Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα το καφε του φεβρουαριου εχει τα πιο ομορφα μωρα!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτό είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.....:wink::wink::wink:

Βρε κορίτσια πάντως το πρωι και το βράδυ πίνει γάλα περίπου 5' εσάς τόσο πίνουν???

Κι εμένα 5-10 λεπτά πια. Στην αρχή θήλαζε μια ώρα, γκρίνιαζε μια ώρα, θήλαζε μια ώρα κτλ.... Αλλά τώρα αποτελεσματικότατος ο κύριος....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελεωνορα μου εμενα μου ειπε οτι μετα το αχλαδι-μηλο-μπανανα μπορω να δοκιμασω ολα τα φρουτα εποχης ενα ενα και ανα δυο μερες για τυχόν αλλεργιες.Τα μονα που απαγορευονται για τον πρωτο χρόνο φραουλα(για ολους τους παιδιατρους περιεργο) και ακτινιδιο(οχι για ολους)

Να ξερεις οτι το μηλο και η μπανανα στουμπωνουν οποτε βαλε και κανενα αλλο φρουτακι για να λιγοστεψεις αυτα τα δυο σε ποσοτητα

Εγω εδω και 3 μερες τους βαζω αβοκαντο.Αυτη την σιχαμερή γλιτσα.Εχει ομως πολλες βιταμινες και κανω την καρδια μου πετρα και το πιανω στα χερια μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

pali polla grafete de saw proλαβαινω.

Silia καλωσηρθες.εμενα εχουν μειωσει τα ενδιαμεσα.καμοια φορα μετα τη θαλασσα θελουν για νανουρισμα.εμενα ομπεμπης καθετε απο 10 λεπτα μεχρι μιση ωρα.η μπεμπα 10 λεπτα.αλλα λενε οτι στα 10 λεπτα εχουν πιει οσο χρειαζονται.τωρα τρωνε καλυτερα και εχουν μειωσει το γαλα μες τη μερα.πινουν ομως πρωι και βραδυ.περιπου 3 με 4 στη μερα.στις αρχες αν δεν τους αρεσε κατι η δεν ετρωγαν πολυ επιναν κανονικα γαλα.δε θα δεις μεγαλη αλλαγη στην αρχη μεχρι να συνηθησουν τις στερεες.

αλλα πιστεψε με δεν υπαρχειμεγαλυτερη ευκαιρια.αν θηλαζεις ως τωρα μετα σου κακοφαινεται να πας σε μπουκαλι.ασε που μπορει να μην το θελει.

κρατα το οσο μπορεις.

αν σε κοιταει οταν τρως μαλλον θα θελει να γευτει και αλλα φαγητουλια εκτος απο το γαλατακι σου!!!!!!

κοριτσακια σκαω.κανει πολυ ζεστη.

λοιπον ε!!!!οσο παερναν οι μερες η ζηλια απο το μεγαλο εκδηλωνεται πιο εντονη.στην αρχη ηταν διακριτικος.τωρα το εκδηλωνει και γκρινιαζει πιο πολυ ειδικα με το μπεμπη.εγω ταοχα πει.παιζει ρολο το οτι δε ζουν μαζι συνεχεια.

λογικο ειναι.στην αρχη κανει τον κυριο για να δειξει πως ειναι υπερανω αλλα μετα επειδη ζοριζεται αρχιζει να το δειχνει.αλλα μες το προγραμμα ειναι και αυτο.

θα παμε για μπανιο σε κανα διωρο φιλια σε ολες

PN8Qp2.png

csXep2.png

ζουζουνααααα πως περνάτε?Να μου τα φιλήσεις!

Δεν ξερω αν παιζει ρόλο που δεν ζουν μαζι γιατι οσες κοπέλες εχουν μεγαλύτερο παιδακι και τα διδυμα μου λενε οτι αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα ζήλιας

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Βρε κορίτσια δλδ απο την σελίδα του hotmail μιλάτε όλες μαζί????? Εγώ γιατί δεν μπορώ?????

Έκανα αποχώρηση απο την ομάδα και ξανά add μήπως κάτι φταίει απο εκεί..

Ελίτα λογικό είναι να ζηλεύει.. Εδώ ζηλεύει η δικιά μου που μένουν και μαζί, πόσο μάλλον ο Χριστόφορος που είναι και μακριά..

Ρε κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή?????????????????????????

Αχ ας τελειώσει ο Αύγουστος.....

Οπότε οκ με το γάλα, γιατί και εμένα 5-10 λεπτά τρώει.. Μεγάλη ευκολία πάντως!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

περιμενω πως κ πως να περασει η ωρα να φυγω!!!!

βρε κοριτσια η φελια τι κανει??? εκεινη η ελενα1982??? η huida??

χαθηκανε εντελως ή εγω δεν εχω πετυχει καποια

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

αχ πήγαμε χαλκιδική με τρελό παρεάκι, θείο και παπού! σούπερ περάσαμε, τελικά οι άντρες της οικογενειάς μου τα πηγαίνουν καλύτερα με το βεντουζάκο και χαλαρώνω κι εγώ περισσότερο

από το messennger νομίζω δε μπορείς να μπεις στα γκρουπάκια απλά τον τελευταίο καιρό είμασταν γκρουπάκι εγώ και η όλγα οπότε μιλούσαμε μεταξύ μας, τώρα επέστρεψε και η καρδούλα ναταλία όταν έχεις όρεξη μίλα σε μια μας και θα καλέσουμε τις υπόλοιπες

ολγα καλέ μην το πιάνεις το αβοκάντο, βγαλτο με το κουτάλι, μειώνεται η γλιτσάδα ;)΄

όσο για το μαλλί έχει κανα δυο βδομάδες που σταμάτησαν να πέφτουν τούφες και πέφτουν μόνο τρίχες

5 λεπτά το πρωί και 5 λεπτά το βράδυ μου φαίνονται κάπως λίγα αλλά και πάλι δεν ξέρω

i1lzp2.png

καλησπερα!!!

περιμενω πως κ πως να περασει η ωρα να φυγω!!!!

βρε κοριτσια η φελια τι κανει??? εκεινη η ελενα1982??? η huida??

χαθηκανε εντελως ή εγω δεν εχω πετυχει καποια

και η νίνια...της έστειλα μήνυμα μια μέρα στο κινητό αλλά δε μου απάντησε :(

i1lzp2.png

ουφ με ηρεμησατε με τα 5λεπτα του θηλασμου..τζαμπα ανησυχουσα,απο βαρος ειμαστε super εχουμε και μια μπαζακα μεγαλη...

με τα μαλλια και εγω εχω θεμα...αν δεν μεινω φαλακρη τωρα,δεν θα μεινω ποτε...

mommycool xalkidikh που πατε συνηθως?εμεις φετος κλεισαμε χανιωτη 1/9-9/9 μπας και ειμαστε λιγο πιο ανετοι λογω στερεων.

το θηλασμο εκτος του οτι κουραστικα παααρα πολυ ,τον οκτωβριο θα κανουμε γαμοβαφτισια οποτε ειναι λιγο δυσκολο ολη μερα να μην θηλασει εκτος απο το πρωι..

φοβαμαι μην γεμιζει το στηθος και με ενοχλει η τρεχει γαλατακι....

σημερα του εδωσα λιγο αχλαδακι που ελιωσα στο μουλτι και του αρεσε πολυ....

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

silia kai egw to idio fovomouna tora pou phga douleia. ontos tis prwtes meres gemize to stithos kai mou trexane apo pantou. alla siga siga prosarmozete sta nea dedomena kai etsi tora eimai pio xalari. exw oso galataki xriazete o mpempakos mou.

kai emena tora arxisan kapws kai iremoun ta mallia mou. gyrw sto 4o mou peftan parapoly.

pali den katafera na vgalw photo tis mpomponieres giati tis phga sth mana mou. na dw pote tha aksiotho na sas tis diksw ouf.

re koritsia phge leei h koumpara mou simera gia na parei rouxa vaftisis kai ths eipan na parei megalitera leei gia na ta foresi kai tou xronou. sas fenete logiko? eseis ti size tha parete?

episis h pethera mou mou leei oti sth vaftisi den kanoun dwra ektos apo autous pou den irthan leei na to doun to mwro otan gennithike isxyei? tha me trelanoun vradiatika mou katariptoun ola osa eixa dedomena. episis h nona kanei dwro sth mama h mono h mama sth nona?

εγω δεν θα παρω μεγαλυτερο νουμερο ρουχα για να φαίνονται σαν ξενα

Οσο για το οτι δεν παιρνουν δωρο στην βαπτιση πραγματι ισχυει.Αλλα εγω δεν προκειται να παω ποτε με αδεια χερια να γινω ρεζίλι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

silia kai egw to idio fovomouna tora pou phga douleia. ontos tis prwtes meres gemize to stithos kai mou trexane apo pantou. alla siga siga prosarmozete sta nea dedomena kai etsi tora eimai pio xalari. exw oso galataki xriazete o mpempakos mou.

kai emena tora arxisan kapws kai iremoun ta mallia mou. gyrw sto 4o mou peftan parapoly.

pali den katafera na vgalw photo tis mpomponieres giati tis phga sth mana mou. na dw pote tha aksiotho na sas tis diksw ouf.

re koritsia phge leei h koumpara mou simera gia na parei rouxa vaftisis kai ths eipan na parei megalitera leei gia na ta foresi kai tou xronou. sas fenete logiko? eseis ti size tha parete?

episis h pethera mou mou leei oti sth vaftisi den kanoun dwra ektos apo autous pou den irthan leei na to doun to mwro otan gennithike isxyei? tha me trelanoun vradiatika mou katariptoun ola osa eixa dedomena. episis h nona kanei dwro sth mama h mono h mama sth nona?

εγω ξερω οτι μονο η μαμα κανει δωρο στη νονα......

επισης νομιζω οτι η πεθερα σου εχει δικιο..(πρωτη φορα λεω οτι πεθερα εχει δικιο τ ορκιζομαι:lol::lol::lol::lol:)

εμεις για τα ρουχαλακια μας ειπαν και καναμε το εξης:

πηραμε 18μηνο ανοιξιατικα με μακρυμανικο πουκαμισακι μπουφανακι και παπουτσακι λιγο πιο χειμωνιατικο(ταιριαζε πολυ)το παντελονακι ειναι σχετικα λεπτο υφασμα και αν το γυρισεις ρεβερ φαινεται ομορφα και οχι φουσκωμενο....μου ειπανε οτι ετσι κανουνε οι περισσοτεροι και μετα τα ξαναφορανε το πασχα τα παιδακια αν θελουν....

και εγω μπερδευτικα,αλλα μολις ερθουν και τα χειμωνιατικα θα ριξω μια ματια κ μπορει να τα αλλαξω.....

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

silia θεσσαλονικιά είσαι; έχεις facebook; στείλε πμ

σήμερα χανιώτη ήμουν μια λέξη: ΠΑΝΙΚΟΣ

το σεπτέμβριο όμως θα ναι τέλεια, κι εμείς διακοπές μετά τη βάφτιση 5/9 αλλά δεύτερο πόδι

κι εμείς 18 μηνο του πήραμε αλλά μια χαρά του είναι και το μπουφάν που δε θα το βάλει στη βάπτιση γιατί θα χει ζέστη μάλλον το πήρα 3 ετών, να το βάλει αργότερα

κι εμένα μου το πε η πεθερά μου αυτό (λες και φέραν τίποτα σοβαρό οι φίλες της και οι συγγενείς τους μη χέσω μέσος όρος 10 ευρώ και πολύ λέω...μάζεψα 3 δώρα και πήγα τζάμπο και πήρα αναλώσιμα σύνολο 20 ευρώ το θυμάμαι και συγχίζομαι είπαμε κρίση κρίση αλλά έχουμε και αξιοπρέπεια) αλλά εμείς παίρνουμε 2 δώρα κι εγώ και η μαμά μου όταν πάμε κάπου και ειδικά αν έχει τραπέζι το δωρο είναι καλύτερο έτσι έμαθα έτσι κάνω

οι γονείς παίρνουν δώρο στο νονό. εμείς θα του πάρουμε ποδήλατο!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...