Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

helloooo!!!!!!!

δηλωνω και εγω παρουσα και οχι οτι ειμια σε διακοπες αλλα να πω και εγω τον πονο μου ....τα γνωστα τρεχω!! περιμενω πως και πως να τελειωσει ο αυγουστος να παμε 5 μερουλες κρητη να αδειασει το μυαλο μου

αυτες τις μερες εχω την πεθερα μου εδω και περα απο τα γνωστα ..το παιδι θελει εκεινο η κανε το αλλο ΄κτλ ( κανω υπομονη η δολια μανα ) το θετικο ειναι πως τον κραταει και αρα δεν με τρωνε τα δρομολογια στη μαμα μου ( η οποια γκρινιαζει επισης πως της λειπει το παιδι και επισης της αδυνατισε αυτες τις μερες ...σημειωση: οτι εμεις δεν το φροντιζουμε οπως αυτη!!!!!!!) και επισης το αλλο θετικο εινια πως ξυπναει αυτη το πρωι και φροντιζει το σκαθαρι και αρα γλιτωνω καμια ωριτσα υπνο!!

ο μπεμπης εχει περιεργο προγραμμα (για να μην πω πως δεν εχει )

συνηθως ξυπναει στις 7 τρωει και κοιμαται

στις 11 περιπου τρωμε πια λαχανοσουπα

στις 2 περιπου γαλατακι

στις 6-7 παλι λαχανοσουπα και στις 10 το βραδυ γαλα και νανι

εχθες για παραδειγμα ξυπνησε στις 7 και μετα στις 2 το μεδημερι τον ξυπνησαμε>!!!!!!!!! και μετα ξανακοιμηθηκε 4 με 6 και στις 10 κανονικα μπανακι και νανι !! γενικα δεν ειμαι και τρελαμενη με το προγραμμα και λεω να ακολουθω τους ρυθμους του ..ειμια λαθος πιστευετε ????

ααααα και βγαλαμε δοντακι !!!!!!!!!!!!!! ναι κατω!!!!!!!! καλα που ηρθε η πεθερα μου και το ειδε!!!!!! ουτε που το ειχαμε καταλαβει !!!! καμια γκρινιτσα ο μπεμακος μου !!

σου λεει και να κλαψω σιγα μην το καταλαβει η αχρηστη μανα που εχω !!!

και σιλβη ....ελα απο εδω αν θες αλλα και εγω οπως η καρδουλα να παρω το κατιτις μου στο τελος του μηνα ε?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πώς σας φαίνονται τα μπισκότα μου; είναι υποψήφια για κεραστικό βάπτισης. θα μπει και ζαχαρόπαστα επάνω αλλά λέω να την παρω έτοιμη και απλά να τη χρωματίσω

το σχήμα δεν το χω αποφασίσει είμαι ανάμεσα σε αυτοκινητάκι και στο κύπελλο που φαίνεται στην φωτο

τι λέτε;

post-19439-14825440393321_thumb.jpg

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

πώς σας φαίνονται τα μπισκότα μου; είναι υποψήφια για κεραστικό βάπτισης. θα μπει και ζαχαρόπαστα επάνω αλλά λέω να την παρω έτοιμη και απλά να τη χρωματίσω

το σχήμα δεν το χω αποφασίσει είμαι ανάμεσα σε αυτοκινητάκι και στο κύπελλο που φαίνεται στην φωτο

τι λέτε;

Tέλειαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Εγώ μόλις έκανα και τα 2 μπάνιο και τα έβαλα για ύπνο, και πάω να κάνω και εγώ μπας και δροσιστώ λιγουλάκι!!!!!!!:?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

IMG_0016.jpg

ναταλια εχουμε ακριβως την ιδια φωτο θα τη βαλω αλλη φορα να δεις.

με το αγορι μου φυσικα.

σημερα πηγαμε θαλασσα.και τα ειχα μια ωρα μεσα ξετρελλαθηκαν.

α πριν που μπηκα δε μας ειδε κανεις?εεεεεε?

τωρα εχουν φαει ι.ειμασταν στο κτημα και η μπεμπα αποκοιμηθηκε και τωρα δε λεει να κοιμηθει κελαηδαει.ο μπεμπακος ομως επαιζε, εκανε τρελλες και τωρα κοιμαται σαν πουλακι.

τι θακανω με την αλλη!!!!!βασικα κι εγω θελω μπανιο.ειμαι με το αλατι.

α αν και δεν ειχα πολυ αιμα μπηκα αλλα το ταποσα.ε δε γινοταν αλλιως.βραζει ο τοπος.

και τωρα σκαω.,

βρε φιλεναδα πιο πολυ ζεστη κανει εδω απο τα μελισσια.

την αφησα στον πατερα της και παω να κανω ενα ντους να την πεσω

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalispera koritsia !!!!

to mati mou einai entelos kala !!perasmena ksehasmena !!!!

9:30 gala110-kaka -ypnos

12:00 groutokrema den eho metrisei ml ..2 frouta (borei na einai 4 misa )

3:00gala 110ml

7:00 rizalevro 4 koutalies tis soupas -kaka

9:00-10:00 gala 110ml ypnos.

tis teleytees meres otan vgenoume kai mas vlepei na trome frikarei ...eytihos to ehoume riksei sta igiina ki etsi olo kati vrisko (karotaki,patatoula,kolokithaki )na tis doso na glifei

vre koritsia na sas rotiso ..se merikes meres arhizoume to mesimeriano, boro na ta ftiahno ola to proi froutokrema ,mesimeriano gai na ta fame se merikes ores?pou tha ta metafero ?esis pou pigate diakopes ti kanate?

kalo vradi ..opos vlepete ..eho aipnies...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

inka

AW3sp2.png

αυτοκινητάκι δεν είχα καλέ κουπ...θα αγοράσω όμως

μου δωσε μια φίλη μια συσκευασία με 101 κουπ και δεν είχε αυτοκινητάκι μέσα...τρεις φορές τα ψαξα, φορτηγό βρηκα, τρακτερ βρηκα, ο,τι θέλεις είχε, μονο αυτοκινητάκι δεν είχευπάρχει και η ιδέα να κανω το Μ

inka εγώ για αυτό έβαλα το φρούτο πρωί στις 9, τρώγαμε το φρούτο και φεύγαμε, το μεσημεριανό όταν δεν ξαναγυρνούσαμε σπίτι το ετοιμάζαμε και το παίρναμε αλεσμένο στο θερμός

αλλιώς σκέψου μήπως δίνεις το ρυζάλευρο το πρωί και το φρούτο το απόγευμα αν σε βολεύει

αλλιώς στη χειρότερη πάρε κανένα gerber για μερικές μέρες (τα γυάλινα τα βαζάκια με φρούτα λέω, έχει και βιολογικά)

ή μια μπανάνα αν δε θέλεις βαζάκι στη βόλτα

σήμερα πήρα αβοκάντο να του δώσω, με μπανάνα διάβασα πως πάει

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...