Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, του έλιωσα λίγη από τη δικιά μου με το δάχτυλο. Τρελή γκριμάτσα αηδίας...

Και λίγα πίτουρα.... 100% επιτυχία σου λέω...

αστο το παιδι τοτε κα ξαναδοκιμασε σε λιγες μερες

i1lzp2.png

Καλησπερα!!! Περαστικα σε οσες εχετε αδιαθετους συγγενεις η μωρακια…

Σας διαβασα πεταχτα ειμαι δουλεια

Εμεις εχουμε πολύ γκρινια , κλαιμε συνεχεια τις τελ. μερες.. καλα φαγητο 0..μαλλον γαλα 0…πινουμε γυρω στα 300 με τα 1002 παιχνιδια ενώ κανονικα πρεπει 500 + τις κρεμες..ευτυχως από κρεμες κατι ψιλα γινεται…η παιδιατρος μου ειπε να του δωσω το γαλα με ποτηρακι αυτά τα πρωτα ..να το κανουμε σαν παιχνιδι και καλα, μηπως και φαει…

Αρχιζω από αυριο!

Εννοειται ότι του χωνω καμια κουταλια γαλα στις κρεμες!! Αν και το παιρνει ειδηση κ χαλαει τον κοσμο! Αφηστε που εχει μαθει τον εμετο το σκατουλι … το εκανε μια φορα την ωρα της κρεμας κ αναγκαστικα σταματησα..τωρα οποτε παω να τον ζορισω - να αρχισω δηλ το ζορισμα μην φανταστειτε ότι το πιεζω – μου κανει ουου κ καλα εμετος κ αναγκαζομαι να σταματησω!!!! Νηστικος κοιμαται ..τρωει κρεμα στις 7 –όχι ολη εννοειται- και δεν πειναει ξανα! Ο αντρας μου μου λεει τσαμπα ξενυχταμε για 20γρ που πινει???αστον να κοιμηθει κ δεν του δινουμε ξανα, το πρωι!!! Αστον να ξυπνησει να κλαψει!!! Το εχω κανει κ αυτό..εγω κλαιω αυτος δεν μασαει….Μιλαμε εχθες μου ηρθε να το λουσω με το γαλα!!! Προσπαθουσα με το κουταλακι – καμια φορα ετσι το πινει !!- αλλα και ετσι γυρναγε στο πλαι και το εφτυνε ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ!!! Η πλατη του εγινε ολη μουσκεμα…κ δεν τον ειχα παρει ειδηση…τελικα νηστικος κοιμηθηκε κ εγω αυπνη μηπως κρυωσε κ βηξει στον υπνο του… κλασσικο υδροχοακι!!!

Κατά τα αλλα πονηροοοος!!! Τον κρατουσα αγκαλια μπροστα στην μπαλκονοπορτα και εκανε την κινηση με το χερακι του τραβαγε το παραθυρο να βγουμε εξω!! Το ειδε που το κανουμε κ οποτε ημαστε μπροστα στο παραθυρο το κανει!!! 6 μηνων σκατουλι!

Α! κλεινουμε και τα φωτα! Αμε!!! Μανια με τους διακοπτες!! Χαιδευουμε και τα ψαρακια στο δωματιο μας… όλα τα κανουμε!!!! Το στοματακι μας δεν ανοιγουμε μονο!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλημέρα πονεμένη συμπεθέρα!!!!!!

Εχθές κι εμένα μια πό τα ίδια... με κλάματα έφαγε λίγη κρέμα και μετά εννοείται όχι γάλα το βράδυ μόνο έφαγε με πίεση 160 δεν το πίστευα... Δεν ξέρω τι την είχε πιάσει ..την κρέμα πήγε να μου την βγάλει και σταμάτησα.... λέω να της δώσω γάλα μετά απί μισή ώρα ..τ΄΄ιποτα..... αστα!!!!

σήμερα θα της δώσουμε +μπανάνα για να δω θα φάει???

και την Τετάρτη θα έχουμε εμβόλιο και μέτρηση......

Τα ξημερώματα έφαγε 110 γάλα με 1 κουτ κρέμα βανίλια μέσα στο γάλα της.. δεν επινε αλλο την πίρε ο ύπνος + μετά κι εμένα.....

lX5Hp3.png

καλημερα σε ολες!!!!!!

ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για τις απαντησεις κοριτσια....

για τον θηλασμο ξερω οτι ειναι το καλυτερο αλλα λεω να αρχισω να δινω και λιγο φορμουλα και να τον θηλαζω σε λιγο καιρο μονο πρωι-βραδυ..ειλικρινα δεν αντεχω αλλο τρωει 1-2 λεπτα και μετα ξανα σε 20 λεπτα θελει..και αμα τον πιεσω για παραπανω γκρινιαζει....

οποτε ολη μερα στηθος..εκτος αν βγουμε βολτουλες

ευχαριστουμε και για τις γενεθλιοευχες:-D:grin::-D:grin:

καλα το καφε του φεβρουαριου εχει τα πιο ομορφα μωρα!!:tongue::tongue::tongue:

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

μπες απο το hotmail πανω λεει messenger

Καλημέρα μανούλεςςςςςς!!!!!!!!!

mummycool αν μπούμε απο την σελίδα του hotmail μπορούμε να μιλάμε και στο groupακι όλες μαζί???????

silia84 καλως ήρθες!!!!!!!!! Εμείς πάντως τώρα που βάλαμε φαγητό θηλάζει μόνο πρωί και βράδυ, μπορεί και καμιά φορά και το απόγευμα που έχει γκρίνια!!!

Βρε κορίτσια πάντως το πρωι και το βράδυ πίνει γάλα περίπου 5' εσάς τόσο πίνουν???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Ναταλια και γω ετσι μπηκα.Μεσω του hotmail μπηκα στο messenger

Eγω δεν θηλαζω για να σου πω ωρα αλλα περιπου 200-230ml πινουν πρωι και βραδυ

silia84 καλως ηρθες!Χαρουμενα μηνογενεθλια!!!Δεν μπορω να σε βοηθησω στο ερωτημα σου για ειναι διαφορετικο με τον θηλασμο και με το ξενο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

κορίτσια της άρεσε η μπανάνα!!!!!!! μαλλον επειδή είναι πιο γλυκιά???

Τι να πω οποτε τώρα τρώμε αχλαδι+μηλο+μπανανα μετά σε τι παμε???

καλημερα κοριτσια!!!

ελεονωρα εμενα αυτα μου ειπε για κανενα μηνα και μετα θα προσθεσω αλλα...τι να πω ο καθε γιατρος λεει αλλα...

βρε κοριτσια σας πεφτουν τα μαλλια???μιλαμε οτι μου μενουν τουφες στα χερια!!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλημέρα πονεμένη συμπεθέρα!!!!!!

Εχθές κι εμένα μια πό τα ίδια... με κλάματα έφαγε λίγη κρέμα και μετά εννοείται όχι γάλα το βράδυ μόνο έφαγε με πίεση 160 δεν το πίστευα... Δεν ξέρω τι την είχε πιάσει ..την κρέμα πήγε να μου την βγάλει και σταμάτησα.... λέω να της δώσω γάλα μετά απί μισή ώρα ..τ΄΄ιποτα..... αστα!!!!

σήμερα θα της δώσουμε +μπανάνα για να δω θα φάει???

και την Τετάρτη θα έχουμε εμβόλιο και μέτρηση......

Τα ξημερώματα έφαγε 110 γάλα με 1 κουτ κρέμα βανίλια μέσα στο γάλα της.. δεν επινε αλλο την πίρε ο ύπνος + μετά κι εμένα.....

ελεωνορα αφου το μωρο σου πινει γαλα γιατι την πιεζεις με την κρεμα?? ειναι πολυ καλυτερο το γαλα ! εμενα δεν τρωει ουτε πινει τοσο γαλα γι'αυτο του βαζω οπου μπορω οτι μπορω! αλλα νυχτα που κοιμαται ποτε δεν του βαζω κρεμα μεσα στο γαλα ειναι πολυ βαρια...μονο αν το απογευμα δεν φαει καθολου κρεμα και μετα στην πιθανοτητα να κατεβασει λιγο γαλα εκει του βαζω μια κουταλια..αν μου επινε βραδυ πρωι απο 150 θα ημουν ευτυχισμενη!!!! και το μεσημερι δεν ξεκινησατε λαχανικα ακομα αρα πινει και εκει ετσι???

natalia kai emena to poly 10 lepta thilazei. exoun mathei nomizw kai einai pio grhgora kai exei dinamosi kai to stomataki tous ypotheto:)

καλημερα καρδουλα μου!!! σε 10' τρωει σαν βασιλιας!! θα φαινεται και απο τα κιλα του!! ειναι ταχυτατα και το στηθος δεν εχει καμια σχεση με το μπιμπερο!!! βγαλε 10' με το θηλαστρο να δεις ποσο γαλα βγαζεις και σε αυτο θα προσθεσεις αλλο μισο γιατι το μωρο ειναι πολύ πιο δυνατο απο το θηλαστρο !! τρωει τελεια!

ελεωνορα αφου το μωρο σου πινει γαλα γιατι την πιεζεις με την κρεμα?? ειναι πολυ καλυτερο το γαλα ! εμενα δεν τρωει ουτε πινει τοσο γαλα γι'αυτο του βαζω οπου μπορω οτι μπορω! αλλα νυχτα που κοιμαται ποτε δεν του βαζω κρεμα μεσα στο γαλα ειναι πολυ βαρια...μονο αν το απογευμα δεν φαει καθολου κρεμα και μετα στην πιθανοτητα να κατεβασει λιγο γαλα εκει του βαζω μια κουταλια..αν μου επινε βραδυ πρωι απο 150 θα ημουν ευτυχισμενη!!!! και το μεσημερι δεν ξεκινησατε λαχανικα ακομα αρα πινει και εκει ετσι???

ναι ακόμα δεν εχουμε ξεκινήσει λαχανικα. Την Τετάρτη θα δείξει που εχουμε εμβολιο.

Αλλα αυτο με το "κρεμα μεσα στο γαλα ειναι πολυ βαρια" δεν το σκεφτηκα..απλα εχθες δεν εφαγε ούτε πολύ κρέμα ούτε είπιε και γάλα αντι της κρέμας...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...