Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολγα και Ινκα χαρουμενα μηνογενεθλια!!

Γεωργια μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οοοοοοοοοολα να πανε καλα απο εδω και περα... να πατε διακοπουλες να ηρεμησει το κεφαλι σας...

και εγω εχω συνεχεια το αγχος για την μικρη.. περασα και εγω διαβητη κυησης και πραγματι ειναι πολυ επικινδυνος....

Τώρα με βάζετε σε σκέψεις, κι εγώ είχα διαβήτη κύησης, που τον ήλεγχα όμως με ινσουλίνες κι ο σκιουράκος κάνει ένα τρέμουλο, που και που.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρουμενα μηνογεννεθλια στα μωρακια μας!!!!!!!!!:D

Ινκακι μια χαρα θα κοιμαται με την petitfoufoula....θa kanoyn k zoyzoυνιτσες!χαχααχχα

JEnd κ ερσυ αγκαλιτσα;ε ; μα μπορεις να μην κανεις;;;;;;;;;; δεν μπορεις!:tongue: χααχχααχα

Ιωαννα μου προς τοπαρον δεν σκεφτομαι για αλλο..οχιιιιιιιιιιιιιιιιιι

σε κανενα 1 με 1.5 χρονο ισως....Προς το παρον θελω ζυμαροαγκαλιτσδςε κ να χασω τα κιλααααααααααααααααααα....

cate ειναι κανονικη ζαχαρη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

μα μου ειπαν οτι ειναι απο ζαχαροκαλαμο..... κ οτι η κανονικη ειναι η κρυσταλλικη ζαχαρη!

Εισαι σιγουρη;;;;;;;;;;;;;;;;

Σημερα κοριτσακια μου...φαγαμε για πρωτη φορα κρεμουλα.....Ιωαννα μου τελικα πηγα κ πηρα καρεκλακι...πηρα αυτο που εβαλες κ εσυ στο site της Chico με τον παπαγαλο..ειναι το πρωτο στην φωτο....ειναι πολυ ωραιο!!!!!

Που λετε φαγαμε κρεμουλα στο καινουργιο μας καρεκλακι μαζι με τα παιχνιδακια μας...χαχαχα Τελιακ του εφτιαξα την Γιωτς την σκετη ρυζαλευρο...του εφτιαξα 200 ml με 2 κουταλιες της σουπας σκονη .....μου ειπε η γιατρος να ειναι λιγο αραιη στην αρχη για το στομαχακι του να συνηθησει απο το γαλα κ για να το φαει....κοριτσια ;;;;;;;;;;;;;;;;

το τσακισε σας λεω..μου αφησε μονο γυρω στις 4 κουταλιτσες...!!!!!!!!:tongue:

τλυ εδωσε κ νερακι μετα..ακομα τελικα δεν μοου πειανει κοιμαται..τον ταισα στις 3.30...λετε να μην μου κανει 4 γευματα κ να μου κανει 3 τωρα με την κρεμα;;;;;;;;;;;ααααααααα αν δεν ξυπνησει μεχρι τις 9 για μαμ θα τιν ξυπνησω εγω σιγα σιγα...

Αααααααααα τον τραβηξα κ βιντεο....η πρωτη μερα κρεμας....χαχα

αν δω οτι συνεχιζει να μου την τρωει δεν θα του δωσω την βανιλια...

αλλα ρε κοριτσια ειναι αγευστη η σκετη...μήπως να του εδινα την βανιλια να νοστιμοζεται κιολας λιγακι; να τρωει κ να το ευχαριστιεται;;;;;;;; αλλα απο την αλαλη δεν θελω ακομα ζαχαρη!

cate ...;;;;;;;;;;;;;; σιγουρα ειναι η κανονικη;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/el/Sucrose

Ορίστε βρε άπιστε Θωμα. Η κρυσταλλική ζάχαρη κυρίως από το ζαχαροκάλαμο βγαίνει, και γίνεται άσπρη μετά από επεξεργασία.....

Διαφημίσεις

Μπράβο Ραμόνα, μια χαρά!!!

Καλέ όχι μην δίνεις την βανίλια, μην ανησυχείς, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τί είναι γλυκό και τί ξυνό και τί αλμυρό...απλά δοκιμάζει κάτι καινούργιο και απλά ...του άρεσε!!

Εχεις ακούσει που λένε ότι στα μωράκια αρέσουν πολύ τα ξινά??Δωστους λεμόνι και πάρτους την ψυχή..περιέργο δεν είναι όταν το ακούμε?Και όμως..

Ο Νικόλας χτυπάει κάτι πυρετούς μέχρι και 39,5, αλλά πιστευω μέχρι αύριο το μεσημέρι να είναι καλύτερα το ζουζουνάκι μου..αφού παίρνουμε και αντιβίωση...την οποία δεν μπορεί με τίποτα να πιει..τί αουγκμεντιν έχω φάει στην μούρη..αφήστε!Μάσκες ομορφιάς κάνω!

Επίσης ένα πολύ σημαντικό θέμα...ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Επίσης Ραμόνα...θέλω να σε δώ όταν θα σου πεί ο γιόκας σου "μανούλα, σε αγαπώ!"ααααααααααχχχχχχχ τότε να δείς ζυμαροέρωτααααααααααααα!~!

Φιλάκια κούκλες, πάω να δώ τί θα καταβροχθίσωωωωωωωωωωωω...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ Cate μου γιατι;;;;;;;;;;; δεν το ηξερα αυτο η χαζη!!!!!!!μκ εγω νομιζα οτι δεν εχει ζαχαρη αλλα γλτκαντικη ουσια.....τι χαζη που ειμαι...

δεν υπαρχει βανιλια χωρις ζαχαρη; μπα ε;

ναι ..κοριτσια κ εγω απορησα να σας πω την αληθεια..δεν πιστευα οτι θα το φαει..δοκιμασα κ εγω πρωτα..δεν ειναι κ τοσο ασχημο..απλα δεν ειναι γλυκο...

για να δουμε αυριο τι θα κανουμε;

Τελικα ο κυριος ξυπνησε μονος του 8 κ κατι..κ 8.30 τον ταισα..εφαγε μετα απο 5.5 ωρες..καλο...κ τωρα ξανα γαλατακι στην 1..κ μια χαρα..

Αυτο απλα πιιυ θα κανω αυριο ειναι να τον ταισω πιο νωρις απο τις 11 που ξυπναει κ τρωει συνηθως γαλα...κατα τις 9 δηλαδη...για να φαει κ πιο νωρις την κρεμα..

Αχ Ιωαννα μου αν μου το πει αυτο;;;;;;;;;;;;;;; πααααααααααααααααααααειιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

ελιωσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Βρε κορίτσια αυτή η κρεμα βανίλια-ρυζάλευρο της Μιλούπα νερουλιάζει αμέσως... δεν υποφέρεται!!

Ποια να έπαιρνα με την λιγότερη ζάχαρη???? το έχετε ψάξει??

Γιατι τελικά όλες την ίδια δουλειά κάνουν!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ελεωνορα κ εγω εψαχνα με την λιγοτερη ζαχαρη...ειδα του Γιωτης που ελεγε ζαχαροκζη ..αλλα νομιζα οτι ηταν γλυκαντικη ουσια αντι για ζαχαρη αλλα η Cate μουο ειπε οτι ειναι κανονικη..κ τελικα εδωσα του Γιωτης το σκετο ρυζαλευρο....

τα νευρααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυ

2 ωρε σχεδον παλευω να τον κοιμησω..τιποταααααααααααααααααααα

τωρα τον εχω αφησει στο κρεβατι του κ κλαιει....για να δουμε θα κοιμηθει μονος του;;;;;;;;;;;

Αχ Cate μου γιατι;;;;;;;;;;; δεν το ηξερα αυτο η χαζη!!!!!!!μκ εγω νομιζα οτι δεν εχει ζαχαρη αλλα γλτκαντικη ουσια.....τι χαζη που ειμαι...

δεν υπαρχει βανιλια χωρις ζαχαρη; μπα ε;

ναι ..κοριτσια κ εγω απορησα να σας πω την αληθεια..δεν πιστευα οτι θα το φαει..δοκιμασα κ εγω πρωτα..δεν ειναι κ τοσο ασχημο..απλα δεν ειναι γλυκο...

για να δουμε αυριο τι θα κανουμε;

Τελικα ο κυριος ξυπνησε μονος του 8 κ κατι..κ 8.30 τον ταισα..εφαγε μετα απο 5.5 ωρες..καλο...κ τωρα ξανα γαλατακι στην 1..κ μια χαρα..

Αυτο απλα πιιυ θα κανω αυριο ειναι να τον ταισω πιο νωρις απο τις 11 που ξυπναει κ τρωει συνηθως γαλα...κατα τις 9 δηλαδη...για να φαει κ πιο νωρις την κρεμα..

Αχ Ιωαννα μου αν μου το πει αυτο;;;;;;;;;;;;;;; πααααααααααααααααααααειιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

ελιωσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Που να το ξέρεις, το κάνουν επίτηδες, για να μας μπερδεύουν. Δεν υπάρχει γλυκαντική ουσία που να επιτρέπεται στα βρέφη, μόνο ζάχαρη, αλλιώς δεν έχουν τίποτα....

Κι εμένα αυτό το πρόγραμμα έκανε. Κοιμάταν στη μια το βράδυ και ξυπνούσε 11 το πρωί. Αλλά μια δυο φορές τον ξύπνησα λίγο νωρίτερα, και τώρα κάνει νάνι στις 10:30 και ξυπνάει 9 το πρωί. Μου βγαίνουν και τα γεύματα επιτέλους. Στην αρχή βέβαια που με είχε αφήσει πολύ άυπνη τις πρώτες 50 μέρες, πολύ με βόλεψε το ωράριο του. Κοιμόμουν ως τις 11 και.... Από το Πανεπιστήμιο είχα να το κάνω....

Ιωάννα μου, ελπίζω το παιζάκι να γίνει γρήγορα καλά.

Καλά, όταν με πει μανούλαααααααα ο σκιουράκος θα λιποθυμήσω:):):)

Πως τα κοιμιζεται εσεις τα παιδια ρε κοριτσια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τωρα σταματησε να κλαει.....κ νανουριζεται μονος του..οεο οεο οεο....

αλλα με γκρινιτσα λιγο....

κ μετα ξαναρχιζει τι κλαμα....

αντε να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοση ωρα θα του παρει αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι βλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cate εμενα κοιμαται 11 με 11 αλλα σημερα με την κρεμα..θα φαμε 1 η ωρα....γιατι εφαγε 9 πριν...με το γαλα το προγραμμα μας ηταν

11 -3 - 7 - 11.... μοα χαρα ηταν ..τωρα ομως; πιο νωρις το γαλα το πρωι..για να φαει κ την κρεμα νωρις..να μου κανει 4 γευματα κ οχι 3 ..δεν θελω να του τα κοβω...

ακομα παλεεεεεεεεεεεεεεεεεεευειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

θα σα πω τελικα τι ωρα θα κοιμηθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μωρε να τον αφησω ξυπνιο μεχρι τη 1; που ειναι να φαει;

γιατι αμα μετα ξυπνησει κλαφτα χαραλαμπε!!!!!!!!!!!

τωρα κλαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...