Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελίτα, καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!

Καλέ πού χαθήκατε όλες???

Τί κάνετε, πού είστε? Τα μωρά μου κοιμήθηκαν, έχει απίστευτη ζέστη και υγρασία,,τελικά τίποτα δεν έκανα από ετοιμασίες, αλλά τουλάχιστον μαγείρεψε φακές και γεμιστά και έτσι από φαγητό τέλος..από 20 Αυγούστου και μετά πάλι!!Χαχαχαχαχα..

Λέω βασικά αν μπορέσω να κάτσω λίγο περισσότερο Αθηνα, θα εξαρτηθεί από το αν μπορεί μετά η μαμά μου να κατέβουμε μαζί, γιατί μόνη με 2 παιδιά δεν υπάρχει..

Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Goodmorning @->->

Καλή εβδομάδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ- Ξεχάστηκα εχθές...

όσο και αν σας κάλεσα...τίποτααααααααααααα..μόνο η Σοφία ανταποκρίθηκε..:D:D

Πού είναι οι υπόλοιπες? Καλέ, μήπως να κάνουμε και λίστα διακοπών???????

ioannak 04/08-18/08 ΑΘΗΝΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!

Goodmorning @->->

Καλή εβδομάδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ- Ξεχάστηκα εχθές...

όσο και αν σας κάλεσα...τίποτααααααααααααα..μόνο η Σοφία ανταποκρίθηκε..:D:D

Πού είναι οι υπόλοιπες? Καλέ, μήπως να κάνουμε και λίστα διακοπών???????

ioannak 04/08-18/08 ΑΘΗΝΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ-ΛΕΩΝΙΔΙΟ

Litsaki19 01/08- 09/08

Elita 02/08-09/08 ΚΥΜΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!

kalhmera,

kale ioanna mhn paizeis me to pono mas proiniatika. lipisou kai emas pou den tha pame pouthena.

koritsia trelh zesth 46 vathmous ipo skia xthes. tha pethanoume oute ta a/c den kanoun tpt. teleutaia vdomada grafeio meta 2 vdomades spiti.

xthes giname 6 mhnwn kai les kai egine allo mwro.

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια!!!!!!

μετα απο ενα ομορφο αλλα κουραστικο σαββατοκυριακο ξανα στο χαος του σπιτιου μου!!!!!! γινεται χαμοοοοος..... και το σαββατο φευγουμε διακοπες που σημαινει πως πρεπει να φτιαξω βαλιτσες για εξι!!!!!! παντως την παρασκευη στην συναυλια ηταν τελεια!!!!!

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια!!!!!!

μετα απο ενα ομορφο αλλα κουραστικο σαββατοκυριακο ξανα στο χαος του σπιτιου μου!!!!!! γινεται χαμοοοοος..... και το σαββατο φευγουμε διακοπες που σημαινει πως πρεπει να φτιαξω βαλιτσες για εξι!!!!!! παντως την παρασκευη στην συναυλια ηταν τελεια!!!!!

πως ήταν ο αποχωρισμός μάνας-κόρης; περάσατε καλά και οι 2 φαντάζομαι ε;

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...