Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

giati vre ydrohoaki anisiheis ???pos akila einai o beboukos sou???to gala skoni den to pinei?an to pinei na tou to vazeis pantou ...kai sta lahanika ..me gala tha ta kaneis poure.

για σκονη μιλαμε. δεν θηλαζω! ωραια ιδεα πουρε θα τα κανω!!! αντε αλλα 60 εκει 60 στην φρουτοκρεμα 60 στο ρυζαλευρο και 120 το πρωι .... 300!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia !!!!

silia kalos irthes!!!!

ydrohoaki frouto na tou dineis kenourgio kathe dyo meres .ego tis dino panta orima frouta gia na einai glyka stin gefsi kai na tis aresoun alla kai gia ta kaka tis .simera evala banana ahladi milo rodakino kai eriksa kai ligo gala oso perisepse tou evala pagakia kai to ipiaaaaaaaaaaaaa ego me kalamaki!!!!super leme.eeeeeeeeeeee!!!

mesimeriano ksekiname ton 12avgousto ...afou dokimasoume prota ola ta frouta ...avrio peponaki!!!!

mummycool ,ase tis dikeologies me to tsigaro !!!!ego ta ehasa ta kila kai den eho kapisei oute tzoura!!!!

ola strava mou pane teleytea ..mou efige ayti pou emene sto spiti mou ...ohi enikio pleon ...no money no honey ...eyto pou iha pathei me to mati...htes ehasa apo ton lemo ena kosmima pou mou ihe kanei doro i pethera mou otan genisa ...

mas espase i klidaria htes...simera me tis bobonieres hezomaste ..

to foufoulaki mou kai ola ta morakia mas na einai kala!!!!na einai kala panagia mou!!!!

Πωπω σας ματιάσανε!!!!!!!!!!!

τι να πω βρε παιδί μου!!!! δεν θα φύγετε?? για διακοπές??

lX5Hp3.png

για σκονη μιλαμε. δεν θηλαζω! ωραια ιδεα πουρε θα τα κανω!!! αντε αλλα 60 εκει 60 στην φρουτοκρεμα 60 στο ρυζαλευρο και 120 το πρωι .... 300!!

mia kopela pou gnorisa ...tou vazei gala kai sto kreas kolokithi karoto ...ohi giati to hriazete to moro alla den trei tipota an den tou mirizei gala..posa gramaria pire ayto ton mina?

inka

AW3sp2.png

ελεονωρα πως γινεται η καλλιεργια...δεν την γλυτωνουμε τον σεπτεμβριο

αστα... εφοδιασου με πολλλλλλα σακουλάκια ειδικα για μωράκια άλλα για αγοράκια και τους το κολλας στο πουλακι τους (δεν πονάει αλλά είναι ενοχλητικο) και περιμενεις..

το θέμα είναι οι πλύσεις που πρέπει να κάνεις και η τελευταία με φυσιολ ορό....πρέπει να είναι πολύ καθαρό και στην μισή ή 1 ώρα δεν θυμαμαι πέταμα κι αλλο από την αρχή..

αν δεν μπορείς μόνη σου πας σε εξειδικευμενα μικροβιολογικά ιατρεια..

εγώ μετά από 3 μέρες θα κατάφερα μόνη μου...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

mia kopela pou gnorisa ...tou vazei gala kai sto kreas kolokithi karoto ...ohi giati to hriazete to moro alla den trei tipota an den tou mirizei gala..posa gramaria pire ayto ton mina?

250 πηρε...αλλα πιναμε μονο γαλα.. κ μολις ειχαμε αρχισει ρυζαλευρο οταν ζυγιστικαμε...περιμενουμε πολλα απο τον αυγουστο!!

ρωτησα τωρα κ την διατροφολογο μου ειπε να του χτυπαω το μεσημεριανο κ το κρεας κανονικα με γαλα...ξερεις σκεφτηκα μηπως με το γαλα συνδιαστικα δεν γινεται καλη απορροφηση αλλων βιταμινων... αλλα το λεμονι??? ταιριαζει??

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

250 πηρε...αλλα πιναμε μονο γαλα.. κ μολις ειχαμε αρχισει ρυζαλευρο οταν ζυγιστικαμε...περιμενουμε πολλα απο τον αυγουστο!!

ρωτησα τωρα κ την διατροφολογο μου ειπε να του χτυπαω το μεσημεριανο κ το κρεας κανονικα με γαλα...ξερεις σκεφτηκα μηπως με το γαλα συνδιαστικα δεν γινεται καλη απορροφηση αλλων βιταμινων... αλλα το λεμονι??? ταιριαζει??

Θα τρελαθώ ρε κορίτσια... δεν μπορώ άλλο με αυτό το φαγητό.....με πιανουν γελια!!!!

lX5Hp3.png

Θα τρελαθώ ρε κορίτσια... δεν μπορώ άλλο με αυτό το φαγητό.....με πιανουν γελια!!!!

και ακόμα είμαστε στην αρχη........... να δω τι θα μου πει από Τετάρτη....θα γελασουμε πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...