Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

70 ρυζαλευρο και ενα φρουτο (αχλαδι τωρα) αυτο μονο γιατι δεν πινει γαλα μετα το 1 φρουτο!! τι ειναι ενα αχλαδι...τιποτα!!

φιλοδοξω οταν φτασουμε να τρωμε 3 φρουτα μαζι αχλαδι μπανανα μηλο να μην του βαζω κ ρυζαλευρο!!! παει πολύ ! βεβαια εξαρταται κ απο τι ποσοτητα φρουτων θα τρωει!

θα το δοκιμάσω συμπεθέρα!!!!!!!

Αίγινα πού???? κι εμείς εκεί θα πάμε αλλά από 14 κι έπειτα...

Εύχομαι να πάρει το κιλάκι που θέλεις.. κι εγώ αυτό ελπίζω για την δικιάμου!!!!

Σήμερα ΄΄ηρθε η μητέρα μου και την ταίσαμε κρέμα 120 μλ τα έφαγε βάλε κι αυτά που τρέχανε...χχχχχ

Πήρα και ρυζάλευρο της nutricia για να της βάλω και στο γάλα της και στο αχλάδι της.. από Παρασκευή θα ξεκινήσω.. Γιατί πήρα άδεια την Παρασκευή για να πάμε Π/Σ/Κ Αίγινα!!!

Το αχλάδι για αρχή πόσες μέρες θα της το δίνω??

lX5Hp3.png

Κοριτσάρες καλησπέρα!!

Τζενακι χρόνια πολλα!!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μπεμπάκια που γιόρταζαν!!

Χθες πήγαμε παιδίατρο! Καναμε 2 εμβόλια (πνευμονιοκοκκο και μηνιγγίτιδα), κυρία!!!

Τσεκάραμε ισχία, αλλά πήγαμε σήμερα και κάναμε εκτάκτως έναν υπέρηχο για να είμαστε σίγουροι οτι όλα είναι καλά!! Ευτυχώς όλα φαίνονται φυσιολογικά!!

Εμείς φεύγουμε το Σαββατο για Νάξο για μια εβδομάδα! Το σπίτι μας είναι σαν βομβαρδισμένο! Ελπίζω να μαζευτούμε μέχρι μεθαύριο....

Σας διάβασα περιληπτικά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά... Δεν σας προλαβαίνω!!!

Αχ καλά να πράσετε!!!! Μπράβο που όλα είναι οκ με το μωρό!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλά αυτό το είδατε???????????

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36008&catid=7

Αν είναι δυνατόν....

καλά απίστευτο?????

Αλλά και 6 εβδομάδων μωρό βαφτίζουν?????? είναι πολύ μικρούλι τι να πω σοκαρίστικα!!!

lX5Hp3.png

Τι κανετε μανουλες??

Τζενη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Γεωργια πολυ χαρηκα με τα νεα σας ευτυχως τετοια θεματακια αντιμετωπιζονται ευκολα παντα γερο και ευτυχισμενο να ειναι το κοριτσακι σας και να μην ξανανησυχησετε ποτε ετσι!!

Ινκα τι ειναι αυτη η χελωνα που πηρατε απο τα elc?

Ιωαννα περαστικα στο αγορακι σου ελπιζω αυριο να ειναι περδικι!!!

Εμεις ειχαμε παει με την μπεμπα στην Ολγα για καφε περασαμε πολυ ωραια, τα αντρακια της ειναι τεεεεεεεελεις κουκλια και σωστοι κυριοι ουτε κιχ δεν εβγαλαν , η δικια μου ηταν λιγο γκρινιαρα αλλα νυσταζε το καημενουλι μου γιαυτο με τον που την εβαλα στο αυτοκινητο ξεραθηκε στον υπνο το μωρο μου.

Τελικα τα γευματα τα εκανα 4 και παμε μια χαρα της εκοψα απλα την βανιλια και τωρα τρωμε γαλα-φρουτα-χορτοσουπα-γαλα.

Φιλακια πολλαααααα!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Γεια σας κορίτσια και μωράκια!!!!Τι κάνετε;;;Εμείς γυρνάμε βόλτες και χαιρόμαστε!!!Οταν την βγάζω έξω είναι η καλύτερη της.

Απο φαγητό τρώμε 160 μλ φρουτόκρεμα στις 11 μήλο αχλάδι μπανάνα και ροδάκινο αλλα και με λίγο αβοκάντο γίνετε πολύ λεία η κρέμα .

Απογευματινό ρυζάλευρο της δίνω 140 μλ Nestle δεν έχει ζάχαρη και της αρέσει τρελαίνεται πιο πολύ και απο τα φρούτα..Απο κιλά θα δούμε την άλλη εβδομάδα που θα πάμε για εμβόλιο αλλα σίγουρα πήρε ενα κιλό κάπου στα 8800 την υπολογίζω.Της ΄έχει ανοίξει η όρεξη και από εκει που έτρωγε 150 γάλα τώρα 210 δεν της φτάνει!!!Τι έπαθε ξαφνικά αναρωτιέμαι;

Τζένη χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!

Γεωργία πολύ χαίρομαι για την φραουλίτσα μας που δεν είναι τίποτα σοβαρό και όλα θα πάνε καλά θα δεις..

Ιωάννα περαστικούλια ,τι θα γίνει με σας συνέχεια αρρωσταίνεται....και η μαμά ταλαιπωρείται!

Αντε σας αφήνω πάω για υπνο γιατι σήμερα εχω μια υπνηλία όλη μέρα απίστευτη!!!!Καληνύχτα σε όλες!!!!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

ναμαι κι εγω.σημερα ταισαμε νωρις εδωσα και τριτο γευμα και τωρα κοιμουνται απο τις 11.γαλα ηπιε ο μπεμπης λιγο, αλλα σιγουρα θα πιουν πιο μετα.

λοιπον εχω να δηλωσω οτι η μπεμπα αρχισε να κλεινει το στομα δε δοκιμαζει καν τιποτα!!!!και κανμε το εξης πηραμε ενα απο τα κουλουρια πουχω φτιαξει και της το δινουμε.απλωνει τα χερια και αρχιζει να μασουλαει.του λεω του αντρα μου για κανε ντιπ στην κρεμα να δουμε θα φαει?κοριτσια σαν τρελλη ετρωγε την κρεμα πανωα απο το κουλουρι.την εφαγε ολη.τη να πω!!!!!!

τελικα χορτασε η μπουμπου.και η μαμα εκανε και αλλα κουλουρια.ιδια με σενα μαμυ!!!!!

αυριο θα της δωσω και το μοσχαρακι ετσι για να δουμε λες να βρηκαμε το κολπο?υπαρχουν παιδια που γουσταρουν το μασουλημα και δε θελουν το αλεσμενο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Το αχλάδι για αρχή πόσες μέρες θα της το δίνω??

καλησπερα κοριτσια!!! ολες κοιμαστε εεε??? ο δικος μου μπομπιρακος ειπε να με ξενυχτησει παλι...ελπιζω να φαει κατι κατα την 1, γιατι πιο αργα δεν με βλεπω να αντεχω!!!

eleonora μου ειπε η παιδιατος 1 φρουτο μονο του για 4 μερες αρχικα -4 μονο μηλο τις επομενες 4 μονο αχλαδι και τις επομενες 4 μονο μπανανα - μετα ολα μαζι (για τυχον αλλεργια)

αιγινα θα παμε 17/8 για 6 μερες...αν ειναι ολα καλα κ βολευτουμε ισως κατσουμε κ λιγο παραπανω...στη περδικα θα μεινουμε

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

να σαι καλα ελιτα μου..ο μικρος ειναι φτυστος ο πατερας του! οπου παμε καινε καρδιες κ οι 2 τους!

παω να τον ταισω κ να την πεσω πριν πεσω κατω ... τωρα τελειωσα κ απο τη κουζινα ...ελπιζω να διψαει κ ο δικος μου...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...