Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

silia ειναι ησυχο το μικρουλι σου?

αχ ειναι παααρα πολυ ο μικρουλης μου αλλα εχει 3 μερες δεν καθετε στο στηθος να φαει και γκρινιαζει και τωρα με το ζορι τον κοιμησα....αφου να φανταστεις οταν ειμαστε εξω και πειναει παρα πολυ αν του κανλιγες αγκαλιτσες και λογακια γελαει και περιμενει...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

silia θεσσαλονικιά είσαι; έχεις facebook; στείλε πμ

σήμερα χανιώτη ήμουν μια λέξη: ΠΑΝΙΚΟΣ

το σεπτέμβριο όμως θα ναι τέλεια, κι εμείς διακοπές μετά τη βάφτιση 5/9 αλλά δεύτερο πόδι

κι εμείς 18 μηνο του πήραμε αλλά μια χαρά του είναι και το μπουφάν που δε θα το βάλει στη βάπτιση γιατί θα χει ζέστη μάλλον το πήρα 3 ετών, να το βάλει αργότερα

κι εμένα μου το πε η πεθερά μου αυτό (λες και φέραν τίποτα σοβαρό οι φίλες της και οι συγγενείς τους μη χέσω μέσος όρος 10 ευρώ και πολύ λέω...μάζεψα 3 δώρα και πήγα τζάμπο και πήρα αναλώσιμα σύνολο 20 ευρώ το θυμάμαι και συγχίζομαι είπαμε κρίση κρίση αλλά έχουμε και αξιοπρέπεια) αλλά εμείς παίρνουμε 2 δώρα κι εγώ και η μαμά μου όταν πάμε κάπου και ειδικά αν έχει τραπέζι το δωρο είναι καλύτερο έτσι έμαθα έτσι κάνω

οι γονείς παίρνουν δώρο στο νονό. εμείς θα του πάρουμε ποδήλατο!!

θα σου στειλω fb.

ο ποδοσφαιριστης ειναι αντρασ μου ημασταν θεσ/νικη 5 χρονια και μολις ηρθαμε βεροια απο οπου και καταγομαστε(κλαψ)

στο δευτερο ποδι οταν ημουν 18 δουλευα σε ενα τελειο beachbar...exei τελεια θαλασσα να πατε...στον αη-γιαννη...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

ρε γαμωτο μια φορα περασα απο Θεσαλλονικη για να παω Καβαλα και αυτο ηταν

Πρεπει να κανονισω μια εκδρομουλα!

Όλο εκδρομούλες ονειρεύεσαι, μωρομάνα....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

hello μανουλες!!!!!

γυρισαμε πριν λιγο ειχα κατεβει Βουλιαγμενη στιην μαμα μου και τα μικρα λυσσαξανε παλι ευτυχως κοιμουνται ξερα!!

Σιλια καλως ηρθες , να σου ζησει ο μπεμπουλης και μην απαντας στην Ολγα ειναι πολυ κουτσομπολα:tongue:

Καρδουλα η Ολγα σιγουρα εγκυος ειναι , της ελεγα να κανουμε μαζι διαιτα και δεν ηθελε ολο φαγητα σκεφτεται:rolleyes:

Εχω τρελα νευρα απο εχθες ηρθε μια κομμωτρια πρωτη φορα σπιτι να μου κανει ανταυγειες και βαφη γιατι βαριομουνα να παω κομμωτηριο και με εκανε ξανθια ασπρη γκρρρρρρρρρρρρρ

Ελιτα πως περνατε??

Να σας ρωτησω εχω παρατηρησει κατω απο τα ματακια της μικρης κατι σπιθουρακια κοκκινα τα εχει εδω και πολυ καιρο και γινονται πιο εντονα οταν κλαιει ξεχασα να ρωτησω την παιδιατρο την προηγουμενη φορα που πηγαμε και τωρα ντρεπομαι να την παρω γιατι ειναι διακοπες, εχουν καθολου τα δικα σας?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ο νικος έχει τέτοια σπιθουράκια στο κάτω βλέφαρο μια φορά το παιζε ετοιμοθάνατος για να τον λυπηθώ :tongue::tongue::tongue: δε μάσησα φύγαν μετά από λίγο αχ τι θυμήθηκααααααα από το ζόρι του ήταν

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...