Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πώς σας φαίνονται τα μπισκότα μου; είναι υποψήφια για κεραστικό βάπτισης. θα μπει και ζαχαρόπαστα επάνω αλλά λέω να την παρω έτοιμη και απλά να τη χρωματίσω

το σχήμα δεν το χω αποφασίσει είμαι ανάμεσα σε αυτοκινητάκι και στο κύπελλο που φαίνεται στην φωτο

τι λέτε;

μιαμ μιαμμμμμ...τελεια! αυτοκινητακι!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ευχάριστα τα νέα σου Μαρία μου!!!! Σιδερένια η μανούλα σου!!

Βγάλατε δοντάκι ε??? κιόλας?? εμείς ακόμα όχι.. η όρεξή της είχε κοπεί όσο προετοιμαζόταν??? λές κι εμένα να βγάζει ???

καλα παρτο αποφαση εσυ κ ασε τις δικαιολογιες που ψαχνεις να βρεις! το εκανα κ εγω..ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! με δοντια ξεδοντια!

Καλησπερα!!! Περαστικα σε οσες εχετε αδιαθετους συγγενεις η μωρακια…

Σας διαβασα πεταχτα ειμαι δουλεια

Εμεις εχουμε πολύ γκρινια , κλαιμε συνεχεια τις τελ. μερες.. καλα φαγητο 0..μαλλον γαλα 0…πινουμε γυρω στα 300 με τα 1002 παιχνιδια ενώ κανονικα πρεπει 500 + τις κρεμες..ευτυχως από κρεμες κατι ψιλα γινεται…η παιδιατρος μου ειπε να του δωσω το γαλα με ποτηρακι αυτά τα πρωτα ..να το κανουμε σαν παιχνιδι και καλα, μηπως και φαει…

Αρχιζω από αυριο!

Εννοειται ότι του χωνω καμια κουταλια γαλα στις κρεμες!! Αν και το παιρνει ειδηση κ χαλαει τον κοσμο! Αφηστε που εχει μαθει τον εμετο το σκατουλι … το εκανε μια φορα την ωρα της κρεμας κ αναγκαστικα σταματησα..τωρα οποτε παω να τον ζορισω - να αρχισω δηλ το ζορισμα μην φανταστειτε ότι το πιεζω – μου κανει ουου κ καλα εμετος κ αναγκαζομαι να σταματησω!!!! Νηστικος κοιμαται ..τρωει κρεμα στις 7 –όχι ολη εννοειται- και δεν πειναει ξανα! Ο αντρας μου μου λεει τσαμπα ξενυχταμε για 20γρ που πινει???αστον να κοιμηθει κ δεν του δινουμε ξανα, το πρωι!!! Αστον να ξυπνησει να κλαψει!!! Το εχω κανει κ αυτό..εγω κλαιω αυτος δεν μασαει….Μιλαμε εχθες μου ηρθε να το λουσω με το γαλα!!! Προσπαθουσα με το κουταλακι – καμια φορα ετσι το πινει !!- αλλα και ετσι γυρναγε στο πλαι και το εφτυνε ΧΑΜΟΓΕΛΟΝΤΑΣ!!! Η πλατη του εγινε ολη μουσκεμα…κ δεν τον ειχα παρει ειδηση…τελικα νηστικος κοιμηθηκε κ εγω αυπνη μηπως κρυωσε κ βηξει στον υπνο του… κλασσικο υδροχοακι!!!

Κατά τα αλλα πονηροοοος!!! Τον κρατουσα αγκαλια μπροστα στην μπαλκονοπορτα και εκανε την κινηση με το χερακι του τραβαγε το παραθυρο να βγουμε εξω!! Το ειδε που το κανουμε κ οποτε ημαστε μπροστα στο παραθυρο το κανει!!! 6 μηνων σκατουλι!

Α! κλεινουμε και τα φωτα! Αμε!!! Μανια με τους διακοπτες!! Χαιδευουμε και τα ψαρακια στο δωματιο μας… όλα τα κανουμε!!!! Το στοματακι μας δεν ανοιγουμε μονο!

Διαφημίσεις

vre koritsia na sas rotiso ..se merikes meres arhizoume to mesimeriano, boro na ta ftiahno ola to proi froutokrema ,mesimeriano gai na ta fame se merikes ores?pou tha ta metafero ?esis pou pigate diakopes ti kanate?

ινκα μου το ρωτησα και εγω στην γιατρο...η φρουτοκρεμα σε 20 λεπτακια αρχιζει και τα χανει ολα!

το φαι οκ και εγω θα το βαζω κατα τις 10...στο 2 να μαγειρευεται σιγα σιγα..οι υψηλες θερμοκρασιες σκοτωνουν τις βιταμινες για αυτο οχι χυτρα (πραγμα που εκανα μεχρι τωρα)

τι γιαούρτι σκέφτεσαι να δώσεις; παιδικό; εγώ είμαι λίγο εναντίον των παιδικών αλλά αν δεν τρώει τι να κάνεις; δώσε

για τα παιδικά γιαούρτια της δελτα έχουν ακουστεί διάφορα για μεταλλαγμένα αλλά στο επίσημο site της greenpeace δε βρήκα κάτι σχετικό οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω

με τις βιταμίνες δε βγάζεις άκρη γιατί και το πολύωρο βράσιμο τις καταστρέφει

ανοιγοκλείνει διακόπτες το υδροχοάκι;; α χα χα

΄

σήμερα τον άφησα 2 λεπτά στο πάτωμα στο δωμάτιο και όταν γύρισα έτρωγε τη σαγιονάρα μου!! τρελή αηδία!!

i1lzp2.png

σοφια κατσικισιο ελεγα αλλα τωρα διαβασα οτι δεν εχει φυλικο και ειναι πολυ σημαντικο για να το αγνοησω...τα παιδικα ειναι χαλια...τι να κανω ρε γμτ??? να επινε λιγο γαλατακι..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε; δεν εχω προλαβει να δ ιαβάσω τα νεα σας κλασσικα!!!

Εμεις επιτέλους επιστρέψαμε σπιτάκι μας!!! Το ποσο μου ελειψε δεν λέγεται!!

Η μαμά μου βγηκε απο το νοσοκομείο ειναι μια χαρα, απλα θα πρέπει να επαναλάβει τις εξετάσεις για να δει αν ξεπρήστηκε το συκώτι της!!

Πήγαμε και στα πεθερικά μου 4 μερούλες, τους ευχαριστηθήκαμε παιξαμε και με τα ανηψακια του ανδρα μου!!

Το κοριτσάκι μου εβγαλε το πρωτο της δοντάκιιιιι!!!! Τραγουδάει χαρουμενα τώρα που επιστρέψαμε σπιτι μας!! Μπουσουλισε για λίγα χιλιοστα πανω στο κρεββατι και κραταέι μονη της την μεσουλα της για 1 λεπτακι περίπου!! Πίνουμε μόνες μας νεράκι το οποιο λατρέψαμε. Απο χθες τρώμε ρυζαλευρο βανίλια και μας αρέσει πολυ!!! Ανοιγουμε το στοματάκι μας και το περιμένουμε πως και πως!! (τουλαχιστον χθες αυτο εκανε, ανυπομωνώ να δω πως θα αντιδράσει σημερα)

Γενικώς πλεον βουταει τα πάντα, μα τα πάντα!!!! Δεν μπορουμε να αφησουμε τιποτα μπροστα της!!! Οι προετοιμασίες γάμου-βαπτισης έχουν παγωσει προς στιγμή κάτι που με έχει αγχώσει αρκετα!!!!!

Τι κάνετε εσεις; ποια τα νεα σας;

Cute τι επαθε ο μπαμπας σου; περαστικά σας!!

Έπαθε έμφραγμα την Παρασκευή, αλλά ήταν ήπιο και τη σκαπουλάραμε σχετικά εύκολα. Τελικά μάλλον αύριο θα βγει. Εννοείται πως τα έπαιξα όταν με πήρε την Παρασκευή και μου είπε πως ΄μάλλον κάνει έμφραγμα. Άφησα παιδί στο Βασίλη (έτσι έκοψε και το θηλασμό μετά τη φρουτόκρεμα!!!) και τον πήγα Ωνάσειο....

τι γιαούρτι σκέφτεσαι να δώσεις; παιδικό; εγώ είμαι λίγο εναντίον των παιδικών αλλά αν δεν τρώει τι να κάνεις; δώσε

για τα παιδικά γιαούρτια της δελτα έχουν ακουστεί διάφορα για μεταλλαγμένα αλλά στο επίσημο site της greenpeace δε βρήκα κάτι σχετικό οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω

με τις βιταμίνες δε βγάζεις άκρη γιατί και το πολύωρο βράσιμο τις καταστρέφει

ανοιγοκλείνει διακόπτες το υδροχοάκι;; α χα χα

΄

σήμερα τον άφησα 2 λεπτά στο πάτωμα στο δωμάτιο και όταν γύρισα έτρωγε τη σαγιονάρα μου!! τρελή αηδία!!

Κι εμένα όλα τα τρώει. Αλλά σαγιονάρα, όχι ακόμα. Ευτυχώς....

καναμε και κοτσιδακια πως μας βρισκετε??:D:D

Τέλειες......

καλησπερααααα

ολες διακοπεσ ειστε καλε??? μολις τελειωσα κουζινοφασινα ο συζυγος βγηκε κ το μικρο δεν μασησε με το ποτηρακι...τζιφος ... παλι στα ιδια γυρναμε...

κατερινα η μικρη σκιζει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...