Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΕτραω τις μερες να φυγουμε αυτη ειναι η αληθεια.Κουραζομαι παρα πολυ καλυτερα ναμουν αθηνα!!!!Αυτη ειναι η μεγαααλη αληθεια.Καταρχην τους γονεις μου τους εχω μονο στο μπανιο ταπογευμα και αν παμε το βραδυ στο κτημα.εΙΜΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΗ περισσοτερο αποτι ειμαι στο σπιτι μου γιατι και ο Χρηστος τι να πρωτοκανει οταν εχει τον πιτσιρικα να του φωναζει μπαμπα το ενα μπαμπα το αλλο, νερο, παντοφλες, μπαμπα πηγαινε το νερο εσυ στο ψυγειο.Αφου τσαντιστηκα και του λεω.Κατσε ρε Χριστοφορε τι ειναι ο πατερας σου δουλα?Μεγαλο παιδι εισαι.Οπως το φερες πηγαινε το.Ημαρτον θεε μου.Και χω και τον δικο μου να λεει, σουπα 5 μερες ειναι μην τον κακοκαρδισει τον χαιδεμενο.Ε σορυ και τα δικα μου ναταν δε μαρεσει η τεμπελια και αυτο το επιτακτικο.Εχω ακουσει παιδακια ναχουν τροπους, αυτα δηλαδη που τους μαθαινουν.Τεσπα του λεω να σε δω του χρονου που τα μικρα θα αντιλαμβανονται και δε θα μπορεις να εξαφανιζεσαι με σα στη θαλασσα με τις ωρες με τον αλλο.Τι θα τους λες, γεια σας τωρα παιζω τον αδερφο σας εσεις καθιστε στη μπαντα?

Αυτα γιατι σημερα ειχα μια πολυ κουραστικη μερα, και στο τελος τσακωθηκαμε γιατι ενω συνεχεια βαζω παμπερς στην τσαντα μεταξυ του να παρω κρεμες, φαγητα, νερα, ρουχα αντικουνουπικα σε καποια φαση ξεχασα να ξαναβαλω παμπερς στην τσαντα και αρχισε να μου φωναζει, ενω ολα περνανε απο τα χερια μου.

Ενταξει δε λεω εχουμε και τις καλες μας στιγμες αλλα δε νιωθω οτι κανω διακοπες.και η μανα μου επειδη ποναει η μεση της δε μπορει να κρατησει μωρο πολυ ωρα αγκαλια.Σας κουρασα ε?σορυ κοριτσακια δεν εχω αλλες να τα πω κι εγω

Α εμεις πευκοχωρι παμε ολγα?Και μετραω τις ωρες!!!!!παλι κλαιει η μπεμπα.Δεν ξερω θα το ξανασκεφτω πολυ αυτο το τριο διακοπες!!!!!!Δεν εμενα σπιτακι μου με τα μωρα?Και να πηγαιναν οι δυο τους να βγαλουν τα απωθιμενα τους?Μπας και του λειψω και λιγο?

Μπορεί να ήταν καλύτερα. Τρία παιδιά, το ένα να μην είναι δικό σου και να μη μπορείς να το μαλώσεις και τα άλλα δυο μωρα, δεν παλεύεται με τίποτα. Χαρά στο κουράγιο σου. Αν τους άφηνες και ο μικρός θα έβλεπε 5 μέρες τον πατέρα του και ο δικός σου θα τρελενόταν 5 μέρες χωρίς τα μωρά. Αλλά εύκολο είναι, μωρέ, να αφήσεις τον άνθρωπο σου μόνο του διακοπές; Δεν είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera,

ti parla vradini htan auth. kala me kila mhn milate egw exw na xasw akoma 13 (oreo noumero e?) ouf na dw pote tha ta xasw me th skato douleia. stamatisa kai to gimnasthrio pali kai to fai skata tora giati eimai olh mera grafeio kai meta peinaw san likos. ax ax

elitaki ontos diskoli i periptosi sou edw emeis den vriskoume tis isoropies mas me ena mwro oxi esy me dio kai to megalo tou antra sou. ti na sou pw ipomoni? tha to exeis xilioakousi.

καλημερα κοριτσια!!!

ελεονωρα εμενα αυτα μου ειπε για κανενα μηνα και μετα θα προσθεσω αλλα...τι να πω ο καθε γιατρος λεει αλλα...

βρε κοριτσια σας πεφτουν τα μαλλια???μιλαμε οτι μου μενουν τουφες στα χερια!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!! Πολύ καλό Σ/Κ!!!!!

Τα μαλλιά μου όχι απλά μου πέφτουν!!!!! άστα έχω βαρεθεί να μαζέυω τρίχες από πάνω μου ...... αλλά είναι πολύ λογικό γιατί στους 9 μήνες της εγκυμοσύνης δεν χάναμε οπότε ότι δεν χάσαμε φεύγει τώρα.....:(

lX5Hp3.png

ΜΕτραω τις μερες να φυγουμε αυτη ειναι η αληθεια.Κουραζομαι παρα πολυ καλυτερα ναμουν αθηνα!!!!Αυτη ειναι η μεγαααλη αληθεια.Καταρχην τους γονεις μου τους εχω μονο στο μπανιο ταπογευμα και αν παμε το βραδυ στο κτημα.εΙΜΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΗ περισσοτερο αποτι ειμαι στο σπιτι μου γιατι και ο Χρηστος τι να πρωτοκανει οταν εχει τον πιτσιρικα να του φωναζει μπαμπα το ενα μπαμπα το αλλο, νερο, παντοφλες, μπαμπα πηγαινε το νερο εσυ στο ψυγειο.Αφου τσαντιστηκα και του λεω.Κατσε ρε Χριστοφορε τι ειναι ο πατερας σου δουλα?Μεγαλο παιδι εισαι.Οπως το φερες πηγαινε το.Ημαρτον θεε μου.Και χω και τον δικο μου να λεει, σουπα 5 μερες ειναι μην τον κακοκαρδισει τον χαιδεμενο.Ε σορυ και τα δικα μου ναταν δε μαρεσει η τεμπελια και αυτο το επιτακτικο.Εχω ακουσει παιδακια ναχουν τροπους, αυτα δηλαδη που τους μαθαινουν.Τεσπα του λεω να σε δω του χρονου που τα μικρα θα αντιλαμβανονται και δε θα μπορεις να εξαφανιζεσαι με σα στη θαλασσα με τις ωρες με τον αλλο.Τι θα τους λες, γεια σας τωρα παιζω τον αδερφο σας εσεις καθιστε στη μπαντα?

Αυτα γιατι σημερα ειχα μια πολυ κουραστικη μερα, και στο τελος τσακωθηκαμε γιατι ενω συνεχεια βαζω παμπερς στην τσαντα μεταξυ του να παρω κρεμες, φαγητα, νερα, ρουχα αντικουνουπικα σε καποια φαση ξεχασα να ξαναβαλω παμπερς στην τσαντα και αρχισε να μου φωναζει, ενω ολα περνανε απο τα χερια μου.

Ενταξει δε λεω εχουμε και τις καλες μας στιγμες αλλα δε νιωθω οτι κανω διακοπες.και η μανα μου επειδη ποναει η μεση της δε μπορει να κρατησει μωρο πολυ ωρα αγκαλια.Σας κουρασα ε?σορυ κοριτσακια δεν εχω αλλες να τα πω κι εγω

Α εμεις πευκοχωρι παμε ολγα?Και μετραω τις ωρες!!!!!παλι κλαιει η μπεμπα.Δεν ξερω θα το ξανασκεφτω πολυ αυτο το τριο διακοπες!!!!!!Δεν εμενα σπιτακι μου με τα μωρα?Και να πηγαιναν οι δυο τους να βγαλουν τα απωθιμενα τους?Μπας και του λειψω και λιγο?

Τι να σου πω βρε Ελιτακι ...Ήρωας!!!!!! εγώ δεν ξέρω πώς θα τα έβγαζα πέρα!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Kalhmera.Τουλαχιστον ειχαμε μια καλη νυχτα και μετα απο καιρο κοιμηθηκαν 9 ωρες σερι τα μωρακια μου.Ευτυχως με λυπηθηκαν.Εχτες η μπεμπα εκλαιγε γιατι ηθελε κι αλλο γαλα.αφου ρουφαγε ρουφαγε στο τελος ξεραθηκε και δεν ξαναξυπνησε.

Ομπεμπακος κυριος γενικα, πολυ καλο παιδι.Κοριτσια νομιζω βλεπω δοντακι στο μπεμπακο, να ασπριζει και ο φουκαρας μασαει οτι βρει.

Κανει ζεστη αθηνα ε?Αυριο ερχομαστε και μετα παμε χαλκιδικη την κυριακη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Έχω φορτώσει τώρα................ Μίλησα με την μητέρα μου και μου είπε ότι η μπέμπα δεν τρώει.... τρώει ελάχιστα.. το παρατήρησα κι εγώ εδώ και 2 μέρες ..Από την ζέστη κολλάμε αυτά δεν θα υποφέρουν????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

ελεωνορα πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να του βαζω σιγα σιγα κ αλλα φρουτα !!! τι να πω ρε γμτ!!! αμα δεν ρωτησεις δεν στα λενε!!! στην αρχη ειχε πει μονο μηλο αχλαδι μπανανα...επισης επειδη εχουμε τρελη δισκιλιοτητα μου ειπε να του βαλω και φρεσκο δαμασκηνο μεσα!!! καλα το γαλα το εχουμε σχεδον καταργησει!!

αν δεν παχυνουμε σεπτεμβριο παμε για καλλιεργεια ουρων κ εξετασεις αιμα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ετσι σημερα του εβαλα κ λιγο ροδακινο..νερο πινουμε απαραιτητα μετα τισ κρεμες αλλα και ενδιαμεσα! ποτε πριν το φαι για να μην φουσκωνει κ δεν τρωει

γαλα μου ειπε να του βαζω παντου οπου μπορω..στο φρουτο κ στο ρυζαλευρο!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

καλημερα κοριτσια!!!

ελεωνορα πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε να του βαζω σιγα σιγα κ αλλα φρουτα !!! τι να πω ρε γμτ!!! αμα δεν ρωτησεις δεν στα λενε!!! στην αρχη ειχε πει μονο μηλο αχλαδι μπανανα...επισης επειδη εχουμε τρελη δισκιλιοτητα μου ειπε να του βαλω και φρεσκο δαμασκηνο μεσα!!! καλα το γαλα το εχουμε σχεδον καταργησει!!

αν δεν παχυνουμε σεπτεμβριο παμε για καλλιεργεια ουρων κ εξετασεις αιμα

κι εμένα εδώ και 2 μερές από κακά πολύ λίγα......

για το νερό θα της δίνω περισ΄΄οτερο ... ενδιάμεσα

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...