Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α και να μην το ξεχάσω

Τζένη είμαι κουρασμένη και δε θέλω διακοπές...θέλω δουλειά για να ξεκουραστώ και ναι ιωάννα σε καταλαβαίνω πολύ λέμεεεεεεεεεεεεε

συμπασχω.τι παθαμε καλε?

λοιπον περασα το πρωι που βγηκα απο ενα ηρα που ανοιξε στην πεντελης και ειχε αυτον τον ατμομαγειρα

beaba, rvthsa apo periergia ποσο και μουπαν 131, χωρις το βαλιτσακι, αυτο ειχε αλλα 30.ειχε ομως και ολα τα αξεσουαρ της beaba, βαζακια, κουταλακια, σκτακια.mummy εσενα τελικα ποσο σου ηρθε?

τελικα τα καταφερα αποτριχωσα μασχαλη μονη με κρυο κερι.ευκολο ηταν

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ και εμένα με είχαν πίασει τα νεύρα μου αλλά τώρα ηρέμησα..ήρθε ο άντρας μου να μας πάρει το πρωί με μισή ώρα καθυστέρηση, οκ αυτό δεν με ενόχλησε ,αλλά είπαμε να βγούμε για να ξεσκάσουμε λίγο, όχι να κυνηγάω και τα δύο μόνη μου. Αφού είχε δουλειά, να μου το πεί, να μην βγούμε!Και είχε και αφόρητη ζέστη, μπες -βγες στο αυτοκίνητο, ίδρωνε ξείδρωνε, ένα χάλι και μισό!

Και με το που φτάσαμε έτρεχε για διάφορα και εγώ μόνη μου να κυνηγάω τον Νικόλα να μην πειράζει και την μπέμπα να προσπαθώ να ηρεμήσω. Και να είναι και ένα παιδάκι, ανηψιός του συνεταίρου, 5 χρονών, που από τότε που σταμάτησε το σχολείο,η γιαγιά του το παίρνει και το ΄φερνει κάθε μέρα εκεί "κα΄θεται και ζωγραφίζει δεν ενοχλέι κανένα!" και είναι από αυτά τα καλά τα παιδάκια, με τις εξυπνάδες και τις αμέτρητες ερωτήσεις., που μου σπάνε τα νεύρα!Να έχω και αυτόν να με ζαλίσει και σε μια φάση παίρνει ο πατέρας του και λέει έχετε το νου σας γιατί η γιαγιά έχει πάει στον γιατρό!!Ορίστε? 3 παιδάκια μπειμπισιτινγκ..ουαου!Τρελή ξεκούραση...τέλοσπαντων ,μπορεί να φαίνονται ασυναρτησίες έτσι που τα γράφω,αλλά μέσα στο 1 μυαλό μου δένουν γιατί έχω και άλλες 1888 πληροφορίες που βαριέμαι τώρα να γράψω...τυχαίο? Δεν νομίζω!!!!Χαχαχαχαχαχα....

Τώρα σε λίγο θα πάρω τη μπέμπα και θα πα΄με για κάτι δουλίτσες με το καρότσι, αύριο έχουμε να πάμε σε μια βάφτιση και πρέπει να πάρω το φόρεμα μου και να βγαλω φρύδια!!Τέλοσπαντων, αυτά προλαβαίνω να κάνω..χεχεχε!!

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αρχικά σκέφτομαι έναν Αύγουστο στην Αθήνα με 2 μικρά γιατί σήμερα έκλεισε ο παιδικός και δεν έχουμε κανένα νέο απο την επισκευή που είναι να πάει το καράβι.. Μου λείπει ο άντρας μου.. Θέλω να νοικιαστεί το σπίτι γιατί βαρέθηκα να έρχεται ο κάθε μ@λ@κ@ς και να του κάνω ξενάγηση.. Ο μικρός κλαίει όλη την μέρα και τα έχω δει όλα.. Θες κι άλλα?????

οχι μικρουλα μου και μονο το κλαμμα ναχεις.ειναι αρκετο.σε καταλαβαινω.

βασικα και η μικρη φαινεται να θελει διακοπες και το μπαμπα της σιγουρα.εβλεπα χτες και το μπεμπη σου που επαιζε με το χρηστο και αυτουνου πρεπει να του λειπει ο μπαμπακας του.

να πεταξω μια ιδεα?δεν ερχεστε Κυμη?βασικα στο σπιτι θα μαστε εγω ο χρηστος τα μωρα και ο χριστοφορος.υπαρχει ενα στρωμα, ενα κρεββατι μονο και δυο καναπεδες.θα μπορουσες ναρθεις και για λιγο.να χαλαρωσετε. η που θα φουνταρουμε ολοι στη θαλασσα με 5 παιδια ε?

υπομονη παντως

PN8Qp2.png

csXep2.png

οχι μικρουλα μου και μονο το κλαμμα ναχεις.ειναι αρκετο.σε καταλαβαινω.

βασικα και η μικρη φαινεται να θελει διακοπες και το μπαμπα της σιγουρα.εβλεπα χτες και το μπεμπη σου που επαιζε με το χρηστο και αυτουνου πρεπει να του λειπει ο μπαμπακας του.

να πεταξω μια ιδεα?δεν ερχεστε Κυμη?βασικα στο σπιτι θα μαστε εγω ο χρηστος τα μωρα και ο χριστοφορος.υπαρχει ενα στρωμα, ενα κρεββατι μονο και δυο καναπεδες.θα μπορουσες ναρθεις και για λιγο.να χαλαρωσετε. η που θα φουνταρουμε ολοι στη θαλασσα με 5 παιδια ε?

υπομονη παντως

Ελίταααα ευχαρίστώώώώώώώώώώ πολύυυ για την πρόσκληση!!!! Ίσως κάποια άλλη φορά, να είναι και ο Θοδωρής εδώ!!!!

Απλά είχα υπολογίσει οτι τον Αύγουστο θα είμαστε με τον Θοδωρή και τώρα προβλέπω να κάθομαι εδώ και να ΒΡΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

λοιπον σημερα φαγαμε λαχανικα.Χαλιαααααα δακρυσανε τα ματια τους απο την αηδια!

Με τα πολλα το συνηθησαν λιγουλάκι και το εφαγαν!

Ωχ Ναταλια δεν θα πας τελικα στον αντρουλη σου?

Ελιτακι εγω τον πηρα τον ατμομαγειρα 122 ευρω.

ααα και να σου πω το επομενο στο βαφτιζω εγω!χιχιχι

Συμπεθερα να ερθεις προς τα νοτια για καφε τωρα που θα ερθεις Αθηνα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

λοιπον σημερα φαγαμε λαχανικα.Χαλιαααααα δακρυσανε τα ματια τους απο την αηδια!

Με τα πολλα το συνηθησαν λιγουλάκι και το εφαγαν!

Ωχ Ναταλια δεν θα πας τελικα στον αντρουλη σου?

Ελιτακι εγω τον πηρα τον ατμομαγειρα 122 ευρω.

ααα και να σου πω το επομενο στο βαφτιζω εγω!χιχιχι

Συμπεθερα να ερθεις προς τα νοτια για καφε τωρα που θα ερθεις Αθηνα

ζαργανα μου εσυ.

πεθαινω ,με αυτη την αποτριχωση τι τοθελα.καλα οι μασχαλες. αλλα τα υπολοιπα ουφου βαρεθηκα και κολλαω.γεμισα κερια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελίταααα ευχαρίστώώώώώώώώώώ πολύυυ για την πρόσκληση!!!! Ίσως κάποια άλλη φορά, να είναι και ο Θοδωρής εδώ!!!!

Απλά είχα υπολογίσει οτι τον Αύγουστο θα είμαστε με τον Θοδωρή και τώρα προβλέπω να κάθομαι εδώ και να ΒΡΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

τωρα που τοσ κεφτομαι αν ερχοσασταν η μιρη θα παιζε με τον μεγαλο αλλα δε μπορεις να τα προβλεψεις παντα τα θηριακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

ποναει το κεφαλι μου και εχω τα νευρα μου γιατι εχει τρελο αερα εδω!

Αμαν βρε παιδι μου τωρα βρηκε να χαλασει το ριμαδι?

Τι το ηθελες βρε μουρλο το κερι?αχαχαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Aφού πέρασα ένα μαρτυρικό απόγευμα απίστευτης γκρίνιας απο τον μικρό ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Μάλλον απο τα δόντια του είναι...

Ήταν να πάμε και για φαγητό με κάτι φίλους αλλά μετά απο αυτό νάνι..!!

Ax bre Natalia kouragio!!Ti na sou pw twra, exeis dikio apolito,,,makari sintoma na matheis pote pane gia episkeyi...

To aogeyma piga mia bolta moni mou!!!Olo monaxi!!Gia 1.5 wra!!Xlidi!!!Xaxaxaxa...

O Nikolinos mou einai toso kourasmenos pou apo tin polli nista..den thelei na koimithei!Nai, nai min gelate!Ayto akribws..kai mou kanei kai dekatakia akoma re gmt..ante na paerasei o paliopiretos..

(admin sorry gia ta greeklish alla barethika na allaxw..katalabe me ,eimai mia kourasmeni mana!!)

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Και εμένα η μικρή το παθαίνει αυτό, βασικά όταν έχει βγει εκτός προγράμματος αρχίζει απο την νύστα τρελή γκρίνια και της φταίνε όλαααα!!!

Τώρα της έφτιαξα γάλα και τοστ και μόλις τα φάει για ύπνο και αυτή!!!!!

Περαστικά στον κούκλο!!!!

αχ ναταλία όντως δικαιολογημένα έχεις νεύρα...μήπως να κάνουμε κανένα σαμποτάζ στο καράβι; κανένα τηλέφωνο για βόμβα;; σκεφτείτε κάτι

κι εμείς γκρινιάζουμε σήμερα αλλά έχω περάσει στη φάση που το λυπάμαι πιο πολύ απ ότι με εκνευρίζει...θέλει να κοιμηθεί και δεν τον αφήνει ο πόνος νομιζω, αφού να φανταστείτε και το απόγευμα και τώρα κοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά του

κι εμείς τον αύγουστο πάντως εδώ θα τον βγάλουμε

ιωαννα κουράγιο μάνα, μόνο αυτό έχω να πω, τουλάχιστον γίνατε καλα

ελίτα εχω silkepil από το σχολείο, χάλασε το πρώτο και πήρα δεύτερο κάποια στιγμή, μασχάλες έκανα αλλά δεν αντέχω τώρα ξεσυνήθισα

βλέπω έχουν βγει κι άλλα, και για μέσα στο νερό

τον beaba τον πήρα από το dpam.com 110 ευρώ αλλά είχε προσφορά χωρίς μεταφορικά, βαλιτσάκι δεν πήρα, μόνο για τις διακοπές σιγά το βάζεις σε μια τσάντα ή και στο κουτί του, πήρα απο τα alouette μετά το εξάρτημα για το ρύζι 9 ευρώ

δες και στο pixmania.fr τον είχα βρει καλή τιμή

χωράει άνετα 2 γευματα των 250 ml

i1lzp2.png

εχω της κικο.αν δεν ειχα της κικο θα διαλεγα αυτον γιατι μου φανηκε πολυ καλος, απλα ρωταω για να δω αν ηταν φτηνος.σε σχεση με ιντερνετ.τον δικο μου τον πηρα δωρεαν με ποντους απο καρτα γιαυτο.

κοριτσια πηρα ενα τεστ κι εχω 5 ωρες να παω τουαλετα.ακουω ψηφους

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...