Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω απλα δεν αντεχω να τα ακουω να κλαινε.αν και δεν κλαινε χωρις λογο.αλλα μολις τα ακουσω τρεχω.εκτος ενα ειναι το κλαμμα του τυπου νυστααααααζωωωωωωωω!!!!!!νυσταζωωωωωωω, αλλα θελω ναμαι και ξυπνιος το οποιο πιανει το μπεμπη για 5 λεπτακια καποιες φορες μετα βαζει το δαχτυλακι και κοιμαται.ειναι οταν ειναι πολυ κουρασμενος.βεβαια τωρα αου ειχε φαει καλα και εκανε μπανιο και τον ειχα και τον γαργαλαγα στο κρεββατι μετα επεσε χορτασμενος απολες τις αποψεις.

με αλλα λογια ο χορτασμενος απο αγαπη, φαι, και χαδια, κοιμαται ηρεμος και ευτυχισμενος.

αχχχχ πολυ τα αγαπαω!!!!!και οταν ξυπνανε παω και τους ρουφαω φιλακια στο λαιμουδακι κι αυτα γελανε.

αντε καληνυχτα παω κι εγω να κοιμηθω

ax βρε κοριτσια σας διαβαζω και ειστε πολυ γλυκιες με τα μωρακια σας.....συγκινηθικα με αυτα που γραφεις και εγω ετσι νιωθω με τον μπεμπακο μου...

να χαιρεστε τα μωρακια σας...........

καληνυχτααααααααα......

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=77

επειδη και εγω λατρευω να παιρνω την κορουλα μου αγκαλια βρηκα και τη "δικαιολογια".......

Ραμονιτσα και ΄γω μαζι σου ειμαι.....

:D:D:D:D:D:D:D:D

zymaroyloagkalitses!!!!!!!!!!!xaxaaxxaxa

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

:D:D:D:D:D:D:D:D

zymaroyloagkalitses!!!!!!!!!!!xaxaaxxaxa

Καμάρι μου γύρισε πίσω το δέμα γιατί ? που είσαι στείλε μου ξανά διεύθυνση σε παρακαλώ φιλιααααααααααααααα

:tongue::tongue:

Ολγα ..εχω ψαξει στα τζαμπο..καθε βδομαδα εκει ειμαι η τρελλομανα!!!!!!!!!!

μαμικουλ καρφουρ ε ; λες να παω; ειναι της Playgrol καλα το γραφω;

πουθενα δεν τα βρισκω..μου βρηκε μια φιλη μου ομως σε ενα μαγαζακι στου Ζωγραφου...ακουτε τωρα ε;

Ιωαννα μου ευχαριστω πολυ για το λινκ:D..αλλα αυτα οιυ ψαχνω ειναι με δαγκανιτσα...

Στην Κητη με το παπορι που κανει βου βου το παπορι...χαχαχαχα... θα παμε εξω απο το Ηρακλειο λιγο στο Κοκκινι Χανι..γιατι ειναι πολυ κοντα στην θεια μου..

Θα σε δωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;:D:D:D:D:D

Αλλα μην με μαλωσεις απο κοντα ε; που παιρνω τον ζυμαρουλη αγκαλιααααααααααα κ κοιμομαστε μαζι;;;;;;;;ε;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλημερα και απο εμας....

τελικα μαλλον εχουμε αλλεργια στο πορτοκαλι.... ειχαμε και λιγο αιμα στα κακα μας και μου ειπε πως αλλεργια στο αγελαδινο γαλα που πινω εγω λιγο δυσκολο γιατι θα ειχε φανει απο την αρχη... σταματαμε τα φρουτα μεχρι δευτερα να ηρεμησει λιγο το στομαχι της και μετα παλι σιγα σιγα και βλεπουμε

συνεπως ξεκιναμε τις διακοπες μας απο σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια τι θα κανω ενα μηνα χωρις εσας????

δεν λεω καλα θα περασω.... ειπαμε και δυο σκ να αφησω την μικρη στην μανα μου να κανουμε ρομαντζαδες με τον αντρα μου, για να δουμε θα τα καταφερουμε??

αχ θα μου λειψετε πολυυυυυυυυυυυυ.......

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Γιώτα μου να περάσεις τέλεια!!!!!Να ξεκουραστείς και να κάνεις και ρομαντζάδες!!!

Ραμόνα, σε περιμένω να σε..ξυλοφορτώσω!!!Χαχαχαχαχα...εννοείται βρε, να τα πούμε!Μπορώ πιστέυω να ανέβω Ηράκλειο και να τα πούμε εκεί ή να έρθετε για μπάνιο Μάταλα -the famous!!

Τζένη, πότε μου είπες για δωμάτια Ρέθυμνο?????????Ούτε που το είδα!!Σορυ!!!!

Θέλεις μέσα στο Ρέθυμνο? Θα πρέπει να ρωτήσω...το μόνο που έχω σίγουρο να σου πώ είναι στο Μπαλί που δουλεύει ο κουνιάδος μου με τη συνυφάδα μου..πες μου πού θέλεις!!

Ο Νικολίνο δεν έκανε πυρετό, αλλά ξύπνησε το πρωί κλαίγοντας και λέγοτνας πονάωωωωωωωωωωω και κατατρόμαξα αλλά ήταν απλά από τον ύπνο..ευτυχώς!!

Η μπεμπού μου έκανε ένα "γυμνάσιο" ξύπνησε 4 και δεν κοιμόταν με τίποτα, τελικά 5:15 ήπιε γάλα και κοιμήθηκε..

Τώρα θα ντυθούμε και θα έρθει ο μπαμπάς μας να μας πάρει, να πα΄με από τον παιδικό να χαιρετήσουμε για καλοκαίρι αφού κλείνουν σήμερα και να πάρουμε και λίγο αέρα, 3 ημέρες κλεισμένοι μέσααααα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

και καλά καλημέρα...

χθες χαιρόμουν που έφαγε ο μικρός όλο το φρούτο και όλο το φαί και σπέλτα το απόγευμα και ήπιε γάλα μονο το πρωι και το βράδυ, άντε ωραία λέω να χαλαρώσει και η γελαδίτσα σιγά σιγά, σημειωτέον το βράδυ έπινε και έπινε και έπινε, έσκασε!

εσύ είσαι που το λες, ξύπνησε 3 φορές το βράδυ!! τι να πω, τάμα το χει κάνει να κάνει στάνταρ 5 θηλασμούς; ξυπνησε και στις 7 και ξανακοιμήθηκε πριν από λίγο, κομμάτια είμαι

του δωσα λίγο ντεπονάκι, νομίζω ότι υποφέρει περισσότερο σήμερα, ούτε πιπίλα δεν αντεχε από τον πόνο, πω πω μου φαίνεται τα πάνω δόντια είναι χειρότερα

i1lzp2.png

ραμονίτσα αυτό που έχω είναι της φίσερ, πλέιγκρο πρέπει να χει το λητώ σίγουρα, μου κάνει εντύπωση που δε βρηκες τίποτα στα τζάμπο

κι εγώ της σχολής της αγκαλιάς είμαι, τον έχω αρκετά στο σλινγκ, το βράδυ τον κοιμίζω πλέον στην κουνιστή καρέκλα σε 5 λεπτάκια έχει κοιμηθεί αλλά μετά γυρίζω στον αντρούλη μου :D εντάξει κι εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι αγκαλιά του (σε ποιον δεν αρέσει δηλαδή;;), και καμιά φορά το κάνω το μεσημέρι αλλά το βράδυ δε θέλω. Παρόλα αυτά υπάρχουν οικογένειες που τους αρέσει και τους βολεύει αυτό το μοντέλο και δεν το κατακρίνω.

όμως αν ο ζυμαρομπαμπούλης σου κάνει παράπονα τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείς...

i1lzp2.png

http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=4502079&id=211957292345&fbid=415331012345

αυτά είχα δει αλλά θα κάνω τα μισά καρό μπλε και τα άλλα καρό κοκκινα και δε μου πάει τέτοιο κουμπί, είδα κάτι μεταλλικά αλλά είχαν 30 λεπτά το ένα

καμιά ιδέα;; να βάλω μπλε και κόκκινα αντίστοιχα;;

i1lzp2.png

πολυ ωραια τα μαρτυρικα.....

Γιωτα, καλες διακοπες!!!!!

ειμαι λιγο προβληματισμενη σημερα γιατι θα αφησω τη μικρουλα μου για πρωτη φορα στη γιαγια της.... Θα παμε σε μια συναυλια σ'ένα ορεινο χωριο της χαλκιδικης (θα παρουμε και τη μεγαλη μαζι) και μετα θα κοιμηθουμε μαλλον σε μια κοντινη παραλια (μαλλον με sleeping bag) εκτος αν εχει πολυ κρυο οποτε στο αυτοκινητο..... απλα δεν ξερω αν μπορω να την αφησω ακομη νυχτα.... μερα την εχω αφησει πολλες φορες λογω δουλειας..... καθε αρχη και δυσκολη....

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααα!!!!!

Γιωτα περαστικα στην μπουμπου ελπιζω να στρωσει το στομαχακι και να ειναι παλι μια χαρα!!!

mummycool o βεντουζας ειναι πανεμορφος θεος και δεν στο λεω ετσι για να το πω εχει εξελιχθει σε κουκλι απο τα πιο ωραια μωρα που εχω δει!!!

Σιλβη 8.800 κι εσεις? Νταρντανες γυναικες !!! Μαλλον εμεις οι 2 εχουμε τα πιο παχουλοουλια κοριτσακια του καφε , κι εμεις 8.900 το τρωμε το φαγητοοοοοοοοοο μας!!!!

Ραμονιτσα και εγω ειμαι μαζι σου δεν αφηνω ποτε τα παιδια να κλαινε ειμαστε ολο αγκαλιες και χαδια και φιλια πιστευω οτι αφου το ζητανε το εχουν αναγκη,θεωρω πως γινονται ευτυχισμενα ετσι ασε που εχω διαβασει οτι γινονται και πιο ανεξαρτητοι και με αυτοπεποιθηση ανθρωποι και τον γιο μου απο μωρο ετσι τον ειχα και εχει γινει τοσο ανεξαρτητος που ποτε δεν κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι και εγω στεναχωριεμαι:( παντα στο δωματιο του στο κρεβατι του και η μπεμπου τα ιδια την ακουμπαω στην κουνια της δινω την πιπιλα φευγω και κοιμαται μονη της χωρις κιχ. Ομως θα σε παρακαλεσω κατι ποτε ξανα ντα τον κωλαρινο του ζυμαρουλη, ειναι μωρακι βρε δεν καταλαβαινει , σκεψου μονο οτι εκεινη την ωρα που κλαιει κατι του λειπει και ζηταει με αυτον τον τροπο κατι θελει να πει και δεν μπορει και αισθανεται ασχημα, και ερχεσαι εσυ και του κανεις ντα και ποναει και δεν καταλαβαινει γιατι ο καημενουλης και γινεται ακομα χειροτερα, εντελως φιλικα στο λεω ραμονακι ποτε ντα τα μωρακια οσα νευρα και να εχουμε.

Ελιτα εγω ακολουθω κατα γραμμα αυτα που μου λεει η παιδιατρος βεβαια την εμπιστευομαι με κλειστα ματια και την εχω δοκιμασει πολλες φορες. Απο τοτε που γεννησα τον Αλκη το ειχα σαν τακτικη , σκεφτηκα οτι εγω γιατρος δεν ειμαι οποτε σιγουρα ξερει πολλα πραγματα που εγω δεν ξερω και λογω της αγνοιας μου θα μπορουσα να κανω κακο στο μωρο. Βεβαια μεχρι να βρω την γιατρο που μου κανει αλλαξα πολλους. Θεωρω οτι γιαυτο το λογο την πληρωνω κιολας οχι μονο για να κανει τα εμβολια αλλα γιατι ξεει να μου πει 2-3 πραγματα που εγω δεν ξερω. Εχω και εγω το βιβλιο ταισε με αλλα απο το να διαβαζω και να κανω οτι λεει το ββιβλιο που το εχει γραψει καποιος που δεν ξερω προτιμω να ακουω τον ανθρωπο που εχω απεναντι μου και εμπιστευομαι γνωμη μου παντα. Το παντζαρι απο οτι ξερω κι εγω δεν κανει πριν το χρονο γιατι εχει καποιες ουσιες που ειναι ανωριμα τα νεφρα των μωρων ακομα να αποβαλλουν το ιδιο μου εχουν πει και οι 4 παιδιατροι που εχω αλλαξει. Θα δεις πως μολις βρεις γιατρο να του εχεις εμπιστοσυνη θα αλλαξει η σταδη σου απεναντι στους γιατρους απλα αυτη δεν σου εχει κατσει καλα και δεν μπορεις να ακολουθησεις αυτα που λεει γιατι δεν την εμπιστευεσαι

Καλεεεεεε μυθιστορημα εγραψα παλι.. Φιλακια πολλα!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

αχ και εγω της σχολης με τις αγκαλιες...

φιλακια, χαδακια και αγκαλιτσες... δεν θελω να κλαιει ποτεεεεεε..

και βρε κοριτσια εχθες εκανε κατι η μικρη που μου σηκωσε την τριχα καγκελο....

την ειχε ο μπαμπας της και αυτη γκρινιαζε, την πλησιαζω και της λεω τι θες αγαπη μου? και αυτη με κοιταξε , σταματησε να κλαιει , ριχνει ενα χαμογελο τεραστιοοο και απλωνει τα χερακια της... σκυβω και αρχισε να μου χαιδευει τα μαγουλα και να λεει τα δικα της αμπαμπα γκου γκου, αλλα με κοιτουσε στα ματια σαν να μου μιλουσε... πραγματικα ανατριχιασα...

το κοριτσακι μου το λατρευωωωωω....

mYQbp2.png

μηπως σου πε μαμα πάμε να λύσουμε καμιά διαφορική;;;; :tongue::tongue::tongue:

παλιοκουκουβάγια έ παλιοκουκουβάγια!!

να το βαρύνω κι άλλο το κλίμα; λέω προχθες του νίκου δηλαδή αν δεν το γεννούσα το βεντούζα αλλά τον παίρναμε 40 ημερών θα τον αγαπούσαμε λιγότερο; η αν έπρεπε να μεγαλώσουμε ακόμα ένα παιδάκι πχ κάποιου αδελφού που κάτι πάθαινε; αχ πώς τα παρατάνε τα παιδάκια τους θα θελα να ξερα...

ξυπνήσαμε ξεκούραστοι αλλά όχι πολύ κεφάτοι...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...