολο το μεσημερι και τιποτα!!!!

αχ δεν ξερω τι εχει παθει εδω και 3 μερες με τρελαινει,ενω ειναι τοοοσο ησυχος γενικα...

ελενα καλα να περασετε....κανε κ για εμας ενα μακροβουτι...

υδροχοακι χρονια σας πολλα!!!!!μια μερα εχουμε διαφορα???σας αφηνω γιατι ο μικρος νυσταζει κ ειναι μες τα νευρα......τα λεμε μετα....

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

kalispera ki apo mas !!!

sofaki ,2 hronia horis tsigaro;bravo !!!ego den ypirhe periptosi na to kopso an den emena egios kai genika an den alaza tropo zois!!!!

i foufou mou prospthei na sikothei kanontas kiliakous!!!!xaxaxa!!!kale etsi tha sikothoune;

ydrohoaki ligo pire o kouklos sou !!!!i foufou pire 700gr apo ton 5o mehri ton 6o...einai kouklos apisteftos kai tsaboukalevete!!!!tha vazeis lemoni;einai pou ine diskolos tha tou doseis kai ksino;dose thermides biskotokremes kai tetia mehri na parei ta pano tou gia na mi sas trelanoun stis eksetases,

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

ινκα μου για νεο μου το λες???

πολυ λιγο μεν απο την αλλη ημουν κ ευχαριστημενη που δεν εχασε!! επινε 400 γαλα το 24ωρο!!! ασε...

εχω παρατηρησει οτι του αρεσουν τα ξινα!!! καλα με το ροδακινο χε...με 2 φορεσ σημερα κ τωρα κοιμαται σαν πουλακι!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

re koritsia phge leei h koumpara mou simera gia na parei rouxa vaftisis kai ths eipan na parei megalitera leei gia na ta foresi kai tou xronou. sas fenete logiko? eseis ti size tha parete?

episis h pethera mou mou leei oti sth vaftisi den kanoun dwra ektos apo autous pou den irthan leei na to doun to mwro otan gennithike isxyei? tha me trelanoun vradiatika mou katariptoun ola osa eixa dedomena. episis h nona kanei dwro sth mama h mono h mama sth nona?

kardoula ξεκινανε απο 18 μηνων τα βαφτιστικα..παντα ειναι πιο μεγαλα..αυτο με το δωρο κουφο μου φαινεται!!! λιγο ασχετο...εδω για καφε αν παμε σε καποιο σπιτι ενα δωρακι το παιρνουμε σε μωρο αν υπαρχει!!! και παντα για τα παιδακια με αγαπη κ χαρα!!!ελεος!!

η μαμα ξερω οτι κανει δωρο στη νονα...εμεις που εχουμε νονο του πηρα μια δωροεπιταγη 400 € απο ενα ταξιδιωτικο γραφειο για να παει οπου θελει μεσα σε 1 χρονο

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Χαχα μαμυ τωρα ειδα πως αρεσει και στο Μαριο!!!!!ΜΜΜΜ τοτε πρεπει να διαλεξει μονης της.Ουτως η αλλως αυτη αποφασιζει, οταν της κατσει κατι ειναι μια πεισματαρα αυτη!!!!!!!!

Εμενα να πως την αληθεια μου αρεσουν και οι δυο.Και ο παιδαρος της υδροχοακι και ο Μαριος που ειναι πολυ καλο παιδι!!!!!!Ισως να της αρεσει ο σαλονικιος πουναι κυριουλης και τζεντλεμαν γιατι μας αρεσουν οι τρυφεροτητες!!!!Η μπορει να της αρεσει της Υδροχοινας μας που ειναι ζορικο αντρακι για να υπαρχει ενταση χαχα!!!καλα αστειευομαστε καλε!!!!!

Ειναι φορες παντως που της αρεσει η δραση και αλλες που της αρεσει το χουχουλιασμα!!!!!

Μαμυ παντως ερχομαστε ελπιζω να καταφερουμε να σας δουμε.

Κοριτσια ο μπεμπης σημερα εκατσε αρκετη ωρα μονος και καναμε πανηγυρια.

Κοριυσακια σας καληνυχτιζω.Αντε ολο εγω κλεινω το φορουμ????

PN8Qp2.png

csXep2.png

kardoula ξεκινανε απο 18 μηνων τα βαφτιστικα..παντα ειναι πιο μεγαλα..αυτο με το δωρο κουφο μου φαινεται!!! λιγο ασχετο...εδω για καφε αν παμε σε καποιο σπιτι ενα δωρακι το παιρνουμε σε μωρο αν υπαρχει!!! και παντα για τα παιδακια με αγαπη κ χαρα!!!ελεος!!

η μαμα ξερω οτι κανει δωρο στη νονα...εμεις που εχουμε νονο του πηρα μια δωροεπιταγη 400 ? απο ενα ταξιδιωτικο γραφειο για να παει οπου θελει μεσα σε 1 χρονο

και ελεγα που το διαβασα!!!!Εδω παντα φερνουν δωρο στα βαφτισια.Εξαλλου εμεις που θα βαφτιστουμε δηλαδγ 1μιση χρονων τι δε θα μας ξαναφερουν δωρο στα μωρα κουφο δεν ειναι?Και αν δε δινουν δωρο δινουν λεφτα για το καλο.Πρωτη φορα το ακουω.

Α σας ειπα?Σημερα φαγαμε αντι για μοσχαρακι γιδα βραστη απο δικο μας ανθρωπο το ζωντανο πολυ πιο νοστιμη και εξισου θρεπτικη γιατι ειναι κοκκινο κρεας.Μα ς την εβρασε ο παππους και ηταν απαχο το κρεατακι και λιωμα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα!

εμεις τον προηγουμενο μηνα απο βαρος ο ενας πηρε 300γρ και ο αλλος 400.Ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι απολυτως φυσιολογικο.Απο τον 3ο και μετα πρεπει να παιρνουν 300-500 το μηνα

Δεν μου λες κυρια Ελιτα δηλαδη ο Χρηστος δεν σου αρεσει που του εκανε και κόρτε η κορη σου??????????

Για το ξινο που λετε εχω ακουσει οτι αρεσει στα μωρα.Τουλαχιστον στα δικα μου που το δοκιμασα επιασε

Κοριτσια εσεις απο Μακεδονία πλευρα να προσεχετε τα κουνουπια που προκαλουν εγκεφαλίτιδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

kalhmeraaaaaaaaaaaaa,

feugoume diakopoules telika aurio epitelous:) tha pame 5 meroules sth Pafo se auto to ksenodoxeio http://www.aziaresort.com/index.cfm. tha ta poume lipon ksana telos ths allhs vdomadas. xthes phgame pediatro kai kaname to 5plo. o mpempakos mou super eimaste pleon 72 cm kai 9060gr. auto to mhna valame mono 200 gr parolo pou trome san gourounia. to metavolismo tou mpampa tou pire to poulaki mou eutixos xaxaxa.

re koritsia evgala tis mpomponieres photos me to kinito mou, alla anakalipsa oti den exw kalodio usb na to sindesw me to laptop :( grrrrrrrrrrr. sofia help xaxaxa.

ydroxoaki kai emena to prwi pinei 120ml peripou (thilazoume to prwi an kai anti na trwei paizei kai tou dinei i giagia tou meta me mpimpero) kai to vradi alla tosa. mhn to piezis to mwro ama den thelei den thelei. tora pou prostheses kai alla pragmata sth diatrofi tou tha einai pio kala. apla kane auto pou leei i inka valtou ligo galataki mesa sta faghta tou.

ta ipolipa paw na ta diavasw twra filakia

Καλημερα μανουλες!!!

Βλεπω ολες καλα!!

Εμεις καλα ειμαστε εσκασε απο εχτες επιτελους το κατω αριστερο δοντακι και ειναι ετοιμο να σκασει και το δεξι μας. Η απογευματινη γκρινια που την πιανει δεν παλευεται καθε μερα τα ιδια εχουμε ποναει το καημενο πολυ απο τα δοντια ευτυχως ομως με το που θα κοιμηθει το βραδυ ξυπναει το αλλο πρωι ουτε κιχ δεν βγαζει το μωρο μου στον υπνο του. Μονο εμενα το παιδι μου αυτο το μηνα πηρα 700 γραμμ??? Θα της κανω διαιτα!!!

Εχθες ειπαμε με τον αντραμου να βγουμε βολτα τοαπογευματακι να παμε για φαγητο κλπ και αποφασισαμε να αφησουμε τα παιδια στην γιαγια τους για να αρχισει να μαθαινει η μικρη και με αλλους αφου σε ενα μηνα αρχιζω δουλεια. Τι το θελαμε η μικρη εκλαιγε συνεχεια και γυρισαμε αρων αρων η πεθερα μου δεν την εκανε καλα με τιποτα. Οταν γυρισα κοιμοταν η καρδουλιτσα μου και μου ειπε η πεθερα μου οτι αναστεναζε και στον υπνο ττης, μολις ανοιξε τα ματακια της και με ειδε μου εσκασε κατι χαμογελα τρελα. Δεν δεχοταν κανενας αλλος να την παρει αγκαλια μονο εγω αλλιως εκλαιγε γοερα. Τι θα κανω ?? Πως θα παω στην δουλεια??

Μην γελασετε σκεφτομαι σοβαρα να την παιρνω μαζι μου..

Επισης εχουμε κι ενα αλλο θεματακι το εβαλα στο παρεντς

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1657500&posted=1#post1657500 αν ξερει καμια πειτε μου . Φιλακια σε ολες!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...