Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω προσωπικα δεν διαφωνω πουθενα με το κειμενο

εχω διαβασει και αλλα ειναι πολυ καλος παιδιατρος.θα σου βρω κι ενα ακομα απλα αργει εδω το εργαλειο.μακραι να τον ειχαμε εδω κι αυτος και η γυναικα του.μαμυ τον ξερεις?εχει καποιους πολυ καλους παιδιατρους η θεσσαλονικη

ειδες δεν τα εχω με ολους!!!!

μωρε την ειδες πως εγινε ασε αλλα τι να κανω τουλαχιστον τρωει.και μη νομιζεις κι αυτο με το ντιπ καπου το διαβασα αλλα για πιο μεγαλα μωρα αλλα η δικια μου ειναι μπροστα απο την εποχη της οπως με το μαλλι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν εισαι ξεροκεφαλο λεειιιιιιι???απαπαπα

εσυ και ο Θανασης!Δεν βγαζω ακρη μαζι σας!Με βγαζετε οφ!

Δεν πειραζει ας εγινε χαλια!Να φαει τουλαχιστον το σαμιαμιδακι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

http://www.pediatros-thes.gr/

κανε ενα ζαπινγκ ειναι πολυ ενδιαφερον

παραθετω κι αλλο ενα αρθρο του που μου αρεσε πολυ αφιερομενο σε ολες μας.

Παιδίατροι και "τουριστικά πακέτα"

Η Παιδιατρική είναι ταχέως εξελισσόμενη επιστήμη. Ο γιατρός που τελειώνει την ειδικότητά του δε μπορεί να μείνει σε όσα έμαθε, γιατί 20 με 40% του περιεχομένου της Παιδιατρικής ανανεώνεται ανά δέκα χρόνια, χάρις σε πλήθος νέων ερευνών που δημοσιοποιούνται ανά τον κόσμο. Ο παιδίατρος λοιπόν έχει ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης και επανεκπαίδευσης.

Δύο είναι οι σημερινοί τρόποι για να διατηρήσει ο γιατρός την επαφή του με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και για να κρατήσει την ιατρική του πράξη και τη φροντίδα των ασθενών του σύμφωνη με την επιστημονική αλήθεια της εποχής του: ο πρώτος είναι μέσα από τα ιατρικά συνέδρια και σεμινάρια. Ο δεύτερος είναι μέσα από μετεκπαιδευτικό υλικό για ανάγνωση – στα ιατρικά περιοδικά και το διαδίκτυο.

Ο πρώτος τρόπος πάσχει τραγικά στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλά θέματα, αλλά θα σταθώ στο οικονομικό μέρος του πράγματος. Κάθε χρόνο διοργανώνεται το συνέδριο της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας. Ενδιαφερθήκαμε κι εγώ με τη γυναίκα μου να συμμετάσχουμε στο φετινό. Το συνέδριο γίνεται φυσικά τους καλοκαιρινούς μήνες και σε «ανεβασμένο», τουριστικό προορισμό, φέτος λοιπόν ορίστηκε να γίνει στη Μύκονο. Το οικονομικό κόστος για τον καθένα μας - εγγραφή, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο, διαβίωση κλπ – είναι πάνω από 1500 ευρώ. Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι ως ιδιώτης και λόγω της απουσίας σου θα χάσεις επισκέψεις μιας εβδομάδας αξίας 500 ευρώ, συμπεραίνεται ότι, για να παρακολουθήσει ένας έλληνας παιδίατρος την ετήσια ενημέρωση του συλλόγου του, πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του 2000 ευρώ. Για ένα ζευγάρι όπως εμείς 4000 ευρώ. Επειδή δυστυχώς δεν είμαστε μόνο παιδίατροι αλλά και άνθρωποι με μικρά παιδιά που δε μπορούμε να τα αφήνουμε συνεχώς πίσω μας, αν τα παίρναμε μαζί μας θα φτάναμε τα 5000 ευρώ.

Πως μπορούμε να βρούμε αυτά τα χρήματα; Εδώ το κενό έρχονται να καλύψουν οι φαρμακευτικές εταιρίες. Αντιπρόσωποι βρεφικών γαλάτων σε σκόνη και εμβολιαστικών σκευασμάτων μας προσεγγίζουν προσφέροντας μέρος ή και ολόκληρο το κόστος του συνεδρίου, ανάλογα με την «σημαντικότητά» μας, ανάλογα δηλαδή με τον αριθμό «πωλήσεων» που κάνουμε. Πιο απλά, αν είμαι πιστός σε μια εταιρία και προωθώ στους γονείς – εις βάρος του μητρικού θηλασμού – πολλά κουτιά γάλακτος σε σκόνη, η προσφορά μεγαλώνει. Όσοι από εμάς είναι ακόμα νέοι, με μικρό «πελατολόγιο», μικρής «σημασίας» ή που εναντιώνονται στον τρόπο που λειτουργεί το όλο πράγμα, φυσικά και δεν έχουν καμία τύχη να παρακολουθήσουν ένα ελληνικό ιατρικό συνέδριο.

Να πω επίσης ότι όλα τα συνέδρια στην Ελλάδα γίνονται σε ημέρες αργίας όπως σαββατοκύριακα. Δηλαδή ένας ιδιώτης, για να μπορέσει να ενημερωθεί για την επιστήμη του, πρέπει να κόψει από τον ελεύθερό του χρόνο ή από τη φροντίδα των παιδιών του, τα οποία έτσι και αλλιώς δε βλέπει καθόλου μέσα στην εβδομάδα.

Τι γίνεται στο εξωτερικό; Δεν ισχύει το ίδιο για όλους τους γιατρούς διεθνώς; Φυσικά και όχι. Στη Μεγάλη Βρετανία σε κάθε γιατρό δίνεται από την πολιτεία ένα ετήσιο χρηματικό ποσό που αφορά αποκλειστικά την μετεκπαίδευσή του. Εκείνος επιλέγει σε ποια συνέδρια θα πάει και λαμβάνει αντίστοιχα μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης. Αυτό γίνεται για κάθε γιατρό, από τον πιο μικρό ειδικευόμενο έως τον καθηγητή πανεπιστημίου. Τα περισσότερα ιατρικά σεμινάρια διεξάγονται τις καθημερινές και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εκπαιδευτική άδεια - με πληρωμή - από τη δουλειά τους. Πήρα μέρος σε δεκάδες συνέδρια στο Λονδίνο και δε χρειάστηκε να σπαταλήσω ούτε ένα Σάββατο από το χρόνο μου. Η επαφή τέλος με τους φαρμακευτικούς αντιπροσώπους είναι ελάχιστη και διατηρείται σε επιστημονικά και ενημερωτικά πλαίσια, όχι στο στυλ του «σου δίνω τόσα αν πουλήσεις τόσα» που γίνεται εδώ. O σφιχτός εναγκαλισμός της ιατρικής εκπαίδευσης με τις φαρμακευτικές εταιρίες αποτελεί θεμελιώδες πρόβλημα για το σύστημα υγείας μας.

Για τον απλό, νέο γιατρό απομένει ο δεύτερος τρόπος ενημέρωσης: τα ιατρικά περιοδικά και το διαδίκτυο. Ευτυχώς που σήμερα η καινούργια γνώση κυκλοφορεί τόσο άνετα, αφιλοκερδώς και άμεσα στις λεωφόρους του διαδικτύου που κανένας Καθηγητής πανεπιστημίου δε μπορεί πια να την κρατήσει κρυμμένη, προσφέροντάς την μόνο στους «εκλεκτούς» του, τους «γεσμεν» του και στο ιατρικό κατεστημένο που απλώνει χωρίς φόβο και πάθος το χεράκι για να αρπάξει από το καζάνι των φαρμακευτικών εταιριών, υπηρετώντας εκείνες, πολλές φορές εις βάρος της υγείας των ασθενών του.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλέ για το παντζάρι γίναν όλα αυτά;;;

α πα πα!! πλακα έχετε

σήμερα φάγαμε καλά 150 φρουτο και 150 λαχανικά με κοτόπουλο

πάντως κι εγώ νομίζω ότι δεν ξέρουν ολοι οι παιδίατροι για διατροφή και για θηλασμό ακόμα λιγότεροι

αλλά κι εσύ ελιτάκι άλλαξε την αυτην επιτελους αφού δε σου παει

κι εγώ περιμένω να γυρίσει η παλιά μου η γιατρός, καλή η νέα δε λέω αλλά πολύ αναλυτικη και με κουράζει,

είμαι κι εγώ περίεργη αλλά όταν έχεις πρόβλημα θέλεις ο γιατρός να είναι αναλυτικός, όταν δεν έχεις τι να σου λέει πώς να ξεφλουδίσεις τα αχλάδια;;

ΥΓ εγώ ολγα δε σου πάω κόντρα σε φοβάμαι!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλέ για το παντζάρι γίναν όλα αυτά;;;

α πα πα!! πλακα έχετε

σήμερα φάγαμε καλά 150 φρουτο και 150 λαχανικά με κοτόπουλο

πάντως κι εγώ νομίζω ότι δεν ξέρουν ολοι οι παιδίατροι για διατροφή και για θηλασμό ακόμα λιγότεροι

αλλά κι εσύ ελιτάκι άλλαξε την αυτην επιτελους αφού δε σου παει

κι εγώ περιμένω να γυρίσει η παλιά μου η γιατρός, καλή η νέα δε λέω αλλά πολύ αναλυτικη και με κουράζει,

είμαι κι εγώ περίεργη αλλά όταν έχεις πρόβλημα θέλεις ο γιατρός να είναι αναλυτικός, όταν δεν έχεις τι να σου λέει πώς να ξεφλουδίσεις τα αχλάδια;;

ΥΓ εγώ ολγα δε σου πάω κόντρα σε φοβάμαι!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

παντως ασχετα αν πιστευω οτι ειναι ξεροκεφαλη σε καποια πραγματα την θεωρω πραγματικα αξια που καταφερνει παρόλο που τις κανου πλυση εγκεφαλου και θηλαζει ακομη τα διδυμα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχα!!!!δεν παιζομαστε ετσι.αντε παω να ετοιμασω τα μπουμπουκια μου.γιατι εχω ραντεβου με τη ναταλια και ο δικος μου αργει.με βλεπω να τα φορτωνω και να πηγαινω μονη, βασικα ηθελα να παω και στο βιολογικο μαγαζι και πρπει να κανω ολοκληρη διαδικασια

PN8Qp2.png

csXep2.png

γιατι βρε το λες αυτο γιατι?ε πες!!!επειδη πηγα η ζουρλη και εβαλα το μπεμπης στη θαλασσα στις 8-8μιση το βραδυ ?χαχα.ε?ενω μου λεγανε οχι η ολγα βγαινω εγω απο τη θαλασσα τον βουτηξα και τον εχωσα μεσα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Hello girls!!!

Ακούσατε, ακούσατε!!Και 2η εγκυμοσύνη σήμερα!!Καλά τί μέρα είναι σήμερα, να την θυμάμαι!! Η γυναίκα ενός φίλου του άνδρα μου που είχε και αυτή τις δυσκολίες της- είχε κάνει μια εγκυμοσύνη πριν ένα χρόνο ,αλλά έχασε το μωρούλι- είναι έγκυος στον 4ο!Πολύ χάρηκα!Εχει κάτσει 1 μήνα στο κρεββάτι και σήμερα μπήκε στον 4ο και κάπως χαλάρωσε..

Πολύ χαίρομαι με αυτά τα νέα!!Καλέ μήπως έχει καμμιά σας τίποτα να μας πεί να το τριτώσω?????????????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωαννα κ εμεις 11 ξυπναμε κ τρωμε!:D

κ κοιμαμοστε εκει 11 με 12...συνηθως πολυ ηρενα...προχτες δεν ξερω το τον ειχε πιασει...

τωρα εχει ξυπνησει κ παιζει με τα αααααααααπειρα παιχνιδια πιυ εχει στο παρκο του...

Ινκακι...συνεχεια τοιυ δινω παιχνιδια..κ με κατι να ασχολειται..απο παιχνιδια αλλο τιποτα...ειμαστε γεματοι...αν φαντασετεις οτι ξαθε βδομαδα ειναι στα τζαμπο...χαχα..θα μου λεει το παιδι αργοτερα ΅μαμαααααααα δεν θελω αλλαμ..οχι....οχι... ¨κ θα του λεω εγω΅ελα παιδι μου παμε να παρουμε κ αλλα..ελα ελα...΅μου αρεσει πολυ να του ψωνιζω!!!!!!!!

Κοριτσια αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι θεμα ανεξαρτησιας του παιδιου αν το παρεις αγκαλια...ειναι τοσο μικρουλια τωρα που αυτο θελουν κ εχουν αναγκη αγαπη απο την μαμακα....τρυφεροτητα κ αγκαλια...ετσι νιωθουν κ ασφαλεια..τοσο μικρουλια που ειναι...εγω τον παιρνω πολυ αγκαλια συνεχεια..κ δεν εχει μαθει χερια.....αντιθετως... μονο για να κανει νανι θελει κουνηματακι κ μετα κοιμαται( προχτες ηταν απο τις σπανιες φορες) ολη την αλλη μερα ναι μεν τον παιρνω αγκαλιτσα..αλλα κ οπου να τον αφησω στο καροτσι, στο παρκο, στο γυμνασυηριο, στο χαλακι του, στην καθιστη του μαιμου, ή στην κουνια την κουνιστη....μια χαρα καθεται κ παιζει...δεν μου παραπονιεται..εκτος αν εχει πιαστει κ θελει αλλαγη..... ειναι μωρε πολυ ησυχο μωρακι κ πολυθ γελαστο...αλλα προχτες;;;;;;;;;;;;;;; αλλο πραγμα....αφου λεω το παιδι μου ειναι καλε αυτο;;;;;;;;χαχαχαχα

Αααααα κ τελικα τον ταισα 1....κοιμησμενο...κ δεν ξυπνησε..μια χαρα συνεχισε τον υπναμο του!!

Σαββατο φευγουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Παμε στην Κητη βοτα με το παπορι..που κανει βουυυυυυυυυ βουυυυυυυυυυυ το παπορι....

αυτο του λεω κ γελαει..! χαχααχ

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ρε σεις κοριτσια να ρωτησω κατι;

Προσπαθω βα βρω εδω κ πολυυυυυυυυυυυυυυ καιρο....αυτο το παιχνιδακι που ειναι σαν δαγκανιτσα κ το κρεμας στην τεντα του καροτσιου κ πεφτει προς τα κατω κ παιζει με τα χερακια του...

Δεν το βιρσκω πουθενα .....!!!! εχω φαει τον κοσμο...

το εχει καμια;¨

ξερετε που μπορω να το βρω;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...