Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Xxaaaxaa saw diabasa γρηγορα.κοιμουνται ολο παω να την πεσω.σημερα μπανιο, το ευχαριστηθηκαν.μετα κοιμηθηκαν μιση ωρα να παρουν δυνα,ης και ψησαμε στο κτημα μπριζολες.τα μωρα ταχα ξυπνια τους τραγουδησα με τον χριστοφορο

οταν θα παω κυρα μου στο παζαρι

μια ωραια πεταλουδα

αχ κουνελακι

μηλο μου κοκκινο

τα βραχιολια της βροντουν ντρομ ντρομ ντρουμ

κουκουβαγια

ο γαιδαρος και η αλεπου

στου γιαλου τα βοτσαλακι

ολα αυτα μαζι με ντιρινταχτα τη μπεμπα η οποια ειχε ξεκαρδιστει και μετα απο ολα αυτα οταν ηρθαμε σπιτι ξεραθηκε με τη μια.γιατι παλι χτες δεν κοιμοταν το βραδυ.

σας λεω εγγυηση ολο το ρεπερτοριο ομως ε!!!!!!!

στα δικα σας.

σοφια σαγιοναρα!!!!!!χαχα φανταζομαι το σκηνικο.

εμενα ο μπεμπης σημερα τρελλο μασουλημα οτι βρει.μου βουταει δαχτυλα και τα βαζει στο στομα και τα σαλια ποταμι

κατερινα τι τρελλο κοτσιδι ειναι αυτο.ζηλευω θελω κι εγω μαλακια μου αλλα η κορη μου ειναι του αλα γκαρσον!!!!!

ινκακι εγω που παω θαλασσα το παιρνω απο το ψυγειο σε βαζακι με παγοκηστι σε ενα ισοθερμικο τσαντακι και μεσα σε τσαντα ισοθερμικη που βαζω και το νερο μας και τα ποτηρακια τους.δηλαδη διπλη μονωση και μενει δροσερο εως παγωμενο.οταν ειναι να φανε το βφ=γαζω κανα τεταρτακι και ερχεται σε θερμοκρασια περιβαλλοντος.τους αρεσει δε χρειαζεται ναναι ζεστο.

εχω παρει και φρουτο που φτιαχνω στον ατμο κλασικα και φαγητο, κοτοπουλακι, λαχανικα και ναταχω ταισει δηλαδη παντα παιρνω γιατι τους ανοιγει η ορεξη στη θαλασσα.

οτι μεινει το πεταω ομως μεταετσι?

εγω δοκιμασα αντβανς μια μερα και του πεσε βαρυ του μπεμπη δε μου αρεσε.πηρα μια μερα βιολογικο κατσικισιο το δοκιμασα εγω.σε καν μηνα θα τους δωσω με δικο μου φρουτακι μεσα δε μαρεσουν τα παιδικα.δεν ειναι καν γιαουρτια.

α οταν τουχα δωσει μου το εβγαλε με γουλια μεγαλη σαν αναγουλα μετα απο 4 ωρες πουχε φαει και μυριζε ξυνιλα.κι ας λεει απο 6 μηνων.

α τελος η μπεμπα τρωει τα παντα της ανοιξε η ορεξη στην εξοχη.τρια γευματα φρουτο, κρεας-λαχανικα οτι εχει το μενου και κρεμα ρυζαλευρο το βραδυ.καμοια φορα και λιγο φρουτο ακομα στη θαλασσα.

σας φιλω καληνυχτα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α αυτο προυποθετει οτι τοχω μαγειρεμενο απο πριν και τοχω κρυωσει στο ψυγειο.οχι ζεστο και μασα στην τσαντα.

αλλιως μπορεις να δωσεις, μπανανα, αβοκαντο, που ειπε και η σοφια που ουτως η αλλως τρωγονται φρεσκα μονο

PN8Qp2.png

csXep2.png

κοριτσια επειδη ειμαι καινουργια μανουλα και λιγακι ασχετη,θα ηθελα να ρωτησω τι τροφουλες δινεται στα μωρακια σας εσεις?

εμεις θα παμε 12/8 στον παιδιατρο και θα μας πει αλλα εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να εχω ξεκινησει ηδη..

ωρες ωρες ο μικρος νομιζω θα με φαει και ο θηλασμος με εχει κουρασει απιστευτα...φτιαχνουν τα πραγματα με την εισαγωγη στερεων...??

σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα επειδη τα μικρουλια μας ειναι στη ιδια ηλικια ισως με βοηθουσατε λιγακι...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

γεια σου σίλια

καταρχήν χρόνια σας πολλά για σήμερα

αχ δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν ελαττώνεται πάντα ο θηλασμός με την εισαγωγή στερεών, στη δική μου περίπτωση μάλλον στα ίδια είμαστε

αφού θηλάζεις ξεκινάτε φαγητό μετά τους 6 μήνες μια χαρά

η δική μου μας ξεκίνησε φρούτα βασικά τον 5ο και λαχανικά τον 6ο

(και ρυζάλευρο τον 5ο αλλά του δωσα ελάχιστες φορές γιατί δεν είναι και πάλι απαραίτητο στα μωρά που θηλάζουν)

πες μας κι άλλα για τον πριγκηπάκο σου

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

τώρα που το θυμήθηκα μια που άρχισα να κοιτάω τα συστατικά τώρα τελευταία κοιτούσα τα δημητριακά (για μένα οχι για το μικρό) και όλα έχουν ζάχαρη;;;; μα είναι δυνατόν;;;

πάω και στα βιολογικά μπας και και βλέπω ζάχαρη (από ζαχαροκάλαμο)!!! δηλαδή;;;

i1lzp2.png

τώρα που το θυμήθηκα μια που άρχισα να κοιτάω τα συστατικά τώρα τελευταία κοιτούσα τα δημητριακά (για μένα οχι για το μικρό) και όλα έχουν ζάχαρη;;;; μα είναι δυνατόν;;;

πάω και στα βιολογικά μπας και και βλέπω ζάχαρη (από ζαχαροκάλαμο)!!! δηλαδή;;;

Δηλαδή....ζάχαρη. Η ζάχαρη η κοινή βγαίνει κυρίως από ζαχαροκάλαμο. Για να γίνει άσπρη όμως υπόκειται σε χημικές διαδικασίες. Μπορεί να εννοούν ακατέργαστη ζάχαρη. Έχει τις ίδιες θερμίδες, μοιάζει με τη μαύρη αλλά είναι πιο υγρή και κολλώδης.

Όλα έχουν.... Επειδή έχω κάνει άπειρες δίαιτες, στο λέω εκ πειρας. Δεν έχει η βρώμη και το κουάκερ. Μπλιάχ.

kalhmera manoules,

silia kalosirthes sth parea mas. emena pantos me tis trwfes pleon thilazi 2 fores th mera mono. kai emeis arxisame me xymous sto 4o meta frouta kai rizaleyro kai sto 50 froutokrema kai farin lacte. twra trwme kai laxanika patates kolokithakia karota kai kotopoulo.

ydroxoaki gia koita kai auta ths beech nut ta giaourtakia http://www.beechnut.com/Our%20Baby%20Food/product.asp?P=14538&Category=1&SearchValue=4&SearchVals=About%207%20-%208%20Months&ListValue=1&SearchType=By%20Age&ProdType= san idea to paratheto an tou ftiaxnis mporeis na tou vazeis froutakia mesa sto giaourti gia na to trwei.

kala katerina thea h korh sou. paros o gios sou den paei pisw:)

elita kai i dikia sou mousikofili e? fertin na kanei parea me to gio mou:)

olga th epathe to msn sou kale? den se prolava xthes.

sofia mh me malwsis alla pali ksexasa na vgalw foto:(

κοριτσια επειδη ειμαι καινουργια μανουλα και λιγακι ασχετη,θα ηθελα να ρωτησω τι τροφουλες δινεται στα μωρακια σας εσεις?

εμεις θα παμε 12/8 στον παιδιατρο και θα μας πει αλλα εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να εχω ξεκινησει ηδη..

ωρες ωρες ο μικρος νομιζω θα με φαει και ο θηλασμος με εχει κουρασει απιστευτα...φτιαχνουν τα πραγματα με την εισαγωγη στερεων...??

σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα επειδη τα μικρουλια μας ειναι στη ιδια ηλικια ισως με βοηθουσατε λιγακι...

Γειά σου Σίλια. Αφού θηλάζεις, ο θηλασμός είναι αποκλειστική διατροφή για τους πρώτους έξι μήνες. Εγώ τον θηλάζω αποκλειστικά αλλά επειδή έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά, εδώ και δεκαπέντε μέρες τρώμε φρούτο στο δεκατιανό (μηλο, αχλάδι, πορτοκάλι, μπανάνα) και από χθες ξεκινήσαμε και λίγο ρυζάλευρο, γιατί πρέπει να λείπω και κάποια απογεύματα.

Όλες μας κουράζει ο θηλασμός (αν και είναι και απόλαυση και ευκολία, εδώ που τα λέμε) αλλά αξίζει τον κόπο του, καλέ.

Χαρούμενα μηνογενέθλια και μη φοβάσαι τίποτα. Μέχρι τον χρόνο τα μωράκια μας χρειάζονται μόνο γαλατάκι μανούλας. Τα άλλα είναι απλά για να συνηθίσουν τη γεύση.

Ρε κορίτσια, τί θα κάνω με τη βρωμομπανάνα; Δεν τη θέλει με τίποτα. Όταν δεν του βάζουμε μπανάνα γλύφει και το μπλέντερ, όταν τη βάζουμε βια να φάει το 1/3.... Λέτε να πειράζει να μην την βάζω καθόλου; Δεν με αφήνει να την αντικαταστήσω με άλλο φρούτο πριν κλείσουμε τους 6....

Ξεκινήσαμε ρυζάλευρο βανίλια της Nestle χθες. Παρ' όλο που δεν έχει ζάχαρη και μου φάνηκε άγευστο, αυτός ήθελε κι΄άλλο. Ελπίζω να πάει καλά και σήμερα.

Και βέβαια, Σοφούλα είχες δίκιο, τέρμα οι καλές μέρες. Απο κει που τα κάναμε κάθε 5 μέρες, τώρα 3 φορές τη μέρα, με σφίξιμο (τρελό γέλιο, σα γριά στην τουαλέτα κάνει) και φυσικά βρώμα..... Θηλασμός και πάλι θηλασμός, ολέ!!!

cate egw pleon den ton rwtaw kan th frouto na tou dwsw to giatro. apla tou pernw kainourgies geusis tis dokimazoume kai an tou aresei kalos panta omws koitaw na einai gia thn ilikia tou:) fisika emeis pernoume etima jars viologika alla pisteuw an koitaksis tis epiloges sou sto rafi ton supermarket mporeis na dialeksis kai freska frouta

Διαφημίσεις

cate egw pleon den ton rwtaw kan th frouto na tou dwsw to giatro. apla tou pernw kainourgies geusis tis dokimazoume kai an tou aresei kalos panta omws koitaw na einai gia thn ilikia tou:) fisika emeis pernoume etima jars viologika alla pisteuw an koitaksis tis epiloges sou sto rafi ton supermarket mporeis na dialeksis kai freska frouta

Το ψιλοφοβάμαι, μωρέ. Αν μου κάνει καμιά αλλεργία, τί θα του πω; Εσύ μου είπες όχι, αλλά εγώ του το έδωσα έτσι κι αλλιώς;

Το ψιλοφοβάμαι, μωρέ. Αν μου κάνει καμιά αλλεργία, τί θα του πω; Εσύ μου είπες όχι, αλλά εγώ του το έδωσα έτσι κι αλλιώς;

αμα σου έχει δώσει πορτοκάλι τότε πώς φοβάται τις αλλεργίες;

σκέτη μπανάνα τρώει; δοκίμασες να του δώσεις να πιπιλίσει;

λέω μήπως δεν του αρέσει η υφή της φρουτόκρεμας και όχι η γεύση

i1lzp2.png

Δηλαδή....ζάχαρη. Η ζάχαρη η κοινή βγαίνει κυρίως από ζαχαροκάλαμο. Για να γίνει άσπρη όμως υπόκειται σε χημικές διαδικασίες. Μπορεί να εννοούν ακατέργαστη ζάχαρη. Έχει τις ίδιες θερμίδες, μοιάζει με τη μαύρη αλλά είναι πιο υγρή και κολλώδης.

Όλα έχουν.... Επειδή έχω κάνει άπειρες δίαιτες, στο λέω εκ πειρας. Δεν έχει η βρώμη και το κουάκερ. Μπλιάχ.

αμα συνεχίσω έτσι θα πάρω να τρώω βρώμη...που θα πάει θα αδυνατίσω έτσι

i1lzp2.png

αμα σου έχει δώσει πορτοκάλι τότε πώς φοβάται τις αλλεργίες;

σκέτη μπανάνα τρώει; δοκίμασες να του δώσεις να πιπιλίσει;

λέω μήπως δεν του αρέσει η υφή της φρουτόκρεμας και όχι η γεύση

Ναι, του έλιωσα λίγη από τη δικιά μου με το δάχτυλο. Τρελή γκριμάτσα αηδίας...

αμα συνεχίσω έτσι θα πάρω να τρώω βρώμη...που θα πάει θα αδυνατίσω έτσι

Και λίγα πίτουρα.... 100% επιτυχία σου λέω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...