Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε!!!

Ελίτα μου, να χαίρεσαι τα διδυμάκια σου, και μεγεια το τικεράκι!! Μην ξεχνάμε πως είναι και τα πρώτα μωράκια του καφέ μας!!

Ο Νικόλας κοιμάται, κοιμόταν και η μπέμπα στο ριλαξ και εγώ στο καναπέ, αλλά ξύπνησε πριν από λίγο και..μαζί και εγώ!

Η μπέμπα δεν κάθεται μόνη της, αλλά αν την κρατάω π.χ. στα πόδια μου κάθεται μια χαρούλα..

Οι μπομπό μας είναι μέσα σε συσκευασία, εννοείται πως θα τις κάνουμε αλλιώς!:D:D

Ο καιρός εδώ έχει τρελαθεί, έχει ζέστη με υγρό αέρα και συννεφιά..ουφ!!

Αχ με έχει πιάσει μια αγωνία πως κάτι θα γίνει και δεν θα πάμε Αθήνα..ακούω και αυτά με τις απεργίες στα αεροδρόμια και φρικάρω!!

Καλέ εσείς εκεί στο φατσοβιβλίο...για ελάτε και απο εδώ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κατερινα οταν μπεις τα φωτα σου σε παρακαλω.Εκλεισα ραντεβου σε αυτο το beauty at home gia αυριο για νυχια και μαλλια.ηταν καλοι?εσυ δεν ειχες παρει?τι ειχες φτιαξει μαλλια και οι τιμες λογικες ε/γιατι κοιταξα τιμοκαταλογο

και απορια σε ολες.Θελω να βρω ενα kareklaki gia ta μωρα για να παρω μαζι στην κυμη

TO BUMBO SEAT , εχει παρει πουθενα το ματι σας εδω αθηνα.ειχα δει στο τζαμπο στον πειραια αλλα δεν ξερω αν τοχει ακομα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

jenny που χάθηκες καλέ;;;;

κι εσείς για τη ΝΑΣΑ;; αντε ωραία ραντεβού στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων!!!

σήμερα πήγαμε σούπερ μάρκετ και καθήσαμε στο καρότσι δεμένοι με το σλινγκ βεβαια για να ναι η μαμά σίγουρη :wink:

cate κι εμείς με το ποτηράκι πίνουμε, αλλά καμιά φορά και με μπιμπερό

ΕΛΙΤΑ Χρόνια σας Πολλά!!!!!

έκανα 2η προσπάθεια για τα μπισκότα ψήνονται άντε να δούμε!! εβαλα μια μπανανα ρυζάλευρο λίγο λάδι λίγο νερό και αλεύρι με το μάτι

i1lzp2.png

Κοριτσάκια μου???????

Τι κάνετε??????? Καλέ kardoula αυτά είναι lip gloss!!!!!! Eγώ τα θέλω για τις παιδικές μπομπο!!!!!!!

Ioanna εκπληκτικές και οι δικές σας!!! Τις αγόρασες απο αυτό που πρότεινες και σε μένα??????????

Ελίτα και Ioanna να χαίρεστε τα μωράκια σαςς!!!!!!!!

Έχω να φάω τρέξιμο αυτές τις μέρες γιατί έβαλα για ενοικίαση το σπίτι και είμαι στο ψάξιμο άλλου!!! Ο Θεός βοηθός!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Κατερινα οταν μπεις τα φωτα σου σε παρακαλω.Εκλεισα ραντεβου σε αυτο το beauty at home gia αυριο για νυχια και μαλλια.ηταν καλοι?εσυ δεν ειχες παρει?τι ειχες φτιαξει μαλλια και οι τιμες λογικες ε/γιατι κοιταξα τιμοκαταλογο

και απορια σε ολες.Θελω να βρω ενα kareklaki gia ta μωρα για να παρω μαζι στην κυμη

TO BUMBO SEAT , εχει παρει πουθενα το ματι σας εδω αθηνα.ειχα δει στο τζαμπο στον πειραια αλλα δεν ξερω αν τοχει ακομα.

αυτό πήρα για τις διακοπές!!!!!! από το τζαμπο 10 ευρω

τον κάναμε μπανιο εκεί και μας βόλεψε, τώρα το έχω στο υπόγειο για οταν βαζω πλυντήριο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45227

i1lzp2.png

αυτό πήρα για τις διακοπές!!!!!! από το τζαμπο 10 ευρω

τον κάναμε μπανιο εκεί και μας βόλεψε, τώρα το έχω στο υπόγειο για οταν βαζω πλυντήριο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45227

αυτο αυτο θελω κι εγω σοφια.λες να βρω?σημερα μας συνδεουν το τηλεφωνο- ιντερνετ και παμε για το εμβολιο και αν προλαβω θα παω στα τζαμπο να δω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια μου???????

Τι κάνετε??????? Καλέ kardoula αυτά είναι lip gloss!!!!!! Eγώ τα θέλω για τις παιδικές μπομπο!!!!!!!

Ioanna εκπληκτικές και οι δικές σας!!! Τις αγόρασες απο αυτό που πρότεινες και σε μένα??????????

Ελίτα και Ioanna να χαίρεστε τα μωράκια σαςς!!!!!!!!

Έχω να φάω τρέξιμο αυτές τις μέρες γιατί έβαλα για ενοικίαση το σπίτι και είμαι στο ψάξιμο άλλου!!! Ο Θεός βοηθός!!!!!

καλο ψαξιμο και καλο κουραγιο!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

ξεχασα ανα σου πω πως εισαι θεα ετσι?με ετσειλες με τα κουταλακια παγωτου.εχω και δεν τοχα σκεφτει.εισαι πολυ πρακτικο μυαλο!!!!!!

η μαμα μου που σιχαινεται τα πλαστικα μου δωσε την ιδεα

i1lzp2.png

Κοριτσια γεια σας!!! Η μπεμπα μου το σιγουρο ειναι οτι δε θα γινει Αϊνσταϊν αλλα και αυτος θα μου πειτε το ειχε το θεματακι του με τον εγκεφαλο του!!!

εχει λιγοτερη λευκη ουσια που σημαινει οτι μπορει να της δημιουργησει προβληματα συγκεντρωσης, μαθησης, σκεψης ή και συμπεριφορας μπορει να μην ειναι τοσο κοινωνικη δηλαδη, κινησης και λογου μας ειπε δε νομιζει γιατι ειναι ηδη μια χαρα Ευτυχως δεν ειναι τιποτα σοβαρο!! θα κανουμε καποιες φυσιοθεραπειες και εργοθεραπειες ωστε να προλαβουμε καταστασεις απο Σεπτεμβρη!!

θα την εχω απο κοντα και θα κανω οτι ειναι δυνατον εννοειται να μην εχει κανενα προβλημα!

προσπαθουμε να ηρεμησουμε με το Χρηστο περασαμε μαυρο σβατοκυριακο δε μιλαγαμε και οταν κοιτιομασταν η αγκαλιαζομασταν μας πιανανε τα κλαματα!

Ευτυχως ολα καλα!

θα ξαναμπω να σας πω και αλλα αργοτερα!!!

φιλακια πολλλλλααααα και ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσια γεια σας!!! Η μπεμπα μου το σιγουρο ειναι οτι δε θα γινει Αϊνσταϊν αλλα και αυτος θα μου πειτε το ειχε το θεματακι του με τον εγκεφαλο του!!!

εχει λιγοτερη λευκη ουσια που σημαινει οτι μπορει να της δημιουργησει προβληματα συγκεντρωσης, μαθησης, σκεψης ή και συμπεριφορας μπορει να μην ειναι τοσο κοινωνικη δηλαδη, κινησης και λογου μας ειπε δε νομιζει γιατι ειναι ηδη μια χαρα Ευτυχως δεν ειναι τιποτα σοβαρο!! θα κανουμε καποιες φυσιοθεραπειες και εργοθεραπειες ωστε να προλαβουμε καταστασεις απο Σεπτεμβρη!!

θα την εχω απο κοντα και θα κανω οτι ειναι δυνατον εννοειται να μην εχει κανενα προβλημα!

προσπαθουμε να ηρεμησουμε με το Χρηστο περασαμε μαυρο σβατοκυριακο δε μιλαγαμε και οταν κοιτιομασταν η αγκαλιαζομασταν μας πιανανε τα κλαματα!

Ευτυχως ολα καλα!

θα ξαναμπω να σας πω και αλλα αργοτερα!!!

φιλακια πολλλλλααααα και ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!!!

Χαίρομαι πολύ. Όλα θα πάνε καλά.....

Γεωργία μου, χαίρομαι με τα νεα σας!!! Ευτυχώς όλα είναι ελεγχομενα!!

Κορίτσια, αύριο πάμε κι εμείς για εμβόλια!! 2 παρακαλώ!! Θα κάνουμε το επαναληπτικό του πνευμονιόκοκκου και της μηνιγγίτιδας!! Ελπίζω να μην εχουμε παρατράγουδα... Ανησυχώ λίγο γιατί εδώ και 3-4 μέρες έχουμε ενα πολύ ψιλο βηχα και δεν μου αρέσει καθόλου...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...