Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω μολις φανε τα βαζω στην κουνια τους,τα σταυρωνω και αυτο ηταν.Φευγω και κοιμουνται!

Απο την αρχη ομως αυτο.Δεν τα εμαθα να κοιμουνται αγκαλια.Ισως να ζοριστεις λίγο αλλα πρεπει να κανεις υπομονη και να τον αφησεις να κλαψει.μια δυο θα μαθει να κοιμαται μονος του

Και εμεις 4 γευματα κανουμε αλλα απο Παρασκευη που θα ξεκινησουμε και λαχανικα θα πρεπει να κανουμε 5.Να δω που θα το χωρεσω το 5ο γευμα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να κανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

δεν μπορω την γκρινιαααααααααααααααα..τρελλαινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πηδηχτω απο το παραθυρο σας λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..

Τρεμω απο τα νευρα μου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2ωρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ραμονιτσα γιατι θα τον ξαναταισεις 1 η ωρα?

Γιατι λογω κρεμας που εφαγε στις 3.30 μου ηπιε γαλα πιο αργα...κ εχω αλλο ενα γευμα να του δωσω το 4ο..δεν θελω να του το κοψω....

παναγια μου..τι να κανω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποσο υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

χαλαρωσε και αφησε τον.Αν πας τωρα που εχεις και νευρα θα το καταλαβει και θα εχει και εκεινος μετα

Σκεψου οτι αν πας τωρα που κλαιει τοση ωρα θα παει χαμενη η προσπάθεια

κατσε εδω και γραφε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Που να το ξέρεις, το κάνουν επίτηδες, για να μας μπερδεύουν. Δεν υπάρχει γλυκαντική ουσία που να επιτρέπεται στα βρέφη, μόνο ζάχαρη, αλλιώς δεν έχουν τίποτα....

Κι εμένα αυτό το πρόγραμμα έκανε. Κοιμάταν στη μια το βράδυ και ξυπνούσε 11 το πρωί. Αλλά μια δυο φορές τον ξύπνησα λίγο νωρίτερα, και τώρα κάνει νάνι στις 10:30 και ξυπνάει 9 το πρωί. Μου βγαίνουν και τα γεύματα επιτέλους. Στην αρχή βέβαια που με είχε αφήσει πολύ άυπνη τις πρώτες 50 μέρες, πολύ με βόλεψε το ωράριο του. Κοιμόμουν ως τις 11 και.... Από το Πανεπιστήμιο είχα να το κάνω....

Ιωάννα μου, ελπίζω το παιζάκι να γίνει γρήγορα καλά.

Καλά, όταν με πει μανούλαααααααα ο σκιουράκος θα λιποθυμήσω:):):)

καλά είσαι πολύ τυχερή με αυτό το ωράριο!!!!!

lX5Hp3.png

εγω αναγκαστικά παιρνω της nutricia μια που δεν εχει γαλα μεσα λόγω αλλεργιας

Αλλα το πιο πιθανο ειναι να σου νερουλιαζει λογω σαλιων.Να μην την ανακατευεις συνεχεια και να ειναι αδειο το κουταλακι οταν θα το βαλεις στο πιατακι

Εμενα μου εκανε μαθηματα η μανα μου γιατι την εκανα σουπα και γω την κρεμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εγω αναγκαστικά παιρνω της nutricia μια που δεν εχει γαλα μεσα λόγω αλλεργιας

Αλλα το πιο πιθανο ειναι να σου νερουλιαζει λογω σαλιων.Να μην την ανακατευεις συνεχεια και να ειναι αδειο το κουταλακι οταν θα το βαλεις στο πιατακι

Εμενα μου εκανε μαθηματα η μανα μου γιατι την εκανα σουπα και γω την κρεμα

Σε ευχαριστώ!!!! δεν ήξερα ότι η nutricia den exei gala... γιατί έχει λιγότερη ζάχαρη και την σκεφτόμουν να την πάρω....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

καλά είσαι πολύ τυχερή με αυτό το ωράριο!!!!!

Απίστευτα τυχερή, δεν το συζητώ. Και δεν του φαινόταν, στην αρχή ξυπνούσε μια ώρα, θήλαζε μια ώρα και πάλι από την αρχή. Εκεί στις 50 μέρες μια νύχτα κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε παρά το πρωί. Αφου ανησυχήσαμε, χιχι...

Αλλά η Ραμονίτσα ακόμα πιο τυχερή, 11 με 11.....

Εμένα κάνει τρελή γκρίνια για να κοιμηθεί μες στη μέρα, τα τελευταία βράδια που κοιμάται νωρίτερα πέφτει ξερός μετά το θηλασμό.

Εμείς σήμερα είχαμε σοου με την κρέμα.... πασαληφτήκαμε και τελικά δεν την έφαγε και καταλήξαμε να πίνει γάλα.... γι' αυτό και είναι ξύπνια ακόμα.. πίγε πίσω το πρόγραμμα... σε λίγο θα την ταίσω για να κοιμηθούμε....

lX5Hp3.png

αυτη που παιρνω εγω δεν εχει γαλα αλλα η κλασσικη εχει

αλλιως μετα δοκιμασε σκετο ρυζαλευρο αλλα αφου εχει φαει βανιλια χλωμο το βλεπω να την φαει

εμείς θέλουμε να πάρει κιλά γι' αυτό και μου είπε με βανίλια ρυζάλευρο

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...