Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ του δωσα ψωμί μαύρο σε μια μπυραρία είχε κουντουρντίσει το σάλιωσε και έκοψε ένα μικρό κομματάκι, κόβουν πολύ τα δόντια του

ελίτα γιατί τα αφήνεις πάνω στο κρεβάτι; καλύτερα στο πάτωμα εγώ ποτε μόνο του αφού κουνιέται σαν τρελό

οχι ότι εκεί δε χτυπάνε αλλά δε φταίω σήμερα προσγειώθηκε με το πηγούνι και έκλαιγε πολύ ωρα

i1lzp2.png

ναταλιτσα τι κανετε αυριο/εμεις το πρωι παμε παιδιατρο.και μετα απο τις 3 και μετα θαμαστε σπιτι

Αρχικά έχεις πμ(mummy μην ζηλέψεις!!!!!!)

Σίγουρα το απογευματάκι, έχω να πάω σε μια φίλη που γιορτάζει, τρίτη???

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

κι εγώ του δωσα ψωμί μαύρο σε μια μπυραρία είχε κουντουρντίσει το σάλιωσε και έκοψε ένα μικρό κομματάκι, κόβουν πολύ τα δόντια του

ελίτα γιατί τα αφήνεις πάνω στο κρεβάτι; καλύτερα στο πάτωμα εγώ ποτε μόνο του αφού κουνιέται σαν τρελό

οχι ότι εκεί δε χτυπάνε αλλά δε φταίω σήμερα προσγειώθηκε με το πηγούνι και έκλαιγε πολύ ωρα

Εγώ κορίτσια εχθές άνοιξα το πάρκο και τον έβαλα μέσα γιατί είχα κουραστεί να τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι στον καναπέ μην τυχών και πέσει!!!!

Αν ειναι δυνατον καλε Ελιτακι...σβαρνιαστηλε μαζι με το μαξιλαρι; ποπο ζωηρεψαν..δεν χτυπησαν ε;

Για το ρυζαλευρο λεω να του δωσω σκετο στην αρχη γιατι δεν θελω καθολου ζαχαρη...ειδικα την κανονικη...για την μαυρη ετσι κ ετσι ειμαι...

αλλα θα παρω κ με βανιλια σε περιπτωση που δεν θελει με τιποτα κ με καμια δυναμη να το φαει ..κ μου κανει εμετο κ τετοια...δεν θελω να τον ζωρησω κ πολυ σε κατι που ειναι ασχημο πολυ γευστικα..γιατι κακα τα ψεματα ειναι αηδια μου εχουν πει το σκετο...κ απο την αλλη φοβαμαι αργοτερα μην παρει απο φοβο το κουταλι με αυτη την αηδια κ μετα δεν μου τρωει το φαι του...

Αν κ εγω ελεγα στο σκετο να βαλω μιση μπανανα...αλλα εμεις ακομα ειμστε μικροι για φρουτα κ δεν νομιζω να κανει...για τυχον αλλεργιες....

αχ τι να πω; θα ρωτησω κ την επιστημη αυριο..

Παρος..αστα...εχει μαθει με κουνημα....τον εχω αφησει καποεις φορες να κλαιει αλλα τιποτα......ουτε ματι κλεινει...κ εμενε μου σπανε τα νευρα να ακουω γκρινια συν οτι τον λυπαμαι κιολας....Οταν τον κουναω κανενα 5λεπτο μετα κοιμαται.....αυτο θελει 5 10 λεπτακια συνηθως...

Ναι στο δωματιο του κοιμαται......κ εγω μαζι του μεσα.....τωρα τον εχω στο παρκοκρεβατο κατω στο σαλονι..κ οταν ειναι να παω να κοιμηθω κ εγω τον παιρνω αγκαλιτσα κ τον παω πανω στο δωματιο του στην κουνιτσα του κ κοιμομαστε...

Ακομα εγω δεν εχω φυγει απο το δωματιο του..

Αφηστε που τα πρωινα μου γυρναει μπρουμυτα κ φοβαμαι μην σκασει..που να τον αφησω μονο του μεσα...

Καλα ξερετε τι επαθα σημερα; φοβηθηκα μην χτυπησει κανενα ματι...

τον εκανα μπανακι...τον ντυνω τον σενιαρω κ τον βαζω στην κουνια του για να μαζεψω λιγο το μπανιο..κ ετσι οπως του ειχα βαλει αυτο το παιχνιδακι πιυ γυριζει πανω απο την κουνια κ αναβει φωτακια στο ταβανι..αμκουω ενα κουμπ..

του εχε πεσει του φουκαρα στην μουρη.....τρομαξε κ εκλαψε..ευτυχως δεν επαθε τιποτα..μου κοπηκαν τα ποδια...

μα καλα κ αυτοι οι λαλακες δεν μπορουν να τα φτιαξουν πιιο σταθερα;

αυτα ενα ετσι να τους κανεις εχουν πεσει....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Γιατι Ελιτα με μαλωνειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;

αφου τελω ..τελω..τελω...

κ δεν εχω....ειπα να το σταματησω παλι..οχι οτι καπνιζα πολυ...το πακετο το κραταγα κ 3 βδομαδες..απλα ετσι οποτε ηθελα ...ειχα ενα πακετακι καβατζα..αλλα τωρα το εχω ξεφτυλισει το θεμα κ ειπα να κανω λιγο παυση....

Καλε μαμυ; στο πατωμα τον βαζεις; κ το σκυλι; χαχαχχαχα

παει κ τον μυριζει;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

ασε καλε την αλλαζα και γυρισα να παρω το παμπερς και την ειχα και στο κεντρο μιλαμε ρολαρει και εξαφανιζεται.

κι εγω θελω να ανοιξω παρκο αλλα πολυ χωρο πια.σημερα μαζεψα τα ρηλαξ ετσι κι αλλιως δεν καθονται.οκ τριτη.απλα υπαρχει ενα ενδεχομενο να παω να δω για μαγιω γιατι ειμαι η τσοντα της παραλιας οπως λεει ο αντρας μου.και θελω να παω με τον αντρα μου.εχεις να μου προτεινεις καπου?αν δε βρω αυριο στον πειραια που θα παμε.δηλαδη τοτε δε θα χρειαστει να παω τριτη.

παντως δεν εχω κατι αποσο θυμαμαι.αν ειναι βρισκομαστε και ερχεσαι αν θες και στο σπιτι και για καφεδακι στη βεραντα να την εγκαινιασουμε κιολας ε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Οκ θα ξαναμιλήσουμε για να κανονίσουμε!!!

Ramonitsa υπερβολή το βρίσκω να κοιμάσαι το βράδυ μαζί του.. Και το μπρούμυτα απαγορεύεται για τους πρώτους μήνες, άσε το μωρό να κοιμηθεί οπως θέλει!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...