Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax oχι κοριτσια δεν μπορω να τον αφησω....Μου λειπει....Νομιζω οτι τον εγκαταλειπω...θελω να τον μυριζω να τον αισθανομαι..να τον ακουω...κ το πιο τρελλο δεν σας το ειπα;

Ποοοοοοοολλες φορες κοιμομαστε κ αγκαλιτσα στο δωματιο του φυσικα...σε ενα κανεπεδακι κρεβατακι που εχω..κ καποιες φορες κ με τον μπαμπα μας..αλλα επειδη βαζει το κλιματιστικο στο φουλ κ φοβαμαι για το παιδι τον αφηνω κ κοιμαται μονος του...

Αφου μου λεει καποιες φορες " Δεν εχεις μονο ενα μικρο αγορακι...εχεις κ ενα μεγαλο αγορακι" xaxa

Δεν μπορω να τν αφησω να κοιμηθει μονο του...ειδικα αυτο με το μπρουμυτα πολυ το φοβαμαι ακομα..ειναι πολυ μωρακι ακομα....κ καποιες φορες οταν γυρναει κλαιει κιολας κ θελει να τον γυρισω..

απαπαπα με τιποτα μονο του....να παει τουλαχιστον 9 μηνων κ βλεπουμε...σιγα αλλοι 4 μηνες ειναι..εδω περασανε 5....

αν κ να πω την αληθεια δεν θελω να φυγω...θελω να κοιμαμαι μαζι του....!!!!!!!!!!!!!

Εσεις που τα αφηνετε στο δωματιο τους , εχετε ενδοεπικοινωνια;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημερα κούκλες και μπεμπάκια!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Απο σήμερα ο μπαμπάς μας έχεις αδεια!!! Και έχουμε ένα σωρό δουλειές να κάνουμε!! Πρέπει να φτιάξουμε και το δωμάτιο της μικρής!!!

Ραμονίτσα, μην αγχώνεσαι! Σχεδόν ολα τα παιδάκια πια κοιμούνται μπρούμυτα!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει ΙΚΕΑ...

Πάω να ετοιμάσω τη μπουμπου, να την ταίσω, να ξυπνήσω και τον Σπύρο και τα λέμε αργότερα!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα!!!!

Γεωργια καλα αποτελεσματα να εχεις θα περιμενουμε νεα!!!

Ραμονιτσα και εγω κοιμαμαι μαζι της την εχουμε ακομα διπλα μας προχθες το βραδυ μονο που ηταν ο Αλκης στην γιαγια του την εβαλα λιγο στο δωματιο του Αλκη να κοιμηθει γιατι ζεσταινομουνα πολυ και στο δικο μας ειχαμε φουλ αιρκοντισιον ε τι το θελα σηκωθηκα και 20 φορες την νυχτα να παω να την δω καιμου ελειπε να δω ποτε θα την βαλουμε στο δωματιο της..

Να ρωτησω ρε κοριτσια να μου πειτε γνωμες, η μπεμπε απο βαρος τα παει τελεια εχουμε και παραπανω απο αυτο που πρεπει κοντευουμε τα 9 κιλα το προβλημα ειναι οτι μου ξυπναει 8.30 το πρωι και κοιμαται 9 το βραδυ, κοιμισμενη δεν δεχεται να πιει καθολου γαλα ετσι ζοριζομαστε μεσα στην μερα να κανουμε σε αυτες τις ωρες 5 γευματα γαλα-φρουτα-μεσημεριανο-κρεμα-γαλα και καταληγουμε να την ταιζω ανα 2,5 -3 ωρες για να προλαβουμε τα 5, με αποτελεσμα να σκαει και να μην πινει καλα γαλα πινει με το ζορι 160 το βραδυ, λογικο βεβαια αφου τρωει κρεμα 6 και και μετα 9 παρα παλι γαλα. Αν δεν της εδινα καθολου κρεμα και εκανε 4 γευματα ανα 4ωρο λετε να πειραζει? Σκεφτομαι οτι ετσι κι αλλιως βαρος εχει , η κρεμα δεν νομιζω οτι προσφερει πολλα , προτιμω να πινει καλα γαλα , να την κοψω τελειως? Πειραζει να κανει 4 γευματα ? Οσες φορες δεν μας εχει παρει η ωρα και εχουμε κανει 4 κοιμαται κανονικα και ξυπναει στην ωρα της δηλαδη φαινεται οτι της φτανουν

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρααααααααα καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Καταρχήν, Ραμόνα παιδί μου!!Ξεκόλλλαααααααααααααα..!!!Συγνώμη, αλλά νομίζω πρέπει κάποιος να σε ταρακουνήσει!!Και επειδή εμείς είμαστε εδώ και τα λέμε όλλλλαααα μεταξύ μας..σου ξαναλέω!Ξεκόλλησε!!

Οκ είναι μικρό ακόμα, οκ το υπεραγαπάς, το λατρεύεις, θα έδινες και την ζωή σου, αλλά...πρέπει να του αφήσεις το χώρο του να αναπτυχθεί! Και μην ξεχνάς πώς είναι και αγοράκι, θέλεις να είσαι μια από αυτές τις μαμάδες με το οιδιπόδειο- καμμία γυναίκα δεν είναι αρκετά καλή για τον γιόκα μου?? Μην νομίζεις, από αυτή την ηλικία ξεκινάνε και αυτά...θα σου έλεγα, να πάρεις μια ενδοεπικοινωνια και να τον αφήσεις μόνο του ΑΠΟ ΤΩΡΑ, γιατί μέχρι 9 μηνών? Και να σου πώ κάτι? ίσως επειδή έχει συνηθίσει τόσο την μυρωδιά σου, γι αυτό θέλει αγκαλίτσα για να κοιμηθεί...δώσε του ένα μπλουζάκι που το έχεις φορέσει να το πάρει αγκαλίτσα και άφησε τον λίγο να δείς...χωρίς καμμιά παρεξήγησε όλα αυτά οκ????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ΛΑΘΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ!!!ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!Χαχαχαχαα...

Κατερίνα, και εγώ έτσι..κάνουμε γεύματα των 3 ωρών για να προλαβαίνουμε 5 γεύματα με αποτέλεσμα να πίνει λιγότερο γάλα..εγώ της μείωσα τις ποσότητες στις κρέμες να σου πώ την αλήθεια, δεν μπορώ να κόψω γέυμα γιατί δεν είμαστε και πολύ στα πάνω μας..

Ελίτα άνοιξε το πάρκο! Μην τα αφήνεις βρε στο κρεββάτι μόνα..τέλος πια αυτά!:D Αλλιώς άπλωσε κάτω στο πάτωμα 2-3 κουβέρτες και από πάνω σεντόνι και βάζε τα εκει και τα δύο...να δείς για πότε θα μπουσουλήσουν..αυτή είχα διαβάσει πως είναι η καλύτερη τεχνική..δλδ ελεύθερα τελείως..

Φορτώνω να δείτε τις φωτό απο τις δικές μας παιδικές μπομπο..επανέρχομαι!

Ιωαννα εσενα ποσο τρωει σε ποσοτητες? εμενα τρωει καμια 200 αρια γαλα το πρωι με το ζορι ομως αν την αφηνα θα ετρωγε γυρω στα 160, φρουτοκρεμα εχθες εφαγε 160 μεσημεριανο εχθες πρωτη μερα εφαγε 130 , απογευματινη γυρω στα 180-200 και βραδινο γαλα 160 σκεφτομαι να κοψω το ενα γευμα το γαλα μου φαινεται πολυ λιγο που πινει και αυτα τα εχει αρχισει καμια 15αρια μερες τωρα πριν τσακιζε 240 γαλα σε καθε γευμα, θα παρω μαλλον την παιδιατρο να την ρωτησω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

kalimera koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

girisa koritsia kai apo mia apopsi kalitera ...epidi sto loutraki ehoume mono ena domatio i foufou ihe arhisei na kolaei mazi mou trela..oute toualeta den borousa na pao...oli tin ora volta tin pigena san tin treli...

eytihos tora pleon ksanavrike ton horo tis ta pehnidia tis kai to programa tis ..ouf!!!!

ramonitsa ,ti einai ayta pou akouo????tha simfoniso me tin ioanna..einai simantiko na doseis ston zim tin aneksartisia tou siga,siga..kai prepei na to arhiseis apo tora...kai gia sena kai gia ekinon einai kalo.mi to kounas to pedi ..vres tropous na kimate ..ayto me tin bluza einai kalo..

ego den tin kimizo ...opote einai kourasmeni tin pigeno stin kounia tin girizo plagia tis dino to sentonaki tis tis vazo ena pehnidi na kitaei ...tin filao ..kai ayto einai!!!!

eho endoepikinonia mi poly hamili aktinovolia kai otan me fonazei sikonome.

katerinaki ,ki emena an den prolavei 4 gevmata kanei merikes fores...ehoume ki emis to idio orario pleon 9-9..ki ego tin krema tha ekova..

tsigaro akouo...eho na kapniso 1 hrono kai ...stin ksaplostra me tin margarita mou omos tha ekanan kali parea e;alla oxi!!!!oxi!!!!

georgia ti egine telika;pos einai i mikri;

sigxaritiria gia tin koubaria!!!!!

smouch!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καταρχήν, κοιτάξτε στο goldendeals έχει μια συνδρομή ετήσια 70 ευρώ, για απεριόριστα μανικιουρ, πεντικιουρ..

Το πρωί πίνουμε 180-200, μετά φρουτόκρεμα περίπου 120, μεσημέρι ίδιο γάλα, κρέμα απόγευμα 180 και γάλα βράδυ από 150-200..

Εβαλά φωτό στο προφιλ της μηνογενεθλιάζουσας...

Καλέ τί καιρό έχετε πάνω? Εμείς υγρασία με συννεφιά και αέρα..τρελό?????

Καταρχήν, κοιτάξτε στο goldendeals έχει μια συνδρομή ετήσια 70 ευρώ, για απεριόριστα μανικιουρ, πεντικιουρ..

Το πρωί πίνουμε 180-200, μετά φρουτόκρεμα περίπου 120, μεσημέρι ίδιο γάλα, κρέμα απόγευμα 180 και γάλα βράδυ από 150-200..

Εβαλά φωτό στο προφιλ της μηνογενεθλιάζουσας...

Καλέ τί καιρό έχετε πάνω? Εμείς υγρασία με συννεφιά και αέρα..τρελό?????

xaroumena minogenethlia!!!!!tha boume na tin doume!!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημερα!!!!

Γεωργια καλα αποτελεσματα να εχεις θα περιμενουμε νεα!!!

Ραμονιτσα και εγω κοιμαμαι μαζι της την εχουμε ακομα διπλα μας προχθες το βραδυ μονο που ηταν ο Αλκης στην γιαγια του την εβαλα λιγο στο δωματιο του Αλκη να κοιμηθει γιατι ζεσταινομουνα πολυ και στο δικο μας ειχαμε φουλ αιρκοντισιον ε τι το θελα σηκωθηκα και 20 φορες την νυχτα να παω να την δω καιμου ελειπε να δω ποτε θα την βαλουμε στο δωματιο της..

Να ρωτησω ρε κοριτσια να μου πειτε γνωμες, η μπεμπε απο βαρος τα παει τελεια εχουμε και παραπανω απο αυτο που πρεπει κοντευουμε τα 9 κιλα το προβλημα ειναι οτι μου ξυπναει 8.30 το πρωι και κοιμαται 9 το βραδυ, κοιμισμενη δεν δεχεται να πιει καθολου γαλα ετσι ζοριζομαστε μεσα στην μερα να κανουμε σε αυτες τις ωρες 5 γευματα γαλα-φρουτα-μεσημεριανο-κρεμα-γαλα και καταληγουμε να την ταιζω ανα 2,5 -3 ωρες για να προλαβουμε τα 5, με αποτελεσμα να σκαει και να μην πινει καλα γαλα πινει με το ζορι 160 το βραδυ, λογικο βεβαια αφου τρωει κρεμα 6 και και μετα 9 παρα παλι γαλα. Αν δεν της εδινα καθολου κρεμα και εκανε 4 γευματα ανα 4ωρο λετε να πειραζει? Σκεφτομαι οτι ετσι κι αλλιως βαρος εχει , η κρεμα δεν νομιζω οτι προσφερει πολλα , προτιμω να πινει καλα γαλα , να την κοψω τελειως? Πειραζει να κανει 4 γευματα ? Οσες φορες δεν μας εχει παρει η ωρα και εχουμε κανει 4 κοιμαται κανονικα και ξυπναει στην ωρα της δηλαδη φαινεται οτι της φτανουν

βρε χαζουλα μην το μπουκωνεις καλε το παιδακι.εννοειται πως θα μειωθουν τα γευματα απο τη στιγμη που μαπιναι στις στερεες υποτιθεται πως το γαλα πεφτει στις 3.αυτο ειναι το ιδανικο.Οχι σαν και μας που το βραδυ με ξεζουμιζουν.εχω χασει το λογαριασμο.

και οχι δε θα μειωσεις το μαμ για να πινει μονο γαλα, το παιδακι μεγαλωνει θαχει δοντακια σε λιγο δε θα τρωει?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...