Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στο επαιζε ετοιμοθανατος με τα σπιθουρακια???

καλα τι ρωταω εδω εμενα μου το παιζει ετοιμοθανατος οταν ειναι μπουκωμενος!!

Ολγα εννοειται ξεκινησα γιαυτο τωρα παρηγγειλα και τρωω 2 διαιτητικοτατες κρεπουλες!!! Πως με βρισκεις???

Α και μην τρεξεις τωρα να βρεις δεν εεεεεεεεεεχει στο Λαγονησι:tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

λοιπον χαρηκα πολυ...που βρηκα μανουλες γιατι εγω απο τις φιλες μου ειμαι η μονη με μωρακι...και βαριουνται να με ακουνε(και ειναι λογικο) οποτε θα ζαλιζω εσας.(πλακα κανω,,,)

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

κατερίνα σε είδα στην παραλία

ένα έχω να σου πω δεν τολμώ να φωτογραφηθώ ακόμα με ρούχα όχι με μαγιώ!!

σίλια κι εγώ θέλω 5 σίγουρα αλλά τα χα από πριν επειδή έκοψα το τσιγάρο

αυτή η άτιμη η κατακράτηση φταίει ή τα γλυκά;;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

κατερίνα σε είδα στην παραλία

ένα έχω να σου πω δεν τολμώ να φωτογραφηθώ ακόμα με ρούχα όχι με μαγιώ!!

σίλια κι εγώ θέλω 5 σίγουρα αλλά τα χα από πριν επειδή έκοψα το τσιγάρο

αυτή η άτιμη η κατακράτηση φταίει ή τα γλυκά;;

εγω παντως το παραδεχομαι οτι τρωω και τα γλυκακια μου και απο ολα...:oops::oops::oops: πρεπει να το παρω αποφαση να σταματησω .....(λεμε τωρα)

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

ΜΕτραω τις μερες να φυγουμε αυτη ειναι η αληθεια.Κουραζομαι παρα πολυ καλυτερα ναμουν αθηνα!!!!Αυτη ειναι η μεγαααλη αληθεια.Καταρχην τους γονεις μου τους εχω μονο στο μπανιο ταπογευμα και αν παμε το βραδυ στο κτημα.εΙΜΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΗ περισσοτερο αποτι ειμαι στο σπιτι μου γιατι και ο Χρηστος τι να πρωτοκανει οταν εχει τον πιτσιρικα να του φωναζει μπαμπα το ενα μπαμπα το αλλο, νερο, παντοφλες, μπαμπα πηγαινε το νερο εσυ στο ψυγειο.Αφου τσαντιστηκα και του λεω.Κατσε ρε Χριστοφορε τι ειναι ο πατερας σου δουλα?Μεγαλο παιδι εισαι.Οπως το φερες πηγαινε το.Ημαρτον θεε μου.Και χω και τον δικο μου να λεει, σουπα 5 μερες ειναι μην τον κακοκαρδισει τον χαιδεμενο.Ε σορυ και τα δικα μου ναταν δε μαρεσει η τεμπελια και αυτο το επιτακτικο.Εχω ακουσει παιδακια ναχουν τροπους, αυτα δηλαδη που τους μαθαινουν.Τεσπα του λεω να σε δω του χρονου που τα μικρα θα αντιλαμβανονται και δε θα μπορεις να εξαφανιζεσαι με σα στη θαλασσα με τις ωρες με τον αλλο.Τι θα τους λες, γεια σας τωρα παιζω τον αδερφο σας εσεις καθιστε στη μπαντα?

Αυτα γιατι σημερα ειχα μια πολυ κουραστικη μερα, και στο τελος τσακωθηκαμε γιατι ενω συνεχεια βαζω παμπερς στην τσαντα μεταξυ του να παρω κρεμες, φαγητα, νερα, ρουχα αντικουνουπικα σε καποια φαση ξεχασα να ξαναβαλω παμπερς στην τσαντα και αρχισε να μου φωναζει, ενω ολα περνανε απο τα χερια μου.

Ενταξει δε λεω εχουμε και τις καλες μας στιγμες αλλα δε νιωθω οτι κανω διακοπες.και η μανα μου επειδη ποναει η μεση της δε μπορει να κρατησει μωρο πολυ ωρα αγκαλια.Σας κουρασα ε?σορυ κοριτσακια δεν εχω αλλες να τα πω κι εγω

Α εμεις πευκοχωρι παμε ολγα?Και μετραω τις ωρες!!!!!παλι κλαιει η μπεμπα.Δεν ξερω θα το ξανασκεφτω πολυ αυτο το τριο διακοπες!!!!!!Δεν εμενα σπιτακι μου με τα μωρα?Και να πηγαιναν οι δυο τους να βγαλουν τα απωθιμενα τους?Μπας και του λειψω και λιγο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...