Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι να πω ..γίναμε γονείς κι εμείς και έχουμε την ευθύνη τους... δεν μπορούμε να ησυχάσουμε... τώρα νιώθω την μητέρα μου!!!!!

Φιλάκια μανούλες!!!!

Ξέρεις πόσες φορές το έχω πεί από τότε που έκανα παιδιά???????Και πόσες έχω να το πώ ακόμα..πλέον ο σεβασμός και η εκτίμηση προς την μανούλα μου είναι χίλιες φορές μεγαλύτερα..και της το λέω και συνέχεια.."αχ μάνα τί έχεις περάσει!"...

Αν η παιδίατρος σου λέει πως είναι οκ, τότε μην ανησυχείς. Και της Ελίτας η μικρή τόσο είναι, κάπου το έγραψε πιο πάνω..άλλα μωράκια είναι παχουλά και άλλα πετιτ..πάντως και στις 2 περιπτώσεις, οι μανούλες τα ακούνε τα σχολιανά τους, χαχαχαχα!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

georgia ,poly kala les oti theleis na einai kala kai eytihismeno kai ayto tha eprepe naa theloume oles!!!!!

ki ego ayto eyhome na einai kala i boubou mou kathe mera .diavasa prosfata oti otan einai tehniti gonimopiisi tote ehoun kapies pithanotites gia diaviti kai tetia ...ki ego tin parakoloutho tin foufou mou ....

alla prosfata mathame oti ena anipsaki mou 17 eton ehei ena idos aytismou...den ihame katalavei tipota mono oti einai ligo klistos-ntropalos...entaksi den ihe proties mehri tora alla se ola tou einai kapos sti mesi mi sou po oti sto pc einai asteri kai kserei ta panta apo ales hores horis na ehei taksidepsei pote!!!!!!

inka

AW3sp2.png

καλημεραααααα!!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχες σας!

Ινκανα τα χαιρόμαστε!!!!!

Συμπεθεραχρόνια σας πολλα για εχθες!!Και βεβαια θα σας δωσουμε τον Χρηστο μας!

Μαρακιπεραστικα στην μανουλα σου,ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο

Ραμονιτσακαι εγω με την σειρα μου θα σε μαλώσω!!Ασε το μωρο να κοιμηθει στην κουνια του και μόνο του.Μονο κακο μπορεις να του κανεις ετσι

Ελεονοραμου ναι μεν ειναι αδυνατουλα η μικρη αλλα τι σου λεει ο παιδιατρος?Θα ειναι ο σωματότυπος της ετσι βρε

jendδεν ηξερα οτι εισαι Ρουβίτσα!!!

Γιωργιτσαμου ολα καλα!Τα ειπαμε τηλεφωνικώς

Σοφια και καρδουλα τα λεμε στο msn

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

eleonora ,simasia ehei kai poso genithike ..diladi poso ehei parei mehri tora...to vasiko einai ti leei i giatros alla kai na apodehtoume oles oti telio den yparhei kai an yparhei den einai stathero.

borei se dyo mines i dikia sou na einai pahouli kai i dikia mou adinati.

emena i dikia mou einai 7200 alla den kamarono pou einai afratoula ..to apodehome omos giati den tin taizo pleon parapano.4 gevmata ton 210 kai 5 mikres koutalies rizalevro.

inka

AW3sp2.png

eleonora ,simasia ehei kai poso genithike ..diladi poso ehei parei mehri tora...to vasiko einai ti leei i giatros alla kai na apodehtoume oles oti telio den yparhei kai an yparhei den einai stathero.

borei se dyo mines i dikia sou na einai pahouli kai i dikia mou adinati.

emena i dikia mou einai 7200 alla den kamarono pou einai afratoula ..to apodehome omos giati den tin taizo pleon parapano.4 gevmata ton 210 kai 5 mikres koutalies rizalevro.

Εγώ δεν θέλω να είναι αφρατούλα απλά να πάρει λίγο τα πάνω της και να μην κρυώνει εύκολα ή τεσπα να μην είναι ευάλωτη... γιατί είμαστε αδύνατες...

Εσένα τρώει κιολας γί' υτό είναι τόσο .. εμένα όχι

ας ειναι καλά...+ ας είναι όσο θέλει

lX5Hp3.png

Αχ Ιωαννα μου κ κοριτσια καλα τα λετε εσεις..κ εγω αυτης τη; αποψης ημουν μεχρι πριν γεννησω ...το επαιζα σκληρη..αλλα μετα οοοοοοοοοοολα αλλαξαν..ακομα δεν μπορω αν τον αφησω ..μου ειναι αδυνατον..

δεν τον κοιμιζω πολυ στα χερια τωρα ..νευριαζει γιατι μαλλον ζεστενεται..τον κουναω στο καροτσι..

Αν Ινκακι μου εχω δοκιμασει κ αυτο που λες με παιχνιδακι φιλακι κ να τον αφηνω αλλα μπαααααααααααααα...τιποτα

Cate δεν τον κοιμιζω στο δωματιο γιατι πρωτον δεν χωραει η κουνια ..θα μας κλεισει τον χωρο κ το κυριοτερο ειναι οτι ο αρρεν βαζει στο φουλ το κλιματιστικο..

τωρα που λετε για κρεμες..αχ εγω δεν ξερω ακομα τιποτα..αυριο θα φαμε για πρωτη φορα κ θελω να τον τραβηξω κ βιντεο..οπως εκανα με την πρωτη του μερα που ηιπε νερο...Τελικα πηρα το ρυζαλευρο του Γιωτης το σκετο..κ την βανιλια παλι του Γιωτης που δεν εχει ζαχαρη αλλα ζακχαροζη...κ βλεπουμε!τι θα πρωτοφαει...

Φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

H σακχαρόζη είναι η κοινή ζάχαρη βρε Ραμονίτσα.... Το επιστημονικό της όνομα....

Εγώ δεν θέλω να είναι αφρατούλα απλά να πάρει λίγο τα πάνω της και να μην κρυώνει εύκολα ή τεσπα να μην είναι ευάλωτη... γιατί είμαστε αδύνατες...

Εσένα τρώει κιολας γί' υτό είναι τόσο .. εμένα όχι

ας ειναι καλά...+ ας είναι όσο θέλει

Μην ανησυχείς, Ελεονώρα μου. Το κάθε παιδάκι τους ρυθμούς του. Εμένα γεννήθηκε 3050, στον τρίτο ήταν 5950... Στον τέταρτο 6450 και αυτό το μήνα δεν έβαλε τίποτα.... Άρα πάλι 6450. Μπορεί η μικρούλα τον επόμενο μήνα να μας ξεπεράσει!!!!

Διαφημίσεις

Ολγα και Ινκα χαρουμενα μηνογενεθλια!!

Γεωργια μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οοοοοοοοοολα να πανε καλα απο εδω και περα... να πατε διακοπουλες να ηρεμησει το κεφαλι σας...

και εγω εχω συνεχεια το αγχος για την μικρη.. περασα και εγω διαβητη κυησης και πραγματι ειναι πολυ επικινδυνος....

mYQbp2.png

εμεις ρε γμτ δεν τρωμε την φρουτοκρεμα.... την αηδιαζει, κανει σαν να θελει να κανει εμετο και μου την φτυνει στα μουτρα,...... δεν ξερω τι να κανω, ο παιδιατρος μου ειπε να της βαλω μεσα ενα μπισκοτακι πτι μπερ αλλα δεν νομιζω... σιγα μην την βαλω απο τωρα στα γλυκα.....

αληθεια η κανονικη ποσοτητα φρουτοκρεμας ποσο ειναι? εγω παραδειγμα βαζω μισο μηλο, μισο αχλαδι και μιση μπανανα... ειναι καλο?

mYQbp2.png

ευχαριστουμε Γιωτολα!

δοκιμασε να αλλαξεις λιγο τα φρουτα.Καθε δυο μερες για τυχον αλλεργιες συπληρωνε και ενα φρουτακι

αν ειναι δυσκοίλια να αποφευγεις πολυ μηλο και μπανανα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...