Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφιερωμένο σε όλες μας...(το βρήκα στο μπλογκ my little prince Nikolas)

17 υπέροχες συμβουλές για όλες τις μαμάδες

που θα μπορούσαν να μας πουν και τα δικά μας παιδιά!!! Διαβάστε τες με προσοχή και σκεφτείτε τις καλά μια προς μια. Υπάρχουν στιγμές που έχετε υποκύψει σε κάποια από αυτές; Γιατί τελικά και τα παιδιά μας μπορούν να μας πουν πολλά ΜΗ!

1. Μη φοβάσαι να είσαι σταθερή μαζί μου. Αυτό με κάνει να νιώθω περισσότερη σιγουριά.

2. Μη με παραχαϊδεύεις. Ξέρω πολύ καλά πως δεν θα πρέπει να μου δίνεις οτιδήποτε σου ζητώ. Σε δοκιμάζω μονάχα για να δω.

3. Μη με κάνεις να νιώθω μικρότερος/η από ότι είμαι. Αυτό με σπρώχνει να παριστάνω καμιά φορά τον/την σπουδαίο/α.

4. Μη μου κάνεις παρατηρήσεις μπροστά στον κόσμο αν μπορείς. Θα προσέξω περισσότερο αυτό που θα μου πεις αν μου μιλήσεις ήρεμα μια στιγμή που θα είμαστε οι δυο μας.

5. Μη μου δημιουργείς το συναίσθημα πως τα λάθη μου είναι αμαρτήματα. Μπερδεύονται μέσα μου όλες οι αξίες που έχω μάθει να αναγνωρίζω.

6. Μη με προστατεύεις από τις συνέπειες των πράξεων μου. Χρειάζεται πολλές φορές να πάθω για να μάθω.

7. Μη δίνεις μεγάλη σημασία στις μικρο-αδιαθεσίες μου. Καμιά φορά δημιουργούνται ίσα-ίσα για να κερδίσω την προσοχή που ζητούσα.

8. Μη με μαλώνεις συνεχώς. Γιατί θα χρειαστεί να προστατεύσω των εαυτό μου κάνοντας τον κουφό.

9. Μην ξεχνάς πόσο γρήγορα μεγαλώνω. Θα πρέπει να σου είναι δύσκολο να κρατήσεις το ίδιο βήμα με εμένα, αλλά προσπάθησε σε παρακαλώ.

10. Μη μου δίνεις επιπόλαιες υποσχέσεις. Νιώθω πολύ περιφρονημένος/η όταν δεν τις κρατάς.

11. Μην υπερτιμάς την τιμιότητα μου. Συχνά οι απειλές σου με σπρώχνουν στην ψευτιά.

12. Μην πέφτεις σε αντιφάσεις. Με μπερδεύεις έτσι, αφάνταστα και με κάνεις να χάνω την πίστη μου σε εσένα.

13. Μη με αγνοείς όταν σου κάνω ερωτήσεις γιατί θα ανακαλύψεις πως θα αρχίσω να παίρνω τις πληροφορίες μου από άλλες πηγές.

14. Μην προσπαθείς να με κάνεις να πιστέψω πως είσαι τέλεια ή αλάνθαστη. Είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για εμένα να ανακαλύπτω πως δεν είσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο.

15. Μην διανοηθείς ποτέ πως θα πέσει η υπόληψη σου αν μου ζητήσεις συγγνώμη. Μια τίμια αναγνώριση του λάθους σου μου δημιουργεί πολύ θερμά αισθήματα απέναντι σου.

16. Μην ξεχνάς πως μου αρέσει να πειραματίζομαι. Χωρίς αυτό δεν μπορώ να ζήσω. Σε παρακαλώ παράδεξου το!

17. Μανούλα, μην ξεχνάς.... χρειάζομαι αγάπη, στοργή, κατανόηση, φιλάκια και αγκαλίτσες. Και όταν κάνω κάτι που σου αρέσει δείξε το ή πες μου μπράβο, μην το θεωρείς ασήμαντο. Σ' αγαπώ

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα μπισκότα βγηκαν μια χαρά ό,τι πρεπει για το μπεμπη δοκιμασα κι εγω τρωγονται

ήρθαν και τα πουγκακια μου ορίστε ενα πρώτο δείγμα, το πουγκι είναι μπλε σε περίπτωση που δε φαίνεται καλά και η σατέν κορδέλα είναι δικιά του

θα δοκιμάσωνα βαλω και κοκκινη τι λετε;;

post-19439-1482544035713_thumb.jpg

i1lzp2.png

Μαμυ πολυ ομορφη.

Παρα πολυ γουσταρω.

Βρηκα τα καρεκλακια και δειτε μας στον καναπε.και οχι δεν τα εβαλα εγω ετσι ο μπεμπης απλωσε χερι και αγκαλιασε την αδερφη του.για καδρο δεν ειναι?

καναμε το εμβολιακι μας ειμασταν κυριοι και κυριες ολα καλα.

κοριτσια ο αντρας μου λογομαχησε με την γιατρο γιατι ελεγε πως τα μωρα δεν καταλαβαινουν την ενοια του τρωω δηλαδη οταν μας βλεπουν και φωναζουν και καλα και κανουν σαν τρελλα δεν θελουν φαι αλλα αγκαλια και δε γινεται να φωναζει για φαι.τι λες εσυ μαμυ και ναταλια οταν φωναζαν τα δικα σας και δωσατε ψωμι ηταν γιατι δεν καταλαβαιναν οτι τρωγατε?post-22755-1482544035773_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

πεθαινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ειναι τελειααααααααααααααααααααααααααααααα

νομιζω ότι εχουν μια περιεργεια οχι οτι πεινανε

εγωτου δωσα ψωμι για να αφησει ησυχο το πιατο μου

i1lzp2.png

οχι πεινα το ξερω κι εμενα φαγωμενα ηταν αλλα μια χαρα καταλαβαινουν πως εσυ τρως και θελουν κι αυτα να δοκιμασουν.γιατι δεν το κανουν οταν απλα κρατας κατι.και πιστευω ειναι και η μυρωδια

PN8Qp2.png

csXep2.png

οχι πεινα το ξερω κι εμενα φαγωμενα ηταν αλλα μια χαρα καταλαβαινουν πως εσυ τρως και θελουν κι αυτα να δοκιμασουν.γιατι δεν το κανουν οταν απλα κρατας κατι.και πιστευω ειναι και η μυρωδια

μωρε παιδίατροι είναι δεν είναι ούτε διατροφολόγοι ούτε παιδοψυχολόγοι, ας τους έχουμε για τα εμβόλια και για τις αρρώστιες μόνο, δε χρειάζεται να τα αναλύουμε και όλα μαζί τους

i1lzp2.png

με ρωτησε τι τρωνε και της ειπα τα παντα αλλα το αφησα εκει.δεν της ειπα τι φτιαχνω γιατι ειναι περιεργη.της λεω οτι μουπατε τα τρωνε και ειπα πως εδωσα και κοτοπουλακι απο το χωριο και μου πε να δωσου,με και μοσχαρακι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ελιτα τα καρεκλακια δεν είναι ασφαλή πανω στον καναπέ νομίζω, καλύτερα πάτωμα

ραμονίτσα που ρώτησες για το σκυλακο, μια χαρά ξερει και δεν ανεβαίνει στην κουβέρτα του μπέμπη, ο μπεμπης πάλι προχθες άπλωσε χεράκι και τράβηξε ουρίτσα!!!

i1lzp2.png

Ρουφηξε τα εσυ γιατι θα ερθω εκει και θα τα φαω!!!!

χαχα που χαθηκες βρε ψυχη?δε σε παρεξηγω γιατι ξερω πως χαιροσουν τον αντρουλη σου.τι να κανεις κι εσυ.φιλια στα αγορια μου .ο χρηστος συμπαθησε πολυ το συνονοματο παντως

PN8Qp2.png

csXep2.png

ελιτα τα καρεκλακια δεν είναι ασφαλή πανω στον καναπέ νομίζω, καλύτερα πάτωμα

ραμονίτσα που ρώτησες για το σκυλακο, μια χαρά ξερει και δεν ανεβαίνει στην κουβέρτα του μπέμπη, ο μπεμπης πάλι προχθες άπλωσε χεράκι και τράβηξε ουρίτσα!!!

εννοειτε καλε τα εβαλα για φωτο και διπλα ειναι ο μπαμπας

PN8Qp2.png

csXep2.png

εφυγε σημερα.Σ/κ παλι θα ερθει

Σημερα ο βρωμοκαιρος μου χαλασε το μπανιο!Τι κανουν οι αγαπες?Μιλαμε τα μωρα σου ειναι πολυ ζουζουνιαρικα!!αφου σκεφτομαι ποτε θα τα ξαναδω να τα παιδεψω λιγο!!!Οι δικοι μου εχουν ξεραθει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...