Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρεχει????????????

καλε εδω τρελη ζεστη... και εχω και το αααααααπειρο σιδερο...

αμα δεν ταιριαζαμεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!! δεν εχουμε ρουχο να φορεσουμε χαχα λεω σημερα μηπως και περασει και απο εμας ο προκοπης και κανουμε τπτ!!! και ειχα και μια ελπιδα στην νυφη αλλα που να πρωτομοιασει στη μαμα στη πεθερα ???χαχα θα τον εκπαιδευσω ομως τον γρηορακη μας να μην ζηταει και συνεχεια σιδερωμενα !!!

και να σου πω και κατι συμπεθερα??? πυλο χιλιες φορες καλυτερα :P:p:p

καλως ηρθατε μανουλες πισω .....καλη συνεχεια σας ευχομαι !!!!!!!!!!!!!!

κατερινα και εμενα ο μικρος κανει πολλες φορες μεσα στην μερα 4 γευματα (μην σου πω πως ο κανονας ειναι αυτος ) και πινει πλεον 240 γραμ γαλα καθε φορα αρα καλα δεν ειναι που πινει 500 την μερα???

δεν το ειχα σκεφτει ποτε να την ρωτησψ γιατι τον εχω στο μυαλο μου ως παιδι που οταν πεινασει θα φαει και γενικα οταν κοιμαται τον αφηνω ..δλδ πρεπει να κνουν 5 την μερα?? ειστε και πιο εμπειρες και ξερετε καλυτερα εσεις ..

για την κουμπαρια να σας ευχηθω και εγω.....και παντα αξια ναταλακι !!!!

εμεις σημερα μεσααααααα στηνγκρινιαααααααααα μεχρι ναερθω χαχα ο πατερας του νευριασε και μου ειπε πως εινια μαμακιας :P:p:p αλλα δεν φταιω εγω!! λετε να φταιω ???:tongue::tongue::tongue:

μαμυ και εμεις στεκομαστε μονοι μας και γυρναμε και απο μπρουμυτα ανασκελα και στα 4 καθεται και κανει και προσπαθειες να μπουσουλησει..δλδ φερνει το ενα γονατο μπροστα αλλα στα δικα μου ματια εινια λεμε ετοιμος για την νασα (κουκουβααααααα)

α και το κορυφαιο ειναι πως οταν καθεται στα 4 κανει κατι κινησεις σαν να θελει να @$#@%@%@$# χαχαχαχαχαχα μωρε μου βγηκε πολυ γκομενιαρης σας λεω !! τρεμε γιωτα !!!!

για να προσγειωθουμε ομως λιγο...τελικα το σημαντικο εινια πως τα πιτισρικια μας μεγαλωνουν..ποτε μειναμε εγκυες και τωρα εινια και 6 μηνων?????? αχχχ και μετα λες σοφι πως συγκινηθηκες με την κουμπαρια των κοριτσιων...εμ καθε μερα εδω και ενα χρονο μοιραζομαστε τοοσα πραγματα ..οσα ασχεδον με καμια αλλη φιλη !!

γιωργιτσα ολα καλα να σας πανε και να ξεμπερδευτε γρηγορα αλλα καλα σου λεει και η νατασα ...μαλλον δεν εινια κατι μην αγχωνεσαι (οσο μπορεις)

Διαφημίσεις

να τους χαιρεσαι Ελιτα μου.... Σας σκεφτηκα χτες οτι γινεστε 7 μηνων αλλα ειμασταν θαλασσα.... μαλλον τα παιδακια σου ειναι τα μοναδικα που θυμαμαι γιατι ειναι τα μεγαλυτερα!!!!!

Ιωαννα και συ να τη χαιρεσαι!!!!!

Γεωργια, ελπιζω πως δεν ειναι τιποτα σοβαρο....

Η Αγαπη χτες εκανε την πρωτη της βουτια και μαλλον της αρεσε!!!!!

να τους χαιρεσαι Ελιτα μου.... Σας σκεφτηκα χτες οτι γινεστε 7 μηνων αλλα ειμασταν θαλασσα.... μαλλον τα παιδακια σου ειναι τα μοναδικα που θυμαμαι γιατι ειναι τα μεγαλυτερα!!!!!

Ιωαννα και συ να τη χαιρεσαι!!!!!

Γεωργια, ελπιζω πως δεν ειναι τιποτα σοβαρο....

Η Αγαπη χτες εκανε την πρωτη της βουτια και μαλλον της αρεσε!!!!!

tyxeroyla.ki egv ta boytav kanonika.

ευχαριστουμε για τις ευχες.κι εγω το ξεχασα χτες.μεγαλωνουν και μου φαινεται περιεργο

PN8Qp2.png

csXep2.png

τελικα κλεινουμε προς το Αγαπη κι εμεις riaili.moy aresei pio poly genika.

βεβαια προχτες πεταξε ενα και Γιωργια ο αντρας μου αλλα δεν ειπα τιποτα μπροστα σε κοσμο αστον να χαιρεται.δεν υπαρχει περιπτωση.δεν χρωσταω σε κανεναν τιποτα.δεν εχω καμοια υποχρεωση στην πεθερα μου ενα ονομα θαχει ο μικρος ενα και η κορη.να μην επαναλαμβανομαστε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Βρε Ραμονίτσα μου, δεν τον κράταγες καλύτερα στο δωμάτιο σας, αν είναι να κοιμάσαι εσύ στο δωμάτιο του. Εμείς πάντως στο δικό μας τον έχουμε ακόμα.

Κι εμένα ο σκιουράκος κάνει που και που μόνο 4 γεύματα. Αλλά καμιά εβδομάδα τώρα ξυπνάει νωρίτερα (κατά τις 9:30) οπότε μια χαρά μας βγαίνουν τα γεύματα ως την ώρα που κάνει το τελευταίο.

Καλέ, πώς μετράτε τα ml της φτουρόκρεμας;

Ιωάννα, κούκλα η μπεμπού. Οι μπομπονιέρες μου αρέσουν.... (το λέω γιατί οι αγορίστικες που πήρα είναι ολόιδιες, χεχε....)

Γεωργία, όλα καλά θα είναι. Μη μου στεναχωριέσαι....

Να ρωτήσω κάτι άσχετο τις θηλάζουσες; Τώρα που άρχισα τη φρουτόκρεμα πρέπει να του δίνω και νερό; Κι αν ναι, πώς; Κυπελάκι, κουταλάκι, μπιμπερό (που δεν έχει πάρει ποτε....)

kale xaroumena mhnogenethlia ioanna mou kai fisika xaroumena mhnogenethlia kai sta didimakia mas.

ti kanete koritsia? paros tsekare auto http://www.weddingthings.com/product/mini-cupcake-lip-gloss-set-of-4/new_wedding_favors

georgia mou elpizw na mhn einai tpt. tha perimenoume nea sas me agwnia.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...