Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ydroxoaki χρόνια σας πολλά!! και καλή σας όρεξη!!!

τι περνάτε κι εσείς

πάντως κι εμείς δεν τρώμε τρελές ποσότητες 100-150 μλ φρούτα και λαχανικά με κρέας, όχι παραπάνω

ίνκα το χα κόψει το τσιγάρο πριν 2 χρονια, όχι όταν έμεινα έγγυος, έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά μου μείναν τα προηγούμενα...που θα πάει θα τα χάσω κι αυτά λέμε...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

250 πηρε...αλλα πιναμε μονο γαλα.. κ μολις ειχαμε αρχισει ρυζαλευρο οταν ζυγιστικαμε...περιμενουμε πολλα απο τον αυγουστο!!

ρωτησα τωρα κ την διατροφολογο μου ειπε να του χτυπαω το μεσημεριανο κ το κρεας κανονικα με γαλα...ξερεις σκεφτηκα μηπως με το γαλα συνδιαστικα δεν γινεται καλη απορροφηση αλλων βιταμινων... αλλα το λεμονι??? ταιριαζει??

καλα δεν ειναι; κι εμεις 300 ειχαμε παρει

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

όχι καλέ που να αντέξω αχ ας τελειώσουμε με τη βάπτιση τώρα που έχω κάτι να ασχολούμαι ας πάμε και διακοπές στο καπάκι και μετά βλέπουμε

υποφέρω λέμε

αν είχαμε λεφτά για γυναίκα ίσως το σκεφτόμουν αλλά που...

i1lzp2.png

σε καταλαβαινω !! 600 θελουν σιγουρα!!

εγω σκεφτομαι τον επομενο σεπτεμβριο- με το καλο Γερό να ειναι- να τον στειλω παιδικο..δημοσιο εχει κοντα μας καινουργιο πολυ καλο! Τουλαχιστον ετσι εχει ακουστει...Εστω για τα πρωινα κ μετα να τον παιρνει η γιαγια

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...