Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και βεβαια θα γινεται χαμος αμα δεν το αλλαξεις συντομα αυτο

Δεν θα τολματε να φυγετε απο το σπιτι.Θα ουρλιαζει

Και δεν σου κανω την δασκαλα προς θεου απλα εχω περιπτωση φιλης μου τετοια που τωρα ειναι αργα αγαπη μου γλυκια!!

!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι εμενα καθεται με αλλους...τετοιο προβλημα δεν εχει...ε..ενταξει κλαιει λιγακι οταν δεν με βλεπει....αλλα σε γενικες γραμμες καλα...

το προβλημα μας ειναι το κουνημα γα τον υπνο...

κ μονος του κοιμαται την ημερα στην κουνια του οταν εχω κατι να κανω..ακομα δεν με εχει συνηθησει...γιατι ουτως η αλλως ειναι κοιμισμενος οταν τον παω πανω για να κομηθουμε μαζι...δεν με καταλαβαινει..μονο το πρωι με βλεπει..κ σκαει ενα χαμογελο .....αλλο πραγμα..χαχα

αλλα μωρε το ξερω οτι πρεπει σιγα σιγα να απογαλακτιστω εγω απο τον μπεμπη!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ναι..καποιες φορες..τις περισσοτερες φορες ...στο δωματιο του ομως ε;

Αλλιως οταν δεν κοιμαμαστε μαζι...κοιμαται στην κουνια του αλλα κ εγω εκει εκει στο καναπεδακι κρεβατακι που εχω στο δωματιο του...

Καποιε φορες κοιμομαστε κ εμ με τον μπαμπα στο δωματιο κ οι 3 .,.αλλα λιγες ομως...γιατι βαζει το κλιματιστικο στο φουλ..

βρε πλανευτρα πες πως σου αρεσει το αφρατο δερματακι, η μωρουδιλα και να τον βλεπεις να κοιμαται σαν αγγελουδι!!!!!χαχα.εσυ θες νταντεμα μου φαινεται.κι εγω ταχω στο δωματιο.αλλα κοιμουνται και χωρις εμενα, τωρα ειναι μεσα και κοιμουνται δεν εχουν συνδυασει τον υπνο με την παρουσια μου.απλα ταχω εκει γιατι τα θηλαζω και με εξυπηρσετει.πολλες φορες παω και ξαπλωνω στο δωματιο της μπεμπας που δεν κοιμαται εκει ακομα, απλα μαρεσει το κρεββατι της γιατι ειναι σα φωλιτσα και κανω ωραιο υπνο και τα μωρα στην δικια μου κρεββατοκαμαρα.συνηθως τα ακουω και χωρις ενδοεπικοινωνια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Kale το παιδι κ εμενα κοιμαται χωρις εμενα...ανετα...ακομα δεν με εχει καταλαβει

εγω δεν κοιμαμαι χωρις αυτον....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν μου αρεσουν ολα αυταααα;;;;;;;;;; τρελλαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!

ημουν σιγουρη χαχα!!!!σε ποιον δεν αρεσουν.εφτιαξα μια κρεατοσουπα μουρλια.την αλεσα.εφτιαξα και μηλο αχλαδι ετοιμα.μοσχοβολησε το σπιτι.αφου εγλυφα το μπλεντερ η λιχουδω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλημέρα μανούλες!!!!!

Το ξενυχτήσατε βλέπω... εμείς μόλις φάγαμε ξεραθήκαμε... και τι πρωί με ξύπνησε 6.15 το μωρό μου μια χαρά!!!!

Είμαι στην δουλεια.. οπότε θα μπαίνω να σας διαβάζω!!!!

Φιλάκια!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

kalimera koritsia!!!!

ramonitsa arhise na dineis pragmatakia ston zim ..klaiei dose tou kati na tou apospasi tin prosohi ..min ton perneis sineheia agalia ...alla apasholise ton.

oso gia ton ypno na tou dinei na krata sentonakia panakia i arkoudakia na tou milas kai na ton kounas olo kai ligotero kathe fora...na fevgeis otan se fonazei na min ton perneis agalia ..na ton haideveis kai na tou milas kai na ksanafeveis ...kai kila tha haseis pigene elakai siga siga tha ginei aneksartitos kai den tha hriastei a ton maloseis.

elita pos itan ta nyhia ?na tous paro ki ego?

pigame htes kai psonisame gia tin foufou!!!gia ta genethlia tis !!!kai tis pirame apo to elc ena kouneli strogilo na kathete mesa!!!!ekei einai tora me ta pehnidia tis!!!!!

kaname kai emvoliki mia hara einai omos alla opote tis piano kata lathos to boutaki to kitaei....

7200-65cm..imaste kefali 65% varos 65%ypsos 60%

mou ipe oti kala kano kai den tin ksipno tin nyhta pleon ...me tosa kila..

simera tha fame kontoula ahladaki gia dekatiano ...!!!!trlo project!!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

φιλεναδες καλημερα...

λοιπον θα σας πω και εγω την δικη μου εμπειρια απ τις ανηψιες μου σχετικα με τον υπνο των μωρων στο κρεβατι μας....

Οταν γεννηθηκε η μεγαλη μου ανηψια την επαιρναν συνεχεια στο κρεβατι τους επειδη τους αρεσε να κοιμουνται αγκαλια με το μωρο, και σε ποιον δεν αρεσει βεβαια, αλλακαι λογω κουρασης... κοιμουσου εστω και εδω να κοιμηθουμε και εμεις... και αυτη φυσικα εμαθε... να μην τα πολυλογω η μικρη θα παει τωρα δευτερα δημοτικου και ακομα κοιμουνται μαζι γιατι οσες φορες εχουν προσπαθησει να την βαλουν στο κρεβατι της ξυπναει το βραδυ με κλαμματα και λυγμους , τρομαγμενη ..... η αληθεια ειναι πως τα παιδια εχουν προσπαθησει παρα πολυ και με οτι τροπο μπορειτε να φανταστειτε να την πεισουν να κοιμαται μονη της αλλα ματαια... και εννοειται πως οταν ηρθε και το δευτερο παιδακι καποια στιγμη καταλαβε τι παιζει και ειπε γιατι αυτη μαζι σας και οχι και εγω???? λογικο.... και τωρα κοιμουνται και οι τεσσερις μαζι.....

Το πιο ωραιο ειναι εννοειται να κοιμομαστε αγκαλιτσα, να μυριζουμε τα μωρα και φυσικα να τα βλεπουμε ολη την νυχτα, αλλα αυτο κανει ζημια στα μωρα, και επειδη σημασια εχει το δκο τους καλο και οχι οι δικες μας αναγκες.... καλο ειναι να μαθαινουν να κοιμουνται μονα και ανεξαρτητα...

εγω την δικια μου την ημερα την βαζω στο κρεβατι μου απλωνω παιχνιδια και παιζουμε με τις ωρες.... αλλα το βραδυ ... καληνυχτα αγαπη μου και στην κουνια σου.....

ετσι νομιζω της κανω καλο....

mYQbp2.png

re kortisia egw pali apo th deuterh mera pou irthame sto spiti ton evala sto domatio tou mono tou. to prwto vradi oute emeis oute autos koimithikame afou eklege sinexeia. to deutero vradi pou ton evala sto domatio tou mia xara koimithike. piteme akardi alla nomizw oti auto ithele to mwro mou. egw fisika sthn arxh sikonomouna kathe 10 lepta kai phgena na dw an einai kala alla twra exei mathei kai koimate monos tou ksipnaei kai paizei me ta paixnidia tou mexri na paw na to sikwsw kai genika einai arketa aneksartitos san mwro.

Καλημερα κοριτσακια!!! Πηγαμε και ψωνισαμε και μεις χτες για την εμφανιση μας στη βαφτιση παποουτσακι καπελακι φορεματακι ετοιμη η μπουμπου!!!!

Εχω βαλει δυο πλυντηρια απ το πρωι και να δουμε πως θα μαζευτουμε την αλλη βδομαδα φευγουμεεεεε!!!!

Οσες σας μπαινουν ιδεες απ αυτο που μου τυχε να σταματησετε....αντε δε μ΄άρεσει να σας προβληματιζω και να σας ανχωνω.....

Γιωτα ακους!!!!!!

Λοιπον κοριτσια ενα εχω να πω μη περιμενετε απ το παιδιατρο να δει να συμβαινει κατι για να σας το πει να προσεχετε την αναπτυξη τους πχ αν ανταποκρινονται στους ηχους αν σας παρακολουθουν μεσα στο σπιτι αν παρακολουθουν αντικειμενα αν κανουν ολες τις κινησεις και με τα δυο ακρα ας πουμε!!! Ο παιδιατρος μιση ωρα τα βλεπει!! Αν δειτε τιποτα υποπτο που δε συμβαδιζει με την ηλικια του παιδιου δηλαδη επρεπε ηδη να το κανει (πολλα παιδακια δε προχωρανε το ιδιο με αλλα βεβαια) πχ να αλλαζει τη κουδουνιστρα απο χερι σε χερι ή να τη πιανει και με τα δυο χερια τετοια πραγματα δηλαδη........τοτε να το πειτε στο παιδιατρο....

Εμεις θα παρουμε και δευτερη γνωμη απο αλλο παιδονευρολογο εννοειται γιατι υπαρχει κλικες και πολλη εκμεταλευση γυρω απο τετοια θεματα!!!

Αυτα Ελιτα κουκλα αντε μεγεια ποσο πληρωσες για το μαλλι γιατι και μενα ο κομμωττης ειναι Πειραια πως να παω εκει οεο!!!! βαριεμαι!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...