Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μόλις ήρθαμε πήγαμε για καφέ σε κάτι φίλους και για φαγητό στην πεθερά μια χαρά ο μικρός έπαιζε γύρω στη 1 ωρα καθιστός και μετά ανέβηκε και σε ένα ποδηλατάκι από το mothercare πολύ ήσυχος ήταν, έτρωγε ένα παιδάκι μπανάνα και μας κέρασε ένα κομμάτι το τσάκισε!!

ελίτα αν βολέψει να περάσετε από θέρμη, είναι στο δρόμο σας, να σπάσετε και κάπως το ταξίδι, αλλιώς ελπίζω να έρθω εγώ ημερήσια έχω και 2 φίλες που θα είναι χανιώτη εκείνες τις μέρες

λέω να μην του δώσω αυτά τα επιδόρπια τύπου advance, θα δω αργότερα, γιαούρτι κανονικό από πότε τρώνε;

εμείς μοσχαράκι όχι ακόμα, έχει ένα φόβο η γιατρός μήπως έχει αλλεργία στα αγελαδινά, φάγαμε 4 μέρες κοτόπουλο και 2 μέρες σκέτα λαχανικά

αααα τελικά με το παντζάρι όντως έχει νιτρικά αλλά και το καρότο έχει αρκετά, διάβασα ότι αν το καταψύξεις πάντως μειώνονται, επίσης πρέπει να πετάς το νερό που βράζουν

τι λαχανικά παίρνετε βιολογικά; θα αρχίσωκι εγώ δεν έπαιρνα αλλά πρέπει ε; βεβαια μου χαν φέρει κολοκυθάκια και αχλάδια απο χωριό αλλά δεν το σκεφτομουν όταν ψώνιζα θα πρεπε όμως

i1lzp2.png

ο Νικόλας μου συνήλθε ευτυχώς, χθές πήγαμε και στη βάφτιση..σας βάζω 2 φωτό~~

είναι κουκλιά και τα 2!!! η μικρή όσο μεγαλώνει το Βασίλη μοιάζει νομιζω

καλέ αυτό το παιδί τι εχπρες αρρώστιες περνάει;;;

i1lzp2.png

Σοφία, ελπίζω να την γλίτωσε, πάντως έχει βρεί το κέφι του, βέβαια από φαγητό του δίνουμε μικρές ποσότητες και πολλές φορές...τί να πω? Μπορεί να είχε πάθει και ελαφριά τροφική δηλητηρίαση και να ήταν περαστικό..αλλά φαινόταν βρε παιδιά πως κάτι δεν πάει καλά, είδες που λένε το ένστικτο της μάνας, παρόλο που η γιατρός μου είπε στην αρχή να μην ανησυχώ εμένα μου είχε κολλήσει πως κάτι συνέβαινε..

Τέλοσπαντων, ελπίζω να πέρασε, την Τετάρτη ταξιδεύουμε κιόλας, να είμαστε καλά, να μην ταλαιπωρηθούμε...

Ναι η μικρή μοιάζει στον μπαμπά, μιλάμε φωτοτυπίααααα.!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ολγιτσα μου θα φευγαμε χτες αλλα ο χριστοφορος ειναι με τη μαμα του στην αιγινα και θα γυρισουν σημερα αργα.οποτε θα τον παρουμε αυριο πρωι και θα φυγουμε.

ποναει η μεση μου.αυτη η περιοδος μου φαινεται χειροτερη απολες.χαλια.

μαγειρεψα και διαφορα για τα μωρα.βασικα μοσχαρακι δυο δοσεις.κοτοπουλο εχουν οι γονεις μου και λαχανικα και φρουτακια απο το κτημα βιολογικοτατα.οποτε μονο το μοσχαρακι εκανα.

μαμυ θα δω πως θα παει το ταξιδι και θα σου πω.εχω το τηλ σου.

θα κανουμε μαλλον και στον πλαταμωνα γιατι θαναι η αδερφη μου με το αγορι της.εκει

ειδες τα τιμαμε τα βορεια οικογενειακως.

παντως θεσσαλινικη θα μπουμε σιγουρα και γυρνοντας και θα κανω μια βολτουλα απο ενα μαγαζακι που καθε φορα βρισκω φορεματα κοψοχρονια.οχι τιποτα αλλο αλλα εχουμε ενα γαμο σεπτεμβρη και η συγκεκριμενη κοπελα ηταν σε ολους τους γαμους πουχω παει χαχα.εχει δει ολα μου τα ρουχα.

γενικα περσι ειχα βρει φορεμα των 200 ευρω με 40.εχει φοβερες εκπτωσεις στη θεσσαλονικη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

και ο μπεμπης στεκεται αλλα πεφτει πιθο γρηγορα λογω βαρους.μη νομιζεις κι αυτη ισα να τη βγαλω φωτο μετα επεσε και τρομαξε.αλλα ενταξει ηταν στην κουνια.οταν την εχω αγκαλια παταει συνεχεια για να σηκωθει ορθια.μαζευω μαζευω.τι εκστρατεια ειναι αυτη.φτιαχνω παντα και φαρμακειο.με αερολιν, θερμομετρο, ντεπον, κολυριο.εντομεταξυ ο αντρας μου ειν αι δυο ωρες εξω προσπαθει να βαλει μπαγκαζιερα στο αμαξι.και το πιο ωραιο σας τοπα?στειλαμε τα παρκοκρεβατα και το καροτσι με το πρακτορειο σημερα.

ετσι κι αλλιως τα παρκοκρεββατα θα μεινουν εκει.και στη χαλκιδικη εχουμε το χωρο που καθεται ο μικρος για τη βαλιτσα, γιατι οταν ταξιδευουμε μονο με μωρα τα χωραμε καπως.ομως το καροτσι πιανει ολο το πορπαγκαζ.μπορειτε να μας φανταστειτε ε?

βεβαια εχω δει αμαξια χειροτερα κι απο εμας.ναχουν κανει ουρανοξυστη απο πανω.αλλα ο πατερας μου μας εβαλε χερι ειναι επικυνδυνο ναχουμε τετοιο φορτιο απο πανω.καλυτερα μπαγκαζιερα

PN8Qp2.png

csXep2.png

μα δεν εχει πλακα ναχεις παιδια και να πηγαινεις διακοπες.εγω οταν βλεπω μπαγκαζοκατσαταση σε αλλα αμαξια και τζιπ οχι μικρα αμαξια σαν το δικο μας c3 και να μην τους χωρανε λεω μη μιλαω καθολου.γιατι και μεγαλυτερο ναχαμε θα περναμε περισσοτερα και παλι δε θα χωραγαν.που λετε και οταν τα βλεπω λεω, τους ταλαιπορους.ε και εμεις μια απο τα ιδια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια μαλώνω με το νικο ο μικρός δε χωράει άλλο στο 0-9, εντάξει μπορεί να μαστε 8,5 κιλά αλλά δε χωράει, είναι ψηλός δεν ξέρω σκεβρώνει για να δέσουν οι τιράντες και ζεσταίνεται και πάρα πολύ

έχει έρθει το britax αλλά δεν το βάζουμε ακόμη, λέει να πάμε 9 κιλά, σιγά ρε γμτ για μισό κιλό, μετά λέει να γίνει 9 μηνών γιατί το 9-36 που πήραμε κοιτάει μπροστά ενώ το 0-9 κοιτάει πίσω

τι λέτε;

i1lzp2.png

Σοφία, αυτό που λένε είναι ότι αν το κεφάλι του βγαίνει πάνω από το κάθισμα, τότε πρέπει να το αλλάξεις.

Συνηθίζεται μέχρι και ενός έτους και ας ακούγεται υπερβολικό, να τα βάζουμε σε καθισματάκια που κοιτάνε πίσω, για λόγους ασφαλείας.

Εγώ τον άλλαξα γύρω στους 8 μήνες, που άλλαξαμε και καθισματάκι..

Ελίτα σε καταλαβαίνω..εχω και εγώ να τσουβαλιάσω..ουουουου!!

Το μόνο που θα με διευκολύνει ειναι ότι δεν σιδερώνω τίποτα, θα τα βάλω έτσι και τα σιδερώνω Αθήνα, ούτως ή άλλως θα γίνουν χάλια!

Φαρμακείο εννοείται πάντα και μην ξεχάσεις και τα βιβλιάρια τους, αχρείαστα να είναι..εγώ είπα της μαμάς μου και πήγε φαρμάκειο και πήρε τα διάφορα..

Θα βάλω τώρα τον Βασίλη να κατεβάσει τα σακ-βουαγιάζ να ξεκινήσω..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

μπραβο βρε ιωαννα και πανω που ελεγα οτι κατι θα ξεχασα.εντομεταξυ πηρα και μερικα σωβρακακια και φανελακια για τον πιτσιρικα και μια μακρυμανικη γιατι δεν ξερω αν θαχει βαλει η μανα του.πηρα για τα μικρα τα ποτηρακια τους γιατι δεν σας ειπα τους αρεσουν γιατι τριβουν τα ουλα τους και δροσιζονται και τα ανακουφιζει, ε πηρα και ενα παγουρι για πιο μεγαλα παιδακια για τον μεγαλο.μετα φτιαχνω και του αντρα μου τα ρουχα.

καλα εγω που παιρνω ρουχα παντα φοραω τα μισα.τελειωσα παντως

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...