Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ξεμαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ με τα δυδυμα πως τα καταφερνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; κ η ελιτα μαζι;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ολη μερα εμεις με ενα κ τρεχουμε σαν τον Βεγγο εσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll:

χεχε ραμονιτσα!!!

εγω απο 2 μηνων τον αφησα να κλαψει μονος στο κρεβατι και απο τοτε μου κοιμαται μονος του ολο το βραδυ και το μεσημερι... μου ειπε η μαια το κολπο...10' λεπτα συνεχομενα μπορει να κλαιει ανετα...μετα πας και τον παιρνεις αγκαλια...αλλα πιστεψε με 10 ολοκληρα λεπτα τσιριζοντας ειναι πολυς χρονος!! τωρα γυριζει μπρουμυτα διαλεγει οποια πιπιλα θελει τη βαζει στο στομα κανει κανενα τεταρτο οοοο οοο οοο μονος του και κοιμαται το πουλακι μου....του δινω και ενα μαξιλαρακι που το παιρνει αγκαλιτσα για καλυτερο νανουρισμα η ενα πανακι που εχω (το οποιο το τριβεις επανω σου κ παιρνει την μυρωδια σου)..

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να πω... εμένα βραδυνό έτρωγε στις 10 με 10.30 και κοιμόταν αλλά τώρα θα πάμε κατά της 12 για βραδυνό γάλα.. και ξέρεις πιο είναι το πρόβλημα???

μετά τις 11 κουτουλάει με αποτέλεσμα να μην τρώει και να πέφτει σε λήθαργο και να είμαι κοντά της λίγο λίγο να της δίνω στον ύπνο της... ε, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τίποτα άλλο έτσι και πέφτω για υπνο λιώμα...

ε ναι κουταλανε ... εμενα 10.30 ειναι ξερός...αν παω κατα τις 12 να του δωσω (στον υπνο του εννοειται) το φτυνει...καλες 2 και το σκατουλι μολις το σηκωνω κοιμισμενο πριν του βαλω το μπουκαλι ανοιγει το στομα...κοιμαται και ξερει οτι τωρα θα φαει...!!! τον παιρνω αγκαλια να ρευτει μετα...δεν ξυπναει καθολου!!! απο φρουτα πως πατε???τα τρωει?

ε ναι κουταλανε ... εμενα 10.30 ειναι ξερός...αν παω κατα τις 12 να του δωσω (στον υπνο του εννοειται) το φτυνει...καλες 2 και το σκατουλι μολις το σηκωνω κοιμισμενο πριν του βαλω το μπουκαλι ανοιγει το στομα...κοιμαται και ξερει οτι τωρα θα φαει...!!! τον παιρνω αγκαλια να ρευτει μετα...δεν ξυπναει καθολου!!! απο φρουτα πως πατε???τα τρωει?

Α! δεν της τα ξεκίνησα ακόμα.. τώρα μάλλον το σ/κ θα ξεκινήσω με αχλάδι..

αλλά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες...

εσένα τρώει φρούτο??? και πόσο??

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

και οταν λεμε βραδυνο γαλα μην φανταστεις καμια ποσοτητα κανονικη για την ηλικια του....100 μαχ 120 στην καλυτερη!!!

Ωχ παναγίτσα μου!!!!!!! τι τραβάς... εμένα αν δεν φάει τουλάχιστον 140-150 ξυπνάει πιο γρήγορα το πρωί.. κατά τις 5.30 ενώ όταν τρώει κατά τις 6.. και είναι καλύτερα για εμένα.. αλλά πολλές φορές αργεί να ρευτεί τοα ξημερώματα..+ αργεί και να φαει..

lX5Hp3.png

και για να σε προλαβω πριν ρωτησεις αν τον αφημσω νηστικο οχι δεν θα το αναπληρωσει το πρωι!!! χεστηκε!!!! του ειναι αδιαφορο!!! καμια 150 το πρωι σε 1 ωρα!!!

Πόσα κιλά είναι???? και πόσο γεννήθηκε????

εγώ την πήρα από το νοσοκομείο 2420 και τώρα είναι 5200

lX5Hp3.png

Χαχαχαχα...μου αρέσει που συμπάσχετε μαζί μου βρε κοριτσάκια μου!!!Σας ευχαριστώ!!

Λοιπόν, τώρα που μπήκε κρέμα και φρουτόκρεμα στο πρόγραμμα,μην κρατάτε με το ρολόι 3ωρα και 4 ωρα..ταίστε και πιο νωρίς...

Συγνώμη, ποιό παιδάκι είπαμε ξυπνάει στις έντεκα????????Θα πηδηχτώ από το παράθυρο και είμαστε και 3ο όροφοοοοοοοοοοοοοο...

Η φρουτόκρεμα να ξέρετε είναι το πιο εύπεπτο γεύμα, οπότε μετά από 2,5 με 3 ώρες άνετα μπορείτε να δώσετε το επόμενο γεύμα. Η κρέμα βανίλια ή ρυζάλευρο γενικά είναι πιο βαριά, οπότε μπορείτε να δώσετε μειωμένη ποσότητα δλδ αντί 200 μλ να δώσετε 150 και μετά να φάει το βραδυνό του γάλα..

Επίσης..νομίζω πώς δεν είναι πολύ καλό να τα κρατάτε με το ζόρι ξύπνια, γιατί μετά εκνευρίζονται περισσότερο..το έπαθα και εγώ με τη μπέμπα..

Εμείς ξυπνάμε στις 5:30 με 06:00 και της δίνω 50 μλ χαμομήλι και μετά ξυπνάει κατά τις 7:30, πίνει γάλα, μετά από 3ωρο τρώει κρέμα, μεσημέρι κατά τις 2 γάλα, απόγευμα 5:30 κρέμα και γάλα βραδινό στις 9 και ύπνος κατευθείαν..το πρωινό είναι λίγο κουραστικό ,αλλά το προτιμώ από το βραδινό ξενύχτι ,μέχρι τις δώδεκα και τις δύο...απαπαπα..!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Α! δεν της τα ξεκίνησα ακόμα.. τώρα μάλλον το σ/κ θα ξεκινήσω με αχλάδι..

αλλά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες...

εσένα τρώει φρούτο??? και πόσο??

εφαγε μονο μηλο 4 μερεσ (με νερακι το διαλυσα γιατι αφηνε κομματακια)

το εφαγε!!! αλλα γαλα συμπληρωμα που πρεπει να πινει καθοτι ενα μηλο δεν ειναι τιποτα οπως καταλαβαινεις...γιοκ!!! σημερα πρωτη μερα του εδωσα αχλαδι ...παλι το ελιωσα με νερακι και του το εβαλα μεσα σε 70γρ ρυζαλευρο που εκανα...(ρωτησα την νεα παιδιατρο που πηγα) αυτο το εκανα γιατι αρνειται να φαει και γαλα μετα... ε ετσι κατι φαγαμε...μετα απο 4 μερες θα φαμε μονο μπανανα και μετα απο 4 παλι, ολα μαζι... Το ρυζαλευρο το απογευμα κανονικα 140 θα το φτιαξω ... οχι μειωμενη ποσοτητα επειδη εφαγε κ το πρωι...συνηθως του εβαζα και 2 κ γαλα αλλα αυτη μου ειπε κ καλα οχι!!! μπορεις ομως εκει να βαλεις 1 κομ. μηλο! για πιο ενισχυμενα πραγματα

Επισης γαλα συνεχιζουμε το 1 νουμερο! αυτο γιατι δεν τρωει και δεν εχει παρει ικανοποιητικο βαρος..τα 1 ειναι πιο ενισχυμενα... τον σεπτεμβριο θα δουμε την εξελιξη τωρα που αρχιζουμε σιγα σιγα φαι και τοτε θα μου το αλλαξει μαλλον..

Χαχαχαχα...μου αρέσει που συμπάσχετε μαζί μου βρε κοριτσάκια μου!!!Σας ευχαριστώ!!

Λοιπόν, τώρα που μπήκε κρέμα και φρουτόκρεμα στο πρόγραμμα,μην κρατάτε με το ρολόι 3ωρα και 4 ωρα..ταίστε και πιο νωρίς...

Συγνώμη, ποιό παιδάκι είπαμε ξυπνάει στις έντεκα????????Θα πηδηχτώ από το παράθυρο και είμαστε και 3ο όροφοοοοοοοοοοοοοο...

Η φρουτόκρεμα να ξέρετε είναι το πιο εύπεπτο γεύμα, οπότε μετά από 2,5 με 3 ώρες άνετα μπορείτε να δώσετε το επόμενο γεύμα. Η κρέμα βανίλια ή ρυζάλευρο γενικά είναι πιο βαριά, οπότε μπορείτε να δώσετε μειωμένη ποσότητα δλδ αντί 200 μλ να δώσετε 150 και μετά να φάει το βραδυνό του γάλα..

Επίσης..νομίζω πώς δεν είναι πολύ καλό να τα κρατάτε με το ζόρι ξύπνια, γιατί μετά εκνευρίζονται περισσότερο..το έπαθα και εγώ με τη μπέμπα..

Εμείς ξυπνάμε στις 5:30 με 06:00 και της δίνω 50 μλ χαμομήλι και μετά ξυπνάει κατά τις 7:30, πίνει γάλα, μετά από 3ωρο τρώει κρέμα, μεσημέρι κατά τις 2 γάλα, απόγευμα 5:30 κρέμα και γάλα βραδινό στις 9 και ύπνος κατευθείαν..το πρωινό είναι λίγο κουραστικό ,αλλά το προτιμώ από το βραδινό ξενύχτι ,μέχρι τις δώδεκα και τις δύο...απαπαπα..!!!

χαμομήλι γιατί της δίνεις???

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Πόσα κιλά είναι???? και πόσο γεννήθηκε????

εγώ την πήρα από το νοσοκομείο 2420 και τώρα είναι 5200

ειναι 7250 αλλα δεν εχει σημασια! γιατι γεννηθηκε 4000 τον πηρα 3780 και ουσιαστικα δεν εχουμε καν διπλασιασει το βαρος μας!!!

ασε που μου ειπε να του κανω και εξετασεις τον σεπτεμβριο ετσι για να βεβαιωθουμε οτι ειναι μονο κακοφαγας!!! τον εξετασε μια χαρα της φανηκε ολο γελια και χαρες ηταν αλλα πρεπει να κανουμε κ εξετασεις!

βεβαια βγαζουμε και δοντια!!! παιζει δυνατα και το σεναριο να εχει βαρεθει το γαλα!!! πολλες φορες δεν πινει με τιποτα απο το μπουκαλι και του το δινω με το κουταλακι!!! Ελεος!!!! το πιστευεις!!!!???? εκει τοτε με 1002 παιχνιδια το πινει!!!

ειναι 7250 αλλα δεν εχει σημασια! γιατι γεννηθηκε 4000 τον πηρα 3780 και ουσιαστικα δεν εχουμε καν διπλασιασει το βαρος μας!!!

ασε που μου ειπε να του κανω και εξετασεις τον σεπτεμβριο ετσι για να βεβαιωθουμε οτι ειναι μονο κακοφαγας!!! τον εξετασε μια χαρα της φανηκε ολο γελια και χαρες ηταν αλλα πρεπει να κανουμε κ εξετασεις!

βεβαια βγαζουμε και δοντια!!! παιζει δυνατα και το σεναριο να εχει βαρεθει το γαλα!!! πολλες φορες δεν πινει με τιποτα απο το μπουκαλι και του το δινω με το κουταλακι!!! Ελεος!!!! το πιστευεις!!!!???? εκει τοτε με 1002 παιχνιδια το πινει!!!

κι εμένα το κάνει στην μαμά μου αλλά της το έκοψα.....

τι εξετάσεις σου ζήτησε????

lX5Hp3.png

Ρε κορίτσια όταν λέμε κρέμα βανίλια ενοώ γύρω στα 120 μλ τι 200????? αφήστε..

με το φρούτο τι να πάρω σκέτο ρυζάλευρο να της βάλω???

ε ναι εκει...120 με 140 (βγαλε και αυτα που πεφτουν στην σαλιαρα και σε οτι υπαρχει γυρω γυρω!!!) τι 200!!!! δεν υπαρχει αυτο!!! ρυζαλευρο βανιλια μιλουπα του δινω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...