Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα εβαλα και λιγο πορτοκαλι αλλα χειροτερα ηταν....

Πότε της άρχισες φρουτόκρεμα?????

γιατί πρέπει στην αρχή 2 κουταλίτσες με 3 το 1 φρουτάκι βλέπεις πως τα πάει και μετά προσθέτεις... μπορεί να μην της αρέσει στην αρχή ...κανε υπομονή εδώ εμένα δεν έτρωγε την κρέμα που υποτίθεται είναι γλυκια... κρεμα αρχίσατε????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν την αυξανω.Σημερα πχ τους εβαλα 1 ροδακινο(πρωτη φορα),μισο μηλο,1 αχλαδι και μιση μπανανα

Και για τους δυο εννοειται.Τους αρεσε πολυ με το ροδακινο και την εφαγαν

Βαζε σιγα σιγα,δινε και συπληρωμα γαλα και οταν το αδειαζει το πιατακι βαζε παραπανω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.χαρουμενα μηνογενεθλεια ολγιτσα και ινκα.

γιωργια ευχομαι να ειναι ολα καλα με την κορουλα σου.

κοριτσια τρεχω λιγο γιατι αργησα να σηκωθω και πρεπει να ταισω τα μωρα, γιατι 3μιση θαρθει μια κοπελα να μου φτιαξει τα νυχια και μετα μαλλια.ουφ.βασικα πηρα αυτο το beuty at home.ελπιζω ναναι καλα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε κομμωτηριο.τελευτια φορα πηγα στο δικο μου πειραια και εκανα τρεις ωρες ελεος.δε μπορω ναχω τα μωρα τοσες ωρες να περιμενουν.τα λεφτα μου φανηκαν το ιδιο και πιο φτηνα μη σας πω.ανταυγειες θελω να κανω ετσι κι αλλιως.

θα μπω πιο μετα για να συμμαζεψω και λιγο μην ερθει η κοπελα και ειναι αχουρι.θαρθει και ο αντρας μου να προσεχει τα μικρα πιο μετα να μην αναπνεουν βερνικια

PN8Qp2.png

csXep2.png

διαβασατε που μας ειπε η γιατρος για μοσχαρι, ακτινιδιο, φασολακια, πρασσο, κλπ?

οταν ρωτησε τι τρωνε, της ειπα τα παντα και απεφυγα να πω λεπτομερειες εκανα την τρελλη κλασικα.

μεγαλωνουμε κοριτσακια?

Ναταλιτσα αυριο σε περιμενω ετσι?ελπιζω να μπορεις.

PN8Qp2.png

csXep2.png

δοκιμασε πιο γλυκα φρουτα αλλα σιγα σιγα.Ενα καινουργιο φρουτο καθε φορα

Ελεωνορα μου κανω κανενα μπανακι τα πρωινα μετα το ταισμα.Εχω να παω δυο μερες τωρα

Κάνε μπανάκια κοπέλα όταν κοιμούνται!!!

Κι εγώ στην Αίγινα που πηγαίνουμε Π/Σ/Κ πια πηγαινω μετα το πρωινό φαγητό της και την παίρνω μαζί μου 10.30-12.00 γιατί είναι κοντα η θάλασσα.. εννοείται κάτω από ομπρέλα. Μετά αν δεν μπορεί να την κρατήσει η μαμά μου κατεβαίνω το απόγευμα και την παίρνω πάλι μαζί και κάθεται κυρία μέσα στο καρότσι της!!!!

Να ρωτήσω την πλάτη του καροτσιού την έχετε ανεβάσει??? γιατί εμένα αν την βάλω στο κολαράκι της πέφτει νωρίς δεν είναι????

lX5Hp3.png

κοριτσάκια φεύγω από δουλειά!!

Τα λέμε αύριο γιατί από το σπίτι δεν προλαβαίνω... πάω στο μπομπουκάκι μου!!!!!

Καλό απόγευμα σε όλες!!!!!

Ολγίτσα ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εκμεταλέυσου το!!!!

lX5Hp3.png

Πότε της άρχισες φρουτόκρεμα?????

γιατί πρέπει στην αρχή 2 κουταλίτσες με 3 το 1 φρουτάκι βλέπεις πως τα πάει και μετά προσθέτεις... μπορεί να μην της αρέσει στην αρχή ...κανε υπομονή εδώ εμένα δεν έτρωγε την κρέμα που υποτίθεται είναι γλυκια... κρεμα αρχίσατε????

ετσι αρχισαμε αλλα τωρα πια υποτιθεται πως πρεπει να τρωει πληρες γευμα...

ρυζαλευρο αρχιζουμε το σαββατο... νεα δραματα προβλεπω....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!

jendδεν ηξερα οτι εισαι Ρουβίτσα!!!

am giati to iksera ego ??????

καλα η πλακα η μεγαλη εινια που οκ κουνιομασταν καπως στο ρυθμο των τραγουδιων και σε καποια φαση ειπε τις δικης μας γενιας χαχα οπως το μην αντιστεκεσαι και τετοια και βλεπεις ολες τις μεγαλορουβιτσες σηκωνομαστε και αρχισαμε και ξεσαλω!! και οι ρουβιτσες junior ησυχια χαχα

γειααααα!!!!

Μαρακι περαστικα στην μανουλα σου! αντλησε θετικη ενεργεια απο εδω ...να δεις ολα καλα θα πανε !!

Ραμον και εγω κοιμαμαι με το μικρο μου αγκαλιτσα στο κρεβατακι μεχρι να κοιμηθει η αν ξυπνησει μεταμεσονυχτια που το κανει συχνα τελευταια η ακομα και τα μεσημερια και μ αρεσειιιιιιιιιι(ιωννα μην φωναζεις χιχι)

περαστικα στο νικολα σου ιωαννα μου ..καλα οσο για το χαρισμα τι να πω...μονο το λοττο δεν μας λες ..αλλα να σου πω κατι ?? μαλλον εινια η ατιμη η εμπειριααα!!

εμεις σημερα δοκιμασαμε χορτοσπυπα με ρυζαλευρο ( γιατην ακριβεια την δοκιμασε με την μαμα μου ) και δεν την ετρωγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακουτε ??? το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΟ ΠΑΙΔΙ ειπε και σε κατι οοχιι!!!!!!! δεν το πιστευω !! το παλεψε ομως η κυρα δημητρα και τα καταφερε !!

τεσπα ...παω να πεσω για νανακια μολις γυρισα και σε κανα 2ωρο ξαναφευγω !!!

φιλιααααααααααααα

Πήγαμε στη γιατρό, οκ τα κλασσικά, φλέμματα και μυξούλες, αλλά έκανε και πυρετό και παίρνουμε και την αγαπημένη αουγκμεντιν..!!

Καλά είπα εγώ με το που τον άκουσα να έχει βήχα να τον αρχίσω εισπνοές..και η γιατρός μου, έτσι μου είπε, επειδή έχει κάνει βρογχιολίτιδα πιο μικρός και έχει ιστορικό, με το που τον ακούω να βήχει και να κάνει μυξούλες να του κάνω 3 διπλές εισπνοές ανα 24ωρό..και εγώ ήθελα, αλλά ο αντρούλης μου με κοίταζε με ένα βλέμμα "μην ανησυχείς, βρε!"

Α ήθελα να σας πώ, πως ο αγαπητός μου αντρούλης μπαίνει και διαβάζει αυτά που γράφω!!Χαχαχαχα..πολύ πλάκα!Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ!!Ναι, ναι εσένα λέω Βασίλη!!!

Κορίτσια, προσέξτε και κάτω από την ομπρέλα, πάντα αντηλιακό στα μωρά, εγώ την πάτησα σας το είπα. Διάβαζα σήμερα πως τα 2/3 σταματά η ομπρέλα από ακτινοβολιά και αυτά από τις ακτίνες που είναι κάθετες..αλλά οι ακτίνες διαθλώνται και μπαίνουν και πλαγίως και αυτές μας "λούζουν" κανονικά!!

Καλέ δεν σας μαλώνω!!!Απλά σας επισημαίνω, πως αν και είναι τρέλα να κοιμάσαι αγκαλιά με τα μωράκια, να το αποφευγετε ιδιαίτερα στον βραδινό ύπνο, θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε μετά..ιδιαίτερα όσες θέλετε και δεύτερο παιδάκι..τί θα κάνετε τότε???Εκεί να δείτε εξάρτηση..!!!Κάντε χουχουλιάσματα τις υπόλοιπες ώρες..

Παρήγγειλα από το mariaevita.gr ένα σωσίβιο για τον Νικόλα και με πήραν 4:15 για να κάνουν επιβεβαίωση!!!Πολύ με χάλασε να σας πώ την αλήθεια...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Πήγαμε στη γιατρό, οκ τα κλασσικά, φλέμματα και μυξούλες, αλλά έκανε και πυρετό και παίρνουμε και την αγαπημένη αουγκμεντιν..!!

Καλά είπα εγώ με το που τον άκουσα να έχει βήχα να τον αρχίσω εισπνοές..και η γιατρός μου, έτσι μου είπε, επειδή έχει κάνει βρογχιολίτιδα πιο μικρός και έχει ιστορικό, με το που τον ακούω να βήχει και να κάνει μυξούλες να του κάνω 3 διπλές εισπνοές ανα 24ωρό..και εγώ ήθελα, αλλά ο αντρούλης μου με κοίταζε με ένα βλέμμα "μην ανησυχείς, βρε!"

Α ήθελα να σας πώ, πως ο αγαπητός μου αντρούλης μπαίνει και διαβάζει αυτά που γράφω!!Χαχαχαχα..πολύ πλάκα!Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ!!Ναι, ναι εσένα λέω Βασίλη!!!

Κορίτσια, προσέξτε και κάτω από την ομπρέλα, πάντα αντηλιακό στα μωρά, εγώ την πάτησα σας το είπα. Διάβαζα σήμερα πως τα 2/3 σταματά η ομπρέλα από ακτινοβολιά και αυτά από τις ακτίνες που είναι κάθετες..αλλά οι ακτίνες διαθλώνται και μπαίνουν και πλαγίως και αυτές μας "λούζουν" κανονικά!!

Καλέ δεν σας μαλώνω!!!Απλά σας επισημαίνω, πως αν και είναι τρέλα να κοιμάσαι αγκαλιά με τα μωράκια, να το αποφευγετε ιδιαίτερα στον βραδινό ύπνο, θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε μετά..ιδιαίτερα όσες θέλετε και δεύτερο παιδάκι..τί θα κάνετε τότε???Εκεί να δείτε εξάρτηση..!!!Κάντε χουχουλιάσματα τις υπόλοιπες ώρες..

Παρήγγειλα από το mariaevita.gr ένα σωσίβιο για τον Νικόλα και με πήραν 4:15 για να κάνουν επιβεβαίωση!!!Πολύ με χάλασε να σας πώ την αλήθεια...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...