Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε χαζουλα μην το μπουκωνεις καλε το παιδακι.εννοειται πως θα μειωθουν τα γευματα απο τη στιγμη που μαπιναι στις στερεες υποτιθεται πως το γαλα πεφτει στις 3.αυτο ειναι το ιδανικο.Οχι σαν και μας που το βραδυ με ξεζουμιζουν.εχω χασει το λογαριασμο.

και οχι δε θα μειωσεις το μαμ για να πινει μονο γαλα, το παιδακι μεγαλωνει θαχει δοντακια σε λιγο δε θα τρωει?

kai telika ti protineis ???????

giati den katalava tipota ....mipos eimai ki ego hazoula???

inka

AW3sp2.png

καλημερα μανουλες....

αχ Κατερινα και εγω το το προβλημα εχω.... Ξυπναει γυρω στις δεκα και μιση με εντεκα και μεχρι τις δεκα το βραδυ που τρωμε το τελευταιο γευμα που να προλαβω 5 γευματα??? εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως να την ξυπναω πιο πρωι να τρωει και μετα αν θελειας ξανακοιμαται... δεν ξερω τι να κανω εχω μπερδευτει... απο κιλα βεβαια λεει ο γιατρος ειμαστε καλα... σχεδον εφτα κιλα ειμαστε...

mYQbp2.png

βασικακι εγω μπερδευτικα δινεις και φρουτα μετα μεσημεριανο που λες?τι ειναι γαλα ?και μετα κρεμα?

εμεις ασχετα ποσα γαλατα πινουν γιατι θηλαζουν δυο γευματα κανουμε φρουτο ή κρεμα με φρουτα η λαχανικα.δυο ειναι καλα βασικα.τα αλλα γαλα οσο ζηταει υποτιθεται.και στα βιβλια ετσι γραφει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα + καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!!

Τι μου κάνετε???? εμείς καλά είχαμε φύγει Π/Σ/Κ για Αίγινα και χόρτασα μαπνάκια!!!

Το μωράκι μου όσο πάει και καλύτερα με την κρεμούλα αλλά πίνουμε ακόμα 100 μλ και φρουτόκρεμα τώρα θα την αρχίσω...με αχλαδάκι και βλέπουμε!!!!

Ρε κορίτσια με την ζέστη δεν σας τρώνε λιγότερο??? εμένα μου έκανε κάτι σκαμπανεβάσματα...

Εσείς πώς τα περάσατε????? Βρήκα φόρεμα για την μπεμπόύλα μου από τα alouette καταπληκτικό!! θα πηγαίνει με την μαμά της χχχχχ

lX5Hp3.png

καλημερα μανουλες....

αχ Κατερινα και εγω το το προβλημα εχω.... Ξυπναει γυρω στις δεκα και μιση με εντεκα και μεχρι τις δεκα το βραδυ που τρωμε το τελευταιο γευμα που να προλαβω 5 γευματα??? εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως να την ξυπναω πιο πρωι να τρωει και μετα αν θελειας ξανακοιμαται... δεν ξερω τι να κανω εχω μπερδευτει... απο κιλα βεβαια λεει ο γιατρος ειμαστε καλα... σχεδον εφτα κιλα ειμαστε...

Κι εμένα ξυπνάει γύρω στις 11 παρά με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πίσω τα γεύματα οπότε την ξυπνάω γύρω στις 10 και πάει καλά!!!

Μην αγχώνεσαι φού από κιλά είσαι μια χαρά!!!

Με τα φρουτάκια γέλιο????? εγώ το σκέφτομαι το καθυστερώ μέχρι τον 6 και την μπουκώνω περισότερο με γάλα μπας και πάρουμε τίποτα!!!

lX5Hp3.png

γαλα μπορεις να δωσεις και πριν την κρεμα αν θες,αν και μπορει να της κοψεις την ορεξη.εμεις πινουμε μετα γιατι τα ξεδιψαει και γιατι μπορει κατι να μην τους αρεσε και να μην χορτασαν.οποτε συμπληρωνουν οσο θελουν.αλλα εννοειται πως απο τη στιγμη που τρωνε δε μπορει ναχει 5 γαλατα στη μερα ειναι πολλα.πεφτει στα 3 με 4 στην αρχη και οταν πια τρωνε αρκετα και εχουν μαθει μπορει και δυο γαλα-αργοτερα βεβαια.αλλιως αν το πιεζεις θα αρχισει να τσιναει.κι εξαλλου δε νομιζω αν πειναει να σε αφησει ανενοχλητη θα στο πει χαχα

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλε αστο να κοιμηθει, το παιδακι, μετα θα παρακαλας να κοιμαται κι αυτη θα ξυπναει.εμενα μου φυγε αυτο το αγχος, ασε που με εχουν κανει μην πω που ξυπνανε οποτε τους καπνισει ακομα κια να τα χω ταισει και με κρεμες τιποτα.μαλλον διψανε τι να πω.χτες εδωσα και ξενο την ωρα που κοιμοντουσαν, ε δε μπορω να πω ξυπνησε η μπεμπα στις 5 ωρες παλι.

παω να ξαπλωσω γιατι νυσταζω και χτες κοιμηθηκα αργα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Τα γεύματα είναι 5. Πρωί και βράδυ γάλα, δεκατιανό φρούτα, απογευματινό κρέμα και μεσημέρι η σουπίτσα. όπως θα έπρεπε να είναι και η διατροφή όλων μας άλλωστε..3 κύρια γεύματα και 2 μικρά..απλά μέχρι να ανέβουν οι ποσότητες στις κρέμες ετσι ώστε να χορταίνουν, συμπληρώνεις και με γάλα το γεύμα..

Ενα κόλπο που κάνει μια φίλη μου είναι να δίνει τα φρούτα το απόγευμα, που είναι πιο εύπεπτα από την κρέμα και έτσι το παιδάκι πίνει όλο το βραδινό γάλα με μεγαλύτερη ευκολία...

Πάω να ετοιμαστώ να βγούμε..

Πείτε μου για τις μπομπο...ή μήπως τις βρίσκετε απαίσιες??????:?:(:(

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Iωαννα κατ'αρχην χαρουμενα μηνογενεθλια.....

εμενα οι μπομπο σου μου αρεσουν!! αλλα δεν ξερω γιατι μου ανοιγει μονο την πρωτη φωτο και οχι τις επομενες ...... αυτο που ειδα παντως μου αρεσει...

mYQbp2.png

Βρε ελιτα κανουμε 2 γευματα με γαλα τα υπολοιπα ειναι φρουτα-λαχανικα-κρεμα αλλα επειδη εμενα δεν μου ξυπναει το βραδυ δεν προλαβαινω να κανω αυτα τα 5 που πρεπει μεσα στην ημερα αυτο λεω και κοιμισμενη δεν τρωει, δεν την μπουκωνω καθολου απλα ολοι οι παιδιατροι μου εχουν πει οτι τα μωρα 6-12 μηνων πρεπει να πινουν γυρω στα 500 ml γαλα την ημερα δηλαδη 250 πρωι 250 βραδυ εμενα πινει γυρω στα 340 την ημερα, δεν θελω να τρωει χαζοκρεμα περισσοτερο ας φαει και 100 δεν με νοιαζει καθολου αλλα θελω να πινει το γαλα της να ξερεις οτι μεχρι το χρονο οι υπολοιπες τροφες ειναι συμπληρωματικες το κυριως γευμα των μωρων που παιρνουν ολα τα συστατικα ειναι το γαλα. Επισης εμεις εχουμε συγκεκριμενο προγραμμα δεν πινει γαλα ουτε το ζηταει αλλες ωρες 9 η ωρα κοιμαται και τελειωσε δεν ξυπναει για γαλα οποτε οτι προλαβω μεχρι τις 9 δινω το αποφασισα θα κοψω την κρεμα δεν θελω να την μπουκωνω με το ζορι να 3 ωρες σαν την παλαβη για να προλαβαινουμε τα 5 γευματα το πολυ πολυ να ρωτησω την παιδιατρο και σε κανενα μηνα να της δινω ενα μικρο γιαουρτακι το απογευμα που ειναι μικρο και ευπεπτο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...