Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ και εμεις ξεκινησαμε φρουτοκρεμα αλλα δεν την βλεπω και πολυ θερμη... λετε να μην της αρεσει? εντωμεταξυ τα κακα της ειναι σαν να εχει φαει σπορακια απο φρουτα κ να βγαζει μονο αυτα. ετσι πρεπει να ειναι?

μμμ δεν την κατάλαβα την περιγραφή

εμάς πάλι είναι σαν πλαστελίνες! και καμιά φορά σαν κολοκυθοκεφτές :tongue::tongue:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ωραια μαμυ μοτ..εσεις τα σταματησατε αυτα..μπραβο..μεγαλωσε το αγορακι σου!:D Ατμομαγειρας ε; καλος; ποιος;

Της Χολ κ εσυ ε; ττην ετρωγε ή σου εκανε νουμερα...; Αυριο που θα παω σουπερ θα παρω μια σκετη κ μια βανιλια....να εχω κ οποια φαει..

Ιωανν μου..με φιλτρο το νερο κ εσεις ε; Αχ που φτασαμε ρε παιδια να μην μπορουμε να πιουμε νερακι της βρυσης...ειδες πως μυριζει;

Αυτα πιυ ειπες για το βιο-σκουληκακια....χαχαμπορει κ να εχεςι κ δικιο κ εγω καπως ετσι το σκεφτηκα..αλλα οσο ναναι μια δοση σιχαμαρας τη παιρνεις!

οντως η επιστημη τα βγαζει πιο με σχημα ιδιο κ με πιο πολυ χρωατακι... .ετσι να φαινονατι ζουμερα...αλλα οχι με γευση πια.....

εγω ξερεις πια βιολογικα προτιμω...; απο τον κηπο της μαμακας μου κ εναι ολα λουκουμι....ντοματα; αγγουρακι; πιπεριες;μελιτζανες; ολα ειναι απιστευτα γευστικα...κ ξερω τι τρωω...Θελετε να σας στειλω κοριτσια; χαχαχαχαχα

Αχ Ιωαννα μου ωραια να εισαι γεωπονος ε; :D

Μπραβο καλε..κ τα μαδερ εχουν ...καλα τα ειχα ξεχασει τελειως ομως!

ευχαριστωωωωωωωωωωωω

παω για μπανακι τον αντρα μου..μαμ κ νανακια!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ηθελα να βάλω αυτή την φωτό

Αχ φατσουλα μου ομορφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑω κ ξαναρχομαι!!!!!!!!!!!!!!

Φιιλιααααααααααα

τέλεια φώτο και τέλειο το αγοράκι σου ιωάννα!!!!!!!!! πολύ μεγάλωσε

ραμονίτσα αν έχεις κήπο τι το συζητάς;;; εννοείται ότι είναι τα καλύτερα!!

πήρα της beaba τελικά ήταν ο πιο φτηνός και με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

καλε ξεχασα να σας ευχηθώ!!!!!!!!!

συγχαρητήρια για την κουμπαριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια συγκινηθηκα κι ο νίκος με κορόιδευε

κλαίγαμε λέει για τις εγκυμοσύνες, κλαίγαμε για τις γεννες θα κλαίμε και για τις κουμπαριές τώρα;;;;;;;; α χα χα χα

i1lzp2.png

ενας λόγος που δε θέλω να του δίνω αυτές τις κρέμες είναι κι αυτός

τουλάχιστον τώρα τρώω τα φρουτάκια πάλι καλά, τα λαχανικά αν δε βαρεθώ να βάλω αλατάκι πιπεράκι τα τρώω καμιά φορά

ινκα που είσαι;;;;;;;;;; γύρισες;

i1lzp2.png

Aaaaaaaaaaaaaaax μου το ξυπνησε ο πατερας του με τα πιρουνια...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

γαμωτο να μην κοιμαται μονος του..θελει χερια ή κουνημα με το καροτσι.....αλλιως; παλευει με το στρωμα....

ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ρε παρος και κατερίνα τι κοιλιές είναι αυτές;;;;;;;;;; θα πεθάνω!!!!!!!!!

αφηστε νομίζω έβαλα ένα κιλό ακόμα αυτήν την εβδομάδα, θα μετρηθώ πουρνό πουρνό και θα σας πω με σιγουριά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσιααααααααααααααα?????

Καλέ τι πολυλογία είναι αυτή??????????

Mummy και inka γυρίσατε??????? Πίκρα ε????

georgia ελπίζω να μην είναι τπτ σοβαρό, όλα θα πάνε καλά, γράψε μας τα νέα σου το συντομότερο..!

Ioanna μου άρεσαν πάρα πολύ τα cupcakes κουμπαράδες, αλλά θέλω να μάθω και τιμή...

Τις μπομπο τις θέλω για τα παιδάκια!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Δεν μπορω αλλο ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολη μερα καθε μερα γυρναω σαν την σβουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

νιωθω κουρελι κ τελειως κουρασμενη..ωρες ωρες δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιτα να δεις παλι δεν κοιμαται.....με τον που τον αφησα στο κρεβατι του ξυπνησε..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

αααααααααααα ....σαν να κοιμηθηκε.....

κοριτσακια καλως ηρθατε.σημερα με πεθαναν γιατι δεν τα πηγα πουθενα.υπερκινητικα.χτες επεσε η μπεμπα απο το κρεβατι σημερα ο μπεμπης εκει πουχα βαλει μαξιλαρι επεσε μαζι με το μαξιλαρι.ελεος.ειναι απιστευτα κινητικα και ζωηρα.τερμα τα ψεμματα.μεγαλωνουν.

ραμονιτσα εξαρταται τι θες για το παιδι σου.θελει υπομονη.καθε αρχη δυσκολη αναλογα το παιδι.εμενα ο μπεμπης τα τρωει ολα και ζαχαρη ποτε.η μπεμπα πια εχει μαθει.αν εχεις με τη ζαχαρη θα μπεις στον πειρασμο να το δωσεις και φυσικα θα το φαει.το αλλο μπορει να τουναι αδιαφορο, αλλα αν δεν υπαρχει εναλλακτικη θα το φαει.εγω δε δινω σκετο αλλα με φρουτο που φτιαχνω εγω κι ετσι το τρωνε και ειναι φυσικα γλυκο.

δεν τους εδωσα καμοια φαριν λακτε ουτε μπισκοτοκρεμα.

μαμυ ο δικος μου εχει δοκιμασει τα παντα και εφαγε και ψωμι μια μερα σε ταβερνα γιατι ζοριζοταν και φωναζε.τελικα εφτιαξα μπισκοτα και φαινεται τους αρεσουν.του δωσα χτες στην παραλια και ηθελε να λοψει κομματι αλλα ειναι λαστιχοτο και δε γινεται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ramonitsa όσο είναι νωρίς άλλαξε του την συνήθεια, έχω μια φίλη που μέχρι 2 ετών κούναγε την μικρή στην αγκαλιά της και την έφερνε σφούρες σε όλο το σπίτι..

Δεν τον έχεις βάλει στο δωματιό του?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Θελω τσιγαροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχει καμια σας να κανω τρακα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...