Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια. Είναι ο μπαμπάκας μου στο νοσοκομείο, άρχισα δουλειά, τα έχω παίξει....

geia saw koritsakia.Ειμαι Κυμη.Ιωαννα μεχρι τις 7 στην Κυμη μετα 8 με 17 Χαλκιδικη.διορθωσε τη λιστα.

Κοριτσακια μου λειπετε χαχα!!!!!!

Χτες ειχαμε ενα βραδυ προσαρμογης.ο μπεμπης ξεραθηκε στο παρκοκρεβατο.ξυπνησε μονο μια φορα το πρωι για γαλα.η μπεμπα ομως δεν κοιμοταν την ειχε πιασει λογοδιαροια.ετσι την πηρε ο πατερας στης στο μεγαλο κρεββατι και μετα ξεραθηκε και ξυπνησε μονο μοα φορα το πρωι για γαλα και μετα στις 1 το μεσημερι.Το βραδυ εκανε ενα μμμμ τον ακουμπαγε με τα ποδια της η το χερι της και ξανακοιμοταν.ενιωθε ασφαλεια.στο παρκοκρεβατο με τιποτα.αλλαγη περιβαλλοντος βλεπεις.

μαλον θα παμε θαλασσα το απογευμα αν και ακομα ειμαι αδιαθετη.α το βραδυ πηραν οι γονεις μου το χριστοφορο στο κτημα και μεχρι να τον φερουν ειχαμε ταισει και κανει μπανιο τα μωρα.το πρωι σηκωθηκαμε 12 το μεσημερι και μας ειχε αφησει σημειωμα πως ειχε παει παλι στο κτημα με τη μαμα μου χαχα.ετσι κοιμηθηκαμε κι εμεις γιατι ειμασταν κομματια.

γενικα με εχει πιασει τι κλιμα και εχω μια νυστα.και τωρα κοιμουνται τα μωρα παλι.κανα νεο?Ιωαννα αθηνα με αυτη τη ζεστη?απαπα.πως αντεχεις?

α στη διαδρομη τα μικρα δεν κοιμηθηκαν πανω απο μιση ωρα γιατι μιλαγε ο αδερφος τους και τον χαζευαν και παιζανε!!!!!!!γενικα τα φροντιζει και τα απασχολει μεχρι και κουκλοθεατρο τους παιζει.

Η τέλεια εικόνα..... Είναι καλό παιδάκι ο γιος του άντρα σου, κούκλα.

χίλιες φορές θηλασμός από φρουτα και λαχανικά, πλύνε, ξεφλούδισε, τάισε, γίνε χάλια πλύνε μωρό, πλύνε σκεύη και φυσικά φρόντισε να ναι πάντα γεμάτο το ψυγείο

άσε έχει 2-3 μέρες που δε θέλει την πλαστική σαλιάρα

άσε που με το θηλασμό κάναμε κακά κάθε 3 μέρες, τώρα 3 φορές τη μέρα

Δεν το συζητώ. Χίλιες φορές. Αλλά τώρα που λείπω, την φρουτόκρεμα τη φτιάχνει ο Βασίλης και γλιτώνω και το άρμεγμα. χιχιχιχο

πώς σας φαίνονται τα μπισκότα μου; είναι υποψήφια για κεραστικό βάπτισης. θα μπει και ζαχαρόπαστα επάνω αλλά λέω να την παρω έτοιμη και απλά να τη χρωματίσω

το σχήμα δεν το χω αποφασίσει είμαι ανάμεσα σε αυτοκινητάκι και στο κύπελλο που φαίνεται στην φωτο

τι λέτε;

Μόνο εγώ είμαι τόσο άχρηστη νοικοκυρά; Είναι τέλεια........

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά Ναταλία κούκλος ο γιος σου!!!!!!!μέσα στο μπανάκι του κάθεται ε????

εμένα το καθισματάκι του μπάνιου αυτό το πετσετέ από jumbo εξέχει από το μπάνιο..

εσείς πώς τα βάζετε μέσα εμένα είναι και μισοριξια.. και περιμένω τον άντρα μου να την κανω μπανάκι!!!

Σοφούλα τέλεια τα κουλουράκια σου!!!

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε στις 5 της έβαλα την πιπίλα και κοιμήθηκε και ξανά μετά στις 6.15. Δεν το πίστευα!!!!!

Φιλάκια!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!!!!!

εχουμε τρελαθει στην γκρινια , ειναι εδω και 2-3 εβδομαδες που ειναι αρκετα γκρινιαρα συνηθως τα απογευματα μεχρι το βραδυ που κοιμαται , δεν ξερω τι της φταιει σημερα αρχισαμε απτο πρωι ουυυυυυυυυυυυυφ. Θελω πισω το ησυχο κοριτσακι μου με ειχε καλομαθει πολυ και τωρα μου κακοφαινεται!!

mummy τελεια τα μπισκοτα!!

cate περαστικα στον μπαμπακα σου!

inka το φαγητο μπορεις να το φτιαχνεις απο το πρωι ,τα φρουτα καλυτερα οχι γιατι χανουν τις βιταμινες τους.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

χίλιες φορές θηλασμός από φρουτα και λαχανικά, πλύνε, ξεφλούδισε, τάισε, γίνε χάλια πλύνε μωρό, πλύνε σκεύη και φυσικά φρόντισε να ναι πάντα γεμάτο το ψυγείο

άσε έχει 2-3 μέρες που δε θέλει την πλαστική σαλιάρα

άσε που με το θηλασμό κάναμε κακά κάθε 3 μέρες, τώρα 3 φορές τη μέρα

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΣΟΦΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Αν μπορούσα θα την θήλαζα κι εγώ μέχρι 6 μηνών!!!! αλλά η δουλειά βλέπεις..

lX5Hp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Είναι ο μπαμπάκας μου στο νοσοκομείο, άρχισα δουλειά, τα έχω παίξει....

Περαστικά στον πατερούλη σου!!!!!

όσο για την δουλεια join the club!!!!! θα συνηθίσεις η αρχή είναι ζόρικη αλλά μετά κάπου μπαίνουμε σε πρόγραμμα!!!!

lX5Hp3.png

περαστικά στον μπαμπά σου cate τίποτα σοβαρό;

το αβοκάντο κι εγώ για λαχανικό το είχα αλλά διάβασα στο φόρουμ ότι πάει με μπανάνα και είναι καλη λύση για να τα παρεις στη θάλασσα και να τα λιώσεις με ένα πηρούνι και για αυτό είπα να τα δοκιμάσω.. ξετρελάθηκε 200 μλ έφαγε πρωτη φορα (καλά μπορεί να πεινούσε και παραπάνω)

το θερμός της κικο δεν το πολυχώνεψα, έχει πλαστικες θηκες πηρα κάτι θήκες (ταπεράκια με δοσομετρητη) της beaba που είναι χωρίς bpa αλλά δε χωράει το 300 μλ μέσα :( έπρεπε να πάρω 2 των 150 μλ

κατερίνα μήπως βγάζετε κανενα δοντάκι;

εμείς καθόμαστε οπότε το μπάνιο άρχισε να γίνεται ευχαρίστηση και για το μπαμπά :tongue: γιατί τόσο καιρό τον κρατούσε ο μπαμπάς και η μαμά τον έκανε μπάνιο το καθισματάκι δε μας αρεσε ποτέ και δε μας βόλεψε καθόλου

πήραμε και παπάκια αλλά είναι χαζά, όλο αναποδογυρίζουν και μας εκνευρίζουν

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας....

ελπιζω να ειστε ολες καλα... νυσταζω γιατι καθαριζα ως τις 2 χθες και μεχρι να κανω μπανακι μετα ..... αλλα ειναι μοναδικη ευκαιρια να καθαρισω το σπιτι χωρις "παρεμβολες"!!!!!!

cate, περαστικα στον μπαμπακα σου....

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε; δεν εχω προλαβει να δ ιαβάσω τα νεα σας κλασσικα!!!

Εμεις επιτέλους επιστρέψαμε σπιτάκι μας!!! Το ποσο μου ελειψε δεν λέγεται!!

Η μαμά μου βγηκε απο το νοσοκομείο ειναι μια χαρα, απλα θα πρέπει να επαναλάβει τις εξετάσεις για να δει αν ξεπρήστηκε το συκώτι της!!

Πήγαμε και στα πεθερικά μου 4 μερούλες, τους ευχαριστηθήκαμε παιξαμε και με τα ανηψακια του ανδρα μου!!

Το κοριτσάκι μου εβγαλε το πρωτο της δοντάκιιιιι!!!! Τραγουδάει χαρουμενα τώρα που επιστρέψαμε σπιτι μας!! Μπουσουλισε για λίγα χιλιοστα πανω στο κρεββατι και κραταέι μονη της την μεσουλα της για 1 λεπτακι περίπου!! Πίνουμε μόνες μας νεράκι το οποιο λατρέψαμε. Απο χθες τρώμε ρυζαλευρο βανίλια και μας αρέσει πολυ!!! Ανοιγουμε το στοματάκι μας και το περιμένουμε πως και πως!! (τουλαχιστον χθες αυτο εκανε, ανυπομωνώ να δω πως θα αντιδράσει σημερα)

Γενικώς πλεον βουταει τα πάντα, μα τα πάντα!!!! Δεν μπορουμε να αφησουμε τιποτα μπροστα της!!! Οι προετοιμασίες γάμου-βαπτισης έχουν παγωσει προς στιγμή κάτι που με έχει αγχώσει αρκετα!!!!!

Τι κάνετε εσεις; ποια τα νεα σας;

Cute τι επαθε ο μπαμπας σου; περαστικά σας!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε; δεν εχω προλαβει να δ ιαβάσω τα νεα σας κλασσικα!!!

Εμεις επιτέλους επιστρέψαμε σπιτάκι μας!!! Το ποσο μου ελειψε δεν λέγεται!!

Η μαμά μου βγηκε απο το νοσοκομείο ειναι μια χαρα, απλα θα πρέπει να επαναλάβει τις εξετάσεις για να δει αν ξεπρήστηκε το συκώτι της!!

Πήγαμε και στα πεθερικά μου 4 μερούλες, τους ευχαριστηθήκαμε παιξαμε και με τα ανηψακια του ανδρα μου!!

Το κοριτσάκι μου εβγαλε το πρωτο της δοντάκιιιιι!!!! Τραγουδάει χαρουμενα τώρα που επιστρέψαμε σπιτι μας!! Μπουσουλισε για λίγα χιλιοστα πανω στο κρεββατι και κραταέι μονη της την μεσουλα της για 1 λεπτακι περίπου!! Πίνουμε μόνες μας νεράκι το οποιο λατρέψαμε. Απο χθες τρώμε ρυζαλευρο βανίλια και μας αρέσει πολυ!!! Ανοιγουμε το στοματάκι μας και το περιμένουμε πως και πως!! (τουλαχιστον χθες αυτο εκανε, ανυπομωνώ να δω πως θα αντιδράσει σημερα)

Γενικώς πλεον βουταει τα πάντα, μα τα πάντα!!!! Δεν μπορουμε να αφησουμε τιποτα μπροστα της!!! Οι προετοιμασίες γάμου-βαπτισης έχουν παγωσει προς στιγμή κάτι που με έχει αγχώσει αρκετα!!!!!

Τι κάνετε εσεις; ποια τα νεα σας;

Cute τι επαθε ο μπαμπας σου; περαστικά σας!!

Ευχάριστα τα νέα σου Μαρία μου!!!! Σιδερένια η μανούλα σου!!

Βγάλατε δοντάκι ε??? κιόλας?? εμείς ακόμα όχι.. η όρεξή της είχε κοπεί όσο προετοιμαζόταν??? λές κι εμένα να βγάζει ???

lX5Hp3.png

Κορίτσια..μπορώ να πώ ότι είμαστε έτοιμοι!!!

Να φύγουμε!!

Τον αντρούλη μου τελευταία ημέρα τον πρήζουν κανονικά, τον κακομοίρη!!!

Είδα και έπαθα να ετοιμάσω βαλίτσες με 2 παιδάκια που για να βοηθήσουν δεν κοιμήθηκαν οούτε λεπτό κανένα τους!!Χαχαχαχα...

Τουλάχιστον είμαστε στην τελική εύθεια...

Σας φιλώ, ελπίζω να μπορώ να μπαίνω, αλλιώς τα λέμε από τις 19 του μήνα!!

Φιλάκια πολλά, να περάσετε καλά και να είμαστε καλάαααααααααααααααα...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...