Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να τα βρήκα στην ιστοσελίδα τους

Ιωάννα μου οι μπομπονιέρες σου είναι πολύ γουστόζικες!!!!

Κι εμένα κάπως έτσι είναι αλλά το κουτί είναι από χαρτί το σκληρό όπως τα κουτάκια κι από πάνω έχει ξύλινες φυγούρες με κοριτσάκια μέσα στο καροτσάκι τους ..πολύ γέλιο .. ενοείται με τεράστιο φιογκο κλπ θα δω δείγματα΄τέλος εβδομάδας!!!

lX5Hp3.png

να τα βρήκα στην ιστοσελίδα τους

Ρε κορίτσια σε τιμή πάνε??? δεν είναι ακριβούτσικα???

Μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν έχω κοιτάξει ακόμα για γλυκάκια πόσο πάει το κομμάτι???

lX5Hp3.png

Ρε κορίτσια σε τιμή πάνε??? δεν είναι ακριβούτσικα???

Μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά δεν έχω κοιτάξει ακόμα για γλυκάκια πόσο πάει το κομμάτι???

κι εγώ ήξερα για πάνω από 2 ευρώ το κομμάτι, τουλαχιστον αυτά που είδα στον τερκενλή

i1lzp2.png

Κορίτσια, εκτός και αν κάν τρομερό λάθος, σίγουρα κάτω από 2 ευρώ, περίπου στο 1,20 με 1,50, δυστυχώς δεν θυμάμαι με ακρίβεια..

Πάντως θυμάμαι μια πολύ ωραία ιδέα, που διπλώνεις σε σελοφάν 3 μπικοτάκια μιράντα μαζί με χαρτάκι που γράφει π.χ. Ν εφέλη, 26-09-2010, τυλιγμένα σαν καραμέλα...πολύ όμορφο και οικονομικό!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Οκ κατερινα τωρα καταλαβα εννοουσες 5 με τα στερεα.ναι κοψε την κρεμα δεν της προσφερει τιποτα εξαλλου παχαινει και ειναι ολο ζαχαρες.

Αφου της δινεις φρουτα και μεσημεριανο.Και με τα μλ μην τρελαινεσαι, ειναι μια χαρα η μπουμπου μην τρελαινεσαι, αλλα δεν τρωνε καθολου ουτε γαλα ουτε κρεμες.

δωστης οσο θελει.

μην την πιεζεις γιατι μετα μπορει να μη σου τρωει απο αντιδραση.ειναι και ζορικο κοριτσι.

εγω δεν ξερω τι να κανω πια .ο μπεμπης χτες κρατησε και με το ξενο της χολ ηπιε 170 στον υπνο του, η μπεμπα ομως μολις καταλαβαινε το μιμπερο ξυπνουσε και το εφτηνε!!!!!!

σκεψου πως αν θηλαζες δε θα ηξερες ποσο πινει ακριβως.θα επινε μεχρι να χορτασει.

Ιωαννα πολυ ομορφες ειναι καλε.μπραβο.ειδες μια χαρα κανουμε και μονες μας μπομπονιερες με ομορφες ιδεες.χαρουμενα μηνογενεθλεια.

ουφ ζεστη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...