Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε ναι εκει...120 με 140 (βγαλε και αυτα που πεφτουν στην σαλιαρα και σε οτι υπαρχει γυρω γυρω!!!) τι 200!!!! δεν υπαρχει αυτο!!! ρυζαλευρο βανιλια μιλουπα του δινω

κι εγώ!!!!! αχ αστα στα ίδια είμαστε συμπεθέρα!!!!!

και στο φρούτο του βάζεις λίγο της μιλούπα όπως αυτό του γάλα????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε φιλώ τα λέμε αργότερα θα μπω από σπίτι να διαβάσω την συνέχεια..

αλλά μου δίνεις κουράγιο!!!!!

lX5Hp3.png

κι εμένα το κάνει στην μαμά μου αλλά της το έκοψα.....

τι εξετάσεις σου ζήτησε????

μου ειπε οτι θα δουμε αν τρωει τωρα που αρχιζουμε σιγα σιγα στερεες...και αναλογα με το ποσο βαρος θα εχει παρει θα κρινει και θα μου πει!!!

αν χτυπησουμε 1 κιλο (το τελειο το ιδανικο φανταζομαι) ισως να μην κανουμε !!! αλλιως αιμα κ ουρα πιστευω για σιδηρο και τετοια..δεν ξερω!!!

απο 6/8 που γινομαστε 6μηνων ξεκιναμε το μεσημερι κολοκυθι πατατα καροτο με λιγο λαδι και λεμονι στο τελος...απο 20/8 + λιγο μοσχαρι ...και αρχικα που δεν θα τρωει πολυ πρεπει να πινει καπακι γαλα!!! για να δουμε...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

70 ρυζαλευρο και ενα φρουτο (αχλαδι τωρα) αυτο μονο γιατι δεν πινει γαλα μετα το 1 φρουτο!! τι ειναι ενα αχλαδι...τιποτα!!

φιλοδοξω οταν φτασουμε να τρωμε 3 φρουτα μαζι αχλαδι μπανανα μηλο να μην του βαζω κ ρυζαλευρο!!! παει πολύ ! βεβαια εξαρταται κ απο τι ποσοτητα φρουτων θα τρωει!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

λοιπον συμπεθερα μου εφτιαξες ενα προγραμματακι φαγητου σπεσιαλ!!!

Οσο για το τρελάδικο κρατα και σε μενα ενα κρεβατακι!!!

Κοριτσια προσπαθήστε να δινετε ισως πιο νωρις το τελευταιο γευμα.Πρεπει σιγα σιγα να μαθουν να κοιμουνται νωρις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω οολλεςς ομως για τις ευχες σας και εδω και στο φατσοβιβλιο.......

αν με ρωτουσσε κανεις τι θα ηθελα για δωρο νομζω πως πια ειμαι καλυμενη εχω το σκαθαρακι μου και ειναι τελικα καθε μερα γιορτη ακομα και αν ειναι μια δυσκολη μερα και αυτο τελικα μονο μαζι σας μπορω να το μοιραστω και να με καταλαβετε και πραγματικα αυτο με κανει να νιωθω πιο τυχερη ..... το ασχημο ειναι πως μεγαλωσα κατα ενα χρονο χαχαχα αλλα δεν μασαω εγω !!! εξακολουθω και ειμαι ομορφη και στα 33 μου χαχα( λεμε και καμια βλακεια μην τα δενετε και ολα )

Διαφημίσεις

Μόλις είδα πώς σήμερα έχει γενέθλια η Τζένη!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!:P:p:p:p:p:p

χαμομήλι γιατί της δίνεις???

Γιατί θέλω να συνηθίσει στην ιδέα πώς αν ξυπνάει στις 5 το πρωί δεν θα πίνει γάλα..:D:D έτσι ξεγελιέται και ξανακοιμάται για κανένα δίωρο, που σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν πεινάει, αλλιώς δεν θα άντεχε με 50 μλ χαμομήλι!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Συμπεθεραααααα.... χρονια πολλα και απο εδω....

Να χαιρεσαι τα αντρακια σου!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ !!!!!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ !!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...