Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

KORITSAKIA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΝΥΣΤΑΖΩ.ΕΧΩ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ 8.ΗΤΑΝ ΝΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ εδω και αργησαν.σηκωθηκα εμεινε ο χρηστος με τα μωρα οσο φτιαχναν το συναγερμο και πηγα να κανω κατι δουλιτσες εξω.οταν γυρισα ειχε ξυπνησει ο μπεμπης και ειχα αφησει οδηγειες για το φρουτο.ειχε φαει ολη τη μπανανα με αχλαδι και μηλο και ειχε ξανακοιμηθει το πουλακι μου στον καναπε.τον σηκωσα του δωσα φιλακια κι αρχισε να γελαει του δωσα βυζακι ηπιε και ξανακοιμηθηκε.μετα ταισα και την μικρη με τον γνωστο τροπο, παραδοσιακα με κουλουρι.

αχ βρε κοριτσια επειδη βαριεμαι να γραφω κια να ξαναγραφω, ο καθενας επιλεγει αυτο που πιστευει καλυτερο για το παιδι του.δεν υπαρχει καποια ερευνα για το πατζαρι και για τις ουσιες του.εδω βρηκα σε βιβλιαρακι της κικο που ελεγε πως το τρωει στις πρωτες τροφες.απλα οι γιατροι ξερουν τα στανταρ για οτι δε γνωριζουν οπως αν ρωτησεις για το αβοκαντο ή το μανγκο που δεν ειναι της ελληνικης διατροφης θα σου πει στο χρονο για ναναι καλυμενος αυτος.

αυτα και εληξε γιατι κουραστικα ουφ!!!!!!

και η ζαχαρη σου λεει δεν κανει και ολες οι κρεμες που δινουν οι παιδιατροι ειναι γεματες!!!!!!

φιλακια παω να κοιμηθω.

ααααα!!!!!κουιζ.εχω μια μεγααααλη σχετικα καθυστερηση.σχεδον 10 μερες.εχουν περεσει 38 μερες που αδιαθετισα και ολο νομιζω πως ερχεται αλλα δεν.

αλλα οχι δεν παω να παρω τεστ.πεταμενα λεφτα.ελεος.αν το παρω θα μπω στον πειρασμο να κανω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι οχι τιποτα αλλο αλλα οσο το σκεφτομαι στη φαση που ειμαι.πανω που μπηκα στα παλια μου ρουχα, τουλαχιστον απο κατω, βαριεμαι ξαναμαναμ, φουσκωνε ξεφουσκωνε απαππα!

PN8Qp2.png

csXep2.png

μου ειπε μανουλα σαγαπαω πολυ - πολυ!!!

και επισης μου ειπε να κοψω τα πολλα πολλα με την τρελοσαλονικια γιατι μας την λεει!! χιχι...:tongue:

κατσε καλά γιατί θα σε καταραστώ να σου φέρει πεθερά που να μου μοιάζει!!!!!!

i1lzp2.png

κι οχι τιποτα αλλο αλλα οσο το σκεφτομαι στη φαση που ειμαι.πανω που μπηκα στα παλια μου ρουχα, τουλαχιστον απο κατω, βαριεμαι ξαναμαναμ, φουσκωνε ξεφουσκωνε απαππα!

αχ χαρά στο κουράγιο σου, το προσπαθείτε βρε θηρία ε;...εμένα πάλι ακόμα να μου έρθει...τα νεύρα μου!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

εμενα περιοδος δεν μου εχει ερθει ακομα (απο περισυ τον μαιο χιχι) αλλα με την γκαντεμια που με βαραει νομιζω θα ερθει μεσα στις διακοπες....

mYQbp2.png

εμενα περιοδος δεν μου εχει ερθει ακομα (απο περισυ τον μαιο χιχι) αλλα με την γκαντεμια που με βαραει νομιζω θα ερθει μεσα στις διακοπες....

ρε γκρινιάρα περίμενε να σου ρθει πρώτα και μετά γκρινιάζεις

εχετε χαιρετίσματα από τη μαρία και το μαρινάκι, είναι καλά και οι 2, το μαρινάκι έβγαλε ένα δοντάκι και πάει για το δεύτερο, στηρίζεται καλά στα πόδια της και κάνει απόπειρες μπουσουλήματος, η μαμά της είναι καλά και βγηκε από το νοσοκομείο, θα επιστρέψει σπίτι της την τρίτη

i1lzp2.png

οχι δεν προσπαθουμε σοφια αλλα τοχουμε αφησει ετσι.

αλλα τωρα που το σκΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΛΟΥΖΕΙ ΚΡΥΟς Ιδρωτας

ασε κι εμενα στις διακοπες βλεπω να μου ερχεται.μα ειναι δυνατον ναχω καθυστερηση και ναρθει στις διακοπες?δεν ειναι δικαιο!!!!!!!!!

εχω πολλα νευρα μαλλον θα μουρθει.ασε που ολο εχω πονακια.δε σκαει η ρημαδα να ησυχασω και λιγο

PN8Qp2.png

csXep2.png

σημερα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα.αλλα δε με βλεπω.εχω λιγο σιδερο.αυτα εφαγαν και μαζι ολος ο ντουνιας.αφου κανουμε δυο μπανια για να ξευρομιστουμε μες τη μερα.τα λυπαμε τα καρεκλακια εχουν γινει χαλια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

θελουμε διακοπες γλυκια μου.γιαυτο.σημερα πραγματικα εχω πολλα νευρα και νιωθω εξαντλημενη.ειπα να κανω αποτριχωση μονη μου.εχω κατι μαραφετια εδω να δω τι θα κανω.ασε.δε θελω να παω στην κοπελα γιατι ταχα κανει με σιλκ ε πιλ και ειναι μισες αποτριχωμενες μισες οχι και γινεται ενας χαμος.ξερετε αν υπαρχει καμοια καλη αποτριχωτικη που να τπιανει και τις κοντες?

εχω μια χρονια καλη ειναι αλλα λεω μηπως υπαρχει καλυτερη.

βασικα επιστρεψαμε και κατι αλλα απο κοτσοβολο και εχουμε ενα πιστοτικο υπολοιπο και δεν ξερω τι να παρω.και τις κοιταζα αλλ μηπως ειναι ολες ιδιες?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αρχικά σκέφτομαι έναν Αύγουστο στην Αθήνα με 2 μικρά γιατί σήμερα έκλεισε ο παιδικός και δεν έχουμε κανένα νέο απο την επισκευή που είναι να πάει το καράβι.. Μου λείπει ο άντρας μου.. Θέλω να νοικιαστεί το σπίτι γιατί βαρέθηκα να έρχεται ο κάθε μ@λ@κ@ς και να του κάνω ξενάγηση.. Ο μικρός κλαίει όλη την μέρα και τα έχω δει όλα.. Θες κι άλλα?????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...