Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Μην το παμε στο αλλο ακρο... 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε τοτε σου εμοιασε κι εμεις ετσι ο αντρας μου παχουλο μωρο και εγω τσιχλα δεν ετρωγα τιποτα ευτυχως και τα 2 σαν μωρα πηραν απο τον αντρα μου και δεν με προβληματισαν στο φαγητο. Βεβαια αυτα αλλαζουν φαντασου ο γιος μου 7 μηνων ηταν 10 κιλα και τωρα απο τοτε που γεννηθηκε η μπεμπα δεν εχει παρει γραμμαριο 14,5 το εκοψε το φαγητο και μου κακοφαινεται τωρα που τον κυνηγαω να φαει

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καλα μια απο τα ιδια με τη μπεμπα.μεχρι και ρυζογκοφρετα της δινω οπου τη βουταω στην κρεμα για να ξεγελαστει.μολις βλεπει κουταλι κλεινει το στομα και μολις δει ρυζογκοφρετα η κουλουρι το βουταει σαν τρελλη.

τι να πω.ο μπεμπης με το που δει απο μακρια το κοθυταλι και το πιατακι κουναει χερια ποδια και ανοιγει στομα.

ενω στην αρχη ανοιγε και η μπεμπα το στομα της δεν κταλαβαινω τι την εχει πιασει

PN8Qp2.png

csXep2.png

δεν ξερω δεν τα εχω ψαξει ακομα τα μεταφορικα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τρελο ποσο προς το παρον κοιταω τι να παρω εχει παρα πολλα ειδικα για κοριτσακια ειναι τελεια, εχει και κατι κορδελες για τα μαλλια φοβερες εχω λυσσαξει σου λεω θα με σκοτωσει το πρωι ο Δημητρης:tongue:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα!!!!

Φεύγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα! Μπήκα μόνο να σας χαιρετήσω!!

Πάμε να φορτώσουμε το αυτοκίνητο και στις 07.30 πρώτα ο Θεός σαλπάρουμε!!!!!!!!!

Καλά να είμαστε όλοι και θα τα πούμε σε μια βδομάδα!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας και στα μπεμπάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Βαλτε με κι εμενα στις φρικαρισμενες.. Δυστυχως διωξαμε κοσμο απο την δουλεια λογω κρισης και εκτος του οτι εχω στεναχωρηθει τα ψεματα τελειωσαν απο 1η Σεπτεμβρη πρεπει να δουλεψω κανονικα. Το προγραμμα θα εχει ως εξης : Πρωι πρωι Αλκης παιδικο και εγω με την μπεμπα παραμασχαλα θα κανω Χολαργο-Βουλιαγμενη θα την αφηνω εκει στην μαμα μου και θα φευγω για την δουλεια στην Γλυφαδα οταν τελειωνω θα ξανακατεβαινω Βουλιαγμενη θα παιρνω την μικρη και θα πηγαινω κεντρο οπου μενουν τα πεθερικα μου να παρω τον μικρο τον οποιο θα εχουν παραλαβει αυτοι το μεσημερι απο τον παιδικο και μετα ολοι μαζι σπιτι στον Χολαργο.. ειπατε τιποτα????????????? Θελω να κατσω σπιιιιιιιιιιιιιτι με τα π[αιδακια μου!!!

Ελιτα καντο το τεστ αφου εχεις τοσες μερες καθυστερηση και βραδυ που ειναι θα δειξει αν εισαι

αχ κατερίνα κουράστηκα μόνο που τα άκουσα όλα αυτά αλλά και πάλι θέλω να γυρίσω στη δουλειά, μόνο το πρωινό ξύπνημα με χαλάει κάπως, κοιμάμαι 9 ώρες και δεν ξεκουράζομαι τι κακό κι αυτό...

σήμερα τον έπιασε τον άντρα μου και έγλυψε τα μπάνια και τώρα πήρε το ποδήλατο και πήγε λαϊκή, ο μικρός κοιμάται αφού έφαγε φρουτόκρεμα ροδάκινο-πεπόνι που ήταν θεόξινο και του κανα μόνο 150 και τα τσάκισε, τι να πω δίκιο έχουν που λένε ότι στα μωρά αρέσουν τα ξινά, βασικά ήταν και αραιό και κατέβαινε εύκολα, έχουν ασπρίσει και τα 2 πάνω αλλά ακόμα δε γρατζουνάει έίμαστε κοντά όμως

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

χιχιιιιι...εκτονωσου!!!!!! εγω βριζω στα αγγλικα για να μην καταλαβαινει το μωρο : open your f... mouth και τετοια....καλα να ειναι με εχει τσακισει η αναφαγια του!

σοφάκι άκουσες ποτέ τη μανούλα σου να σου λέει "από το παιδί σου θα τα βρεις όλα";; ε αυτό ακριβώς εννοούσε!! :tongue::tongue::tongue:

i1lzp2.png

καλημερα!

σοφια αυτο ακριβως ελεγε και το αγαπημενο της ηταν ευχομαι να κανεις ενα παιδι και να σου μοιασει! τωρα που επιασαν οι ευχες της τι καταλαβε???

ξεπατωθηκα στις δουλειες ...ασε που μεχρι να φαει να κοιμηθει το μικρο πηγε 11,30

επλυνα μπαλκονια, εκανα λεμονατο μοσχαρι, πιλαφι με γαριδες, αρακα κ μου μενουν μαυροματικα κ να κοψω σαλατες..οπως καταλαβαινεται μεχρι τη τριτη δεν εχει αλλο μαγειρεμα...θα δηλωσω εργασια ανευ αποδοχων!!! καλυτερα στη δουλεια ξεκουραζομαι!! πως θα τη βγαλω 3 βδομαδεσ διακοπές???????? με μονο 1 που θα φυγουμε ??????

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

καλημερα.χτες η μπεμπα εφαγε στις 1 μετα στις 3 αλλα μετα το πρωι στις 8 και μετα στις 12μιση οπου φαγαμε κρεμα.με αλλα λογια κοιμηθηκε πολλες ωρες απλα μου κανε μια λαχταρα στις 3 και νομιζα πως θα με ξυπναει ολο το βραδυ.ο μπεμπακος ομως ξυπνησε κατευθειαν το πρωι απο τις 2 το βραδυ και μετα 12μιση

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Αχχ ο γιόκας μου μας έκανε μια λαχτάρα σήμερα..από το βράδυ ξύπνησε 4:30 και ήθελε γάλα, το πίνει και ξανακοιμάται, ξυπνάει το πρωί στις εφτά μέσα στη γκρίνια..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...