Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

ελεωνορα πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να του βαζω σιγα σιγα κ αλλα φρουτα !!! τι να πω ρε γμτ!!! αμα δεν ρωτησεις δεν στα λενε!!! στην αρχη ειχε πει μονο μηλο αχλαδι μπανανα...επισης επειδη εχουμε τρελη δισκιλιοτητα μου ειπε να του βαλω και φρεσκο δαμασκηνο μεσα!!! καλα το γαλα το εχουμε σχεδον καταργησει!!

αν δεν παχυνουμε σεπτεμβριο παμε για καλλιεργεια ουρων κ εξετασεις αιμα

μηλο αχλαδι μπανανα πόσον καιρό τα τρώτε????

Γιατί βλέπω πώς και η δική μου έχει λίγη δυσκιλιότητα...

lX5Hp3.png

ευχαριστουμε!!!

λιγο καιρο, καμια 10αρια μερες,... ολα μαζι 3 μερες νομιζω, δεν θυμαμαι...γιατι ξεκινησαμε 1-1

παντως οι παιδιατροι τελικα τα μισα λενε!!! δεν ξερω βρε ελεονωρα μου τι να πω...!! γιαουρτι που τι ρωτησα μηπως φαει το βραδυ που δεν πινει γουλια μου ειπε μετα τον 8-9 μηνα...μεχρι τοτε νηστικος θα κοιμαται????

σκεφτομαι να του κανω κατα τις 10 10.30 το βραδυ λιγο γαλα χτυπημενο με καποιο φρουτο...λιγο... μηπως τον ξεγελασω κ φαι κατι..αλλα δεν κρατιεται κ ξυπνιος!!!!

κρεμα τελειωνουμε στις 7.30! πιο νωρις απο 10 δεν παιζει να κατεβασει τιποτα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

δυσκολος και αντιδραστικος!!! οσο παω να του δωσω τοσο τα παιρνει στο κρανιο!! κλωτσαει φωναζει!! ορο του βαζω κ κολλαει το πατουσακι του στην μουρη μου και με σπρωχνει κανοντας ιιιιιιιιι ολο νευρο!!!

Καλα να ειναι γερο και δυνατο!!!

kalimera koritsia !!!!

silia kalos irthes!!!!

ydrohoaki frouto na tou dineis kenourgio kathe dyo meres .ego tis dino panta orima frouta gia na einai glyka stin gefsi kai na tis aresoun alla kai gia ta kaka tis .simera evala banana ahladi milo rodakino kai eriksa kai ligo gala oso perisepse tou evala pagakia kai to ipiaaaaaaaaaaaaa ego me kalamaki!!!!super leme.eeeeeeeeeeee!!!

mesimeriano ksekiname ton 12avgousto ...afou dokimasoume prota ola ta frouta ...avrio peponaki!!!!

mummycool ,ase tis dikeologies me to tsigaro !!!!ego ta ehasa ta kila kai den eho kapisei oute tzoura!!!!

ola strava mou pane teleytea ..mou efige ayti pou emene sto spiti mou ...ohi enikio pleon ...no money no honey ...eyto pou iha pathei me to mati...htes ehasa apo ton lemo ena kosmima pou mou ihe kanei doro i pethera mou otan genisa ...

mas espase i klidaria htes...simera me tis bobonieres hezomaste ..

to foufoulaki mou kai ola ta morakia mas na einai kala!!!!na einai kala panagia mou!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

προχτες ο πατερας του εδωσε πραγματικη μαχη με την κρεμα!!! του λεει οχι ρε θα την φας θες δεν θες...χαχαχα τι ουου του εκανε κ καλα εμετο τι γκρινια...τιποτα δεν μασησε ο μπαμπας!!!! τους βρηκα κ τους 2 οταν γυρισα απο την δουλεια λουσμενος με ρυζαλευρο απο πανω μεχρι κατω!! αλλα τα καταφερε κ την εφαγε ολη!!! χαχαχααααα!!!!!

ευχαριστουμε!!!

λιγο καιρο, καμια 10αρια μερες,... ολα μαζι 3 μερες νομιζω, δεν θυμαμαι...γιατι ξεκινησαμε 1-1

παντως οι παιδιατροι τελικα τα μισα λενε!!! δεν ξερω βρε ελεονωρα μου τι να πω...!! γιαουρτι που τι ρωτησα μηπως φαει το βραδυ που δεν πινει γουλια μου ειπε μετα τον 8-9 μηνα...μεχρι τοτε νηστικος θα κοιμαται????

σκεφτομαι να του κανω κατα τις 10 10.30 το βραδυ λιγο γαλα χτυπημενο με καποιο φρουτο...λιγο... μηπως τον ξεγελασω κ φαι κατι..αλλα δεν κρατιεται κ ξυπνιος!!!!

nomizo den kanei ageladino gala kai giaourti mehri ton hrono.

inka

AW3sp2.png

προχτες ο πατερας του εδωσε πραγματικη μαχη με την κρεμα!!! του λεει οχι ρε θα την φας θες δεν θες...χαχαχα τι ουου του εκανε κ καλα εμετο τι γκρινια...τιποτα δεν μασησε ο μπαμπας!!!! τους βρηκα κ τους 2 οταν γυρισα απο την δουλεια λουσμενος με ρυζαλευρο απο πανω μεχρι κατω!! αλλα τα καταφερε κ την εφαγε ολη!!! χαχαχααααα!!!!!

kita ydrohoaki thelei ypomoni kai poly karagiziliki to fagito ...varounte na fane ...ki emis me pehnidi kai trooo ki ego kai me vlepei kai zilevei kai pali ligotero apo misi ora den troei

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ την πήρα την παιδίατρο και της είπα δεν τρώει.. και βέβαια με ρώτησε καλλιέργεια ούρων κάναμε και της είπα ναι ήταν όλα οκ... και μου είπε να μην την πιέζω πολύ σιγά συγά και πάλι ...σκάνε κα αυτά....

Σήμερα θα πάμε στην Αίγινα για Π/Σ/Κ λές να της ξαναανοίξει η όρεξη???

γιατί εκεί που έτρωγε περισσότερο!!!!

lX5Hp3.png

ασε ινκα!!! το τι τον καραγκιοζη κανουμε δεν λεγεται!! το τι τραγουδια!!! τι κουνια!!!

ενταξει με τις κρεμες κατι γινεται!!! το γαλα δεν θελει καθολου! πινει 350 κ αυτο γιατι πινει κ το μεσημερι!!! τωρα που θα αρχισουμε λαχανικα μεσημερι κ θα φυγει το γαλα ποσο θα πινει δηλαδη??? 100 το πρωι???!!! αντε να του μοιραζω αλλα 100 στις κρεμες!!! η παιδιατρος μου ειπε 500 γαλα + ολα τα φαγητα πρεπει!

ευχαριστουμε!!!

Μια από τα ίδια ... εχθές χρυσή την έκανα να φάει κρέμα στις 7 και τελικα από τα κλάματα σταμάτησα και μετά από μισή ώρα είπιε μόνο 50μλ γάλα και ξεράθηκε για 1 ωρίτσα ώσπου έφαγε στις 11 το βράδυ μονο 120 μλ.... δεν είναι αυτές ποσότητες....και τα ξημερώματα 100 μλ...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...