Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Μια χαρά !! Εγώ δεν είχα κάνει ωοληψια σε εκείνο τον κύκλο της ετ σκέψου ήταν τελείως τεχνητό. 
      Δε νομίζω να τραβηχτείς, δεμένες μας έχουν κιόλας 🤣 Πάρε μια βαθιά ανάσα. Εγώ συνήθως έσφιγγα το χέρι της μαίας μέχρι να το σπάσω 🤣

Ναι ναι κ αυτό βοηθάει....ας πονέσουν κ εκείνες λίγο!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααα!!!

Καλά δεν πάμε καλά έχω αυτό το καρεκλάκι φαγητού http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=14&the2id=49&the3id=&theid=49&open1=14&open2=49&open3=&thepid=316&theq=

Και επειδή έχει ψιλό σκιστεί σε ένα σημείο το κάλυμμα πήρα τηλέφωνο να παραγγείλω ένα καινούριο μιας και ο καημένος ο μπέμπης όλα τα μεταχειρισμένα έχει πάρει, και ξέρετε πόσο μου είπανε????? 76 ευρώ δηλαδή έλεος 110 ευρώ το είχα πάρει....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

λοιπον εχθες πηγαμε σε κατι σογια του αντρα μου επισκεψη....

η μικρη ηταν μια χαρα γελαγε, χαζευε τα αλλα μωρακια σουπερ...

ξαφνικα αρχισε να γκρινιαζει και μεσα σε ενα λεπτο αρχισε να ουρλιαζει... α, λεω μηπως την τσιμπησε κατι, παω να την ξαπλωσω σε ενα κρεβατι, να την γδυσω να δω και μου κανει εναν τεραστιο εμετο.... την σηκωνω αμεσως, αυτη εξακολουθει να ουρλιαζει ειχε σχεδον μελανιασει απο το κλαμα δευτερος εμετος - ρουκετα... δεν μπορουσαμε να την ηρεμησουμε με τιποτα... εντωμεταξυ της βγαζω τα ρουχα που ειχαν γινει χαλια λεμε να την κανουμε ενα μπανακι μπας και ηρεμησει? τιποτα.... μελανιασε δεν μπορουσε να ανασανει...

φυσικα αρχισε οι θειες φτου φτου ματιαστηκε το παιδι, ριξε το λαδι η μια το ξυδι η αλλη να μην σχολιασω....

εννοειτε φυγαμε μολις μπηκε στο αυτοκινητο ξεραθηκε και μεχρι να ερθουμε σπιτι κοιμοταν. ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκε καθολου καλα, βογγουσε και εβηχε σαν να πνιγεται, αναστεναζε βαρια σαν μεγαλος ανθρωπος και ροχαλιζε τρελα... φυσικα ουτε εγω κοιμηθηκα απο τον φοβο μου....

περιμενω να παει πεντε να την παω παιδιατρο, δεν καταλαβαινω τι επαθε....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

giota moυ περαστικα!

μηπως εχει κρυωσει???? ειναι υπουλος αυτος ο καιρος..ιδρωνουν φυσαει...

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια...λοιπον τον εψαξα το πρωι καθοτι ολο το βραδυ γκρινιαζε κ δεν εφαγε τιποτα κ ναι βγαζουμε ...φρονιμιτη!!! ειναι δυνατον απο τωρα??? + 1 κυνοδοντα! ειναι οντως ασπρα πεταχτα οπως το ηταν το μπροστινο μας πριν βγει...αρα πρεπει να ποναει το μωρο μου....

κατι αλλο ...ποια κρεμα ρυζαυλευρο βανιλια ειναι λιγοτερο γλυκια??? λεω να του την αλλαξω γιατι οταν βαζω στην μιλουπα μεσα γαλα δεν την πολυθελει...μηπως του πεφτει πολύ γλυκια...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Kαλέ ydroxoaki φρονιμίτη το θεωρό απίθανο να βγάζει.. Μετά τα 18 βγαίνει εγώ πχ τον έβγαλα στα 14 πολύ νωρίς δλδ..

Επίσης μαμά και μωρό κούκλοι και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giota μήπως είναι ιωσούλα???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

εγω το βραζα στο βραστήρα αλλά στις διακοπές του δωσα εμφιαλωμένο και λέω μήπως να περάσουμε στο απλό της βρύσης

παντως και ο βραστήρας ο πλαστικός δεν είναι και ο,τι καλύτερο σωστά;

μαμυ εμεις εχουμε φαει πατζαρακι και μας αρεσε πολυ.αυτα που ειναι απο βολβους, ριζοειδη αρεσουν στα μωρα.δεν ειμαι παιδιατρος αλλα οπως λες κι εσυ δεν ειναι διατροφολογοι.εγω ας πουμε ξερω για ακτινιδιο- φραουλα μετα το ετος.η παιδιατρος μου γραψε ακτινιδιο τωρα.θεωρω πιο ακινδινο το πατζαρακι.τοχει και το βιβλιο.δωστου να δοκιμασει εστω λιγο να δεις πως το δεχεται.στα κακακια δεν ειχαμε τιποτα τραγικο ουτε κοκκινα ουρα εκαναν.

εχω δωσει και κολοκυθα.ειναι οπως η γλυκοπατατα.απλα καλο ειναι ναναι βιολογικα γιατι αυτα πουναι μεσα στο χωμα τραβανε απο το χωμα τα φυτοφαρμακα.

επισης φαγαμε και αρακα.και μανγκο και αβοκαντο.ειναι χαζο να τρωνε μονο κολοκυθακι, πατατα, καροτο, σεληνο μεχρι το ετος.καλα μας ειπε και φασολακια.μονο πουναι τοσο χαζη που θα πρεπε να μου πει πως τα αλεθουν και τα σουρωνουν.αμα δωσεις σκετο το φασολακι στο παιδι οπως ειναι με φλοδα και ινα πως θα το χωνεψει δηλαδη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kαλέ ydroxoaki φρονιμίτη το θεωρό απίθανο να βγάζει.. Μετά τα 18 βγαίνει εγώ πχ τον έβγαλα στα 14 πολύ νωρίς δλδ..

Επίσης μαμά και μωρό κούκλοι και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giota μήπως είναι ιωσούλα???

καλημερα.εμεις ειμαστε μεσα για σημερα.πες μου πια ωρα θες κι εσυ.

εγω τον εβγαλα στα 21 τον τελευταιο.αλλα μου τον βγαλανε γιατι ηταν στραβος και αρκετη συμφορυση υπηρχε στα δοντια μου,

μαμυ ερχομαστε χαλκιδικη 8 με 17

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Όλγα, κάτι είδα για φωτιά Λαγονήσι, όλα καλά??

Σοφία, κάτσε να τσεκάρω τις φωτό...

Ρία, αχ αυτά τα ζουζούνια...έτσι και ο δικός μου και που είμαι ακόμα..τα αγοράκια τρελαίνονται λίγο στις σκανταλιές!!

Έμαθα ενα πολύ καλό και ευχάριστο νέο!! Η συνυφάδα μου είναι έγκυος στο 2ο μωράκι της και είναι κοριτσάκι, έχει ήδη ένα αγοράκι!!Μπαίνει στον 4ο και μας το είπε σήμερα, δλδ σε εμένα οι άλλοι θα το μάθουν το μεσημέρι, γιατί έχουν ένα θέμα με στίγμα μεσογ. αναιμίας και περίμεναν αποτελέσματα εξετάσεων..όλα καλά λοιπόν!!!Και μάλλον θα είμαστε και νονοί της μικρής ζουζουνίτσας!!!

Έχω αφήσει τον Νικόλα χωρίς αντιπυρετικό,ήταν να το πιεί 12:30, για να δώ αν θα ανεβάσει πυρετό και αν ναι πόσο..προς το παρόν είναι απύρετος..μακάρι!!

Θα φτιάξω καρμπονάρα, εύκολο και αγαπημένο!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...