Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα

Ραμόνα, δες και αυτό

http://www.toys.gr/site.php?&PHPSESSID=8536d020aebaf9fca8d7d9ed50f38903&file=products.xml&categoryid=31

Πού έρχεστε καλέ? Σε ποιό νομό???

Ο Νικολινό μου έκανε πάλι λίγο πυρετό τώρα το βράδυ..εύχομαι να είναι και ο τελευταίος..ουφ!

Φιλάκια,καλό μας βράδυ!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου πήρε τον υπολογιστή να δει αγώνες... Νεύρα.... Κατέβηκα κέντρο ψώνισα υλικα για λαμπάδα και μαρτυρικά καθήσαμε και για μπύρα και τώρα γυρίσαμε. Τελικά άλλαξα γνώμη και θα τα κάνω βραχιόλακια. Στο νίκολι είχαν 30 ευρώ τα 100 και ευτυχώς δεν τα είχε σε ασημένια και πηγα σε ένα άλλο και τα βρήκα 12!

i1lzp2.png

ραμονιτσα το δικό μας είναι ζωάκια της φίσερ και το πήραμε από το καρφουρ αλλά δεν μπορώ να το βρω από το κινητό πάντως άχρηστο πήγε το χω στερεώσει στο αυτοκίνητο στη βόλτα βλέπει έξω

i1lzp2.png

Ioanna ωραία τα παιχνίδια αλλά πανάκριβα καλέ!!!!!!!

Μummy θέλουμε photos!!!

Kατέβασα να δω το sex and the city 2!!!!!!!

στο Ηαppy hippie το είδα αλλά θα το κάνω με καρό κορδέλα θα το ψάξω μετά να στο δείξω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Mummy δεν περπατήσαμε ακόμα αλλα προσπαθεί να μπουσουλήσει και εχει γέλιο ,δεν της κόβει να κουνήσει τα πόδια εναλλάξ και πηγαίνει μόνο μπρός πίσω καταλάβατε πως!!!!!Ολη μέρα αυτο προσπαθεί να κάνει πεθαίνω στο γέλιο.......

Καλά πήγα κι έκλεισα σήμερα αεροπορικά γιατι παντρεύεται η κολλητή μου Χανιά τον Αύγουστο και πλήρωσα 560 ευρώ δεν πάνε καλά οι άνθρωποι ...έξι χρόνια που είμασταν Χανιά ποτέ δεν πληρώσαμε τόσα για το Χανια Θεσσαλονίκη μάλλον τα έκλεισα αργά ..βέβαια σαν φοιτητές παιρναμε τα νεανικά εισητήρια και ήταν φτηνότερα....τέτοια εποχή με ΔΝΤ δεν είναι για πουθενά αλλα τέλος πάντων ..αυτοκίνητο έκλεισα με 140 για 4 μέρες πάλι καλά τι να πω....

Για βάφτιση ουτε που έχω ασχοληθεί τίποτα με τόσα έξοδα που έχει η βάφτιση δεν θέλω καν να αρχίσω να ψωνίζω ακούω κι εσας και με πιάνει κατι.....καλα με επιασε το οικονομικό μου βραδιάτικα αντε καλο βράδυ κι ελπίζω αύριο να έχω πιάσει το τζόκερ!!!!!!

mz6Up2.png

καλησπερα φιλεναδιτσες

σας ευχαριστω ΟΛΕΣ για τις ευχες σας!!! να ειμια καλα να με χαιρεστε :P

πραγματικα σας ευχαριστω!!

μαμι εχεις δικιο μ τα παρτυ πια των ενηλικων χαχα ουτε και εγω εκανα τπτ χθες ! περιμενω πως και πως το παρτυ για τα γενεθλια του σκαθαριου πια και εγω !

τωρα μολις μαζευτηκα σπιτακι μου αφησα παλι το μωρακι μου στη μαμα μου (εχει γινει πια ρουτιναα) γιατι μετα την δουλεια αυριο βουρ για αθηνα παλι !! να τελειωσω με τα της βαοτισης !!! ουφ βαρεθηκα κιολας !!

τον πηγα και για μπανακι σημερα και εριξε ενα φταρνισματακι αλλο πραγμα ..νομιζω πως δεν θα ξαναπλυνουμε μυτουλα μετα το σημερινοοοο

το καταχερετε το παλιοπαιδο ομως ...πλατσουριζει ασταματητα χαχα

νιωθω τοοοσο κουρασμενη !!! και εχω και ενα σπιτι μπαχαλο στην κυριολεξια !!τελικα δεν μπορουν να συνδυαστουν ευκολα δουλεια, σπιτι μωρο και τα λοιπα!! οσες καθεστε πραγμτικα απολαυστετο !! ακους σοφι ????

σιλβη εχεις δικιο, εμεις που θα κατεβουμε τελος αυγουστου κρητη κανονισαμε με το καραβι τελικα ηταν πιο φθηνα και με καμπινα και αυτοκινητο αλλα εσυ απο τα βορεια το ιδιο θα σου στοιχιζε μην νομιζεις !!

και τωρα που ειπα κρητη...ιωαννα δεν μου ειπες τελικα αν ξερεις κανενα να βρουμε δωματια στο Ρεθυμνο.......και επισης παιζει να εισαι εκει τελος αυγουστου να βρισκομασταν χαχα αφου δεν μπορουμε εδω τελικα μηπως μας παει πιο πολυ στα νοτια !!

ουφ αυτα κουτουλαω απο την νυστα παω να παρω το λαπιτοπι να παιξω τα παιχνιδακι μου στο φατσοβιβλιο και να ξεραθωωωωω

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Mummy δεν περπατήσαμε ακόμα αλλα προσπαθεί να μπουσουλήσει και εχει γέλιο ,δεν της κόβει να κουνήσει τα πόδια εναλλάξ και πηγαίνει μόνο μπρός πίσω καταλάβατε πως!!!!!Ολη μέρα αυτο προσπαθεί να κάνει πεθαίνω στο γέλιο.......

και εμεις το κανουμε αυτο ΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ ομως χαχα και καμαρωνει και ο μπαμπας σαν γυφτικο σκεπαρνι χαχα

Ioanna ωραία τα παιχνίδια αλλά πανάκριβα καλέ!!!!!!!

Μummy θέλουμε photos!!!

Kατέβασα να δω το sex and the city 2!!!!!!!

ζηλευω θελω κι εγω να το δω αλλα λογω της συνδεσης που σου ειπα δε μπορω κλαψ.οταν γυρισουμε θα σου πω να μου το φερεις αν δε σε δω νωριτερα δηλαδη.

ξεχασα να σου πω να πεις στη μαμα σου οτι την ευχαριστω πολυ και θαναι χαρα μου!!!!!!!

μολις τελειωσα απο φαγητο, μπανιο, τα γνωστα η μπεμπα αλλα με ρυζογκοφρετα.ακους ολγα?βρηακα κι αλλο κολπο για τη μπεμπα.

αφου γιναμε χαλια τα επλυνε ο μπαμπας.φαγαν κρεμουλα αυτη που φτιαχνω με ρζαλευρο μετα εφαγαν και μια μπανανα οχι αλεσμενη αλλα μασουλημα, μετα λιγο βυζακι και νανι.

εφτιαξα σολωμο στο φουρνο ψητο και περιμενω να γινει γιατι πειναω.

αργα ε?

ειχαμε βγει με τη ναταλια σημερα στην κηφισια και κοριτσια ειδαμε μια κοπελα με ενα μωρο 13 μηνων που ηταν το αλλο ακρο απο εμενα, προσπαθουσε να ταισει το παιδι της με αλεσμενο φαγητο.ηταν η γιαγια και λεει, εγω της το λεω, το παιδι βλεπει που τρωμε φαγητο και ζηλευει, κοιταγε τα κρουασαν, τις πατατες αλλα δε με ακουει και φυσικα το παιδι δεν ηθελε να φαει με τιποτα.μα αλεσμενο σε ενος ετους παιδι?τι να πω!!!!!!

λεω τι ειναι, μου λεει κοτοπουλο με λαχανικα, και ελεγε στη μπεμπα της ελα φαε γιατι θα το φαει ο μπεμπης(ο δικος μου)και πλησιαζε το κουταλι.ο μπεμπης παραλιγο να ανοιξει στομα.της λεω μην το πλησιαζετε γιατι θα χυμιξει.

ερχεται μετα η γιαγια και με ρωταγε να μην ακουει η κορη.{εγω της λεω αλλα δε με ακουει.σε μενα τρωει και πατατες τηγανητες.τα δινει γιατι ειναι της υγιηνης διατροφης.

της λεω τη σχεση εχει κι εγω μαγειρευω εγω τα φαγητα, δε τους δινω κρεμες του εμποριου, παιρνω βιολογικα, χωρις ζαχαρες κλπ αλλα αυτο δε σημαινει πως αν τα αλεθει αυτο το κανει υγιεινο.

μα 13 μηνων?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

απο τη στιγμη που δεν τρωει οπως ο μπεμπης δε μπορω να της το στερω.θα στρωσει.απλα εχουν αυξηθει οι αναγκες της αλλα δεν πινει με τιποτα το ξενο.χτες το εφτιαξα και πεταχτηκε.θα ξανακαω σημερα να της το δωσω μετα στον υπνο.

σιγα σιγα θελει υπομονη τι να κανουμε απο τη θερμοκοιτιδα τσαουσα ηταν

PN8Qp2.png

csXep2.png

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=77

επειδη και εγω λατρευω να παιρνω την κορουλα μου αγκαλια βρηκα και τη "δικαιολογια".......

Ραμονιτσα και ΄γω μαζι σου ειμαι.....

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=77

επειδη και εγω λατρευω να παιρνω την κορουλα μου αγκαλια βρηκα και τη "δικαιολογια".......

Ραμονιτσα και ΄γω μαζι σου ειμαι.....

εγω απλα δεν αντεχω να τα ακουω να κλαινε.αν και δεν κλαινε χωρις λογο.αλλα μολις τα ακουσω τρεχω.εκτος ενα ειναι το κλαμμα του τυπου νυστααααααζωωωωωωωω!!!!!!νυσταζωωωωωωω, αλλα θελω ναμαι και ξυπνιος το οποιο πιανει το μπεμπη για 5 λεπτακια καποιες φορες μετα βαζει το δαχτυλακι και κοιμαται.ειναι οταν ειναι πολυ κουρασμενος.βεβαια τωρα αου ειχε φαει καλα και εκανε μπανιο και τον ειχα και τον γαργαλαγα στο κρεββατι μετα επεσε χορτασμενος απολες τις αποψεις.

με αλλα λογια ο χορτασμενος απο αγαπη, φαι, και χαδια, κοιμαται ηρεμος και ευτυχισμενος.

αχχχχ πολυ τα αγαπαω!!!!!και οταν ξυπνανε παω και τους ρουφαω φιλακια στο λαιμουδακι κι αυτα γελανε.

αντε καληνυχτα παω κι εγω να κοιμηθω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...