Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΣΤΗ 1 ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!

ΑΣ ΜΗΝΕΙ ΜΕ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ.....

ΑΝ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΑΜΗ.... ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με εχει πιασει απιστευτος πονοκεφαλος...2,5 ολοκληρες ωρες για μα κοιμηθει....δεν μου το κανει συνεχεια αυτο...δεν ξερω τι εχει παθει σημερα..τα νευρα μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκλαιγε λες κ τον σφαζανε..του εδωσα κ μια στο ποπο....δεν αντεξα αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο εδω κ περα θα κοιμαται μονος του να μαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 τερμα!!!!!!!!!!!!!!!τα κουνηματα χερια κ καροτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον κουναγα μιση ωρα με το καροτσι για να κοιμηθει....κοιμαται..τον αφηνω στο παρκοκρεβατο..ξυπναει....εκει λεω ρε κερατα θα κοιμηθεις μονος σου.....τιποτα τσιναγε!!!!!!!!!!!!!!! μετα απο λιγη ωρα τον παιρνω χερια ...κοιμαται...τον αφηνω κατω....ξυπναει...τσιναει..νανουριζεται...κ μετα το κλαμα του σφαξιματος Ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον αφησα ........του εβα ζα την πιπιλα που το επεφτε κ εφευγα....... του εδωσα κ μια στον ποπο.....κ τωρα επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επιτελους!!!!!!!!!!!!! επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοιμηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ 1 ηΗ ΩΡΑ .....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μην σας πω θα αρχιζει να κοιμαται κ στο δωματιο του μονος απο αποψε!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΣΤΗ 1 ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!

ΑΣ ΜΗΝΕΙ ΜΕ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ.....

ΑΝ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΑΜΗ.... ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με εχει πιασει απιστευτος πονοκεφαλος...2,5 ολοκληρες ωρες για μα κοιμηθει....δεν μου το κανει συνεχεια αυτο...δεν ξερω τι εχει παθει σημερα..τα νευρα μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!

εκλαιγε λες κ τον σφαζανε..του εδωσα κ μια στο ποπο....δεν αντεξα αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο εδω κ περα θα κοιμαται μονος του να μαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 τερμα!!!!!!!!!!!!!!!τα κουνηματα χερια κ καροτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον κουναγα μιση ωρα με το καροτσι για να κοιμηθει....κοιμαται..τον αφηνω στο παρκοκρεβατο..ξυπναει....εκει λεω ρε κερατα θα κοιμηθεις μονος σου.....τιποτα τσιναγε!!!!!!!!!!!!!!! μετα απο λιγη ωρα τον παιρνω χερια ...κοιμαται...τον αφηνω κατω....ξυπναει...τσιναει..νανουριζεται...κ μετα το κλαμα του σφαξιματος Ολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον αφησα ........του εβα ζα την πιπιλα που το επεφτε κ εφευγα....... του εδωσα κ μια στον ποπο.....κ τωρα επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! επιτελους!!!!!!!!!!!!! επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοιμηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ 1 ηΗ ΩΡΑ .....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μην σας πω θα αρχιζει να κοιμαται κ στο δωματιο του μονος απο αποψε!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ταλαιπωρία!!!!!!! Τι να κάνει κάνε υπομονή.. μήπως ζεσταίνεται ή είναι ματιασμένος????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Οχι καλε...

χερια ηθελα ή καροτσι κ κουνημα!!!!!!!!!!!!!!!!

με κοιταγε με παραπονο...μου ελεγε αντε παρε με...

αλλα Οχι....θα μαθει μονος του να κοιμαται!!!!!!!!!!!!

Ειναι απο τις λιγες φορες που μου το κανει αυτο.....συνηθως τον κουναω στο καροτσι..κοιμαται..κ μετα τον βαζω στο κρεβατι του κ μια χαρα κομαται!!!!!!!!

Μωρε καποια κρεμα διαβασα που εχει μαυρη ζαχαρη....νομιζω η Νουτριτσια ....αλλα τωρα με την συγχυση εχω μπλοκαρει!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΤΣΙΓΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

βρε συ γιατι να του δωσεις μια στον ποπό?

Αφου ο καημενος ετσι εχει μαθει.Και θελει υπομονη για να ξεμαθει!

Να ξεμαθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εσυ με τα δυδυμα πως τα καταφερνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; κ η ελιτα μαζι;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ολη μερα εμεις με ενα κ τρεχουμε σαν τον Βεγγο εσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll:

εγω προσωπικα τα αφησα να κλαψουν λιγο απο 3 μηνων που καταλάβαιναν και εμαθαν οτι δεν περναει το δικο τους

Τα παιρνω αγκαλια,παιζουμε αλλα αν εκβιαζουν πραγματα με το κλαμα δεν υποκύπτω με τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

βρε συ γιατι να του δωσεις μια στον ποπό?

Αφου ο καημενος ετσι εχει μαθει.Και θελει υπομονη για να ξεμαθει!

sibethera tha simfoniso me tin olga!!!!kai na mi dineis kamia ston popo...vres alo tropo na ektonotheis !!!!!....:)

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

ego tin foufou mou den tin eho afisei na kleei katholou ..ta morakia ehoun mono anages s aftin tin ilikia .klene giati theloun kati na sou poun...pistevo gi ayto den mou ehei ginei griniara giati niothei asfalia oti ime dipla tis kai tha tin taiso ,kimiso ,pekso agaliaso..oti hriazete ena moro.

fisika bori na voithaei to oti den tin eho afisei pote se kanenan ki etsi oute ekini berdevei nootropies oute den tin katalaveno.

enoite oti de tin eho kounisei pote!!!!

inka

AW3sp2.png

ναι μα και γω οταν λεω τα εχω αφησει να κλαψουν θα κατσω πανω απο την κουνια να τα χαιδεψω,θα τους δωσω παιχνιδακια την πιπιλα,,τρυφερα λογακια, απλα δεν θα τα παρω αγκαλια μονο και μονο για να ησυχασει το κεφαλι μου απο το κλαμα

Και εχω δυο πολυ ηρεμα μωρα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ραμονιτσα ηρεμησε.τα μωρα θελουν ηρεμια!!!!!!τι λεεεεε!!!!λεμε τωρα δεν πρεπει να νιωθουν τον εκνευρισμο σου.μπορει να χει οτιδηποτε, απο μια κλανιτσα που του γαργαλα την κοιλιτσα μεχρι και δοντακι, η απλα καπριτσια και πεισματα.οπως και ναχει δεν καταλαβαινει με την ξυλια ειναι μωρακι.με αγαπη και στοργη μωρε δε θελει και πολλα.τι να κανουμε αλλα ειναι πιο γκρινιαρικα.απλα θεωρω οσο πιο ηρεμη ειναι η μαμα ειναι και το μωρο!!!!!!

ολα καλα εμεις.εφτιαξα νυχια και μαλλια εδω στο σπιτι.ο μπαμπας πηρε τα μωρα πηγε σουπερ μαρκετ μετα μου τα εφερε τα ταισα ξαναπηρε το μπεμπη μαζι εξω.εγω εμεινα με τη μπεμπα να με χαζευει που εφτιαχνα μαλλι τη μιση ωρα γιατι στην αρχη κοιμοταν.

τωρα κοιμηθηκαν αλλα πιθανο να ξαναξυπνησουν για γαλα.

απο τις λιγες φορες που μενω τοσο ευχαριστημενη με τις ανταυγειες λεπτες και φυσικες μου αρεσαν παρα πολυ.και με τα κοριτσια τρομερο ψυχαναλιση.

σημερα μαγειρευω κρεατοσουπα και φρουτα για ναχω γιατι σημερα ξεμειναμε λιγο απο ιδεες.μας εφερε και ο μπαμπας μοσχαρακι απαχο βιολογικο.για να δουμε θα φαμε αυριο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

εγω παλια κουναγα το μπεμπη στο λικνο.οταν ομως μπηκε κουνια δεν γινοταν να τον κουναω.συνηθησε ομως.στην αρχη η μπεμπα δεν της αρεσε ηθελε την καλαθουνα.ενιωθε ασφαλεια γιαυτο και μαζευεται σε μια γωνια στην κουνια.τωρα και τα δυο μολις τα βαλω κουνια βαζουν πιπιλα και κοιμουνται.με το που μπουν δηλαδη καταλαβαινουν πως τα εβαλα για νανι.γιαυτο καμοια φορα αν δε γουσταρουν η εχουν κοιμηθει πολλες ωρες γυριζουν ανασκελα και παιζουν η αν βαριουνται γκρινιαζουν να τα ακουσω αλλα αυτο μπορει να γινει κανα απογευμα που δεν ξερω τι να τα κανω και τα βαζω στην κουνια μηπως νυσταζουν.παντως η πιπιλα εννοω το δαχτυλο φυσικα ειναι σημα κατατεθεν πως νυσταζουν ειναι η παρηγορια τους

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μωρε καλα τα λετε...κ εγω αυτης της αποψης ειμαι....σπανια μου το κανει αυτο....γενικα ειναι πολυ ησυχος..το μονο που θελει να για να κοιμηθει ειναι κουνημα...ε κ σημερα που δεν το ειχε πολυ αυτο..γιατι τελικα πρεπει να μαθει να κοιμαται μονος του τωρα...χαλασε τον κοσμο!!!!!!!!!!

Ποτε δεν τον αφηνα να κλαει κ εγω..οποτε νιαουριζε πηγαινα κ τον επαιρνα..γιατι δεν ηθελα να κλαιει..τον λυπομουνα.....αλλα δεν ειπαμε οτι πρεπει να μαθει οχι χερια κ κουνηματα;;;;;;;;;;;;;;; αντε τωρα να το καταφερω αυτο!!!!!!!!!!!!1

Δηλαδη αυτα θα τραβηξω οτι μεγαλωσει λιγο ακομα..που εγω κοιμαμαι μαζι τοιυ ακομα;;;;;;;;;;;;;;;; θα γινεται χαμος οταν ειναι να φυγω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...