Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Oλγάκι περάσαμε πολύ ωραία σήμερα και στεναχωρηθήκαμε που φύγαμε γρήγορα...

Λοιπόν ήδη τώρα του δίνουμε νωριτερα κατά μισή ωρα το γάλα και μετά θα φάει 7.30 και θα κάνει μπάνιο πριν και το τελευταιο γεύμα 11.30 και ετσι δεν του κόβω γεύμα.

Απλά εύχομαι να μου ξυπνήσει στις 8.00 το πρωί.!!!!!!

Μανούλες Φεβρουαρίου με συγχωρείτε που μπαίνω σφήνα... Να χαιρόσαστε τα μπεμπάκια σας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

εμεις λεμε να παμε απο παρασκευη (μεθαυριο) μεχρι το αλλο σαββατο, μετα πεντε μερουλες καρπενησι γιατι δεκαπενταυγουστο λεμε φετος να ειμαστε στο χωριο μου (πελοποννησο)... και φυσικα να μεινω εκει μεχρι σεπτεμβρη...

αλλα επειδη δεν εχουμε ακομα πολυ βενζινη μπορει και να μεινουμε εδω να περιμενουμε ποτε θα τελειωσει η απεργια....:twisted:

mYQbp2.png

εμεις λεμε να παμε απο παρασκευη (μεθαυριο) μεχρι το αλλο σαββατο, μετα πεντε μερουλες καρπενησι γιατι δεκαπενταυγουστο λεμε φετος να ειμαστε στο χωριο μου (πελοποννησο)... και φυσικα να μεινω εκει μεχρι σεπτεμβρη...

αλλα επειδη δεν εχουμε ακομα πολυ βενζινη μπορει και να μεινουμε εδω να περιμενουμε ποτε θα τελειωσει η απεργια....:twisted:

σιγα σε 2-3 μερες εχει τελειωσει!!! παντα ετσι κανουν! Μη σου πω Παρασκευη απογευμα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλησπέρα!!

Τζενακι χρόνια πολλα!!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα μπεμπάκια που γιόρταζαν!!

Χθες πήγαμε παιδίατρο! Καναμε 2 εμβόλια (πνευμονιοκοκκο και μηνιγγίτιδα), κυρία!!!

Τσεκάραμε ισχία, αλλά πήγαμε σήμερα και κάναμε εκτάκτως έναν υπέρηχο για να είμαστε σίγουροι οτι όλα είναι καλά!! Ευτυχώς όλα φαίνονται φυσιολογικά!!

Εμείς φεύγουμε το Σαββατο για Νάξο για μια εβδομάδα! Το σπίτι μας είναι σαν βομβαρδισμένο! Ελπίζω να μαζευτούμε μέχρι μεθαύριο....

Σας διάβασα περιληπτικά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά... Δεν σας προλαβαίνω!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλησπέρα μας είχαν κόψει 2 μέρες το τηλέφωνο

μπαίνω να πω χρόνια πολλά στη τζένη μας!!! Να σε χαίρονται οι άντρες σου φιλενάδα!!

δεν ξέρω αν τώρα αρχίζουν τα ωραία, εκείνο που ξέρω είναι ότι έχω σταματήσει να πηγαίνω σε δικά μας πάρτυ και όλο σε παιδικά είμαι καλεσμένη, μα κανένας δεν κάνει πάρτυ ενηλίκων πια ή δε μας καλούν εμάς;;; τι να πω

για του λόγου το αληθές, πάμε σε ένα σήμερα

i1lzp2.png

Καλησπέραααααααααααα..ήντα κάνετε?

Εμείς καλά, ακόμα έχουμε πυρετό, αλλά όπως είπαμε δεν χάνουμε το κέφι μας!!

Καλέ από ότι άκουσα επίταξαν τα βυτιοφόρα..καλέ πού ζούμε??

Δεν ξέρω αν και εγώ είχα μια άδεια που την είχα χρυσοπληρώσει, αν ήθελα να ανοίξει το επάγγελμα..όπως θα κάνουν βέβαια και για φαρμακοποιούς και συμβολαιογράφους..τί να πώ..ο άντρας μου λέει θα γίνει το ίδιο και με τους μηχανικούς και τότε χαθήκαμε..δεν ξέρω...

Σοφία, βάλε μας καμμιά φωτό του βεντούζα..και εσύ Όλγα, καμμιά "παραλιακή" σας..

η Ναταλία πού χάθηκε καλέ? Η Κατερίνα?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...