Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

ελιτα τι διαβαζω??? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ??? Αντε βρε συγχαρητηρια!!!χιχιχιχι...

Πηγε να κανεις το τεστ μας εχει φαει η αγωνια!!

Και εγω φρικαρισμενη ειμαι...κατι με εχει πιασει...θα τον ταισω κατα τις 12 σημερα κ παω για υπνο...αυριο εχω μαγειρεμα αποκλειστικα τον μπεμπη κ λεω να ξεκινησω κ τις μπομπο...βγαλαμε κ αλλο δοντι το κατω μπροστα διπλα απο αυτο που μας εχει ηδη βγει!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναταλια υπομονη!!!! Πραγματικα αυτο που αντεχεις δεν θα το αντεχα με τιποτα!! Μονη με 2 παιδια κ ο αντρας μακρια??? οσο και να σε βοηθανε δικοι σου το μονη ειναι θεμα!! Συγχαρητηρια κ τυχερος ο αντρας σου!

περιμενω πως κ πως τον αντρα μου να ερθει κ συνηθως μαζευεται και πρωτος!!!

θα το κανω οταν δε θα μπορω να κρατηθω.να εχει ωρες χαχα.αν και δεν πιστευω.αλλα να μου φυγει κι εμενα.δεν θα επαιρνα.αλλα φοραγα ενα φουστανι σημερα και μου λεει ο αντρας μου με κοιταει, εισαι εγκυος του λεω γιατι.γιατι ειμαι πρισμενη.αλλα οπως ξερετε αυτο μπορει ναναι και πριν τη περιοδο.οχι τιποτα αλλο σηναντησα μια κυρια και ειχα αγκαλια τη μπεμπα μου λεει διδυμα λεω ναι.λεει η κορη μου εχει τριδυμα.πωπω λεω πως τα καταφερνει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ναταλια υπομονη!!!! Πραγματικα αυτο που αντεχεις δεν θα το αντεχα με τιποτα!! Μονη με 2 παιδια κ ο αντρας μακρια??? οσο και να σε βοηθανε δικοι σου το μονη ειναι θεμα!! Συγχαρητηρια κ τυχερος ο αντρας σου!

περιμενω πως κ πως τον αντρα μου να ερθει κ συνηθως μαζευεται και πρωτος!!!

μπα και η Ναταλια δεν εχει οση βοηθεια θα πρεπε.και ειναι ηρωιδα που θελει να κανει μονη της μετακομιση και να μπει σε μια τετοια διαδικασια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

σασ φυλαω κ το καλο για το τελος...Το πρωι φαγαμε ρυζαλευρο με αχλαδι - λιγη κρεμα μην φανταστειτε- και εκει που το ανοιγε το στοματακι του κ ηταν ολο χαρα στην τελευταια κουταλια..μολις του λεω : Μπραβο αγαπη μου παμε να παρουμε τον μπαμπα να του πουμε οτι φαγαμε ολη τη κρεμα...κανει ενα μπλιαχ και την ξερναει ολη!!! και ειχα ντυθει για να φυγω για τη δουλεια κατευθειαν!!! κολαση!!

Διαφημίσεις

Βαλτε με κι εμενα στις φρικαρισμενες.. Δυστυχως διωξαμε κοσμο απο την δουλεια λογω κρισης και εκτος του οτι εχω στεναχωρηθει τα ψεματα τελειωσαν απο 1η Σεπτεμβρη πρεπει να δουλεψω κανονικα. Το προγραμμα θα εχει ως εξης : Πρωι πρωι Αλκης παιδικο και εγω με την μπεμπα παραμασχαλα θα κανω Χολαργο-Βουλιαγμενη θα την αφηνω εκει στην μαμα μου και θα φευγω για την δουλεια στην Γλυφαδα οταν τελειωνω θα ξανακατεβαινω Βουλιαγμενη θα παιρνω την μικρη και θα πηγαινω κεντρο οπου μενουν τα πεθερικα μου να παρω τον μικρο τον οποιο θα εχουν παραλαβει αυτοι το μεσημερι απο τον παιδικο και μετα ολοι μαζι σπιτι στον Χολαργο.. ειπατε τιποτα????????????? Θελω να κατσω σπιιιιιιιιιιιιιτι με τα π[αιδακια μου!!!

Ελιτα καντο το τεστ αφου εχεις τοσες μερες καθυστερηση και βραδυ που ειναι θα δειξει αν εισαι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ασε με μονο που το σκεφτομαι θελω να κλαψω αλλα δεν εχω αλλη λυση πραγματικα, υπολογισα οτι θα περναω καθημερινα 2,5 ωρες στο αυτοκινητο για πλακα εαν δεν εχει κινηση βεβαια :confused::confused:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ασε με μονο που το σκεφτομαι θελω να κλαψω αλλα δεν εχω αλλη λυση πραγματικα, υπολογισα οτι θα περναω καθημερινα 2,5 ωρες στο αυτοκινητο για πλακα εαν δεν εχει κινηση βεβαια :confused::confused:

αχ βρε κοριτσακι.κουραγιο.

τι να πω.ευχομαι να βρεις του ρυθμους σου.ειναι πραγματι πακετο η αποσταση.

αντε το εκανα και βγηκε καθαρο.στο καλο του.μου την σπαει να εχω καθυστερηση χωρις λογο.βασικα κατι ορμονικο παιζει δεν εξηγειται.ισως επειδη θηλαζω.απλα τους προηγουμενους μηνες ειχα συστηματικα.και οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι μες τα νευρα να μουρθουν να ηρεμησω η γυναικα.ασε που φευγουμε δευτερα και ελπιζω να ερθει πριν να παμε χαλκιδικη τουλαχιστον γιατι θα φρικαρω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελιτα μενεις με τα 2 προς το παρον!! αφου θηλαζεις λογικο ειναι να εχεις λιγο απροσδιοριστη περιοδο!! εδω εγω ακομα κ οταν το εκοψα το γαλα για 2 μηνες ειχα αιμα καθε 10 μερες.. το αναποδο...

απο τις 6.30 νηστικος κ μολις ηπιε μονο 80! τι θα κανω ??? αντε να κατσω μεχρι 12.30 για μια τελ. προσπαθεια...

Διαφημίσεις

εχω χαζεψει σε ενα σαιτ εχει τελεια πραγματακια και σχετικα οικονομικα απο οτι βλεπω.

Σας αρεσουν αυτα για την μπουμπου μου?http://www.etsy.com/listing/52561540/pink-and-cream-ballet-baby-booties-size?ref=cat3_gallery_21

πω πω τι να κανεις η μανα? ασχημο να μην τρωει το μωρο και να το κυνηγας

ελπιζω με τις στερεες να στρωσει η κατασταση. Μηπως ησουνα εσυ ετσι σαν μωρο η ο αντρας σου?Παιζει μεγαλο ρολο μου εχει πει η παιδιατρος το πως ηταν οι γονεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...