Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διέκοψα για λίγο...

Φτιάχνει ο Βασίλης γάλα με μπισκότα, ήθελε και αυτός..τρώει 5 κουταλιές και εκεί που κάθεται μετά μαζί με τον Βασίλη να δουν Μίκυ..ναααα ο εμετός!Οκ λέμε, μπορεί να του έπεσε βαρύ το γάλα αφού είχε φάει και το βραδινό. Του λέω του Βασίλη να τον πάμε στη γιατρό να δεί πως είναι αφού ειναι και ΣΚ και να δεί και την μπέμπα μήπως κόλλησε, γιατί έκανε ένα βηχαλάκι.

Με το που βγήκαμε από το αυτοκίνητο βρε κορίτσια, άρχισε το παιδί μια γκρίνια, ένα μίρι-μίρι και όλο ¨θέλω αγκαλιά, θέλω αγκαλιά μανούλα¨ βρε καλέ μου περπάτα, τίποτα..την βγάλαμε όλο αγκαλιά..πάμε στη γιατρό τον ακούει μου λέει σπάνε τα φλέμματα γι αυτό γίνεται πιο έντονος ο βήχας και πιο υγρός, μην σε ανησυχεί, Της λέω για τον εμετό, μου λέει αν δεν ξανακάνει ήταν τυχαίο, Της λέω πως τον βλέπω άτονο, μου λέει μάλλον επειδή ξύπνησε το βράδυ και νυστάζει. Φεύγουμε, αγκαλιά σε όλη την διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στο γραφείο του Βασίλη...να μην σας τα πολυλογώ, αισθανόμουν πως κάτι δεν παέι καλα΄, ποτέ δεν ζητάει τόση αγκαλιά και ποτέ δεν τον βλέπω τόσο "κομμένο"..

κοιμήθηκε στο γραφείο, ήρθαμε σπίτι, του φτιάχνω φρουτόκρεμα, μετά από 10 κουταλιές πάλι εμετό!Παίρνω την παιδίατρο ,της το λέω και μου λέει αφού έκανε και 2η φορά και πάλι μετά από φαγητό ,είναι γαστρεντερίτιδα..!!Και η ατονία είναι και αυτή σύπμτωμα!Παίρνω και τον μπαμπά μου να τον ξεματιάσει, έχει και μάτι,..

Τώρα έχει συνέλθει λίγο, τουλάχιστον μιλάει και παίζει, όχι όπως πρίν όλο αγκαλιά και πιπίλα..αχ μακάρι το παιδάκι μου!!Τρελλαίνομαι!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

giati to apokleieis na einai mati ???

ego to exo ksanapei pos to pisteuo...pantos prosexe ton giati edo sta meri mas kukloforei o palioios kai eixan kai ta paidia ton filon mas ..eutuxos pros to paron to ska8ari den kollise

kala sernomai simera oooli mera , anebika a8ina me mia fili ex8es kai akoma ponane ooolaaa podia, kefali !!! paei gerasa !!!

kai simera ekana kai geniki kai sidero kai exo akoma 2 boiler sigoura ..oyf !! erxetai to pe8eriko ayrio gia kamia bdomada kai leo na min dei se ti katastasi zei to paidaki tis kai mou ton parei piso xaxa alla kserete pos tin perimeno ??? san mesia !!!!!!!!!

8a kratisei kai to mikro pou me exoun faei ta dromologia sti mama mou !!!

μόλις γυρίσαμε από ένα γάμο, τα τσουγκρίσαμε λίγο με την πεθερά, ήθελε να πάμε και στη δεξίωση, ο γάμος ήταν στη Μηχανιώνα, η δεξίωση στο δρόμο προς Κιλκίς, μιαμιση ώρα απόσταση κοντά, ο γάμος ήταν 8 το βράδυ, άλλο τίποτα; τέλος πάντων δεν την ξεσυνερίζομαι

ήταν και η συννυφάδα μου και έκανε babysitting στο βεντούζα, καλά ήταν χαλαρώσαμε λίγο

όλες εξαφανισμένες είστε;;

i1lzp2.png

εδω κι εγω.τρεχαμε για δουλιτσες γιατι δευτερα φευγουμε.αλλα δε θα χαθω γιατι εχω mobile συνδεση οποτε θα μπαινω.σημερα εχω χαζεψει με τα καμαρια μου ολο καινουρια μου κανουν και σα χαζομαμα που ειμαι τα γραφω στο βιντεο.τωρα κοιμηθηκανε.

λοιπον κοιταζα τις κρεμες στο soyper market.kaλα τι βαζουν μεσα ειναι δυνατον. για τις μαμαδες που ψαχνα ρυζαλευρο χωρις ζαχαρη εκτος του σκετου.υπαρχει της nestle ρυζαλευρο με βανιλια που ειναι χωρις ζαχαρη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλημερα. εστρωσαν τα καμαρια μου.κοιμηθηκανε , τωρα τους εδωσα το γαλατακι τους.η μπεμπα ξυπνησε βασικα και εμενα μολις μου ρθε περιοδος επιτελους.και αυριο φευγουμε.ουτε κρυι ουτε ζεστη.τι να κανουμε.δεν πειραζει τουλαχιστον δε θαμαι στην χαλκιδικη.θα περασει και αυτο.

παω να την πεσω παλι αφου ολοι κοιμουνται φιλακια και καλη μερα ναχουμε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα και απο εμάς!!!!!

Καλό μας μήναααααααααα!!!!

Εχθές είχαμε πάει στο allou και έπεσε πολύύύύύύύύ γέλειο!!!!

Την μικρή την είχε η μαμά μου με μια φίλη της στο kidom και εγώ με 2 φίλες μου είχαμε πάει στο κανονικό!!

Ο μικρός κοιμόνταν στο καρότσι, οπότε το ευχαριστηθήκαμε!!!!!

Πειράζει που θέλω να περάσει γρήγορααααααα ο Αύγουστος?????

ΑΑΑ ο μπέμπης εχθές έφαγε πρώτη φορά μοσχαράκι!!! Μια χαρά, του άρεσε πολύ!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα!!!!

ειμαι μονη μου σπιτι σημερα και βαριεμαι , ο Δημητρης εχει παει στην δουλεια γιατι θελουν να κλεισουν μηνα και να φυγουν ολοι για αδειες Παρασκευη οποτε πηγε και σημερα για να τελειωνουν πιο γρηγορα, τον Αλκη ηρθε η γιαγια του και τον πηρε να πανε βολτα και εγω εδω μονη με την μικρη.

Φαγαμε κι εμεις μοσχαρακι και της αρεσε παρα πολυ σε 3-4 μερες θα βαλουμε και κοτοπουλο, αλλα εχουμε αλλο προβλημα , η μικρη ζοριζεται πολυ να κανει τα κακα της κανει συνεχεια απο 1 μικρο σκατουλακι σαν κατσικουλας (σορυ για την περιγραφη πρωι πρωι) καμια 20αρια φορες την ημερα ζοριζεται κοκκινιζει κλαιει χαλια τι αχτινιδιο της εχω βαλει στην φρουτοκρεμα τι ντοματες σελινα και κρεμμυδια στην χορτοσουπα τιποτα τα ιδια.. Εντωμεταξυ μαλλον φταιει το γαλα στην αρχη περναμε το APTAMIL2 το οποιο της εκανε διαρροια το αλλαξα και πηρα το Almiron και απο τοτε το παθαμε αυτο , εχθες το ξαναλαξα και της εδωσα το guigoz εχουμε αλλαξει τοσα γαλατα ρε γμτ για να δουμε τωρα με το καινουριο τι θα κανει αν δεν μας κανει και αυτο καηκαμε θα ξαναλλαξουμε.

Ελιτα δεν θα πατε Χαλκιδικη τελικα? Που θα πατε?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

το θεμα δεν ειναι καθε ποτε τα κανει μου ειχε πει η παιδιατρος αλλα να μην ειναι σκληρα και να μην ζοριζεται εμενα βγαζει απο ενα τετοιο μικρο καμια πολλες φορες μεσα στην ημερα και κλαιει και κοκκινιζει για να το κανει αρα μιλαμε για δυσκοιλιοτητα ελπιζω να στρωσει με αυτο το γαλα το αλμιρον και στην αρχη που θηλαζα και της το εδινα σαν συμπληρωμα της εφερνε δυσκολια τι το θελα και το ξαναδοκιμασα? Ασε που ολη μερα αλλαζω πανες γιατι και αυτο το μικρι που κανει την ενοχλει και θελει να της το βγαλω. Σκεφτομουνα να της αρχισω γιαουρτι το απογευμα, δεν θυμαμαι ομως απο πια ηλικια επιτρεπεται στον γιο μου εδινα το advance και βλεπω οτι γραφει απο τον 6ο μηνα παρος θυμασαι απο ποτε κανει?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Απο τον 6ο μήνα, και εγώ εχω πάρει γιαούρτι αλλά ακόμα δεν του έχω δώσει.. Μπορεί να δοκιμάσω και σήμερα!

Τώρα για την δυσκοιλιότητα δεν ξέρω τι να σου πω..

Κατερίνα εσείς δεν θα φύγετε άλλο?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ωραια θα της δοκιμασω σημερα!!

Δεν ξερω ακομα ο αντρας μου τελειωνει την Παρασκευη για 2 εβδομαδες αλλα θελει κι αυτος να ξεκουραστει το τελευταιο καιρο εχει αλλαξει θεση και φευγει απο το σπιτι 7μιση το πρωι και γυρναει 9μιση το βραδυ στην καλυτερη καταλαβαινεις ειναι πτωμα , δεν εχουμε κλεισει καπου μας εχουν καλεσει σε ενα σπιτι φιλων στο Πορτο Χελι και η κουμπαρα μας στην Ζακυνθο αλλα θα δουμε μπορει να μεινουμε κι εδω , το μονο που σκεφτομαστε μηπως παμε καπου ενα σκ οι δυο μας αν αντεξω να φησω τα μικρα αλλα θελω να ειναι καπου κοντα για να γυρισω ανα πασα στιγμη αν χρειαστει, γιατι η μικρη ειναι τρελα κολλημενη πανω μου και δεν καθεται ευκολα με αλλους οποτε δυσκολο

ξυπνησα μολις.ηπιαν γαλα .σε καμοια ωρα θα φτιαξω το φρουτο γιατι αργησαμε σημερα.αλλα νιωθω λιωμα .

Κατερινακι θα παμε χαλκιδικη την αλλη κυριακη.τωρα αυτη τη βδομαδα θα παμε στο χωριο μου και θαχουμε τον μικρο.μαρσει που λεει η μνα του γιατι δεν τον περνετε κι αυτον χαλκιδικη?

Γιατι της λεει δε θα ξεκουρστουμε καθολου με τρια παιδια και χωρις καμοια βοηθεια.Βεβαια δεν ειπε τιποτα γιατι καταλαβε.

Πολυ απλα τα ,μωρα πες εχουν μια σειρα κοιμουνται.τα βολευεις.ο μεγαλος θελει παιχνιδια, να ασχολεισαι,και ξυπναει και 7 το πρωι.και ακομα δεν κολυμπαει μονος.Εννοειται παμε να χαλαρωσουμε λιγο.στην κυμη ειναι οι γονεις μου.οχι οτι θαχουμε καμοια τρομερη βοηθεια κι εκει.γιατι μενουν στο εξοχικο κι εμεις στο κεντρο οποτε παλι μονοι θαμαστε.

φετος παντως μου φαινονται λιγες οι μερες.και τσαντιζομαι γιατι επειδη και καλα θα γινει προυσταμενος θελουν να τον φορτωσουν απο τωρα.λεω με συγχωρεις εσενα περιμενανε?πρωτα θα πας τις διακοπες σου.και σορυ στο δημοσιο ειναι δεν ειναι στο ιδιωτικο.αντε μην τα παρω τωρα.

ασε που επισημα δεν εχει οριστει οποτε απο που κι ως που να τον χωνουν.

κατερινα προσεξε μηπως ειναι κατι που τρωει?μηπως η μπανανα?

εμας μας τα σφιγγει η μπανανα.ο μπεμπης κανει 2 με 3 ή μπεμπα μια με καμοια τη μερα καποιες φορες.

μοσχαρακι κι εμας μας αρεσε και χτες η μπεμπα θυμηθηκε το κουταλι και ανοιξε το στομα.παω να τη σηκωσω γιατι κελαιδαει μονη στην κουνια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...