Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! εμεις επιστρέψαμε σπιτι μας απο τα ψώνια την Κυριακή το βράδυ, αλλα Δευτέρα απογευμα ξαναφύγαμε για Αθήνα αρον άρον. Η μαμά μου εκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και διογκωμένο συκώτη!! Μπορει να ειναι απο την αντιβιωση το πρηξιμο, της λένε διάφορα, οι εξετάσεις βγαίνουν ολες καλές δοξα συ ο Θεος αλλα αυτοι συνεχίζουν να ψάχνουν!! Σήμερα θα κλεισουμε το 8ο βράδυ μέσα!!! Οπως καταλαβαίνεται δεν ειμαι στα καλυτερα μου!!! Μεσα σε 2 μήνες να νοσηλευεται και η κορη μου και η μανα μου!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Συμπεθέρααααααααααααααααα..ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

Τελικά καλέ ποιός είναι ο γαμπρός μου? Να πάρω τον Χρήστο, γιατί σε Νικόλα έχω???:D:D:D:D:D

Ινκα, χαρούμενα μηνογενέθλιααααααααααααα!!!Να ζήσει η φουφούλα!!!

Καλέ που είναι τα cupcakes???oeo?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

τα μπισκότα βγηκαν μια χαρά ό,τι πρεπει για το μπεμπη δοκιμασα κι εγω τρωγονται

ήρθαν και τα πουγκακια μου ορίστε ενα πρώτο δείγμα, το πουγκι είναι μπλε σε περίπτωση που δε φαίνεται καλά και η σατέν κορδέλα είναι δικιά του

θα δοκιμάσωνα βαλω και κοκκινη τι λετε;;

καλά τέλεια τα πουγκάκια σου!!!!!!! και με κόκκινη δεν θα ήταν άσχημο.. πιο φανταχτερό ίσως????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!! Η μπεμπα μου το σιγουρο ειναι οτι δε θα γινει Αϊνσταϊν αλλα και αυτος θα μου πειτε το ειχε το θεματακι του με τον εγκεφαλο του!!!

εχει λιγοτερη λευκη ουσια που σημαινει οτι μπορει να της δημιουργησει προβληματα συγκεντρωσης, μαθησης, σκεψης ή και συμπεριφορας μπορει να μην ειναι τοσο κοινωνικη δηλαδη, κινησης και λογου μας ειπε δε νομιζει γιατι ειναι ηδη μια χαρα Ευτυχως δεν ειναι τιποτα σοβαρο!! θα κανουμε καποιες φυσιοθεραπειες και εργοθεραπειες ωστε να προλαβουμε καταστασεις απο Σεπτεμβρη!!

θα την εχω απο κοντα και θα κανω οτι ειναι δυνατον εννοειται να μην εχει κανενα προβλημα!

προσπαθουμε να ηρεμησουμε με το Χρηστο περασαμε μαυρο σβατοκυριακο δε μιλαγαμε και οταν κοιτιομασταν η αγκαλιαζομασταν μας πιανανε τα κλαματα!

Ευτυχως ολα καλα!

θα ξαναμπω να σας πω και αλλα αργοτερα!!!

φιλακια πολλλλλααααα και ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!!!

Γεωργία μου΄χάρηκα πάρα πολύ!!!!! Θα περάσατε μια κόλαση... φαντάζομαι αλλά όλα καλά!!!! Μπράβο!! Άντε να το χαιρόσαστε το κοριτσάκι σας!!!

lX5Hp3.png

Καλημέρα κορίτσια, ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! εμεις επιστρέψαμε σπιτι μας απο τα ψώνια την Κυριακή το βράδυ, αλλα Δευτέρα απογευμα ξαναφύγαμε για Αθήνα αρον άρον. Η μαμά μου εκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και διογκωμένο συκώτη!! Μπορει να ειναι απο την αντιβιωση το πρηξιμο, της λένε διάφορα, οι εξετάσεις βγαίνουν ολες καλές δοξα συ ο Θεος αλλα αυτοι συνεχίζουν να ψάχνουν!! Σήμερα θα κλεισουμε το 8ο βράδυ μέσα!!! Οπως καταλαβαίνεται δεν ειμαι στα καλυτερα μου!!! Μεσα σε 2 μήνες να νοσηλευεται και η κορη μου και η μανα μου!!!

Μαρία μου υπομονή και περαστικα!!!!!! Εύχομαι να περάσει γρήγορα + να επιστρέψετε σπιτάκι σας!!!!

lX5Hp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Πηγα και εβαλα τη προκαταβολη για τις διακοπες περιμεναμε να βγει πρωτα η μαγνητικη και μετα...

Ακουτε τωρα αυτο που εχει η μπεμπα ειναι ηπιες αλλοιωσεις της λευκης ουσιας του εγκεφαλου, η λευκη ουσια συνδεει τους νευρωνες με ολα τα κεντρα και για να το πω πιο απλα λειτουργει σαν ταχυδρομος δηλαδη να πηγαινοφερνει τη κατασταση που λενε! Αυτο δε ξερουμε για ποιο λογο εγινε παντως εγινε κατα τη διαρκεια της κυησης μεταξυ δευτερου και τριτου τριμηνου ή για καποιο λογο το εμβρυο δε τρεφοταν σωστα ή ειχα εγω κατι παθολογοκο και δε το ξερα!Θα το ψαξουμε να δουμε! Αυτες οι μικροαλοιωσεις δε ξερουμε πως μπορουν να επηρεασσουν το παιδι στους τομεις που σας ειπα χτες γι΄αυτο θα κανουμε τις φυσιοθεραπειες για να μαστε 100% οτι δε θα χει προβλημα στη κινηση που ειναι βασικο (η γιατρος πιστευει απο τωρα οτι δε θα χει)!!Και μη φανταστειτε τιποτα να κουτσαινει και τετοια να, πχ να χρησιμοποει και τα δυο χερια εξισου καλα ας πουμε, που μεταξυ ποιος χρησιμοποιει τα χερια και τα δυο το ιδιο?

Επειδη ειναι ομως πολυ μικρουλα και δε μπορει να αξιολογηθει θα παρακολουθουμε την αναπτυξη της και αν χρειαζεται θα επεμβαινουμε!

παντως νομιζω οτι ολα ειναι σχετικα με τον εγκεφαλο και ειναι τοσο ανεξιχνιαστο οπργανο δηλαδη τωρα μπορει να λεμε αυτο αυριο να ανατραπει

και γινονται τοσες ερευνες και μελετες και σκεφτομαι λιγο συντηριτικα να κινηθουμε μη κανουμε υπερβολες που θα κουρασουν το παιδι και θα ναι και ασκοπες τελικα!

θελω να 'ναι ευτυχισμενη να γελαει και να περναει ομορφα τη ζωη της δεν εχω απαιτησεις να γινει το αστερι και να γραψει ιστορια!!!

Το ειπα απ΄εξω απ΄εξω στη γιατρο και μου ειπε οτι δε θα κανει υπερβολες για να δουμε

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Πηγα και εβαλα τη προκαταβολη για τις διακοπες περιμεναμε να βγει πρωτα η μαγνητικη και μετα...

Ακουτε τωρα αυτο που εχει η μπεμπα ειναι ηπιες αλλοιωσεις της λευκης ουσιας του εγκεφαλου, η λευκη ουσια συνδεει τους νευρωνες με ολα τα κεντρα και για να το πω πιο απλα λειτουργει σαν ταχυδρομος δηλαδη να πηγαινοφερνει τη κατασταση που λενε! Αυτο δε ξερουμε για ποιο λογο εγινε παντως εγινε κατα τη διαρκεια της κυησης μεταξυ δευτερου και τριτου τριμηνου ή για καποιο λογο το εμβρυο δε τρεφοταν σωστα ή ειχα εγω κατι παθολογοκο και δε το ξερα!Θα το ψαξουμε να δουμε! Αυτες οι μικροαλοιωσεις δε ξερουμε πως μπορουν να επηρεασσουν το παιδι στους τομεις που σας ειπα χτες γι΄αυτο θα κανουμε τις φυσιοθεραπειες για να μαστε 100% οτι δε θα χει προβλημα στη κινηση που ειναι βασικο (η γιατρος πιστευει απο τωρα οτι δε θα χει)!!Και μη φανταστειτε τιποτα να κουτσαινει και τετοια να, πχ να χρησιμοποει και τα δυο χερια εξισου καλα ας πουμε, που μεταξυ ποιος χρησιμοποιει τα χερια και τα δυο το ιδιο?

Επειδη ειναι ομως πολυ μικρουλα και δε μπορει να αξιολογηθει θα παρακολουθουμε την αναπτυξη της και αν χρειαζεται θα επεμβαινουμε!

παντως νομιζω οτι ολα ειναι σχετικα με τον εγκεφαλο και ειναι τοσο ανεξιχνιαστο οπργανο δηλαδη τωρα μπορει να λεμε αυτο αυριο να ανατραπει

και γινονται τοσες ερευνες και μελετες και σκεφτομαι λιγο συντηριτικα να κινηθουμε μη κανουμε υπερβολες που θα κουρασουν το παιδι και θα ναι και ασκοπες τελικα!

θελω να 'ναι ευτυχισμενη να γελαει και να περναει ομορφα τη ζωη της δεν εχω απαιτησεις να γινει το αστερι και να γραψει ιστορια!!!

Το ειπα απ΄εξω απ΄εξω στη γιατρο και μου ειπε οτι δε θα κανει υπερβολες για να δουμε

Και πώς μπήκατε στην διαδικασία του ψαξίματος??? Τι ενδείξεις είχατε????

Ρωτάω γιατί κι εμένα οι αρτηρίες που τρεφόταν το παιδί είταν λίγο στενές... αυτό έπαιξε ρόλο???

lX5Hp3.png

Μαρία, περαστικά στη μανούλα σου και κουράγιο σου εύχομαι να μην είναι τίποτα!!!

Γιωργία, όλα καλά θα πάνε, μπράβο που είσαι αισιόδοξη και μην ανησυχείς το αστέρι σου θα είναι αστέρι με τα όλα του!!!

Ναταλία, τις είδα!!Τέλειες!!!Μπράβο μου!!χαχαχαχαχα...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Μαρια περαστικα στη μαμα σου και υπομονη!!!!

Ραμονιτσα και 'γω θα σε μαλωσω ασε το παιδι να ηρεμησει στο χωρο του και συ να πας στη θεση σου, διπλα στον αντρα σου!!!

ειναι πολλλλυυυυυ ωραια Mamy μ΄αρεσουν!!

Μας δειξανε και μας οι κουμπαροι το στραυρο, ωραιος, αλλα για να τον φορεσει μεγαλη......

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Βρε κορίτσια... έχω ένα θέμα..

Πόσο πρέπει να είναι κανονικά το κοριτσάκι μου????? σε βάρος???

Γιατί τώρα είναι 5200. Κρέμες 1 εβδομάδα έχουμε αρχίσει και τρώμε τώρα 100 μλ και από γάλα δεν έχουμε σταθερά μέχρι 180 μλ φτάνει και όχι πάντα συνήθως 150 μλ.

Καλλιέργεια ούρων είχα κάνει και όλα ήταν μια χαρα...

Είναι λίγο το βάρος της??????΄Διαβάζω διάφορα και ανησυχώ..

lX5Hp3.png

Ελεονωρα εντελως τυχαια το βρηκαμε εκανε ενα τρεμουλο την ωρα που την επαιρνε ο υπνος με το μπιμπερο το βραδυ! Ετρεμε για δευτερολεπτα το χερακι της και το κεφαλακι της το κανε 7 βραδια περιπου και το ειπα στο παιδιατρο και γνωμη του ηταν οτι κατι ενοχλει εκεινη την ωρα το μωρο και δεν εχει πως αλλιως να αντιδρασει και μας ειπε αν θελουμε για να μαστε σιγουροι οτι δεν ειναι σπασμοι να το δει παιδονευρολογος!

και ετσι καταληξαμε να ανκαλυψουμε αλλο πραγμα εντελως τυχαια δε ξερω ισως ειμαστε και τυχεροι γιατι θα μπορουσαμε να μη προσεξουμε τιποτα και να περασει ντουκου....

Για τις αρτηριες που λες εγω για τις δικες μου δε ξερω τιποτα μονο του β΄επιπεδου οτι βγηκε καλη η εξεταση με ρωτησανε κιολας

Επισης ενοχοποιειται ο διαβητης κυησης αν το ζαχαρο δεν ειναι ελενχομενο και ο θυροειδης αλλα εγω και τα δυο αυτα τα ειχα υπο ελεγχο! ψαχνουμε.....

και αυτοι ψαχνουν και κανουν ερευνες και στατιστικες μη νομιζεις!Επισης με ρωτησανε αν ηταν φυσιολογικη η συλληψη ΕΕΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

Μη σου μπαινουν ιδεες μωρε! να παρακουλουθεις το παιδακι σου την εξελιξη του! να το βοηθας! να βλεπεις αν εχει καπιοα αδυναμια! Ολες οι μανουλες ξερουν νοιωθουν οταν κατι δε παει καλα!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Ελεονωρα εντελως τυχαια το βρηκαμε εκανε ενα τρεμουλο την ωρα που την επαιρνε ο υπνος με το μπιμπερο το βραδυ! Ετρεμε για δευτερολεπτα το χερακι της και το κεφαλακι της το κανε 7 βραδια περιπου και το ειπα στο παιδιατρο και γνωμη του ηταν οτι κατι ενοχλει εκεινη την ωρα το μωρο και δεν εχει πως αλλιως να αντιδρασει και μας ειπε αν θελουμε για να μαστε σιγουροι οτι δεν ειναι σπασμοι να το δει παιδονευρολογος!

και ετσι καταληξαμε να ανκαλυψουμε αλλο πραγμα εντελως τυχαια δε ξερω ισως ειμαστε και τυχεροι γιατι θα μπορουσαμε να μη προσεξουμε τιποτα και να περασει ντουκου....

Για τις αρτηριες που λες εγω για τις δικες μου δε ξερω τιποτα μονο του β΄επιπεδου οτι βγηκε καλη η εξεταση με ρωτησανε κιολας

Επισης ενοχοποιειται ο διαβητης κυησης αν το ζαχαρο δεν ειναι ελενχομενο και ο θυροειδης αλλα εγω και τα δυο αυτα τα ειχα υπο ελεγχο! ψαχνουμε.....

και αυτοι ψαχνουν και κανουν ερευνες και στατιστικες μη νομιζεις!Επισης με ρωτησανε αν ηταν φυσιολογικη η συλληψη ΕΕΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

Μη σου μπαινουν ιδεες μωρε! να παρακουλουθεις το παιδακι σου την εξελιξη του! να το βοηθας! να βλεπεις αν εχει καπιοα αδυναμια! Ολες οι μανουλες ξερουν νοιωθουν οταν κατι δε παει καλα!!

Τελικά είσασταν πολύ τυχεροί!!!!

Ναι πρέπει να παρακολουθούμε το κάθετι που κάνουν και αν δεν μας αρέσει κάτι να το ψάχνουμε!!! Εμένα γεννήθηκε μικρούλα αλλά δεν είναι από τα παιδιά που τρώνε πολύ... αλλά είναι υπερκινητική και 65 εκ ψήλωσε αρκετά.. εκεί το απέδω η παιδίατρος αλλά δεν επαναπάυομαι.... ακούάλλα που είναι πολύ πιο παχουλα..

Αλλά εσείς πάλι καλά που το ανακαλύψατε και θα το προσέχετε τώρα!!!!!

Τι να πω ..γίναμε γονείς κι εμείς και έχουμε την ευθύνη τους... δεν μπορούμε να ησυχάσουμε... τώρα νιώθω την μητέρα μου!!!!!

Φιλάκια μανούλες!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...