Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Εμείς ξυπνήσαμε στις 10:00 σήμερα!!!! Απίστευτο γιατί ο μικρός συνήθως ξυπνάει 8:30!!!

Σήμερα πάω να κλείσω εκκλησία!!!!! Αποφάσισα να τον βαπτίσουμε στην Αγία Βαρβάρα στο Χαλάνδρι-Ψυχικό!!!!! Πήγαμε εχθές και είναι τέλειο εκκλησάκι!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα ηταν πιο απλα τα πραγματα απο οτι φανταζομουν... ηταν πιο ησυχη απο ποτε!!!! στη συναυλια πηραμε και τη μεγαλη που ενθουσιαστηκε.... πηρε και αυτογραφα, βγηκε φωτογραφιες με τον μικρουτσικο και το θηβαιο. τελικα βεβαια λογω κρυου κοιμηθηκαμε στο αυτοκινητο αλλα καναμε μπανακι στις 7 το πρωι με την ανατολη του ηλιου!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ Σοφία...ε΄συ δεν ήσουν Καβάλα πρίν από λίγες ημέρες???

Ναταλία μου...η γοργόνα στα κρυστάλλινα νερά των Συβότων ήταν άλλη?????

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

Αφήστε λοιπόν και εμάς τις πονεμένες να διακοπεύσουμε- έτσι νομίζουμε- για λίγοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κάνουν έργα σε ένα διπλανό δρόμο και ενώ ο άντρας μου πρόσεχε να μην μας χτυπήσουν το τζιπ γιατί περνούσε ένα φορτηγό, μόλις μπήκε μέσα, ακούμε μπαμ και μας χτύπησαν το micra μου!!!Μπουχου!!!

Ευτυχώς που πεταχτήκαν όλοι έξω...τα καλά της επαρχίας!!

Να σας πώ, η πόρτα είχε αρκετές γρατζουνιές, μια χαρά το βαψιματάκι μας ήρθε..οεο!Πρέπει να βλέπουμε το θετικόν του πράγματος...

Ioanna ήταν μόνο για 5 μέρες οι διακοπές.... Κλαψ, κλαψ... Αφήστε που στον παιδικό είπαν στα μικρά ότι θα κλείσει για να πάμε ολοι διακοπές, και έχω και την μικρη να με ρωτάει "μαμα τώρα ντυνομαστε για να πάμε διακοπουλες;;;;;" Ελεοσσσσς!!!!

Όσο για το αμάξι, μια χαρα σας έκατσε!! Καινούριο θα γίνει!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

καλησπερααα!!!

τι κανετε? ειμαι στην δουλεια φρικαρισμενη, νιωθω να πνιγομαι! μου ερχεται να ουρλιαξωωωωωωωωωω

θελω διακοπες! αλλα οχι μονη μου με το μωρο στο σπιτι!!!! πραγμα που θα γινει....

δεν αντεχω αλλοοοο

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ψηνεται καμια να κλεισουμε μια καμπανα στο για μπανακι 3 μερουλες????

ετσι για παρεα και χαλαρωση, η θαλασσα χαλια ειναι..απλα να τα ταιζουμε στη παραλια μουσικουλα κ τετοια

το μικρο μου με την μπαμπανα εκανε κακακια κοτρωνες πολυ σκληρα...εριξε κλαμα για να βγουνε..αφου τα πατησα με το παμπερσ κ δεν λιωνανε!! σορυ για τη σκατοκουβεντα....απο αυριο θα τρωει κανονικη φρουτοκρεμα οχι μονο μπανανα

Δυστυχώς η μπανάνα το έχει αυτό το αποτέλεσμα...

Να τώρα δλδ να μην παραπονιέμαι???Όριστε, τελευταίο μήνυμα 16:15 το μεσημέρι..είναι δυνατόν???

Τέλοσπάντων..βλέπω μια ταινία στο σταρ, αλλά με βλέπω να πηγαίνω για ύπνο..

Καρδούλα, πού είναι οι μπομπό και τα μαρτυρικά???? Σήμερα ήρθε στο γραφείο του άντρα μου μια κοπέλα από Κύπρο και μας λέει "καλέ εδώ έχετε δροσια!" και εμείς λέγαμε ΄'πωπω καύσωνας!" χαχαχαχα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...