Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

8.00 210 γάλα

11.30 150 φρουτόκρεμα

13.30 210 γάλα

18.00 125 ρυζάλευρο

21.00 210 γάλα και ύπνο ως το πρωί

Αυτο είναι το μενού μας και δεν το αλλάζουμε με τίποτα.Το γάλα μετα την φρουτόκρεμα το πίνει νωρίτερα γιατι δεν την κρατάει η φρουτόκρεμα με τίποτα .

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

8.00 210 γάλα

11.30 150 φρουτόκρεμα

13.30 210 γάλα

18.00 125 ρυζάλευρο

21.00 210 γάλα και ύπνο ως το πρωί

Αυτο είναι το μενού μας και δεν το αλλάζουμε με τίποτα.Το γάλα μετα την φρουτόκρεμα το πίνει νωρίτερα γιατι δεν την κρατάει η φρουτόκρεμα με τίποτα .

Δηλ. κοιμάται κατά τις 10 το βράδυ και ξυπνάει στις 8????

lX5Hp3.png

Δηλ. κοιμάται κατά τις 10 το βράδυ και ξυπνάει στις 8????

Ε! θα τρελαθώ... εμένα τότε ξυπνάει αργά το πρωί (αφού έχει ξυπνήσει στην καλύτερη περίπτωση στις 6 και πίνει το γάλα της) και τρώει την φρουτόκρεμα + γάλα

Κάνω κάτι λάθος????

lX5Hp3.png

Ε! θα τρελαθώ... εμένα τότε ξυπνάει αργά το πρωί (αφού έχει ξυπνήσει στην καλύτερη περίπτωση στις 6 και πίνει το γάλα της) και τρώει την φρουτόκρεμα + γάλα

Κάνω κάτι λάθος????

Ναι κοιμάται 9.30 με 7.30 αλλα και μέσα στην μέρα κοιμάται ι ωρίτσα ανάμεσα στα γεύματα.

Δεν νομίζω να κάνεις κατι λάθος γιατι κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς και θα κάνει μόνο του το πρόγραμμα του θα δεις ....

mz6Up2.png

ηρθα επιτέλους σπίτι, πήγα να αφήσω το αυτοκίνητο να αλλάξουν το μηχανισμό του τζαμιού που έκανε θόρυβο και σπάσαν τα νεύρα με ζέστη στρώναν και το δρόμο και δε με αφήναν και έκανα κύκλους στο τέλος μάλωσα με 3 αστυνομικούς και άργησα και μισή ώρα γκρρρρρρρρ

σιλβή ναι σπίτι στο φέρουν έβαλα διεύθυνση πεθεράς για να πάει αυτή να το πάρει ή να πάμε μαζί γιατί μόνη στο ταχυδρομείο είπα θα είναι βάρυ αλλά τελικά και πανάλαφρο ήταν και σπίτι της το φέραν, μόνο που έκανε 2 βδομάδες να ρθει το λέει και στο site

εμείς πίνουμε γάλα κατά τις 5 ξανακοιμάται μέχρι τις 8,

στις 9 φρούτα για να μπορεί η μαμά να σουρτουκέψει

στις 12 γάλα

στις 2-3 λαχανικά (μερικές μέρες και με κοτόπουλο)

στις 5-6 γάλα ή αν είμαστε έξω καμιά κρεμούλα

στις 9-10 γάλα και ύπνο

ενδιάμεσα πίνουμε και καμιά τζουρίτσα έτσι για το καλό μη ξεχνιόμαστε

και πίνουμε νερό πολύ νερό

φρούτα μας είπε όλα πλην φράουλας ακτινιδίου και πορτοκάλι, είπαμε καθείς τα δικά του

ίνκα περαστικά αχ πονος φαντάζομαι, εμένα με γρατζουνάει τρελάααααααα πονάω λέμεεεεεεεεεεεε

αχ αφήστε με τους γονείς δε βγάζεις άκρη σας λέω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...