Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μικρο μου με την μπαμπανα εκανε κακακια κοτρωνες πολυ σκληρα...εριξε κλαμα για να βγουνε..αφου τα πατησα με το παμπερσ κ δεν λιωνανε!! σορυ για τη σκατοκουβεντα....απο αυριο θα τρωει κανονικη φρουτοκρεμα οχι μονο μπανανα

ο κάθε γιατρός ξεκινάει από άλλο φρούτο τι πράγμα κι αυτό

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρούσα κι εγω!!!!!!

Πήγα και έκλεισαν εκκλησία για την βάπτιση 6/11 στις 6μμ!! Τα έχω πάρει τρέλα με τα πεθερικά.. Ήθελα να το κάνω Κυριακή πρωί αλλά πέφτουν οι εκλογές, έβαλα τον άντρα μου και τους ξαναπηρε τηλέφωνο σήμερα να τους πει ότι αν γίνεται να μην ψηφίσουν, και του είπαν αποκλείεται.. Δηλαδή δεν φτάνει που θα τους βγάλουμε το όνομα μας κάνουν και τους δύσκολους και βάζουν τις κ@λ@εκλογές πάνω απο την βάπτιση του εγγονιου τους.. Δλδ ΈΛΕΟΣ...

Και με αναγκάζουν να το κάνω στις 6:00μμ που θα είναι μαύρη νύχτα...

Αντε πάλι συγχυστηκα νυχτιατικα!

Ααα πήγαμε φλοισβο σήμερα το απόγευμα!! Τέλεια ήταν!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Και επειδή με κάτι τέτοια μπορώ να γίνω πολυυυυυυ κακιά, εύχομαι στις 7/11 να έχει 10 μποφόρ και να μην μπορούνε να πανε πουθενά!!! Άμα πια.. Αντε γιατί αρκετά τους Ανεχθηκα...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!Και μωράκια!!!!Όσες πήγατε διακοπές και όσες ετοιμάζεστε να πάτε καλά να περάσετε!!!!Εμεις θα φύγουμε 19 Αυγούστου για τον γάμο στα Χανιά και μέχρι τότε προβλέπεται να σκάσουμε από την ζέστη!!!!

Υπομονή .....

Paros μην τρελλαθούμε κιόλας κι εσυ αστους να πάνε να ψηφίσουν και κάνε μόνη την βάφτιση καλό εεεε;;Θα τους βάλεις και το όνομα χμμμμ...

Mummy πολύ ωραίο το καθισματάκι για το αυτοκίνητο αλλα ακριβό από που το πήρες;Μια που έκανες έρευνα για καθισματάκι κατατόπισε με λίγο....

mz6Up2.png

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια!!

Γυρίσαμε από Αίγινα την Κυριακή το βράδυ... περάσαμε πολύ ωραία... πώς αλλιώς δηλ.. όλη μέρα στην θάλασσα.. αχ...

Ξεκινήσαμε αχλαδάκι + μήλο (σήμερα 4 κουτ) μετά βάζουμ,ε μπανάνα????

Για πέστε???γιατί άλλοι λένε για εποχιακά φρούτα..

Κρεμούλα τρώμε κατα τις 6.30 για πιο νωρίς το πρόγραμμα δεν βγαίνει.

και μετά το βραδυνό γάλα δεν το πίνει πίνει λίγο και κοιμάται και ξυπνάει στις 4.30 τα ξημερώματα.. τι να κάνω ρε κορίτσια??

Μετά την κρέμα του δίνω γάλα έπειτα πό 4 ώρες ...τόσο χορταστική είναι η κρέμα???? και πίνει γύρω στα 130μλ μονο...

Είναι 3-4 μέρες που μου το κάνει..

άλλαξα και πιπίλες στα μπιμπερό 6+΄πήρα για καλύτερη ροή

το ρυζάλευρο μέσα στο γάλα προσπάθησα να βάλω αλλά δεν τρέχει από την θηλή οεο????

Πώς το βάζεις ρε Έλενα????

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.. (Σε όσες μείναμε.. κλαψ!!)

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

δεν έκανα ιδιαίτερη έρευνα εγώ, μου παν ότι τα britax και τα recaro είναι τα καλύτερα και πήγα τα είδα και κατέληξα στο britax μου φάνηκε και πιο δροσερό το ύφασμα

http://www.kidsroom.de/epages/Kidsroom.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/Kidsroom/Products/TRS056196

το πήρα από εδώ 200 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά εντάξει σε σχέση με τα 300 ρια που έχει εδώ μια χαρά

δυστυχώς δεν το χουμε χρησιμοποιησει ακόμη για να σου πω αν είναι εύχηρηστο γιατί ο άντρας μου επιμένει ότι μέχρι τον 9ο μήνα το μωρό πρέπει να κοιτάει πίσω (για να στηριχτεί καλύτερα ο αυχένας του σε ένα απότομο φρενάρισμα) ελπίζω σε κανένα μήνα να το βάλουμε

i1lzp2.png

kalhmera koritsia,

paros exeis apolito dikaio alla mh skas. ligo poly oloi ta idia kanoun telika. emena h mama mou oti tis legame evriske kai ena provlima. ths legame na to kanoume savvato elege oxi savvato exei atoma pou doulevoun. leme tha to kanoume 12 septemvri ma anoigoun ta sxoleia (twra th sxesh exoun ta sxoleia me th vaftisi mh rwtate apla eprepe na pei kati). telika apla apofasisame na to kanonisoume kai meta na tous poume opote oti kai na poun den tha mporoun na to alaksoun.

kale ydroxoaki auto einai trelh diskiliotita. prepei na milisis me to giatro sou.

kalimera koritsia!!!!

ydrohoaki ,kabana e les?gia pote ?nai tetia thelo!!!!!!

afiste iha ena atihima prohtes ...mou gratzounise i foufou to mati ....kai imouna tifli gia 4 ores stin kirioleksia ...telika ola kala..me alifoules kai tetia ...iremisa ...alla vre koritsia ..akoma kai tifli ego tin taisa kai tin kimisa ....den ehei o giorgos ypomoni ....i adres sas ehoun ?prospathouse alla nevriaze...

ti na po peta skontapsa stin zigaria kai me ponane na dahtilla tou podiou...

niotho moni mou merikes fores ...

ayta me to melo ...den eho allo

eleonora,emis ksekinisame me 3 meres kontoula me rizalevro 3 meres 1 ahladi mia banana kai 3 meres 1 banana miso milo miso ahladi...eki imaste tora kai pleon to trome olo !!!!!!to apogevma rizalevro...meta apo 10 meres to troi olo!!!!!5 koutalies tis soupas skoni.

polla filiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

inka

AW3sp2.png

Mummy 200 ευρώ και μου το φέρνουν στην πόρτα δεν πληρώνω κατι άλλο;Αν είναι να το παραγγείλω γιατι το δικό μας ε'ιναι μέχρι 9 κιλά και η μπέμπα τα έφτασε και δεν χωράει ουτε τα πόδια της χωράνε να είναι γυρισμένη προς τα πίσω μόνο αν τα στραβώνει η καημενούλα και είπαμε να το πάρουμε λες απο εδω είναι πιο οικονομικά ε;

Inka δεν το πιστεύω καλα πως έφτασε το χεράκι της τόσο μέσα στο ματι για να το κάνει έτσι τι να πω ευτυχώς είσαι καλά και σου πέρασε με τις αλοιφές ...όσο για τους άντρες ο δικός μου καμια φορά απο τα νε'υρα του την βάζει για ύπνο και μουρμουρίζει διάφορα αν δεν κοιμάται χαχα...

Ελεωνόρα βάλε οτι φρούτο θέλεις εγω ξεκίνησα με ροδάκινο μου είχε πει εποχιακά αλλα μετα έβαλα μήλο αχλάδι μπανάνα αβοκάντο οπότε μην αγχώνεσαι...

mz6Up2.png

κοριτσακια .... καλημερα!

προσπαθω να καθαρισω το σπιτι και ειναι αδυνατο....

τα μικρα θελανε κρεπες για πρωινο η Αγαπη θελει συνεχεια αγκαλια...... τα νευρα μου....

παντως ινκα ο αντρας μου εχει τρομερη υπομονη, τους κανει τα παντα, παιζει μαζι τους τα ταιζει τους κανει μπανιο τα βγαζει βολτα οταν εχω δουλειες.ολα αυτα βεβαια οταν εχει χρονο(που αυτες τις μερες δεν εχει). τα παιδια εχουν ομως αναπτυξει μια φοβερη σχεση μαζι του και πριν 2-3 χρονια που τους εκαναν καποια τεστ ανιχνευσης μαθησιακων δυσκολιων στον παιδικο μου ειπαν οτι φαινεται πως ο μπαμπας ασχολειται πολυ και πως ολες οι μαμαδες λιγο πολυ ασχολουνται με τα παιδια τους αλλα ο ρολος του μπαμπα ειναι καθοριστικος. Αστους λιγο μονους τους και θα τα βρουνε μια χαρα!

Διαφημίσεις

kalimera koritsia!!!!

ydrohoaki ,kabana e les?gia pote ?nai tetia thelo!!!!!!

afiste iha ena atihima prohtes ...mou gratzounise i foufou to mati ....kai imouna tifli gia 4 ores stin kirioleksia ...telika ola kala..me alifoules kai tetia ...iremisa ...alla vre koritsia ..akoma kai tifli ego tin taisa kai tin kimisa ....den ehei o giorgos ypomoni ....i adres sas ehoun ?prospathouse alla nevriaze...

ti na po peta skontapsa stin zigaria kai me ponane na dahtilla tou podiou...

niotho moni mou merikes fores ...

ayta me to melo ...den eho allo

eleonora,emis ksekinisame me 3 meres kontoula me rizalevro 3 meres 1 ahladi mia banana kai 3 meres 1 banana miso milo miso ahladi...eki imaste tora kai pleon to trome olo !!!!!!to apogevma rizalevro...meta apo 10 meres to troi olo!!!!!5 koutalies tis soupas skoni.

polla filiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

aX ASTA ki emena mou epese apo to krebati (50 ek ypsos) sthn Aigina ...

Perito na sou pw pws epatha egkefaliko!!!!!!

H mpempa oyrliaze diaforetika ki egw .. asta!!!!

phra paidiatro kai me kathisixase poy eipe na thn parakolouthw

lX5Hp3.png

Καλημερα!!!

τι κανετε?

Βλεπω πολλες απουσιες καλοπερνανε τα κοριτσια και τα μωρακια διακοπες!!!

Θελω κι εγωωωωωωωω κι αλλες.

Τελικα μαλλον θα παμε Ιο 4-5 μερες σε καμια δεκαρια μερες εχει μια φιλη μου σπιτι και μας εκλεισε σε ενα ωραιο ξενοδοχειο και λεμε να παμε δεν εχουμε παει ποτε.

Ινκα πω πω τι επαθες ευτυχως που ολα καλα, μην στεναχωριεσαι για τον Γιωργο οι περισσοτεροι αντρες δεν εχουν υπομονη καθολου με τα παιδια ελαχιστες εξαιρεσεις υπαρχουν και ο δικος μου μια απο τα ιδια ουτε να την ταισει μπορει ουτε να την κοιμισει.

Mummycool εχει δικιο ο αντρας σου μπορει να στηριζει το κεφαλακι του ο βεντουζας και να καθεται αλλα πρεπει να περιμενετε λιγο ακομα ειναι επικινδυνο για τον αυχενα αν γινει κανενα αποτομο φρεναρισμα , εγω τον Αλκη 10 μηνων τον εβαλα να κοιταει μπροστα το ιδιο θα κανω και στην μικρη.

Εχθες πηγαμε για μπανακι και ηταν τελεια ο Αλκης το καταευχαριστηθηκε παλι μονο η μπεμπε της τελευταιες μερες εχει που και που μια μουρμουρα αλλο πραγμα και δεν κλαιει κανει οπως σας το λεω μουρμουραει συνεχεια εχθες απο την συνεχομενη μουρμουρα με επιασε τρομερος πονοκεφαλος.

Το βραδυ ειδαμε σε dvd το λουλουδι της ερημου πολυ ωραια ταινια να την δειτε οποιες δεν την εχετε δει.

Υδροχοακι θελω κι εγω καμπανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

rialli eheis dikio !!!!!prepei na tous afino hrono mazi!!!!

eleonora ,popo tha trelathikate e?pos einai tora ?

emas mas ipe ola ta frouta ektos apo fraoula kai syko..i foufou den itan diskilia se kanena frouto to antitheto ..me to pou arhise frouta 3 fores tin imera kai malaka ...sorry gia tin perigrafi ..alla na anisihiso???

silvi mou ase ote ki ego den to pistevo ...to mati ipe o ofthalmiatros einai san to endomitrio ..ananeonete!!!!pigate 9 kila????wow !!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...