Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις κοιμηθηκαν.

λοιπον τωρα ειδα το χαρτακι μας εχει γραψει πως μπορουν να φανε εκτος απο μηλο αχλαδι μπανανα και ακτινιδιο και πορτοκαλι και καλα το πρωι μετα μεσημερι πρασσο, μπροκολο, φασολακια, κοτοπουλο ή μοσχαρι μετα στις 6 βανιλια η μπισκοτοκρεμα.εγω τη θεωρω περριτη εννοειτε δε φαγαμε ποτε μονο θερμιδες προσθετει και μετα βραδυ γαλα.α και πρωι.δηλαδη δυο γαλα?ακους κατερινα που αγχωνεσαι.φυσικα εμεις ακολουθουμε το δικο μας προγραμμα εχουμε φαει και αλλα και η μαμα μας μαγειρευει τα καλυτερα.κραταμε το μοσχαρακι, τα φασολακια, το πρασσο, πορτοκαλι μμμ δεν ειναι και καλυτερη εποχη και ακτινιδιο αν μας αρεσει.γιατι εγω εχω διαβασει πως μαζι με τη φραουλα παει για πιο μετα το χρονο.δεν πειραζει εχουμε φαει μανγκο ομως και μας αρεσε πολυ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

α ο μπεμπης ειναι 6900 και η μπεμπα σταθερα με κοπο ουφ αυτο το παιδι το λιτοδιαιτο 5700

.αλλα δεν αγχωνομαστε γιατι ειμαστε γερα και υγιη.ο μπεμπης 69 υψος και η μπεμπα 67.θεα ε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

mummy εδω ειμααααιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν σας πω που ημουν σημερα !! ειχε συναυλια ο Sakis στην Κορινθο και η μαμα ρουβιτσα ηταν εκει !!!!!!!!!!!!!!! αχ τελεια ηταν και ο ατιμος οοοολααα τα λεφτα !!!!

αντε παω μα ξεραθω αν τα καταφερω δλδ μετα απ οσα ειδα αποψε χαχα

καληνυχτααααααααα και ονειρα γλυκα σ ολες μας !!!!

Διαφημίσεις

Αχ Γεωργια μου..μπραβο....πολυ χαρηκα που δεν ειναι τιποτα σοβαρο....κ αυτα που ειπες ευκολα μπορουν να διορθωθουν προς το πολυ απο οτι καταλαβα ε;

Εννοειται οτι ..οτι χρειαστεις μην διστασεις να μας το πεις ετσι;

Αχ Ιωαννα μου κ κοριτσια καλα τα λετε εσεις..κ εγω αυτης τη; αποψης ημουν μεχρι πριν γεννησω ...το επαιζα σκληρη..αλλα μετα οοοοοοοοοοολα αλλαξαν..ακομα δεν μπορω αν τον αφησω ..μου ειναι αδυνατον..

δεν τον κοιμιζω πολυ στα χερια τωρα ..νευριαζει γιατι μαλλον ζεστενεται..τον κουναω στο καροτσι..

Αν Ινκακι μου εχω δοκιμασει κ αυτο που λες με παιχνιδακι φιλακι κ να τον αφηνω αλλα μπαααααααααααααα...τιποτα

Cate δεν τον κοιμιζω στο δωματιο γιατι πρωτον δεν χωραει η κουνια ..θα μας κλεισει τον χωρο κ το κυριοτερο ειναι οτι ο αρρεν βαζει στο φουλ το κλιματιστικο..

Ααααα Ιωαννα πηγα στα μαδερ κ πηρα πολυ ωραια πιατακια κ κουταλακια...καλε τα ειχα ξεχασει τελειως τα μαδερ...χαχα

Τωρα ψαχνω καρεκλακι φαγητου κ θελω να παω να δω της Perego που τα πουλανε αυτα; γιατι οπως ειπα ο Κωσταντινιδης που ειχε τα παντα εδω εκλεισε γαμωτο..

τωρα που λετε για κρεμες..αχ εγω δεν ξερω ακομα τιποτα..αυριο θα φαμε για πρωτη φορα κ θελω να τον τραβηξω κ βιντεο..οπως εκανα με την πρωτη του μερα που ηιπε νερο...Τελικα πηρα το ρυζαλευρο του Γιωτης το σκετο..κ την βανιλια παλι του Γιωτης που δεν εχει ζαχαρη αλλα ζακχαροζη...κ βλεπουμε!τι θα πρωτοφαει...

Κοριτσια κατι διαβασα για τους παιδιατρους που λετε...Ελιτακι να σου οω την αληθεια της γιατρου μας της εχω πολυ εμπιστοσυνη κ την ακουω σε πολλα απο αυτα που μου λεει...συνηθως δεν κανω του κεφαλιου μου..αλλα τις συμβουλες της...Ενταξει οχι παντα κατα γραμμα αλλα τις περιισοτερες φορες...

Πχ μου επε να του δωσω βανιλια ρυζαλευρο με την λιγοτερη ζαχαρη..αλλα εγω προτιμησα να δοκιμασω το σκετο...να δω...να προσπαθησω μηπως κ το φαει...

καλε συ; πως μεγαλωσαν ετσι τα αγγελουδακια σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Υπεροχα ειναι!

Πολυ ωραιες οι μπομπο Ιωαννα κ μαμυ...:D

Θα σας βαλω κ εγω φωτο να δειτε το προσκλητηριο κ τις μπομπο οταν γινει η βαφτιση μαζι με φωτο βαφτησης ..

Αχ Κοριτσακια μου παω για νανακια κ εγω...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχααχ

Ιωαννα ακουςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;; μην με μαλωσεις ε;;;;;;;;;;:tongue:

Φιλακιαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα!!!

Γιωργία μου, όλα καλά από εδώ και πέρα, είναι σίγουρο πως θα κάνετε τα πάντα και τα καλύτερα για την κούκλα σας!!!

Ο Νικόλας εδώ και 2 ήμερες είχε έναν βήχα που σήμερα έγινε πιο έντονος οπότε το μεσημέρι παιδίατρο..εύχομαι να μην κάνει πυρετό Παναγίτσα μου!!!!

Ραμόνα, σκέφτηκα, σκέφτηκα, σκέφτηκα...και σου βρήκα ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!!Επειδή έχεις πάθει ανωτάτου βαθμού ΕΡΩΤΟΓΙΟΚΙΑΣΗ η ντοκτορ Ιωάννα σου προτείνει μια μοναδική και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση....

ΜΕΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ 2ο ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Δές εδώ, έχει πολύ καλές τιμές, έχουν παραγγείλει πολλές κοπέλες απο το παρεντς -βασικά δεν έστελνε Ελλάδα και είχαμε στείλει e-mail καμμια δεκαριά άτομα και ξεκίνησε να στέλνει...:D

http://www.bimbomarket.it/it/en/high-chairs-C159.htm

Αλλά μπορείς να δείς και στα Λητώ..και στα Μοδερκεαρ!!!χαχαχαχαχα...

www.leto-shop.gr

Αυτό είναι όλα τα λεφτά!

http://www.bimbomarket.it/it/en/high-chairs-C159.htm

αχχχχχχχχχχχ θέλω τώραααααααααααααααααα...

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=307046&itm=2982786&ct=1090313&pid=40

Παρεμπιμπτόντως..τα παρήγγειλα τα τσιμπιδάκια και έβαλα παράδοση Αθήνα, να τα πληρώσει η αδερφούλα μου...γαιδούραααααααααααααααααα!!!!

kalhmera koritsia,

georgia poly kala ta nea sou. ante kopela mou na iremisete kai eseis. kai oti xreiazese mas les. isos na mporoume na voithisoume.

ramonitsa eisai adiorthoti alla sto telos tha to ktipas to kefalaki sou prosexe.

mummy kai ioanna super oi mpompo.

elita kala ti mwra einai auta. sou rxete na ta fas. na ta xerese:)

ax allh mia mera sto grafeio. gia na doume pws tha paei simera.

xthes pali phgame pisina kai kolimpisame. ton voutiksa kai apo katw alla den tou arese katholou. me to pou ton evgala gourlose ta matia kai me koitakse me ena ifos xaxa. meta omws pali platsa ploutsa kai kolimpagame. tou peira kai sosivio apo mother kai kounage podarakia kai phgene monos tou. plaka eixe:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Βρε Ραμονίτσαααααααααα σου ταιριάζει νομίζω η παροιμία "Άλλη δεν έκανε παιδί μόνο η Μαριώ το Γιάννη"!!!!!! χαχαχα!!!

Χωρίς πλάκα τώρα στα παιδάκια πρέπει να δίνουμε "χώρο και όχι να τα καταπιέζουμε.. Πρέπει να είναι ανεξάρτητα και όχι να κρέμονται απο την μαμά.. Και ειδικά τα αγόρια...

Ioanna πες μου απο που πήρες τις παιδικές μπομπο???

Mummy τέλειες η μπομπο και μου αρέσει πάρα πολύ η αντίθεση μπλέ-κόκκινο!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

αχ Ναταλία από πού τις πήρα???χαχαχαχα...

Τις παρήγγειλα από ένα κατάλογο που είχε η φίλη μου...νομίζω του Παρίση, χωρίς να είμαι σίγουρη..

Αχ μπήκα να βρω την ιστοσελίδα τους και έχει και κατάστημα λιανικής, έχει τέλεις ιδέες!!!Δείτε:

http://www.parisisshop.gr/gallery.php?eid=ba

Την δική μου την έχει 2,10 δεμένη με σμαρτις..

Ναταλία, δες έχει σελιδοδείκτες με πολύ ωραίο δέσιμο...

kalimeraaaaaaaaaa koritsiaaaa!!!!

olga ,na ta heromaste ta morakia mas!!!!!!

ramonitsa,sibetheraaaaaaaaaaaa ax ti tha kanei i foufou mou pou tha ehei sinithisei o zim na koimate me tin dimetri manoula?e?pos tha kalifthei ayto to keno sto krevati pou imaste petit?

gia tous giatrous simfono me tin ramonitsa an den mou teriaze tha tin alaza!!!!

paros ayto teriazei kai se mena ..to '"ali den ekane paidi...

jend paraligo na erhomouna ki ego !!!!i mama mou pige ..mi hasei....:):)

vre koritsia i foufou mou ,otan vlepei ton pethero mou klaiei...

na ehoume mia yperohi mera!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...